|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X
ech, a ja w samochód i znów do weterynarza, tym razem na kroplówkę.
do zobaczenia później!
|
|
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Moja też, pJona.
![]() Cytat:
![]() Chociaż niektóre nawet mówią tak, jak się pisze, to jest jeszcze lepsze.
|
|
|
#2344 |
|
Raczkowanie
|
wrocilam z poczty z paczka z prezentami
a potem wbiłam sobie patyk taki do szaszłyków w dłoń krwawi mi caly czas, nie wiem co z tym zrobic... |
|
|
|
#2345 | |||||||||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
![]() Haha no ja chyba raczej mam problem w drugą stronę - u mnie zdania za długie i zbyt pokręcone. ale tekst wyszedl Ci świetnie ! Cytat:
)) sama się czasem w moich gubię Cytat:
Cytat:
Cytat:
Umarłam tym sposobem wiadomo o so chozi eh bo Wy z Sabb nie macie co robić tylko hejtujecie i hejtujecie... normalnie go get a life! ![]() Cytat:
hehe może się dowiedziała że Sabb i Candy będą i nie chciała poznać live swoich hejterów Cytat:
i nawet kreatywnie to wyszło Cytat:
ale moja dieta w 50% teraz składa się z lodów w taką pogodę mogłabym jeść i jeść. Ja też się lubię uczyć! i wiecie co? Kurde jak tak patrzę na te wszystkie akcje "szkoła" to tak bardzoo ale to bardzo chciałabym sobie zrobić wyprawkę...
|
|||||||||
|
|
|
#2346 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A dzisiaj byłam na zakupach . Kupiłam odżywke do rzęs L'biotica w promocji, dwie za 14 zł. Używałyście jej?
|
|
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kreatywności nie da się nauczyć, ale można ją rozwijać. Każdy gdzieś ma w sobie pokłady kreatywności - mniejsze, wręcz niezauważalne, bądź większe. I tylko od nas zależy, czy będziemy ją rozwijać, czy nie. Moja kreatywność nie była zbyt imponująca, ale oglądając makijaże innych osób, inspirując się kolorami, przedmiotami, miejscami, etc., sama zaczęła się rozwijać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2348 |
|
Raczkowanie
|
U mnie tez remont od lipca i będzie pewnie do połowy września, bo dopiero w piatek idziemy zamawiać drzwi, bo poprzednia firma nas wystawiła i tak sie ciągnie wszystko długo...
|
|
|
|
#2349 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() W sumie jesteś jedną z tych blogerek, które nie robią makijaży na jedno kopyto jedynie zmieniając kolory i raz bardziej, raz mniej wyciągając któryś kolor, dzięki czemu na Twojego bloga chce się wchodzić, by sprawdzić co wymyśliłaś.
|
|
#2350 |
|
Rozeznanie
|
no niestety tak to jest, my aktualnie czekamy na grzejniki, bo juz dwa razy przywieźli nam złe :/
|
|
|
|
#2351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie w pracy kolega grafik zawsze zaciesza ze chcialby miec takiego nosa do kolorow jak ja bo on nie potrafi laczyc ze soba i musi sie opierac na "zasadach" a czasem chcialby cos wykombinowac i niekoniecznie mu to wychodzi
|
|
#2352 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Candy, na Twojego bloga też lubię wracać, bo fajnie bawisz się kolorem
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie lubię nudy, nie lubię robić makijaży jedną techniką, uwielbiam wyzwania, i im bardziej zakręcone i trudniejsze, tym lepiej! Ostatnio wypomniałam jednej z YT guru, że imho jej makijaże są takie same, tylko w różnych kolorach, wzięła sobie tę uwagę do serca i zaczęła tworzyć coś innego ![]() Candy, u Ciebie to normalka
|
|
#2354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A w piątek do notariusza, do innego miasta. OMG jak mi sie nie chce im mniej mam roboty tym bardziej nie chce mi sie cokolwiek działać
|
|
#2355 | |
|
Klientka w krawacie
|
Koło to moja ulubiona figura, bo jest taka... opływowa
. Nie przejmuj się, jak przytyjesz, do kiecy ślubnej wszyjesz gumkę i wstawki po bokach i będzie miodzio. Hole i ałtfity! Cytat:
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Fak je.
![]() A mnie rozwalają jeszcze podpisy aukcji na allegro. Szorty DIY, blogerskie, jak Kasia Tusk.
|
|
#2357 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i pochwal się potem ![]() Ja mam dwie lewe ręce do gotowania Co najwyżej wykonuję prace typu pokroić coś, obrać ziemniaki itp ![]() Cytat:
Maluję się prawie zawsze tak samo, ale w innych kolorach bo wciąż się uczę i "nie czuję się na siłach", dlatego makijaże na moim blogu się zazwyczaj nie pojawiają, jak dotąd były może 3 razy? I bardziej w celu dodania samej sobie otuchy Muszę pooglądać więcej makijażowych blogów Cytat:
Planuję zrobić reorganizację kolorówki, co najgorsze, mam ochotę wywalić gdzieś w kąt bieliznę z szuflad na rzecz kosmetyków, to jest dopiero kosmetykomania Ale coś wymyślę
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-08-08 o 16:45 |
|||
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie wyniki rozdania i wolne przemyślenia płynące z komentarzy dziewczyn
|
#2359 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Przesunęłam biurko i od razu w pokoju mam jakoś tak inaczej... Ale za rok i tak musi przejśc malowanie, bo ściany mimo wszystko wyglądają fatalnie
|
|
#2360 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przez przeglądanie blogów coraz częściej łapię za kosmetyki, mimo, że mam ich sporo. Jest coraz więcej rzeczy, które chcę mieć, bo ktoś poleca na blogu Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Ja planuję wymianę łóżka na narożnik, tylko jak na złość nie ma funduszy
|
#2362 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Cel mam jasny - ściany na chłodniejszy, ciemniejszy odcień niebieskiego, szafa we wnęce na dopasowany do niego niebeiski/biel/szarość. Coś powiesze na ściany i postaram się o jakieś fajny narzuty, bo mam uprowadzony od brata z mieszkania stary fotel Meble, choć już nieco stare, mam bardzo fajne i w świetnym stanie. Gdybym miała co z nimi zrobić, to pozbyłabym się jednej części, z która jest moim zdaniem niepraktyczna, przeniosła "witrynkę", w której mam książki bliżej szafy "na" szafki i zostawiła część na której jest obecnie (mam takie "poskładane" meble - nie wiem jak to opisać) jako dwuszufladową, niską komodę, na której postawiłabym jakieś bibelociki, kwiatka i dorzuciła na nią lustro
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-08-08 o 17:27 |
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ja też się zastanawiam jeszcze nad komodą (meble w pokoju mam wykonane z drewna z klonu, czyli bardzo jasne). Tak ogółem mam wąski pokój, a długi (5x2m), więc małe pole do manewru. Szafa zajmuje mi 2,5m długości
Mam jedną kwadratową "komódkę" pod telewizor z szufladami i chyba zrobię taką samą, tylko z jedną otwieraną półką, abym mogła w niej pochować zapasowe kosmetyki
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2012-08-08 o 17:35 |
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, Wy mi to o remontach/przemeblowaniach pokoi nie mówcie
Mój aktualnie prezentuje sobą obraz nędzy i rozpaczy Kot mi tapetę na łóżkiem pozrywał, grzyb na ścianach mam wrażenie, że którejś nocy mnie wchłonie...ale chociaż meble mam dość świeże, bo mają 3 lata Nie opłaca mi się go w ogóle remontować, te 8 m-cy jakoś w nim przetrzymam, a potem niech sobie go rodzice urządzają jak im się żywnie podoba
|
#2365 |
|
Moderator
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35769908]Trzymam kciuki
i pochwal się potem ![]() Ja mam dwie lewe ręce do gotowania Co najwyżej wykonuję prace typu pokroić coś, obrać ziemniaki itp ![]() O, to ja tak mam Maluję się prawie zawsze tak samo, ale w innych kolorach bo wciąż się uczę i "nie czuję się na siłach", dlatego makijaże na moim blogu się zazwyczaj nie pojawiają, jak dotąd były może 3 razy? I bardziej w celu dodania samej sobie otuchy Muszę pooglądać więcej makijażowych blogów [/QUOTE] ad.1. pomyślałam tak sobie, to co dla mojego męża "naturalne" - tzn że ma obiad po przyjeździe do domu z pracy, dla mnie byłoby cudem świata... marzy mi się żeby jednego dnia powiedział "kochanie, dzisiaj siadaj a ja zrobię obiad" i go zrobił bez angażowania mnie w tę czynność... Ad.2. ja mam tak samo z makijażem. Raz próbowałam coś tam graficznego zmalować... Wyglądałam jak córa Tovy ( ) wtedy jak była wysmarowana kremem... generalnie nieład totalny i wyglądało jakby mi dziecko robiło mejkap... maluję się użytkowo, nie umiem na sobie stworzyć dzieł sztuki jak Trust. :/
|
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo jakoś nie wiem, szkoda mi chyba kosmetyków, żeby pomalować się "artystycznie" i za chwilę to zmywać ;P choć nie powiem, jak mam motywację typu konkurs, to lubię pokombinować i sprawia mi to przyjemność ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- auć :/ i cały wysiłek na marne :/
|
|
#2368 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A ja czasem lubię zaszaleć i zobaczyć, co portafię, ale wczoraj odtworzylam makijaż z jednego z blogów i wyglądałam jak transwestyta
Mam chyba zbyt pociągła twarz do niektórych kombinacji na oczach...
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybym nie malowała "artystycznie" to chyba nigdy nie zużyłabym tych produktów
Szkoda mi tylko podkładu
|
#2370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

do zobaczenia później!

Staram się nad tym panować
Nie jest zachwycony, bo musi nosić kołnierz

i pochwal się potem
Co najwyżej wykonuję prace typu pokroić coś, obrać ziemniaki itp
Kot mi tapetę na łóżkiem pozrywał, grzyb na ścianach mam wrażenie, że którejś nocy mnie wchłonie...ale chociaż meble mam dość świeże, bo mają 3 lata
) wtedy jak była wysmarowana kremem... generalnie nieład totalny i wyglądało jakby mi dziecko robiło mejkap... maluję się użytkowo, nie umiem na sobie stworzyć dzieł sztuki jak Trust. :/