|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podlasie ;D
spadlam z roweru tak niefortunnie ze uderzylam lewym lokciem w betonowa posadzke..mialam otwarte zlamanie kosci ramieniowej z przemieszczeniem.. miesiac w gipsie( 0d 4 lipca do 7 sierpnia), pozniej kilka tygodni bez gipsu i znowu do Łomzy, zeby mi druty zespalajace wyjeli... masakra.. srodek wakacji, upal niemilosierny a ja w gipsie, takim na caly tulow.. tylko prawa reke mialam odslonieta
((Do dzis pamietam jak w szpitalu o polnocy bylamna pogotowiu.. w Grajeiwe dali mi "glupiego Jasia" a w Łomzy juz nawet zaczynalam bol czuc.. Bardziej pewnie strach.. ale na szczescie wszystko sie ladnie pozrastalo i po zlamaniu mam tylko male cetki w miejscu gdzie wkladali mi druty i jedna malutka prawie niewidoczna blizne po szwie
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Którą? Szwedzką czy z koperkiem?
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
. Mi również w Łomży składali (bo jestem stąd), tylko że ja miałam to w maju. Operacyjni mi składali, bo miałam przemieszczoną jakąś kostkę w łokciu . ja to miałam tylko szynę gipsową na całej ręce. U mnie blizna jest spora, bo po 13 szwach ale już mało ją widać
|
|
|
#423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdy żadnego złamania ani nawet zwichnięcie nie miałam tylko jak byłam mała to rozcięłam sobie rękę przy nadgarstku, tętnicę przecięłam. Biegłam za bratem i zamknął mi drzwi a w drzwiach szyba i pchnęłam reką szybę i poleciała mi na rękę i też jazda na pogotowie a później na izbę przyjęć do szpitala. Najgorsze było znieczulenie taką wielka igłę mi wbili w ranę to tak bolało, że szok. Później już nic nie czułam ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
Jak złamałaś ta rękę?
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Szwedzka to ogórki pokrojone w plastry, do tego marchewka (też plasterki), cebula i zalewa (woda, ocet, sól, cukier, musztarda).
Ja ścigałam się wtedy z kuzynką na rowerach i jakoś tak jedna drugiej zajechała drogę i ja uderzyłam łokciem o kamień chyba i złamałam rękę. Nic mnie nie bolało tylko z tego co pamiętam to strasznie zimno mi się zrobiło i dreszcze miałam. Tata pół nocy spędził ze mną na izbie przyjęć. Pamiętam, że to sobota była, w niedzielę mieliśmy komunię u mojego brata ciotecznego, a w poniedziałek miałam jechać z klasą na biwak, a zamiast biwaku to ja na salę operacyjną pojechałam
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to moja mam też tą właśnie robiła. Pyszna jest;D ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
nie poszlam
zlamalam reke 4 w dzien a dopiero po polnocy czyli juz 5 bylam w szpitalu... 8 czy 9-tego wyszlam ze szpitala
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już dawno na żadnym weselu nie byłam, a chętnie bym sobie na jakimś potańcowała
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jak dzionek mija?
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
hej!!! cieplutko u mnie jest
zaraz zmykam do parku z moim TŻ![]() a jak mija dzien u Ciebie?
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz też wychodzę ![]() Umówiłam się z mamą i idziemy do lumpka ;D Dziś dostawa, może jakieś skarby się kupi ![]() A później z małym do tż idziemy i może na dwór na plac ![]() Także miłego dnia do wieczora
|
|
|
#433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Moje są sałatki itp ![]() Cytat:
Bo ja bym się chętnie przeszła, ale nigdy nic nie mogę znaleźć
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kojarzy mi sie to z takim brzydkim charakterystycznym zapachem. może dlatego, że nie trafiłam na jakiś przyzwoity... a ciuchy zazwyczaj biorę u mamy i nie pamiętam kiedy kupiłam coś w galerii czy coś ![]() ostatnio zaszalałam i wziełam dwie bluzy, trzy swetry i kamizelke a no i 3 pary spodni ale to już do szkoły będę miała
|
|
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to bym chciała jakąś torebkę, bo wiem, że można świetne upolować i za parę groszy
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja słyszałam . Muzeum Wsi czy jakoś tak macie tam
|
|
|
#438 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
Jak Wam mija dzień ? Bo mój jest cudowny |
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Z jakiej okazji? ;>
Ja swój spędziłam na sprzątaniu i ogórkach, teraz czekam aż wyschną mi włosy, ubiorę się, umaluję i znikam bo jestem umówiona
|
|
#440 |
|
Raczkowanie
|
Ogólnie jako hobby robię napisy do seriali.Dziś napisy zrobione przeze mnie i znajomą były pierwszymi polskimi w internecie i teraz można znaleźć ten serial na chomikuj czy ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ z naszymi napisami
To pierwszy taki sukces więc strasznie się cieszę
|
|
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#442 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
Nawet już maxvideo podbite
|
|
|
|
|
#443 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostawy są w środy 39zł za 1 kg, a z każdym dniem coraz taniej jest ![]() Udały się zakupy Małemu kupiłam spodenki, 2 koszulki polo i skarpetki ;D Chciałam taką grająca kierownice albo telefon kupić ale drogie ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też tak szczerze to mogę brać od mamy ubrania he mamy podobne rozmiary i buty to samo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byłam w lumpku, zakupy były udane a później małego wzięłam i poszłam do Tż . A jak u ciebie wieczorek mija?Cytat:
Miłego wieczorka![]() Jak wam wieczór mija Ja zjadłam dopiero bo taka dziś zabiegana, że szok Mały smacznie śpi a ja zamulam na wizażu ![]() Głowa coś mnie boli
|
|
|
#444 |
|
Raczkowanie
|
U mnie wieczór mija na odpisywaniu znajomym "dziękuję to miłe" oraz rozmowie z koleżanką z forum serialowego
Głowa to i mi boli ale dla mnie na pogodę więc może u Ciebie też ? |
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
a jakieś torebki tam są?
bo ja raz zaszłam do tej całej Maskarady co teraz w 4plus jest to nic nie było
|
|
#446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Są są wszystko jest paski, czapki torebki, ubrania ![]() Tylko właśnie najlepiej iść w środę, bo dostawa ![]() Szmicjerka jest zaraz koło biedronki na dwornej
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
To będę teraz wiedzieć
![]() Była w Polo, była ale jakiś czas temu się przenieśli, tam na górze w 4plus są gdzie kiedyś były meble
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W szmicjerce to są angielskie markowe rzeczy, a czasem nawet nowe z metkami . Dziś to takie tłumy były, że szok
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
jak w każdym, gdy jest dzień dostawy
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Niom he
Raz w tygodniu iść w dzień dostawy to można się obkupić troszkę
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

((

06.12.2020
23.07.2022

Miłego wieczorka