|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
bry
pije kawe a za cholere sie nie moge obudzic,pewnie dlatego, ze to swinstwo rozpuszczalne pije, nie kawe Cytat:
a wiesz, ze sny sie na odwrotke sprawdzaja? ![]() co by sie zgadzalo biorac pod uwage moje tempo ![]() zgadnij tylko, ze to nie nawalnica byla a istny armagedon cale 4h spalam i pokoj mi zalalo...przez zamkniety balkon
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Jiuna, ale ty chyba nie masz psa - tylko koty? Ja dopóki nie miałam psa, też nie wpadłabym na pomysł, żeby łapy wąchać - a przytulic psa uznawałam za sodomię...Zaczynam rozumieć mamuśki zachwycająca się zapachem bobaska
|
|
|
|
#2673 | ||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Ty masz balkon w pokoju? Widzialam tylko okno ![]() Cytat:
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2675 | ||||||
|
Lux Mundi
|
Witannja
Nie za bardzo jest na co - pikantnych szczegółów brak ![]() Cytat:
Lou, nie tylko Twój ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A stopo-poduszki faktycznie zwietrzałymi skarpetkami ![]() jak to trafnie określiła Emilka ![]() I dopsh Cytat:
W [złych ] czasach licealnych patrzyłyśmy z Iwonką do kalendarza i piłyśmy zdrowie danego solenizanta Cytat:
ale za to teraz szare niebo i siąpi w co się kurka wodnista ubrać ? ![]() Cytat:
odesłałabym na podany adres ![]()
|
|
|
#2676 | ||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziekowac Bede tylko musiala wyszyc wlasne inicjaly, zebys wiedziala, ze to moje ![]() Kupilam sobie buty. Co o nich sadzicie? Nie sa babcine? Zniose kazda krytyke, tylko to ma byc szczera wypowiedz. Jak sa brzydkie to mowta, kupie inne ktore mialam na oku
|
|
#2677 | |||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() I koncepcja ubioru sukienki upadła ![]() Cytat:
Chociaż w sumie to niepotrzebne - poznałabym po minimalnym rozmiarze i frywolności stroju ![]() Cytat:
Butki bardzo ładne tylko koniecznie się pochwal
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
butki śliczne
|
|
|
|
|
#2679 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
właśnie złamałam obcas na schodach jak spadałam schodząc od Dyrektora z dokumentami muszę kufa jak w reklamie mentosa |
|
|
|
|
#2680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
stołuje się na dwa domy i my z nią chodzimy na spacery więc jakby trochę mam psa ![]() plus u moich rodziców zawsze były psy więc coś tam już wywąchałam
KLIKA Twój?? *Zaleca się oglądanie co rano oraz powtórzenie dawki gdy zaczynasz odczuwać smutek lub złość Edytowane przez jiuna Czas edycji: 2012-08-07 o 17:03 |
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
bry
co Wy macie z tym wąchaniem? jesteście po prostu ukryta opcja dzieciata ![]() ja odliczam powoli dni do urlopu, jeszcze tylko tydzień
|
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
babcine nie, mamine
ale spoko Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;35743408] właśnie złamałam obcas na schodach jak spadałam schodząc od Dyrektora z dokumentami muszę kufa jak w reklamie mentosa niezlei co? oberwalas drugiego? ![]() zawsze mnie zastanawialo czy drugi faktycznie tak latwo dalby sie odlamac, czy jednak kustykalabym niczym kaleka?
|
|
#2683 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
[/QUOTE] Dziekuje za opinie ![]() Mialam do wyboru albo super seksi, ale malo wygodne, albo te mamine - wygodne. No i wybralam te drugie. Tylko potem naszla mnie mysl, ze moze zle zrobilam ![]() Gdzie Pink i Rilla? Bo cos cicho bez ich wymiany zdan
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ukryta opcja dzieciata dobrze brzmi - dziś np pozwoliłam Jurkowi obgryźć mi troczki od spodni (spodnie stare i znoszone), żeby mieć odrobinę spokoju, bo jak glumał troczki, to mogłam sobie popracować... |
|
|
|
|
#2685 | ||
|
Lux Mundi
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;35743408]
właśnie złamałam obcas na schodach jak spadałam schodząc od Dyrektora z dokumentami muszę kufa jak w reklamie mentosa Ale, że dyro Cię gonił czy jak ? ![]() Udało Ci się oderwać drugi obcas ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jak wiemy z tym drugim Aneszna kłopotu nie ma wcale, ale to wcale
|
|
|
#2686 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niestety strongman zostal w swym świecie, a ja nie odłamywałam tylko z gracją chodziłam na palcach i w niewidocznym obcasie |
|
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Też miałam taką przygodę z obcasem, na dyskotece - uczynni koledzy odłamali drugi, a ja wracałam do domu w takich chałupniczych baletkach
|
|
|
|
#2689 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a co do reszty oby za rok były dwie rocznice itd.Cytat:
bry ja dziś po wczorajszym masażu banką chińską i pilates czuję, że żyje i mam mięśnie
|
||
|
|
|
#2690 | ||
|
Lux Mundi
|
Bry
Mam sposób na hałasujących robotników zakupiłam stopery do uszu i żadna wiertarka mi nie straszna [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;35754899] niestety strongman zostal w swym świecie, a ja nie odłamywałam tylko z gracją chodziłam na palcach i w niewidocznym obcasie Musiało to bosko wyglądać ![]() Cytat:
A rocznicy gratuluję ![]() Cytat:
![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;35759058] ja dziś po wczorajszym masażu banką chińską i pilates czuję, że żyje i mam mięśnie [/QUOTE]Ja z kolei nie mogę się doczekać kiedy łazienka będzie gotowa, żebym mogła położyć się w nowej wannie pełnej pachnącej piany, z kieliszkiem bordeaux w ręku, otoczona mnóstwem zapachowych świec ![]() A póki co jutro tudzież w pt idę wybierać kafle i mam zamiar część położyć sama
|
|
|
#2691 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2692 | ||
|
Matka buldoga
|
No dzien dooobry
![]() Jak to dobrze, ze temp juz nie jest tak uciazliwa. Az lepiej sie oddycha ![]() Cytat:
Cytat:
A Adonis gdzie? Bo cos mi brakuje w tym obrazku ![]() I podziwiam za to, ze potrafisz polozyc kafle. Ja co najwyzej moge sie polozyc na kaflach
|
|
#2693 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Ale mi dziwnie Siedzę w pracy i nie mam co robić Po raz pierwszy od dwóch tygodni![]() Cytat:
Aczkolwiek nie chciałabym go doświadczyćCytat:
Miał łaskotki Teraz czasem łaskoczę kota - zawsze się denerwuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przypomniało mi się, jak moja koleżanka niedawno pokazała mi swój zmasakrowany telefon i cichutko pochlipując, powiedziała: a, wiesz, dałam go mojej siostrzenicy (ok. półtorarocznej), żeby się przez chwilkę czymś zajęła, bo akurat musiałam napisać ważnego maila... ![]() Cytat:
dla Ciebie i GiniakaGratulacje z okazji takiej rocznicy Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2694 | |||||
|
Lux Mundi
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;35764587]jaaaaaaaaa
[/QUOTE]Cytat:
![]() Ale jak kują ścianę po drugiej stronie pokoju, to uwierz, ale olać takiego hałasu się nie da ![]() Cytat:
Do jednego 'Adonisa' ograniczać się nie będę Cały harem będzie czekał, by namaścić moje ciało wonnymi olejkami Cytat:
W swoim życiu stawiałam już ściany, rozbierałam piece kaflowe etc. A umiejętność leżenia na kaflach i pachnięcia [co mi w ogóle za wyraz wyszedł ? ] to przydatna umiejętność ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziś mam dzień kuchty idę babrać się w mące będzie pizza i sernik
|
|
|
#2695 |
|
Zadomowienie
|
A jaka? W sensie, z czym?
Bo sama coś bym dziś zjadła dobrego, ale na razie szukam inspiracji |
|
|
|
#2696 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
bezmięsna ![]() Pieczarki, cebulka, papryka, cukinia etc. ![]() Wiem, że Ty nie przepadasz i wolisz niekoniecznie wersję light
|
|
|
#2697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż mięsko dobra rzecz, niestety![]() Ale jak dla mnie, integralnymi składnikami pizzy są żółty ser i grzyby, a co do reszty, to już pełna dowolność Ja się czaję ostatnio na suszone pomidory, i tak się zastanawiam, co by tu z nich zrobić? Może właśnie do pizzy by się nadały
|
|
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2699 |
|
Zadomowienie
|
O, dzięki za pomysły
Z makaronem też muszą te pomidory świetnie smakować
|
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie lubie gotowac, i nie umiem a ciasto do pizzy poziomem skomplikowania przekracza moje zdolnosci kulinarne ![]() ale musze sie pochwalic, ze dzisiaj zaszalalam przyrzadzajac faszerowana cukinie, z miechem, warzywkami i cynamonem wlasnie dochodzi ![]() naf, ciesz z blogiego spokoju dopoki go masz
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2012-08-08 o 18:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

pije kawe a za cholere sie nie moge obudzic,

chyba nie mam z tym problemu 

oby za rok były dwie rocznice itd.