|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry zespół weselny poszukiwany- Lublin i okolice
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
Może ktoś mógłby mi polecić zespoł w rozsądnej cenie który gra na żywo? Przejżałam ich tyle że dostaję kręćka, ale jeżeli mi się coś spodoba to zazwyczaj mają kosmiczne ceny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Przyczajenie
|
chillicopter albo solid band - obie kapele grają na żywo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Przyczajenie
|
Byłam ostatnio na weselu na którym grał zespół Chillicopter i nie polecam. Muzycznie całkiem spoko, ale nie potrafili dopasować się do tego na co goście mieli ochotę. Grali naprawdę mało, krótkie sety za to baaaaaaardzo długie i nudne oczepiny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
czesc!może któraś z Was zna zespół Medial z Łuszczowa?(może byłyście na weselu z ich udziałem?) nie mają strony internetowej..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Przyczajenie
|
no nie wiem, jak ja byłem na weselu to grali ok. 45-60 min i później przerwa jakieś 15-20 minut, ale tak naprawdę to wszystko zależy od kuchni i zazwyczaj zespół gra pod kuchnię i wszystko zależy kiedy chcą wydawać posiłki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Przyczajenie
|
Polecam zespól Expose. Byli rewelacyjni! Umówiliśmy się że będą grać do 4 nad ranem (jako że mieliśmy autokar gości z Krakowa i nie robiliśmy poprawin) i goście prosili nas żeby poprosić zespół żeby grali dłużej!
Pan Grzesiek świetnie ocenił sytuację- jako że mieliśmy dużo panien, to grali żywe kawałki, do tańczenia w kółku, żeby każdy mógł się pobawić. Poprosiliśmy ich o mało zabaw otrzepinowych i ze smakiem i tak też zrobili. Goście byli zachwyceni. Przerwy robili tylko wtedy kiedy gorące dania były podawane czyli co 2 godziny. Przy okazji mogę polecić Panie które zajęły się dekoracją- HG STUDIO. Kwiaty były przepiękne i mimo tego że ze mną było ciężko się komunikować, wszystko było zrobione na czas i pięknie. Co do fotografa to się wypowiem jak zobaczę zdjęcia ![]() Pozdrawiam. Edytowane przez gosiaczkowo Czas edycji: 2012-09-10 o 21:37 Powód: dodatkowe informacje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Przyczajenie
|
Czy znacie i polecacie/badz nie zespol Kramers Band??? Prosze o opinie, szukam zespolu na kwiecien....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
chciałabym poznać wasze opinie o zespole sk-3 ..to nowy zespół może miałyście z nim do czynienia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie wizażanki, ja również dołączyłam niedawno do grona przyszłych mężatek, termin na wesele jest, sala jest i teraz najcięższa przeprawa w poszukiwaniu zespołu. Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was wie coś na temat zespołu GRZANIEC??? Wiem że grają na żywo itd. ale wiem też że drogo się cenią więc chciałabym mieć 100% pewności, że warto zapłacić za ich występ. Baaaaardzo proszę o opinie. Słyszałam też że całkiem nieźle gra zespół PRYZMAT z Zamościa- był ktoś może na weselu z ich udziałem lub słyszał conieco?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Przyczajenie
|
Hej, a macie jakieś wieści nt zespołu NIGHT LIGHT?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez MalenstwoM Czas edycji: 2012-12-02 o 17:25 Powód: bo tak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
a jeśli chodzi o Pryzmat to patrząc tylko po składzie to chyba na żywo nie grają, ale coś tam działają na rynku lokalnym więc też będą chciali pewnie podobną kasę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Przyczajenie
|
Witam, proszę o opinię na temat zespołu Agat, z góry za fatygę dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Przyczajenie
|
zespół alice naprawde najlepszy zespół na wesele. grają na żywo w sześcioosobowym składzie. rewelacja. w lublinie chyba czołówka!
mają stronę www.zespolalice.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
![]() Powoli zaczynam się rozglądać za zespołem na nasze polsko-angielskie (bardziej polskie ![]() Wie ktoś coś na temat zaspołu ALIBI z Lubartowa? A może ktoś poleciłby jakiś zespół z przyzwoitym angielskim? Dzięki z góry.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
dziewczyny co sądzicie na temat zespołu Remigo ?albo jaki polecacie zespół bo za duzo tego i już zwariowałam co lepszy to już zajęty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
miał ktoś doczynienia z zespołem exante ??
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- lub remigo ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Przyczajenie
|
Witam
u mnie na weselu w 2012 gral zespół Marivo z Lublina i dopiero w trakcie imprezy dowiedziałam się że śpiewa tam była wokaliskta zespołu Primo ta co wylansowała hit internetowy "lubelski full"wokal idealny, zespół gral dosłownie wszystko rożne gatunki muzyczne, zabawy oczepinowe których u innych zespołow nie widziałam oczywiscie jak bylam gosciem. W tym roku ten zespół Marivo będzie grał tez u mojej koleżanki na weselu no i nie wygórowana cena 3500 z dojazdami na błogosławieństwo . Polecam ![]() Mam do nich telefon jakktos bedzie pytał to podam ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Aha dodam jeszcze że miałam gości z zagranicy i p.Iwona -wokalistka Marivo tzn .zespolu prowadziła wesele po angielsku tez ,swietnie mówi . Polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Przyczajenie
|
Byłam na weselu gdzie grał Convert i bardzo mi się nie podobało. Widoczny bardzo brak doświadczenia muzycznego - dało się to we znaki. Długie przerwy i słaby repertuar. Playback, playback i jeszcze raz playback! Jeżeli chodzi o zespół - muszą zabawić gości i dostosować się do gustów i preferencji grona w jakim grają. Zespół jest dla ludzi, a nie ludzie dla zespołu. Convert - zespół sobie, ludzie sobie. Ja osobiście bym na wesele nie brała tego słabego zespołu, bo szkoda wesela. Nie polecam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Przyczajenie
|
CONVERT - są bez energii, wesele, na którym byłam prowadzili flegmatyczne(oni sobie, goście sobie -przysypiałam na tym weselu), długie przerwy. Nie masz możliwość ingerencji w repertuar, żadnych piosenek na życzenie - wiadomo dlaczego!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Przyczajenie
|
Hej! Czy ktoś słyszał o zespole Enter Joyce? Byłabym ogromnie wdzięczna za jakiekolwiek informacje jak grają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
Ja polecam gorąco zespół RED TIMES z Kraśnika. Bardzo fajna ekipa, super śpiew i zabawy. Strona www.redtimes.pl:-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Przyczajenie
|
Bardzo proszę o kilka słów na temat zespołów:
Sk-2 ( o tym zespole wiem najwięcej, dziewczyna świetnie śpiewa) Personel Markus Interesuje mnie bardzo czy oprócz dobrego wokalu, w zespole jest naprawdę dobry wodzirej, który zabawi gości, żartem, różnymi zabawami, toastem ? Z góry dziękuje za opinie i pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Przyczajenie
|
Faktycznie przestrzegam przed zespołem CONVERT z Lublina. Niestety to bardzo słaby zespół. Byłam na weselu, gdzie "grali" - porażka. Słaby repertuar, tylko disco polo, tandetne hity, słabo zagrane i słabo odśpiewane. Bardzo długie przerwy, przydługie i nudne oczepiny. Zero wyczucia potrzeb gości, brak chociażby prób zabawiania weselników, po prostu odbębnione wesele i tyle. Nie polecam tego zespołu, szkoda wesela!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja się momentami czułam jak na dobrym, rockowym koncercie - goście byli rozgrzani do czerwoności ![]()
![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
hej. A slyszal ktos moze o zespole JELENIE W TERENIE z Lublina? wiem moze ktos jak graja i bawia gosci bo glosy z demo ze strony internetowej przypadly mi do gustu ale nie znalazlam zedych opinii na ich temet
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Przyczajenie
|
Szanowni Państwo.
Jesteśmy zespołem muzycznym CONVERT z Lublina. W związku z pojawiającymi się ostatnio w internecie bardzo negatywnymi opiniami na nasz temat, chcemy uspokoić wszystkich zainteresowanych wynajęciem naszego zespołu. Wpisy te są dziełem konkurencji, która najwyraźniej gorzej sobie radzi i bardzo się stara, żeby zepsuć nam opinię. Wiadomo, że w internecie, dzięki dużej anonimowości, można napisać wiele bez obawy o konsekwencje. Dlatego wszystkich tych, którzy chcą się przekonać o wysokim poziomie, jaki prezentujemy, zapraszamy do posłuchania i obejrzenia nas na jednym z wesel, gdzie będziemy grać (oczywiście po uprzednim umówieniu się z nami ![]() Edytowane przez zespolconvert Czas edycji: 2013-07-11 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.