Dobry zespół weselny poszukiwany- Lublin i okolice - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-21, 07:54   #211
migdalq
Przyczajenie

Dot.: Dobry zespół weselny poszukiwany- Lublin i okolice

Cytat:
Napisane przez anannn Pokaż wiadomość
Witam, zwracam się z prośbą o opinię zespołów:
sk-1
sk-2
modem
jeśli ktoś może mi pomóc i napisać kilka słów o tych zespołach to będę bardzo wdzięczny. dziękuję
Byłam na weselu z sk-2 i jak dla mnie to czołowa trójka lubelskich zespołów. Rewelacyjna muzyka na zywo, standardy i nowe hity (w tamtym roku hiciorem na weselu była Waka waka ) sympatyczni i mieli rewelacyjny kontakt z goścmi. Jednym słowem super.
Stary 2012-07-31, 19:25   #212
Jaguś
Rozeznanie

GG do Jaguś

Może ktoś mógłby mi polecić zespoł w rozsądnej cenie który gra na żywo? Przejżałam ich tyle że dostaję kręćka, ale jeżeli mi się coś spodoba to zazwyczaj mają kosmiczne ceny i bardzo proszę o odpowiedź osoby które mają na koncie więcej niż 10 postów, bo połowie wypowiedzi na tym wątku jakoś nie ufam może np wiecie coś o zespole funky town? ciężko znaleźc coś o nich w necie bo chyba są nowi, ale podoba mi się ich repertuar
Jaguś jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 19:09   #213
kolo86
Przyczajenie

chillicopter albo solid band - obie kapele grają na żywo
kolo86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-09, 00:07   #214
Jaguś
Rozeznanie

GG do Jaguś

Cytat:
Napisane przez kolo86 Pokaż wiadomość
chillicopter albo solid band - obie kapele grają na żywo
Chillicopter bardzo fajny ale trochę za drogi. Ciekawe jak ten Solid Band, bo demo mi sie podoba
Jaguś jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-09, 15:34   #215
Karmelik
Przyczajenie

Byłam ostatnio na weselu na którym grał zespół Chillicopter i nie polecam. Muzycznie całkiem spoko, ale nie potrafili dopasować się do tego na co goście mieli ochotę. Grali naprawdę mało, krótkie sety za to baaaaaaardzo długie i nudne oczepiny.
Karmelik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-09, 20:29   #216
balbinka1234
Raczkowanie

czesc!może któraś z Was zna zespół Medial z Łuszczowa?(może byłyście na weselu z ich udziałem?) nie mają strony internetowej..
balbinka1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 18:49   #217
kolo86
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Karmelik Pokaż wiadomość
Byłam ostatnio na weselu na którym grał zespół Chillicopter i nie polecam. Muzycznie całkiem spoko, ale nie potrafili dopasować się do tego na co goście mieli ochotę. Grali naprawdę mało, krótkie sety za to baaaaaaardzo długie i nudne oczepiny.
no nie wiem, jak ja byłem na weselu to grali ok. 45-60 min i później przerwa jakieś 15-20 minut, ale tak naprawdę to wszystko zależy od kuchni i zazwyczaj zespół gra pod kuchnię i wszystko zależy kiedy chcą wydawać posiłki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-10, 21:36   #218
gosiaczkowo
Przyczajenie

Polecam zespól Expose. Byli rewelacyjni! Umówiliśmy się że będą grać do 4 nad ranem (jako że mieliśmy autokar gości z Krakowa i nie robiliśmy poprawin) i goście prosili nas żeby poprosić zespół żeby grali dłużej!
Pan Grzesiek świetnie ocenił sytuację- jako że mieliśmy dużo panien, to grali żywe kawałki, do tańczenia w kółku, żeby każdy mógł się pobawić.
Poprosiliśmy ich o mało zabaw otrzepinowych i ze smakiem i tak też zrobili. Goście byli zachwyceni.

Przerwy robili tylko wtedy kiedy gorące dania były podawane czyli co 2 godziny.

Przy okazji mogę polecić Panie które zajęły się dekoracją- HG STUDIO. Kwiaty były przepiękne i mimo tego że ze mną było ciężko się komunikować, wszystko było zrobione na czas i pięknie.

Co do fotografa to się wypowiem jak zobaczę zdjęcia ale póki co współpraca nam się udaje. Jutro mamy sesje w plenerze.

Pozdrawiam.

Edytowane przez gosiaczkowo
Czas edycji: 2012-09-10 o 21:37 Powód: dodatkowe informacje
gosiaczkowo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-16, 20:26   #219
ainameczka
Przyczajenie

Czy znacie i polecacie/badz nie zespol Kramers Band??? Prosze o opinie, szukam zespolu na kwiecien....
ainameczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-02, 19:14   #220
balbinka1234
Raczkowanie

chciałabym poznać wasze opinie o zespole sk-3 ..to nowy zespół może miałyście z nim do czynienia?
balbinka1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-13, 20:48   #221
dyniaziom
Raczkowanie

Witam wszystkie wizażanki, ja również dołączyłam niedawno do grona przyszłych mężatek, termin na wesele jest, sala jest i teraz najcięższa przeprawa w poszukiwaniu zespołu. Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was wie coś na temat zespołu GRZANIEC??? Wiem że grają na żywo itd. ale wiem też że drogo się cenią więc chciałabym mieć 100% pewności, że warto zapłacić za ich występ. Baaaaardzo proszę o opinie. Słyszałam też że całkiem nieźle gra zespół PRYZMAT z Zamościa- był ktoś może na weselu z ich udziałem lub słyszał conieco?
dyniaziom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 17:04   #222
MartitaS
Przyczajenie

Hej, a macie jakieś wieści nt zespołu NIGHT LIGHT?
MartitaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 19:58   #223
MalenstwoM
Przyczajenie

GG do MalenstwoM

.

Edytowane przez MalenstwoM
Czas edycji: 2012-12-02 o 17:25 Powód: bo tak
MalenstwoM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-15, 19:15   #224
kolo86
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dyniaziom Pokaż wiadomość
Witam wszystkie wizażanki, ja również dołączyłam niedawno do grona przyszłych mężatek, termin na wesele jest, sala jest i teraz najcięższa przeprawa w poszukiwaniu zespołu. Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was wie coś na temat zespołu GRZANIEC??? Wiem że grają na żywo itd. ale wiem też że drogo się cenią więc chciałabym mieć 100% pewności, że warto zapłacić za ich występ. Baaaaardzo proszę o opinie. Słyszałam też że całkiem nieźle gra zespół PRYZMAT z Zamościa- był ktoś może na weselu z ich udziałem lub słyszał conieco?
mi się wydaje, że skoro zastanawiasz się nad Grzańcem - zespołem któy gra na żywo, to musisz się liczyć że będą więcej chciali niż inny "dyskietkowy lub półdyskietkowy " zespół
a jeśli chodzi o Pryzmat to patrząc tylko po składzie to chyba na żywo nie grają, ale coś tam działają na rynku lokalnym więc też będą chciali pewnie podobną kasę
Stary 2012-11-16, 17:08   #225
gimmesomo
Przyczajenie

Witam, proszę o opinię na temat zespołu Agat, z góry za fatygę dziękuję
gimmesomo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-21, 00:34   #226
11turek
Przyczajenie

zespół alice naprawde najlepszy zespół na wesele. grają na żywo w sześcioosobowym składzie. rewelacja. w lublinie chyba czołówka!
mają stronę www.zespolalice.pl
11turek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-21, 21:30   #227
dyniaziom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kolo86 Pokaż wiadomość
mi się wydaje, że skoro zastanawiasz się nad Grzańcem - zespołem któy gra na żywo, to musisz się liczyć że będą więcej chciali niż inny "dyskietkowy lub półdyskietkowy " zespół
a jeśli chodzi o Pryzmat to patrząc tylko po składzie to chyba na żywo nie grają, ale coś tam działają na rynku lokalnym więc też będą chciali pewnie podobną kasę
No tak, oczywiście wiem, że zespół który gra muzykę na żywo będzie zawsze droższy, ale liczyłam na to że może u kogoś grał zespół GRZANIEC lub ktoś był na weselu na którym grali i podzieli się ze mną swoją opinią
dyniaziom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-01, 14:40   #228
wenedka
Zakorzenienie

Hej dziewczyny!

Powoli zaczynam się rozglądać za zespołem na nasze polsko-angielskie (bardziej polskie ) wesele.
Wie ktoś coś na temat zaspołu ALIBI z Lubartowa?
A może ktoś poleciłby jakiś zespół z przyzwoitym angielskim?

Dzięki z góry.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-20, 20:01   #229
Aneeczka1234
Raczkowanie

dziewczyny co sądzicie na temat zespołu Remigo ?albo jaki polecacie zespół bo za duzo tego i już zwariowałam co lepszy to już zajęty
Aneeczka1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-20, 20:33   #230
Aneeczka1234
Raczkowanie

miał ktoś doczynienia z zespołem exante ??

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

lub remigo ??
Aneeczka1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-09, 12:05   #231
lubelskifull
Przyczajenie

Witam
u mnie na weselu w 2012 gral zespół Marivo z Lublina i dopiero w trakcie imprezy dowiedziałam się że śpiewa tam była wokaliskta zespołu Primo ta co wylansowała hit internetowy "lubelski full"wokal idealny, zespół gral dosłownie wszystko rożne gatunki muzyczne, zabawy oczepinowe których u innych zespołow nie widziałam oczywiscie jak bylam gosciem.
W tym roku ten zespół Marivo będzie grał tez u mojej koleżanki na weselu no i nie wygórowana cena 3500 z dojazdami na błogosławieństwo .
Polecam
Mam do nich telefon jakktos bedzie pytał to podam

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Aha dodam jeszcze że miałam gości z zagranicy i p.Iwona -wokalistka Marivo tzn .zespolu prowadziła wesele po angielsku tez ,swietnie mówi .
Polecam!
lubelskifull jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-12, 18:11   #232
kubeczek1
Przyczajenie

Byłam na weselu gdzie grał Convert i bardzo mi się nie podobało. Widoczny bardzo brak doświadczenia muzycznego - dało się to we znaki. Długie przerwy i słaby repertuar. Playback, playback i jeszcze raz playback! Jeżeli chodzi o zespół - muszą zabawić gości i dostosować się do gustów i preferencji grona w jakim grają. Zespół jest dla ludzi, a nie ludzie dla zespołu. Convert - zespół sobie, ludzie sobie. Ja osobiście bym na wesele nie brała tego słabego zespołu, bo szkoda wesela. Nie polecam.
kubeczek1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-12, 18:15   #233
kubeczek1
Przyczajenie

CONVERT - są bez energii, wesele, na którym byłam prowadzili flegmatyczne(oni sobie, goście sobie -przysypiałam na tym weselu), długie przerwy. Nie masz możliwość ingerencji w repertuar, żadnych piosenek na życzenie - wiadomo dlaczego!
kubeczek1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-16, 22:22   #234
herubinn
Przyczajenie

Hej! Czy ktoś słyszał o zespole Enter Joyce? Byłabym ogromnie wdzięczna za jakiekolwiek informacje jak grają
herubinn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-08, 14:07   #235
katarina225
Przyczajenie

Ja polecam gorąco zespół RED TIMES z Kraśnika. Bardzo fajna ekipa, super śpiew i zabawy. Strona www.redtimes.pl:-)
katarina225 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-14, 17:34   #236
grzania2
Przyczajenie

Bardzo proszę o kilka słów na temat zespołów:

Sk-2 ( o tym zespole wiem najwięcej, dziewczyna świetnie śpiewa)
Personel
Markus

Interesuje mnie bardzo czy oprócz dobrego wokalu, w zespole jest naprawdę dobry wodzirej, który zabawi gości, żartem, różnymi zabawami, toastem ?

Z góry dziękuje za opinie i pomoc
grzania2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-29, 23:19   #237
elizabet12
Przyczajenie

Faktycznie przestrzegam przed zespołem CONVERT z Lublina. Niestety to bardzo słaby zespół. Byłam na weselu, gdzie "grali" - porażka. Słaby repertuar, tylko disco polo, tandetne hity, słabo zagrane i słabo odśpiewane. Bardzo długie przerwy, przydługie i nudne oczepiny. Zero wyczucia potrzeb gości, brak chociażby prób zabawiania weselników, po prostu odbębnione wesele i tyle. Nie polecam tego zespołu, szkoda wesela!
elizabet12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-06, 13:01   #238
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dyniaziom Pokaż wiadomość
No tak, oczywiście wiem, że zespół który gra muzykę na żywo będzie zawsze droższy, ale liczyłam na to że może u kogoś grał zespół GRZANIEC lub ktoś był na weselu na którym grali i podzieli się ze mną swoją opinią
Ja byłam w tamtym roku, grali u znajomych (3 tygodnie przed naszym własnym weselem zresztą ) i szczerze polecam. Energia, energia i jeszcze raz energia! Świetny kontakt z publicznością (hehe, o ile w przypadku zespołu weselnego można o tym mówić), fajne zabawy, fajnie poprowadzona biesiada.
Ja się momentami czułam jak na dobrym, rockowym koncercie - goście byli rozgrzani do czerwoności Oczywiście repertuar był różnorodny, i dla młodszych i dla starszych, ale nawet jak było coś z disco-polo to i tak zagrali to na rockowo - moim zdaniem mnóstwo utworów tylko na tym skorzystało. Jako gość bardzo dobrze się przy tym zespole bawiłam.
Stary 2013-06-15, 20:52   #239
www116
Raczkowanie

hej. A slyszal ktos moze o zespole JELENIE W TERENIE z Lublina? wiem moze ktos jak graja i bawia gosci bo glosy z demo ze strony internetowej przypadly mi do gustu ale nie znalazlam zedych opinii na ich temet
www116 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-10, 15:39   #240
zespolconvert
Przyczajenie

Szanowni Państwo.
Jesteśmy zespołem muzycznym CONVERT z Lublina. W związku z pojawiającymi się ostatnio w internecie bardzo negatywnymi opiniami na nasz temat, chcemy uspokoić wszystkich zainteresowanych wynajęciem naszego zespołu. Wpisy te są dziełem konkurencji, która najwyraźniej gorzej sobie radzi i bardzo się stara, żeby zepsuć nam opinię. Wiadomo, że w internecie, dzięki dużej anonimowości, można napisać wiele bez obawy o konsekwencje. Dlatego wszystkich tych, którzy chcą się przekonać o wysokim poziomie, jaki prezentujemy, zapraszamy do posłuchania i obejrzenia nas na jednym z wesel, gdzie będziemy grać (oczywiście po uprzednim umówieniu się z nami. Pozdrawiamy.

Edytowane przez zespolconvert
Czas edycji: 2013-07-11 o 16:13
zespolconvert jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości