|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Agnusku cześć
u nas dobrze, kamil miał chyba pierwszy raz kolkę ale nie jestem pewna i zobaczymy czy dziś się powtórzy. Waży już 4 kg a u was co? bo tylko przelatuję ale dużo tego
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
super
![]() hej Cytat:
dla Kamilka. Mma nadzieje,ze kolka sie nie powtorzy Pisz co u Was?Jak karmienie, jak kapiele?Uspokilo sie?
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że Aaby ma problemy z kociakami i niesfornym mężem
Bao, przykro mi że tak się to toczy nie dobrym torem wszystko ale uważaj na siebie i małą Izunię. Nikita, widzę już nie sklapeuje a kileruje. Blonde jak seba u logopedy bo nie doczytałam? Maleństwo, bliźniaki dalej dają popalić? Mrowinko, trzymam kciuki za Ciebie, oby szpital nie był taki straszny. ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Blonde, kąpiele okej, leży i cierpliwie czeka aż się go umyje nie licze na jakieś spcjalne radości z kąpieli ale przynajmniej nie płacze, tylko za rękę go TŻ trzymie, i prawie z malym siedzi w tej wanience, bo kamil jest taki jakiś wystraszony i gdy TŻ jest blisko to się relaksuje, może go położne w szpitalu wystraszyły przy pierwszych kąpielach.Karmienie ok, cycki już ładnie z małym współpracują fakt że duszo czasu nam to zajmuje ale dajemy radę ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Madzi, Majeczka widzę żę polubiła swoje rączki, brawa. i kciuki za pracę meża trzymam oby mu się podobało w nowej.Bika, 6 kominezonów na zimę to chyba aż za duzo haha super że jesteś taka gotowa Żaboszku, brawa za 8 tydzień dominika co tam u Was kochana? ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Stripii, jak się czujesz? Wszystko u Ciebie dobrze? Natalko, co u ciebie bo wiem że był cień cienia jesteś umówiona do lekarza?---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Kasiux, współczuję komplikacjo poporodowych, ciesze się że już wszystko dobrze to ciesz się teraz maleństwem. Jak wam idzie poznawanie się?Amani, jakkolwiek by nie było to dobrze że Ty jesteś zadowolona z rozwoju sytuacji. Ciesz się wolnością i czekaj na tego właściwego ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Gucia0987, Agnusek co Wam powiem.... od niedzieli zaczęłam ćwiczenia narazie mam program na konsoli Wii co się nazywa My body coach i tak sobie robię ćwiczenia ale zawsze to coś, w niedziele spaliłam na tym 1100kcal w 45minut i w poniedziałek miałam takie zakwasy że aż na kibelek nie mogłam usiąść. Wczoraj robiłam jakis program cardio ale tam mało kcal leciało i dziś też nie czuję się jakoś zmęczona. Ale pochwalcie mnie że już działam ![]() Gucia6, dziś masz rozmowę no nie? i jak ? kciuki trzymam ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Aaby, brawa za urlop i kciuki za magisterkę dasz radę boś zdolna ![]() Butter, w poprawianiu bloga nie pomogę bo nie mam czasu zbyt no i kreatywna tez nie jestem Kotku, fajne te bluzki masz tęsknie za twoim "hahahaha"
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za to, co odnosiło się do mnie szalona z tymi ćwiczeniami
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko, Tomalinko jakieś nowinki i postępy w waszych staraniach? Ja o was gorąco myślę i trzymam kciuki za te płodne plemnicze
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz cwiczenia?Nie przesadzasz? 1110 kcal i 45 min Kochana zwolnij troszke i poczekaj jeszczehttp://parenting.pl/portal/kiedy-cwiczyc-po-porodzie
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-08-08 o 16:15 |
|
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Amani, piszecie jak dzikusy to muszę potem tak nadrabiać, bo nie umiem przeczytać a nie odpisać bo czuję się winna że Was olewam
to nadrabiam ale na cytowanie nie mam czasu bo mały się już wierci pytałam Amaniczku o nasz spotkanie ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Blonde, coś nie tak z Sebusiem? Ale ta terapia pomoże tak? a ćwiczenia, no robię tyle ile jestem w stanie, nic na siłę, a lepiej się czuję jak coś z sobą robię i spacerujemy też dużo bo kamilek bardzo lubi pozatym to taki fitnesik, a jak gin powie że jest ok, to zaczne coś więcej robić. Zaraz looknę w ten artykuł ![]() Blonde, jakieś wygrane w totka były? bo może nie wiem że jesteś miluionerką
|
#2888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No my ze Stokrotką ostro walczymy ale póki co wiesz.. kiepsko nam idzie. Ale nowy cykl nowa nadzieja..---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Ah i Kochana Strong masz jeszcze czas schudnąć także nie przemęczaj nam się za bardzo
|
|
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Tomalinko, no tak tak
nowy cykl nowa nadzieja, pozytywne myślenie to połowa sukcesu jakieś badania więcej robiliście prócz nasienia? bo wtedy ostatni raz do Was zaglądałam jak miałaś te wyniki.
|
#2890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No a w ogóle to mam tym razem dziwny @ właściwie trwał dobę i koniec. Także nie wiem co jest.. ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- A Ty jak się czujesz? Masz jeszcze na głowie gości? |
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedziemy chodzic na terapie i mam nadzieje,ze bedzie tylko lepiej ![]() Wiesz jak bylas w ciazy tez nie robiłas podobno nic ponad siły,a widzisz jak sie stało ![]() A w totka cisza Eh milionerka to nigdy nie bede Dzis wyslalam kupon, jutro zobacze wyniki![]()
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Tomalinko, ach tak o drożności doczytałam, i o innym lekarzu także, nawet chyba napisałam że lepiej poznać opinię trzeciego mądrego człowieka. To mam nadzieję że będą same dobre wieści
![]() a ja się czuję w porządku dziękuję a goście tak tak, dalej są i będą jeszcze dość długo pewnie tylko nie powiem obserwuję że kamilek woli jak jesteśmy sami bo śpi o wiele więcej a jak są goście jest mniej spokojny. na szczęście żadni do tej pory nam jakos specialnie dlugo na głowie nie siedzieli.---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Blonde, masz rację, odpuszczę trochę, bo powiem szczerze że nie wiedziałam że kwa mlekowy jest tez w mleku matki. Dziękuje za ten artykuł No to nie fajnie z tym logopedą ale na jedno dobrze bo teraz będzie miał Seba wsparcie i kontrolę ![]() to jutro w totka będą miliony :d wróżę Ci to
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
helloł dziewczeta pozwólcie że dziś sie tylko przewitam, bo nie mam sił na wiecej. Głowa mi pęka od rana do tego Wojtek niesforny jak zawsze :/
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
Mrowinka poszła już do szpitala? Amani będzie dobrze Kotek ale zakupy ja właśnie robię pizzę na obiad
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie są wszyscy? przecież nie ma weekendu
|
#2897 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe to widze ze moj Domino podobny do Twojej siostry Cytat:
zaniedlugo bedzie Ci na randki brykal ![]() Cytat:
a tekst Twojego TZeta fajnieeee ![]() A Ty kochana jak sie czujesz? ![]() Cytat:
za dobry humor ![]() Cytat:
No moj maly pomocnik ![]() super ![]() hej kochana Cytat:
U nas wszystko wporzadku Dziekuje ze pytasz Rano tylko obudzilam sie z ... zalana kuchnia maz musial wczesniej z pracy wrocic bo byla masakra ![]() abby - super z urlopem ![]() I widze ze maz dobrze sie na pepkowym bawil ![]() Witajcie
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie rozmawialam z ex-TZem, przypomnialo mi sie dlaczego nie mozemy byc ze soba. Na poczatku calkiem milo, a na koncu musielismy szybko konczyc rozmowe bo robilo sie nieprzyjemnie...
Edytowane przez Amani Czas edycji: 2012-08-08 o 19:17 |
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
podjadłąm pomidorków koktajlowych z ogródka teściówka i już mi lepiej
![]() ale widzę że ogólnie dziś na wątku cisza...
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
Amani, ale Wy do siebie jeszcze tak dzwonicie z sentymentu czy że dalej sobie coś wyjaśniacie?
Gocha, my własnie worek pomidorów wywieźliśmy do kuzynki bo już nie mam co z tym robić a koktajlowych to już w ogóle zastrzęsienie. Ucałuj Wojtusia. Żaboszku, mam nadzieję że w zalenej kuchni nie ma wielkich strat. Współczuję. Jak Dominik co? Ciocia Strong całuje tego fajnego blondaska ![]() Moje dziecko jest jeszcze na dworze, narazie bez napadu kolki. Więc może to nie było to. Zobaczymy jak wróci, ale to już wanienka i nyny. Dziś jest bardzo grzeczny koteczek moj, a wiecie jak już ładnie wodzi za nami wzrokiem? cud, miód...lubię jak te jego oczęta na mnie patrzą
|
#2901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez tomalinka Czas edycji: 2012-08-08 o 19:57 |
|
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
Tomalinko, tak samo pomyślałam że po co tak do siebie mają dzwonić. Mówię o Amani oczywiście.
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Przeleciałam was na chybcika, bo i tak ciężko mi się wbić w rozmowę...
![]() U koleżanki było bardzo fajnie Potem jeszcze u mamy w pracy i niedawno wróciłam... ![]() Strong, Żabciu generalnie nie jest źle...chociaż ostatnio bardzo źle się czuję wieczorami Tak mnie mdli, że nie wyrabiam I znów mi kursor znika, żesz qr******!!!! |
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
A my wróciliśmy od Hani (kiedyś Wam ja pokazywałam
) i z pizzy - okazało się, że lokal przeszedł kuchenne rewolucje M. Gessler...... pewnie po wakacjach będzie edycja - oglądajcie jak będzie lokal z Bielska
|
#2905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Domino nasz kochany rosnie , usmiecha sie coraz wiecej. Wczoraj przebieram mu pampersa z kupa i mowie do niego " o fuuuuj co tak smierdzi" a on tak sie usmiechnal jak nigdy Dzisiaj zaczelam robic porzadki z ciuszkami bo wiekszosc jest juz mala wiec wrzucilam do worka takiego co sciaga sie powietrze odkurzaczem beda dla drugiej pociechy ![]() Zobczysz jak sie zacznie usmiechac .. ahhh a jak bedzie gadal to juz wogole Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj wyslalam zaproszenia ![]() mrowinka - trzymam za Ciebie mocno kciuki Dziewczyny przyszly dzisiaj te kuleczki dla Dominika i tak sie zastanawiam powinnam je przemyc jakos? Pare jest z dodatkami materialu. Bo wiadomo ze maly bedzi e je dotykal pozniej wkladal raczki do buzki.
|
|
|
#2906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja juz na pewno nie bede... Tak sie mysli, ze niby mielismy utrzymywac kontakt, rozstac sie dojrzale, a to ciekawe co rodzice powiedzieli, ciekawe to,tamto... ale juz stop.
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem na posterunku ale niewygodnie mi pisać...strong w którym ty tyg urodziłas???który tydzień miałaś skończony????
|
#2908 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy cos bedzie, jutro sie okaze Na miliony nie liczeCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jakies straty? Super,ze Dominik coraz bardziej kontaktowy ![]() ![]() A kuleczki bym tylko przetarła szmatka Cytat:
![]() Cale popoludnie bylismy na dworze Pieknie dzis Pranie mi wyschlo i teraz zabiore sie za prasowanie Tz usypia juz Sebe to moge poprasowac![]() Ogladacie siatkowke?
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
Żabciu, pokazę zakupy, ale może jutro ...nie wiem,. Na razie głowa mi pęka, muszę się położyc koniecznie
![]() Bika i jak wrażenia? Chętnie poszłabym do jakiejś knajpy, którą Gessler zrewolucjonizowała...:rol leyes: |
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita hehe to aż taka straszna z rana byłam
![]() butter aaaa tak, tak to ta praca Kochana jedyne co to więcej przepisów, nawet na dania dla ciebie proste, inny np. ja robią to pierwszy raz w życiu ![]() aaby suuuper z urlopem.Kotku super. Bika do jakich rozmiarów wzięłaś ubranka dla małej (tzn. te nie odłożone na potem)?? strong kochana powaliłaś mnie tęsknie za Tobą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

u nas dobrze, kamil miał chyba pierwszy raz kolkę ale nie jestem pewna i zobaczymy czy dziś się powtórzy. Waży już 4 kg
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

1110 kcal i 45 min

Eh milionerka to nigdy nie bede

tak, tak to ta praca