Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-08, 22:03   #511
Bo Ja Kocham
Raczkowanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Ty napisałaś, że zamiast aparatu do kręcenia mogła sobie kupić aparat na zęby a mi chodzi by ta osoba z tego postu pokazała swoje zęby
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=296
ojoj mogę Ci pokazać jak tak bardzo tego pragniesz;D ale nie wiem czy inne wizażanki podzielają tą chęć oglądania mego uzębienia...

Mam to szczęście,że ząbki mam równe.
Moim zdaniem zęby są naszą 'wizytówką' tak jak i włosy moze macie na ten temat inne zdanie,ja wyrażam swoje.

Edytowane przez Bo Ja Kocham
Czas edycji: 2012-08-08 o 22:11
Bo Ja Kocham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 22:07   #512
akasha84
Zadomowienie

oliwia18 brawo! jak już coś powiesz to mówisz Kobieto bardzo do rzeczy

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
TheCurlyGal to dziewczyna, od której czerpałam podstawowe informacje nt. olejowania Youtube przyczynił się do kilku nietrafionych zakupów, jak również tych, na które reklamujące dziewczyny narobiły mi ochotę (ale po metodzie wdech-wydech odpuściłam sobie ) i właśnie idzie do mnie paczka z kolejnymi olejami Podoba mi się recenzja TheCurlyGal na temat Tangle Teezer, nie uległam magii tej cudownej szczotki i po obejrzeniu jej recenzji mam wrażenie, że moja opinia byłaby podobna.
bo to jest przykład rzeczowej, fajnej dziewczyny, która dogłębnie wdraża się w temat i mówi szczerze. Bardzo ją lubię!
Stary 2012-08-08, 22:23   #513
Bo Ja Kocham
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
to niech nie mówi w którymś tam filmiku że "nie stać ją na aparat na żeby", bo jak widać mija się z prawdą. Ja do portfela nie zaglądam, ale nie lubię głupiego gadania, że nie stać kogoś na coś a kupuje dużo innych BARDZO przydatnych rzeczy. Zresztą - dla chcącego nic trudnego. Ja bym się bardzo źle czuła z takimi zębami, nawet jakby to był tylko powiedzmy 1 ząb krzywy.
Ale wiem że każdy ma swoją teorie i EOT

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

no ja mam akurat proste, ale nie są pierwszej zabójczej bieli
jak tak bardzo Ci zależy na zdjęciu to podaj maila to Ci prześle fote
co do Oleśki to się zgadzam kupuje stosy niepotrzebnych rzeczy,jakiś kosmetyków a i tak z nich nie korzysta,bo się nie maluję zamiast zainwestować w aparat.wiadomo że to tanie nie jest,ale za te pierdoły mogłaby mieć już pół drogi za soba.

Ok,jej to nie przeszkadza,wygląda jak wygląda,ja na pewno odkładałbym na aparat,bo nie ścierpiałabym gdybym miała krzywe ząbki...ludzie są różni.Zamknijmy już temat Oleśki,bo tak każdy już na mnie naskakuje
Bo Ja Kocham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 22:23   #514
Ralphkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oliwia18 Pokaż wiadomość
Uwaga, będzie długie!
Ja też czytam ten wątek od bardzo dawna, ale nie wypowiadam się, bo jestem osobą raczej niewypowiadającą się publicznie na forach. Może o tym świadczyć ilość moich postów od czasu rejestracji na wizazu. Po prostu lubię czytać. Ale chciałabym powiedzieć jedną rzecz.

Dla mnie na przykład ma bardzo duże znaczenie.
Pamiętam filmiki np. Oleski sprzed 2 lat- dziewczyna używała normalnych kosmetyków, w rozsądnych cenach. Mówiła wtedy "fajny, niedrogi krem za 20zł", ale z miesiąca na miesiąc pojęcie "fajnego, niedrogiego kremu" zaczęło oznaczać kremy sprowadzane ze Stanów, a to krem za 60 zł, 80 czy 100. Dla mnie ta mania kosmetyków przerodziła się w prześciganie, kto ma droższe kosmetyki i kto ma więcej. Jeśli coś pojawiło się u jednej- za chwilę było na kanale drugiej, potem wystrzał recenzji na wizażu, notki na blogach itd itd, więc nawet jeśli coś przeczytam, to zwykle każda mówi i pisze to samo. Idziesz między półkami w drogerii i rzuca ci się w oczy AKURAT TEN PRODUKT, więc sięgasz "żeby przetestować i sprawdzić, czy miały rację".
Chyba po pół roku zaczęłam się zastanawiać: "ale chwila, kiedy one to wszystko zużyją, skoro ciągle dokupują nowe?". I tutaj pojawił się "projekt denko", który teraz się już wypaczył lekko, bo one i tak nie pilnują się ze zużywaniem jednego kosmetyku i rozpoczynaniu następnego, tylko pokazują to, co akurat się skończyło.
Zaczęłam się też zastanawiać, ile można wydawać kasy miesięcznie na kosmetyk, który nie jest potrzebny- bo jak zużyć 15 szminek i 20 błyszczyków? Ile czasu rano trzeba myśleć o tym, którym się dziś posmarować? Jak pilnować wśród takiej ilości cieni, lakierów i szminek, czy nie mam już takiego koloru? Po licho mi 6 otwartych kremów do rąk? Nie lepiej zaoszczędzić i pójść np. na kurs językowy, kupić aparat, odłożyć na wkład własny na mieszkanie, na wakacje? I nie chodzi tutaj o zaglądanie komuś do portfela, ale dziewczyny sprzedają nam tzw. life style, za który same nie płacą. W drogerii przed półką pojawia się myśl: "skoro zwykła, przeciętna dziewczyna, która kokosów nie zarabia i mieszka w wynajmowanym pokoju może używać kremu za 100 zł, to mnie przecież też na to stać"! Ile razy już prawie subskrybowałam glossy boxa- 50 zł miesięcznie za coś, co może być mi w ogóle niepotrzebne! Jeśli słyszę, jak szusz recenzuje glossy boxa (za którego powiedziała, że nie płaci) i mówi, że zapłaciłaby za niego tyle, to niech zapłaci. Bo to jest zupełnie inna recenzja, gdy kupujesz coś za swoje ciężko zarobione 50 zł i następnym razem zastanowisz się, czy warto wydać lekką ręką te 50 zł i zaczynasz kalkulować, czy to dobrze wydane pieniądze i czy to jest WARTE TWOJEGO WYSIŁKU, niż gdy dostajesz coś za darmo i jeszcze przyniosą ci to do domu. Bo zaczęło się od kupowania kremu za własne 20zł a skończyło na używaniu sterty drogich kosmetyków, za które one nie płacą, a my już tak. Trzeba brać pod uwagę, że dla nich to jest już styl bycia/ sposób zarabiania/ sposób czerpania profitów- wystarczy zobaczyć, kto pojechał na warsztaty Dove do Paryża, warsztaty Nivea, kto sponsoruje ich prywatne spotkania (dziewczyny wychodzą ze "zwykłego spotkania przy kawie" z 15 nowymi zestawami kosmetyków). Jakby policzyć te- nawet same kosmetyczne- wpływy, miesięcznie robi się niezła sumka zaoszczędzonej gotówki. To tak, jakbym ja nie musiała kupować jedzenia, bo ktoś mi je daje "do testowania"- duża ulga w budżecie, prawda?
Dlatego oglądam 3 dziewczyny, z czego 2 mieszkają w Stanach i robią na swoim kanale coś więcej, niż recenzje.

Wiem, że długie. Mam też nadzieję, że nikt nie poczuje się tą wypowiedzią urażony, po prostu musiałam wyrazić swoje zdanie, a na yt nie ma na to miejsca.
Mi tam nie przeszkadza, że mają z tego profity itp. ale fakt, masz rację, tak to wygląda jak opisałaś
Ralphkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 22:27   #515
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Cytat:
TheCurlyGal to dziewczyna, od której czerpałam podstawowe informacje nt. olejowania
A ja o OCM Ta dziewczyna jest świetna, a zapomniałam o niej. Dzięki za przypomnienie
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 22:27   #516
Ralphkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bo Ja Kocham Pokaż wiadomość
co do Oleśki to się zgadzam kupuje stosy niepotrzebnych rzeczy,jakiś kosmetyków a i tak z nich nie korzysta,bo się nie maluję zamiast zainwestować w aparat.wiadomo że to tanie nie jest,ale za te pierdoły mogłaby mieć już pół drogi za soba.

Ok,jej to nie przeszkadza,wygląda jak wygląda,ja na pewno odkładałbym na aparat,bo nie ścierpiałabym gdybym miała krzywe ząbki...ludzie są różni.Zamknijmy już temat Oleśki,bo tak każdy już na mnie naskakuje
Pisalam kilka stron wstecz, że ona kiedys pisala, że nie chodzi tylko o kwestie finansowe, ona by musiala miec jeszcze operację, coś tam ze szczęką i chyba w jej przypadku to nie jest takie proste i to dość poważna sprawa, która niewiadomo czy by się skończyła powodzeniem. Nie wiem gdzie był ten komentarz bo go widzialam jakiś czas temu gdy jeszcze Oleśkę subskrybowałam ale mniej więcej tak pisala.
Stary 2012-08-08, 22:30   #517
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ralphkaa Pokaż wiadomość
Pisalam kilka stron wstecz, że ona kiedys pisala, że nie chodzi tylko o kwestie finansowe, ona by musiala miec jeszcze operację, coś tam ze szczęką i chyba w jej przypadku to nie jest takie proste i to dość poważna sprawa, która niewiadomo czy by się skończyła powodzeniem. Nie wiem gdzie był ten komentarz bo go widzialam jakiś czas temu gdy jeszcze Oleśkę subskrybowałam ale mniej więcej tak pisala.
a o tym to nie wiedziałam.
Ale po co operacje na szczękę skoro aparat zakłada się na zęby. Nie wiem... oświećcie mnie jeśli wiecie coś na ten temat
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 22:31   #518
lukrecja222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
A ja o OCM Ta dziewczyna jest świetna, a zapomniałam o niej. Dzięki za przypomnienie
Uwielbiam TheCurlyGal, świetna dziewczyna i ma ogromną wiedzę
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 22:44   #519
maddzia007
Zakorzenienie

Cytat:
Ale po co operacje na szczękę skoro aparat zakłada się na zęby. Nie wiem... oświećcie mnie jeśli wiecie coś na ten temat
Bo czasami jest tak że aparat wszystkiego nie skoryguje. Najlepiej to jest kogoś zjechać że wydaje kase na to czy na tamto a nie na prawdę zainteresować się problemem. Sama miałam nie do końca proste zęby, aparat pomógł mi jeśli chodzi o górę, dół ma dalej nierówny i w grę wchodzi jedynie operacja. Więc czasami nie wszystko jest tak proste jakby się wydawało. A więc komentarze, że dziewczyna kupiła sobie nowy aparat do robienia zdjęć czy kręcenia filmów zamiast aparat ortodontyczny, są najzwyklejszą w świecie głupotą.
maddzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 22:44   #520
hikari91
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli już o tym mowa to widziałam ostatnio jej komentarz na ten temat. Nie pisała tam o żadnej operacji. Było coś w stylu że musi usunąć zęby bo ma ich za dużo, założyć 2 łuki (to chyba normalne...) i jeszcze wizyty i jak ktoś jej da 10tys to chętnie pójdzie. Jeśli mam ocenić jej stan uzębienia to ci którzy się tego czepiają chyba nie widzieli krzywych zębów -.-

Edytowane przez hikari91
Czas edycji: 2012-08-08 o 22:46
hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 22:46   #521
Ralphkaa
Zadomowienie

Cytat:
To chyba zalezy od indywidualnego przypadku danej osoby, od wady. Słyszalam kiedys o tym, że robi się takie operacje. Pewnie jakby poszperać na necie to znajdzie się o tym informacje.
Stary 2012-08-08, 22:47   #522
kwiatek_17
Rozeznanie

Cytat:

Nie jestem ekspertem, ale czasami jest tak, ze trzeba chirurgicznie usunac niektore zeby z tylu, aby te krzywe z przodu mialy miesce aby sie "cofnac" i wyprostowac. Nie zawsze da sie je usunac u dentysty, i potrzebna jest pomoc chirurga i operacja.
Sama mam problem z osemka. Dentystka mi powiedziala ze wyrosla bokiem i w zasadzie "lezy". Jesli zacznie mi sie z nia cokolwiek dziac i trzeba bedzie usunac, to tylko operacyjnie wlasnie.
kwiatek_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 22:51   #523
Ralphkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hikari91 Pokaż wiadomość
Jeśli już o tym mowa to widziałam ostatnio jej komentarz na ten temat. Nie pisała tam o żadnej operacji. Było coś w stylu że musi usunąć zęby bo ma ich za dużo, założyć 2 łuki (to chyba normalne...) i jeszcze wizyty i jak ktoś jej da 10tys to chętnie pójdzie.
To moze się cos zmieniło w tym temacie. Nie wiem. Ale jestem przekonana, że kiedyś wspomniala o operacji. Jesli ja cos pokręcilam to sorry ale sądzę, że nie bo aż tak źle z moja pamięcią chyba nie jest i nie mam jakiś zwidów, że Oleska tak pisala A moze chodzi o chirurgiczne usuniecie zębow, to tak pod operacje podchodzi.
W ogole z tego co pamiętam Oleśka dostawala zawsze dużo komentarzy na temat zębów, czasami bardzo zlośliwych i niezbyt przyjemnych. Zawsze mi się to nie podobalo. I przy któryms chyba z kolei wlasnie cos padlo o operacji.
Stary 2012-08-08, 22:58   #524
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Bo czasami jest tak że aparat wszystkiego nie skoryguje. Najlepiej to jest kogoś zjechać że wydaje kase na to czy na tamto a nie na prawdę zainteresować się problemem. Sama miałam nie do końca proste zęby, aparat pomógł mi jeśli chodzi o górę, dół ma dalej nierówny i w grę wchodzi jedynie operacja. Więc czasami nie wszystko jest tak proste jakby się wydawało. A więc komentarze, że dziewczyna kupiła sobie nowy aparat do robienia zdjęć czy kręcenia filmów zamiast aparat ortodontyczny, są najzwyklejszą w świecie głupotą.
No i wredota wychodzi :/
Grzecznie zapytałam bo nie jestem w temacie ale już trzeba dogryźć. To jakaś nowa moda na wizażu?!
Stary 2012-08-08, 22:59   #525
kwiatek_17
Rozeznanie

Cytat:
To moze się cos zmieniło w tym temacie. Nie wiem. Ale jestem przekonana, że kiedyś wspomniala o operacji. Jesli ja cos pokręcilam to sorry ale sądzę, że nie bo aż tak źle z moja pamięcią chyba nie jest i nie mam jakiś zwidów, że Oleska tak pisala A moze chodzi o chirurgiczne usuniecie zębow, to tak pod operacje podchodzi.
W ogole z tego co pamiętam Oleśka dostawala zawsze dużo komentarzy na temat zębów, czasami bardzo zlośliwych i niezbyt przyjemnych. Zawsze mi się to nie podobalo. I przy któryms chyba z kolei wlasnie cos padlo o operacji.
Mysle ze chirurgiczne usuniecie zebow spokojnie mozna podciagnac pod operacje. Robi sie w znieczuleniu ogolnym (z tego co sie orientuje, ale nie jestem pewna), jest obecny chirurg, zabieg w szpitalu lub klinice... operacja jak sie patrzy :P
Stary 2012-08-08, 23:00   #526
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kwiatek_17 Pokaż wiadomość
Nie jestem ekspertem, ale czasami jest tak, ze trzeba chirurgicznie usunac niektore zeby z tylu, aby te krzywe z przodu mialy miesce aby sie "cofnac" i wyprostowac. Nie zawsze da sie je usunac u dentysty, i potrzebna jest pomoc chirurga i operacja.
Sama mam problem z osemka. Dentystka mi powiedziala ze wyrosla bokiem i w zasadzie "lezy". Jesli zacznie mi sie z nia cokolwiek dziac i trzeba bedzie usunac, to tylko operacyjnie wlasnie.
aha, dziękuje
Stary 2012-08-08, 23:06   #527
hikari91
Zadomowienie

Cytat:
Mysle ze chirurgiczne usuniecie zebow spokojnie mozna podciagnac pod operacje. Robi sie w znieczuleniu ogolnym (z tego co sie orientuje, ale nie jestem pewna), jest obecny chirurg, zabieg w szpitalu lub klinice... operacja jak sie patrzy :P
yyyy ja noszę aparat, miałam chirurgicznie usuwane wszystkie ósemki (bo były niewyrośnięte) i miałam normalne znieczulenie jak u dentysty:P no dobra może musieli dać końską dawkę ale operacja to nie była i nawet nie przypominało to operacji wydaje mi się, że znieczulenie ogólne bardziej mogą dać "na życzenie" jak ktoś sobie inaczej tego zabiegu nie wyobraża(ale wtedy to już są na prawdę spore koszty ) lub może jak są meeega skomplikowane przypadki gdzie zabieg może się przeciągnąć.

Edytowane przez hikari91
Czas edycji: 2012-08-08 o 23:07
hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 23:07   #528
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
E tam. Miałam usuwane chirurgicznie ósemki. Wszystkie cztery za jednym zabiegiem. Całość trwała godzinę (wliczając w to oczekiwanie aż znieczulenie zacznie działać. Dodam, ze miejscowe, żadne tam ogólne). Czy ja wiem, czy to taka operacja? Jedyne co to przez tydzień wsuwałam kaszki i kisielki

A co do uzębienia Oleski Jak nigdy jej nie oglądałam tak włączyłam filmik, patrzyłam z jednej strony, z drugiej... i nie widzę. Gdzie ona ma te krzywe zęby rzekomo? Normalne ma, nie wiem co się wszyscy tak do nich przyczepili. Jak ktoś wyżej napisał - niektórzy to chyba krzywych zębów nie widzieli

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 23:11   #529
kwiatek_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
E tam. Miałam usuwane chirurgicznie ósemki. Wszystkie cztery za jednym zabiegiem. Całość trwała godzinę (wliczając w to oczekiwanie aż znieczulenie zacznie działać. Dodam, ze miejscowe, żadne tam ogólne). Czy ja wiem, czy to taka operacja? Jedyne co to przez tydzień wsuwałam kaszki i kisielki

A co do uzębienia Oleski Jak nigdy jej nie oglądałam tak włączyłam filmik, patrzyłam z jednej strony, z drugiej... i nie widzę. Gdzie ona ma te krzywe zęby rzekomo? Normalne ma, nie wiem co się wszyscy tak do nich przyczepili. Jak ktoś wyżej napisał - niektórzy to chyba krzywych zębów nie widzieli

Dzieki za sprostowanie.
w sumie to dobra dieta takie usuniecie osemek
Stary 2012-08-08, 23:14   #530
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Dzieki za sprostowanie.
w sumie to dobra dieta takie usuniecie osemek
Po dwóch tygodniach (już miałam wszystko zagojone po tygodniu, ale wciąż dość wrażliwe wszystko w buzi) rzuciłam się na chipsy
Najlepsza dieta to mononukleoza - 3 tygodnie 8 kg w dół Ale za mnie laska była

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 23:14   #531
maddzia007
Zakorzenienie

Cytat:
No i wredota wychodzi :/
Grzecznie zapytałam bo nie jestem w temacie ale już trzeba dogryźć. To jakaś nowa moda na wizażu?!
Nie wredota tylko już jedna z dziewczyn pisała że wada zgryzu Oleski jest poważniejsza i trzeba ją skorygować chirurgicznie a Ty zaczęłaś swoje wywody że mogła w aparat ortodontyczny zainwestować zamiast inne rzeczy kupować. Nie rozliczajmy nikogo z tego na co wydaje SWOJE pieniądze. A może dla niej priorytetem jest właśnie nie posiadanie idealnego zgryzu tylko zakup dobrej kamery/aparatu, więc po co ma wydawać kasę na coś co jest dla niej mniej ważne? Bo hejterki z youtuba nie mogą patrzeć na jej zęby? To niech nie oglądają jej filmików i tyle. Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził.
maddzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 23:18   #532
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Oj Dziewczyny dajcie spokoj z tymi zębami, bo naprawdę zaczynacie się już czepiać i wychodzicie na wredoty z wizażu

nie wiem, czy juz bylo wstawiane-nowy filmik u Digital:
http://www.youtube.com/watch?v=tPCr5...&feature=g-u-u
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 23:20   #533
kwiatek_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
Po dwóch tygodniach (już miałam wszystko zagojone po tygodniu, ale wciąż dość wrażliwe wszystko w buzi) rzuciłam się na chipsy
Najlepsza dieta to mononukleoza - 3 tygodnie 8 kg w dół Ale za mnie laska była
No popatrz, a ja taka odporna na choroby
Stary 2012-08-08, 23:24   #534
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
Oj Dziewczyny dajcie spokoj z tymi zębami, bo naprawdę zaczynacie się już czepiać i wychodzicie na wredoty z wizażu

bardzo prostu, ale efektowny makijaż, bardzoo ładna dziewczyna
Stary 2012-08-08, 23:27   #535
lush_lover
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
Perfekcyjny, ale złoto na dzień? Nie dla mnie ;-)
Ale się biedaczce kichnęło!!
Stary 2012-08-08, 23:37   #536
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Podoba mi się recenzja TheCurlyGal na temat Tangle Teezer, nie uległam magii tej cudownej szczotki i po obejrzeniu jej recenzji mam wrażenie, że moja opinia byłaby podobna.
Ona nie do końca używa jej, tak jak powinna, więc nie dziwię się, że jej nie pasuje Ja nie mam tak gęstych włosów jak ona, ale jak miałabym je wstępnie rozczesać tak jak ona w filmiku, to też bym była zawiedziona TT. Z resztą kilka komentujących chyba jej coś w tym stylu napisało
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 00:04   #537
lmaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Ona nie do końca używa jej, tak jak powinna, więc nie dziwię się, że jej nie pasuje Ja nie mam tak gęstych włosów jak ona, ale jak miałabym je wstępnie rozczesać tak jak ona w filmiku, to też bym była zawiedziona TT. Z resztą kilka komentujących chyba jej coś w tym stylu napisało
A ja kupilam,mam,uzywam i pieje z zachwytu,bo z moimi gestymi wlosami radzi sobie po prostu super
A Oleske zostawcie w spokoju,bo dostanie czkawki
lmaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 08:22   #538
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

odnośnie tematu:

http://www.youtube.com/watch?v=UCQNr...&feature=g-u-u

kolejny sponsoring u Zmalowanej
U niej najbardziej itak podobała mi się ukryta reklama drukarki (że to niby jej niezbędny sprzęt do nagrywania filmików i oczywiście nie powiedziałą nic wprost) i reklama BB, gdy tą drugą gąbką pokład nakładałą zupełnie inaczej, hehe
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 08:44   #539
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Podoba mi się recenzja TheCurlyGal na temat Tangle Teezer, nie uległam magii tej cudownej szczotki i po obejrzeniu jej recenzji mam wrażenie, że moja opinia byłaby podobna.
Odnośnie TT mam mieszane uczucia - raz ją lubię a raz nie. Ja swoje poplątane kłaki czeszę najpierw od zewnętrznej strony jak zwykłą szczotką, a potem od spodu i wszystko się ładnie rozdziela, nie muszę ich dzielić na pasma.
Ponadto nie dziwię się, że szczotka jest dla niej niewygodna, skoro trzyma ją w taki a nie inny sposób. Po coś chyba jest z boku wyprofilowana

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 09:25   #540
softgrey
Zadomowienie

poszukuję youtubowiczki, która ma ciemne włosy ale jasne oczy, zazwyczaj wszystkie mają piwne oczy... czy ktoś pomoże mi w poszukiwaniach ?
softgrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości