|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Butoholiczki maja marzenie zbiorowe - na kazdy dzien roku miec buty nowe cz. 73
Oczywiscie nie wiem (jeszcze) na swoim przykladzie, ale podobnmo tak jest tylko, jak ktos nie utrwali wagi, to moze trwac i 3/4 roku i trzena sie pilnowac, a ludzie wtedy juzsobie czesto folguja. No i do konca zycia jest otreby i jeden dzien czystych protein... - w ogole to wszystko brzmi jak z kosmosu
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Butoholiczki maja marzenie zbiorowe - na kazdy dzien roku miec buty nowe cz. 73
mozna
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale uwazac bede bardzo, lepoiej byz zdrowym, niz przesadmie szczuplym ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
Ale zovaczymy czy cos bedzie mi sie snic po nocach to wtedy sie wypowiem Wiesz, ja mam moze 6 kilo nadwagi? Nie rzucam sie praktycznie na nic, co jest w lodowce
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
|
#936 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
otręby owszem, ja jem nawet jeśli nie jestem na diecie, mają dużo błonnika i białka, ale trzeba pić przy tym dużo wody, żeby się nie zapchały kosmki jelitowe ).
|
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;35778964]
a swoją drogą ☠☠☠łabym ze śmiechu jakbym zobaczyła Cię z reklamówką pełną żarcia ![]() dokładnie
|
#939 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale dlatego za najlepsze diety odchudzajace uwazam diety zbilansowane, unikanie smieciowego zarcia i ruch (i teraz sie musze sama do tego zastosowac, ale to tak ciezko ), bo to i tak sie powinno kontunuowac pozniej. A ani mono-diety ani drastycznego ciecia kalorii nie mozna.
|
||
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w dozwolonych warzywach nie ma za dużo węglowodanów musisz uważać, ja w trakcie Dukana miałam wyniki badań w dolnych albo górnych dozwolonych granicach, a pod koniec nie robiłam już badań, bo bałam się własnej głupoty
|
|
|
|
|
#942 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mówisz do ciacha jakby była nieogarniętą laską chcącą schudnąć 30kg myślisz, że nie zaznajomiła się z tematem przed dietą? no widać, że słabo ją znasz
|
|
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#944 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja tak od poczatku myslalam o Dukanie, ze jak ktos, powiedzmy schudnie 20 kilogramow, nagke odkrywa inne zycie, to potrem nie wpie dala pizzawki i colawki o 2 w nocy garsciami, bo przeciez jest po Dukanie i mu wolno. Wg mnie dobre nawyki, ktorymi operujesz praktycznie rok zycia i widzisz jak sie ono zmienilo sa tak dobre, ze az nie chce wracac do stanu przed. Ale moze sie myle
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;35779181]
mówisz do ciacha jakby była nieogarniętą laską chcącą schudnąć 30kg myślisz, że nie zaznajomiła się z tematem przed dietą? no widać, że słabo ją znasz [/QUOTE]O co Ci chodzi? No nie znam Ciacha w ogóle. I właśnie po to są fora, by rozmawiać i się poznawać ![]() Cytat:
lecz staram się nauczyć pić więcej wody, na razie idzie mi w miarę okej |
|
|
|
|
#947 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co odloze, zara wygladam jak niedo☠☠☠ z moja alergia
|
|
|
#950 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
czesto ludzie podpieraja sie wersjami Dukana z neta, ktore czesto pomijaja wiele moim zdaniem instosnych szczegolow. A jesli chodzi o samopoczucie, to zalezy od czlowieka, ja, jak kiedys juz pisalam, sie na dukanie czulam swietnie, mialam wiecej energii, nie bolal mnie brzuszek, przemiana materii sie poprawila |
|||||
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie ejstem. Owszem, czekolade lubie. Nawet teraz mam zaczeta w pracy do polowy tabliczke, ktora za kazdym razem widze jak otwieram biurko. I to najlepsza taka: ![]() Ale nie rzucam sie. Ogolnie w zyciu potrafie odmowic sobue duzo. Poza kawa, ktora jest dozwolona. Alkoholem, ale musze i tu sie zepne w sobie No i tak jak Ci wania napisala, ja o tej diecie czytaloam pol roku wstecz... Wiem na czym polega i jakie sa zagrozenia, znam historie mnostwa ludzi, ale dojrzalam do niej psychicznie, mam ustanilizowane zycie, pieniadze na te cale miesa, etc i jestem teraz najszczesliwsza w zyciu, bo mamy mieszkanie, zareczylismy sie, etc.. no i jak zaczynac, to wlasnie teraz, na taki moment czekalam Wiec czekolada ze zdjecia ponizej poczeka ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;35779181] mówisz do ciacha jakby była nieogarniętą laską chcącą schudnąć 30kg myślisz, że nie zaznajomiła się z tematem przed dietą? no widać, że słabo ją znasz [/QUOTE] ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;35779225]a żebyś wiedziała, przez cały dzień zjadłam precelka i wypiłam hektolitry Twojej herbaty i tak do wypłaty [/QUOTE]Jeszcze moja herbata. Jestem Twoim alfonsem
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;35779320]o mądrzenie się
i udawadnianie, że nie wie nic o odżywianiu [/QUOTE]Nie napisałam, że nic nie wie o odżywianiu. Napisałam swoje odczucia jedynie i napisałam wszystko bez żadnego obrażania Ciacha. A co do słodkości podczas Dukana - pamiętam, jak w drugim tygodniu robiłam dla kumpeli kokosanki (takie jakieś kwadraty biszkoptowe w polewie czekoladowej i wiórkach kokosowych), bo zostawała na noc i chciałam ją czymś uradować. Nie mogłam tego wąchać, bo myślałam, że to pochłonę od razu
|
|
|
|
#953 | |
|
Konto usunięte
|
swoją drogą też mam ją za darmochę
jeszcze tempurka (jakkolwiek to się pisze) i będę szczęśliwa ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
dobra luz, nie o to mi chodziło
|
|
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i po Dukanie nie nabywa sie chyba wielu zdrowych nawykow Ale przede wszystkim najgorszy jest czynnik ludzki, bo przeciez raz mozna sobie pofolgowac, i myslenie tak co miesiac, potem co tydzien, a potem juz sie nie zauwaza, ze cos sie robi nie tak
|
|
|
|
|
#956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do bycia na nie n/t Dukana, to dobrze jest tez czasami cos takiego uslyszec, aby nie wychwalac tylko diety, ale tez spijrzec na nia krytycznie, zwl. jesli na niej bylam, masz jakies spostzrezenia. Ale tak jak mowie, wiedze teoretyczne ugruntowalam ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;35779420]swoją drogą też mam ją za darmochę jeszcze tempurka (jakkolwiek to się pisze) i będę szczęśliwa O tak, jeszcze tempura Przyniesie
|
|
#957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja na Dukanie oprócz tego pierwszego tygodnia, również czułam się fantastycznie i nic mi nie dolegało Cytat:
tak jak z pamiętaniem o braniu jakichś tam tabletek, czy stosowania odżywek, olejów, itp. Brak mi systematyczności, niestety, w czymkolwiek
|
||
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Studentska
Ciacho, trzymam kciuki
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle, ze jakies tam sie nabywa, bo odruchowo patrzysz na zawartosc cukru w rzeczach, pijesz wode, etc. Ale zobaczymy w praktyce
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czytam to: "w ramach diety powinnismy dostarczac organizmowi nie mniej niz 1 gram bialek na kilogram masy ciala, a ta dawka powinna zostac rozdzielona rownomiernie na 3 posilki". "jesli jecie regularnie ogranizm rozsadnie czerpie energie z otrzymywanego pokarmu. jesli zapomnieliscie zjesc obiad, to nie tylko zjecie duzo wiecej w trakcie nastepnego posilky, ale dodatkowo wasz ogranizm skorzysta z 95% spozytego pokarmu, przegracie na wszystkich frontach" |
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

a moja kumpela zasłabła na imprezie 

otręby owszem, ja jem nawet jeśli nie jestem na diecie, mają dużo błonnika i białka, ale trzeba pić przy tym dużo wody, żeby się nie zapchały kosmki jelitowe 

a swoją drogą ☠☠☠łabym ze śmiechu jakbym zobaczyła Cię z reklamówką pełną żarcia 
), bo to i tak sie powinno kontunuowac pozniej. A ani mono-diety ani drastycznego ciecia kalorii nie mozna.
a w dozwolonych warzywach nie ma za dużo węglowodanów 
No nie znam Ciacha w ogóle. I właśnie po to są fora, by rozmawiać i się poznawać
i udawadnianie, że nie wie nic o odżywianiu