|
|
#1741 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki Essence - cz. XIV
Moje ostatnie zakupy - ll remember amber i think khaki - obie świetne! Że oni je wycofują...
Co więcej, kajal 19 all i want (kupilam na przecenie, też wycofują?) świetnie nadaje się na linie wodą - w przeciwieństwie do dość różowej kredki basic jest bardzo neutralny i nie podbija różowych/żółtych tonów w oku .
|
|
|
|
|
#1742 |
|
Rozeznanie
|
a ja nadziwić się nie mogę: ponad miesiąc temu kupiłam lakier nude, toffee to go. leżał sobie w szufladzie i jakoś tak się złożyło, że użyłam go w zeszłą sobotę. krycie takie sobie, nałożyłam więc dwie GRUBE warstwy i było pięknie, z założeniem "niech będzie ładny dziś, potem może sobie schodzić".
lakier do dzisiaj trzyma się bez jednego, najmniejszego nawet odpryśnięcia, bez rysy, smugi, "odbicia poduszki" itd. jestem bardzo miło zaskoczona i na pewno przyjrzę się bliżej innym odcieniom z tej serii.
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
|
|
|
|
#1743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
|
#1744 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam trochę głupie pytanie
. Oddaje kuzynce róż VL, tyle że ja nigdy nie wysyłałam kosmetyków... ani prywatnie, ani na wizazu, ani na all i nie wiem jak to zrobić, tzn. zapakować . Jak wy wysyłacie? Nie wiem czy koperta bąbelkowa wystarczy (gdzie to w ogóle dostać?), czy owinąć to jeszcze folią, i jakim listem wysłać (zwykłym?). Rzadko się widujemy, nie chce żadnej siary .
|
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to do koperty bąbelkowej, listem poleconym priorytetowym![]() Przy tym różu nic się nie powinno stać, chyba tylko może się otworzyć i wycisnąć, dlatego dobrze zaklej, zabezpiecz jak napisałam wyżej i wyślij ![]() Tylko raz zdarzyło mi się, żeby kosmetyk się zniszczył. To był puder mozaikowy z Esenca, ten kwiatkowy bronzer-widmo. Teraz na wszelki wypadek wkładam do pudru tyle wacików, ile się zmieści i już jest dobrze. |
|
|
|
|
|
#1746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Raczkowanie
|
Kierując się komentarzem Drogerii Natura na profilu na Facebooku oświadczam,że limitka Wild Craft będzie dostępna w Polsce od września.
|
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1749 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
A ja dziś sobie zanabyłam drogą kupna pędzelek do eyelinera oraz balsamoróż z RfB. Oprócz tego granatowy liner z Catrice, no namówiły mnie dziewczyny. Jakby któraś Warszawianka, go szukała, to jeszcze jeden ostał się w Metrze Centrum (dolna Natura). Jutro testy.
Edytowane przez Emilia 25 Czas edycji: 2012-08-08 o 21:08 |
|
|
|
|
|
#1750 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie o wysuszacze z E.
![]() do tej pory uzywalam kropelek, ale jest tez jakis lakier przyspieszajacy wysychanie...ktory jest lepszy? i czy ten lakier mozna nakladac od razu po kolorze, czy trzeba iles (ile?) odczekac? ktory daje lepszy efekt/ szybciej wysusza? ![]() i prosze o nazwe tego lakieru ![]() ps. na jakims bloku wyczytalam o super wysuszaczu, ktorego nie ma w PL, ale mozna znalezc np. na e-bayu, jest w duzych pojemnosciach...kojarzyci e cos? bo nie zapamietalam nazwy, nie wiem gdzie to czytalam i nijak nie moge tego odnalezc (a moje kropelki dobijaja dna )...prosze o pomoc
|
|
#1752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym muszę się przejść do Piotra i Pawła zobaczyć czy coś z Essence jest, bo daaaaawno mnie tam nie było
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli cherry blossom u nas nie będzie?
|
|
|
#1754 |
|
Klientka w krawacie
|
Brałabym przymiar na komentarze natury... Była w zeszłym roku limitka Catrice Papagena (czy jakoś tak), która miała być w Naturze, nawet w ich magazynie były jej zdjęcia, a potem się nie pojawiła. Jak niewierny Tomasz, nie uwierzę póki nie zobaczę na własne oczy.
|
|
#1755 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1756 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pewnie tego teraz nie znajde edit - mozna go kupic (byly linki do e-bay) w wielkiej butli i mniejszej buteleczce, moze po tym jakos skojarzycie cos
Burberry Body Intense i inne oddam książki i elektronika ciuchy, buty, torebki itp. Edytowane przez magda s. Czas edycji: 2012-08-09 o 10:43 |
|
|
|
|
|
#1758 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że się u nas pojawi.Cytat:
Ma któraś z Was krem koloryzujący My Skin? Jak się sprawuje? Edytowane przez trufle Czas edycji: 2012-08-09 o 11:52 |
||
|
|
|
|
#1759 |
|
szef wszystkich szefów
|
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Zadomowienie
|
uff nadrobiłam Was
![]() ja niecierpliwe czekam na info aż pojawi się MRG, bardzo chcę ten róż. ![]() widziałam te "wyprzedaże" w Olimpie, aż krew zalewa... wszystko wymacane i obniżone o grosze. no proszę
|
|
#1761 |
|
Raczkowanie
|
W Naturze na Suraskiej mało co zostało w koszyczkach wyprzedażowych. Chyba macaczki się nimi zajęły.
Znalazłam w koszyczku Essence'ową szminkę w kredce. Cała wygryziona. Zastanawiam się nad kupnem Glam Linera z wycofywanych rzeczy. Czy któraś z was go może testowała? Jak się sprawuje? |
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ide szukac tego cuda ![]() a uzywalyscie? tez jestescie zadowolone?
|
|
|
#1763 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj w galerii echo w kielcach kupiłam róż z miami roller girl w rosmannie, jeszcze z pudełka, ale pani już chyba wykładala
i udało mi sie złapać granatowy liner z catrice, niestety ostatni
|
|
|
#1764 | |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Cytat:
osz.... MRG już? super... właśnie ostatnio za każdym razem kiedy jestem w rossmannie się rozglądam takie info dla mieszkanek Ursynowa- na stokłosach pewnie nie będzie, bo jak wyczytałam informację mają miesięczny remont od 13 sierpnia
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2012-08-09 o 14:32 |
|
|
|
|
|
#1765 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1766 | |||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mówię tu o starej wersji, może jednak zmienili skład...Nie wiem czy widziałaś, ale pisałam tu o nim trochę w ostatni piątek.
|
|
|
|
#1767 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1768 |
|
po prostu Em :)
|
Aaaa, ale ja nie na blogu tylko tu w wątku. Wiem, że to był piątek tylko nie chce mi się szukać.
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Piszę na szybko nie wiem czy już było wspominane wcześniej (jezeli tak wybaczcie
W Rossmannie pojawiła się LE Miami Roller Girl! ![]() Wzięłam róż jest boski Cienie są nieźle napigmetowane, ten bezowy jest sliczny ale ma za duze wybijajace sie srebrne drobinki ![]() Pomadki ochorne slicznie pachną |
|
|
|
|
#1770 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

.

jestem bardzo miło zaskoczona i na pewno przyjrzę się bliżej innym odcieniom z tej serii.

. Oddaje kuzynce róż VL, tyle że ja nigdy nie wysyłałam kosmetyków... ani prywatnie, ani na wizazu, ani na all i nie wiem jak to zrobić, tzn. zapakować
. Jak wy wysyłacie? Nie wiem czy koperta bąbelkowa wystarczy (gdzie to w ogóle dostać?), czy owinąć to jeszcze folią, i jakim listem wysłać (zwykłym?). Rzadko się widujemy, nie chce żadnej siary
.