|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XIII
Cytat:
, smuklejsze, mają fajniejszy nosek i mają o wiele węższą cholewkę - mam chude łydki, a nie znoszę, jak but nie przylega mi do nogi. Najbardziej lubię zamszowe kozaki, ale to się mija z celem w Polsce ![]() Hmm ciekawe, planuję podstępem zaciągnąć dziś TŻ do SP, przy okazji wizyty w Lidlu i Auchan, to zerknę, ale jak byłam we wtorek, to były w normalnej cenie. |
|
|
|
|
#1412 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
To mi przypomina że czas zacząć się rozglądać. ![]() Ja też lubię zamsz, w zeszłym roku miałam zamszowe, nawet nie zaczęły mi przemakać, nie zdążyły.
|
|
|
#1413 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym chciała te co Ty już masz, Lady Like i Raspberry, oczywiście Bahama Mama (ale to mogę kupić w SP), podobają mi się też dwa kolory z metalicznej kolekcji, myślałam też nad Trophy Wife... Cytat:
Sukienki najczęściej odstają mi w biuście... Ogólnie mają dziwną rozmiarówkę według mnie, albo po prostu nie na moją figurę, o wiele lepiej odnajduję się w sklepach Inditexu. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Życze powodzenia w poszukiwaniach, mam nadzieję, że znajdziesz kozaki idealne.
|
|||||||
|
|
|
#1414 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przejdę się dziś tam, w wątku Mohito widziałam dwie bluzki z baskinką, które wstępnie mnie zainteresowałyCytat:
Cytat:
![]() chyba wyjdą nam dwa zamówienia ![]() Cytat:
|
|
#1415 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze 1 takie "rockowe" kozaki na szpilce, jedne stare skórzane, których nie noszę, bo mają kwadratowy nosek i wyglądają jakoś tak przestarzale już Do tego botki z Deichmanna na jesień fioletowe z ćwiekami na pięcie (założone może 2-3 razy, bo mają wysoki obcas i jakoś podbicie stopy mnie w nich boli), beżowe kozaczki na niższej szpilce z CCC i jeszcze szare botki z Deichmanna. Jedynie nie mam butów przejściowych między balerinkami/czółenkami a tymi już posiadanymi kozakami. Chciałam jakieś trampki lub adidasy, albo coś takiego pełniejszego na płaskiej podeszwie tylko bardziej eleganckiego, ale wciąż nie znalazłam ideału Cytat:
Cytat:
Ja jednak z tych 2 marek wolę RE EDIT: A nieco podobna spódniczka z baskinką była w Mango, ale baskinka była po całym obwodzie spódnicy.
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2012-08-09 o 11:51 |
|||
|
|
|
#1416 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Moim zdaniem Mohito ma lepiej uszyte ciuchy niż Re, a już na pewno o niebo lepsze wzornictwo.
![]() Kto mnie poratuje info o nowych cieniach L'oreala bo nie mogę się dokopać niczego o nich?
|
|
#1417 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przy takiej cenie, jaka jest teraz, zdecydowałabym się chyba na max. 2-3, jakby była promocja, to na pewno brałabym więcej Estella pisała, że może poczekać, ja też mogłabym, ale dostosuję się czasem i ilością do Was. Cytat:
Leżała okropnie. Zwracaj uwagę na to, jak są wszyte zamki, albo w ogóle jak wyglądają szycia - często widziałam tam coś nadprutego albo krzywo zszytego |
|||
|
|
|
#1418 |
|
Przyjaciółka KWC
|
O widziałam jedną paletkę na fb, ciekawe
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Na mnie właśnie jak do tej pory wszystko w Mohito leżało nieźle, więc nie narzekam. ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- A w ogóle to chyba będę musiała odszczekać zachwyty nad pudrem jedwabnym Hauschki już drugi dzień mnie ściągnął i czuję straszny dyskomfort.
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z butami też mam spokój tej zimy
Planowałam kupno kozaków na obcasie, bo te co kupiłam tamtej zimy niby nie są za małe, ale jakoś tak za bardzo przylegają mi do stopy Z wielkim brzuchem będę raczej zasuwać w wygodnych skórzanych sportowych butach takich za kostkę, poniżej połowy łydki tego typu: ale z niższą cholewką i z prawie płaskim obcasem. A w wielkie mrozy w butach kupionych w tamtym roku w Lidlu.
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Na fb wklejali info, że będą to cienie o intensywnych kolorach, zmysłowej konsystencji, precyzyjnej aplikacji i 12h trwałości
Wklejali tez trzy makijaże, jak sądzę nimi zrobione. ![]() ice, uuu, to na pewno nie dla mnie, sucharka |
|
|
|
#1421 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobają mi się te baskinki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a może w lepszej cenie też jeszcze coś bym dobrała ![]() Cytat:
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2012-08-09 o 12:07 |
|||||
|
|
|
#1422 |
|
Przyjaciółka KWC
|
No a dzisiaj wrzucili tutrial jak robić smoky ze zdjęciem paletki
|
|
#1423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może ja po prostu źle ją ubierałam, nie mam pojęcia, było to dla mnie zadziwiające. ![]() Cytat:
![]() Widziałam Ja mam ochotę na cienie Infallible, chociaż nie są mi potrzebne tak naprawdę. |
||
|
|
|
#1424 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy słyszałyście o tym, że podobno w Vichy zrobili nową kolorystykę podkładu Dermablend? Ostatnio mama mi opowiada, że nie ma już odcieni np. 15 i następny to dopiero 25, tylko od 12 się zaczyna i idzie w górę. Coś jej nie wierze, przeszukuje internet i tez nic na ten temat nie ma. Może się pomyliła z jakimś innym produktem
wiecie coś na ten temat?
|
#1425 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
To może ja wtedy też dołączę jak można?
Chociaż nie wiem jak często są promocje. Cytat:
- ja musze sobie dokupić jeszcze jakieś kolory.![]() Cytat:
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie widziałam w Twoich zbiorach, że masz granat - kupowałaś na All? Bo kojarzę, że masz tester. Nawet nie wiem, ile one kosztują w Rossmannie czy w SP. Może dziś jak będe to przetestuję ![]() W ogóle to strasznie chciałabym już obfotografować swoje zbiory, jak już zebrałam wszystko względnie razem, ale nie mam możliwości, bo TŻ przez olimpiadę popołudnia i wieczory spędza w domu, nawet na piwo z kolegami nie chciał pójść przedwczoraj
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Tak mam granat, tester z Allegro. Trochę się zrobiłam bo sprzedający nie miał napisane że to tester, ja nie dopytałam i wzięłam u niego a kto inny miał tańsze testery ale trudno.
W Rossmannie chyba 35,99 kosztuje ten cień normalnie, na All się bardziej opłaca. Ja chcę jeszcze brąz, khaki i nie wiem sama... Chodził za mną fiolet z reklamy, ale jak go przetestowałam na żywo to za mocny mi się wydał. Teraz tak sobie myślę, że może miałam zły dzień.
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko właśnie, jak tam Twoje samopoczucie?
![]() Widzę, że nie jesteś już moderatorem?
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem już tak senna, nie meczę się tak szybko, powrócił apetyt, coraz rzadziej naciąga mnie przy myciu zębów ![]() dziś ostatni dzień 15tego tygodnia i mam wizytę o 15.20. Idę pierwszy raz z TŻ - w końcu zobaczy, ze rzeczywiście co mi siedzi w brzuchu ![]() Zrezygnowałam, bo już mi się nie chciało nim być
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale się napchałam kalafiorem, pęknę zaraz
|
|
#1431 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym nie czuj się winna, mnie samą ten tusz intrygował przez opinie w necie![]() Ja swój turkusowy kupiłam też jako pierwszy, jeszcze w Galerii Centrum jak istniała ![]() Też tak pomyślałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to postanowione - robimy zamówienie Essie albo jak będzie promocja, albo jak znudzi Wam się czekanie ![]() ![]() Oczywiście wszystkie chętne mogą wziąć udział ![]() Miałam dziś wracać z pracy na rowerze i się rozpadało, ale widzę, że się przejaśnia, więc może się uda - bardzo mnie relaksuje jazda po pracy ![]() A w ogóle to tu się straszne kuszenie odbywa - bardzo mi się podoba ta spódnica z Mohito, choć pewnie będę w niej wyglądać jak grubas. Weszłam też na stronę Re no i tam też mi się spodobało kilka rzeczy... A ktoś tu już wyczerpał limit pieniędzy na przyjemności w tym miesiącu i miał oszczędzać
|
|
#1432 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak niby przypadkiem go namawiam, np. tak jak ostatnio, gdy kolega dzwonił, a TŻ się wykręcał, to mówiłam, żeby może jednak podszedł, dawno nie widział kolegów, bo najpierw nie miał czasu, potem urlop... Cytat:
Ale na All mały wybór teraz ![]() Ten matowy to Coconut Shake, tak? Mnie się bardzo spodobał Hourglass Beige z tych jasnych. A te ciemne wszystkie są boooskie! Szkoda, ze na All mały wybór tych testerów teraz. Poczekam chyba. ![]() Cytat:
To ja też będę tam zaglądać i pilnować promocji. ![]() Cytat:
proszę się nie śmiać), dwóch flaszkach wody brzozowej z Auchan (![]() Nie mam kiedy przejść się do Mohito, a mam 5 minut piechotą. Może w sobotę popołudniu się uda, albo w niedzielę rano, przy okazji wizyty na siłowni. Ciekawe, jak w rzeczywistości te cuda wyglądają i jak z jakością wykonania i materiału.
|
||||
|
|
|
#1433 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
No tak, tylko że ja chcę dwie
obie limitowane i się muszę spieszyć- jedną chcę za te bony z książeczki, a drugą za uzbierane pieczątki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Do tego mam schodzone w 2 sezony trzewiki czarne nubukowe Badury. Ja wiem, że w "tym wieku" wypadałoby się ubierać jak kobieta, ale cóż poradzę, że nic mi się zupełnie nie podoba od dobrych 4-5 sezonów ![]() Jedynym rodzajem alkoholu jest tam kaprylowy glikol i to gdzieś w połowie listy., albo jestem ślepa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kuszą mnie inne kolory, ale te amerykańskie, bo te europejskie takie nieszczególne, mam już podobne innych marek A te letnie kropkowane nie pasują mi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chyba też, wtedy Gosha prawie nigdzie w Krakowie nie można było dostać, a galeria Krakowska nie istniała chyba nawet ![]() To jak wam zostanie miejsce to dajcie znać, może i ja się na cos zdecyduję ![]() Ja nie znoszę zakupów ciuchowych i butowych, najchętniej to bym sobie krawcową zatrudniła Wychluptałam sobie właśnie Perłę Summer (jakby jej po prostu Lato nie mogli nazwać ) po kolacji, i jest świetna- jabłkowo-miętowa
|
|
#1434 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Po prostu nie podoba mi się sam wygląd aukcji i zdjęcia- to mi przywiodło skojarzenie z podróbkami, bo ja lubię jak zdjęcia na aukcjach są ładne i profesjonalne ![]() Cytat:
Akurat wody jeszcze nie chwaliłam Wcześniej ciągle paplałam o eliksirze![]() A termalek używasz tylko dla odświeżenia i ochłodzenia?Ja bardziej dla ukojenia skóry po demakijażu, więc i zimą znajdzie się dla niej miejsce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Spodobały mi się takie granatowe koturny peep-toe u nich, ale w moim rozmiarze był tylko jeden but Swoją drogą normalnie noszę 36, w porywach 37 a te koturny musiałabym mieć 38. Dziwna rozmiarówka![]() Cytat:
![]() No i złamałam odwyk Za to oparłam się lakierom Barbry, chociaż naprawdę kusiły ![]() Co do Essie to ja jestem zdecydowanie za polowaniem na promocję
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2012-08-09 o 23:55 |
||||||
|
|
|
#1435 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super jest też granatowa sukienka, ma z tyłu złoty długi suwak, świetnie pasuje do granatu kupiłabym ją może na to wrześniowe wesele, ale nie wiem czy taki kolor i fason pasują na tę okazję, poszukam jeszcze czegośCytat:
![]() Cytat:
aż mi przed samą sobą było głupioja jestem zaskoczona na plus )Cytat:
![]() mi smakuje ten Lech, może nie w kategorii piwo, bo jest tak lekkie, że prawie nie czuć, ale dobre Sommersby nie piłam
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Termalek używam w celu odświeżenia i tylko gdy sobie o nich przypomnę, czyli raz na sto lat, ale ostatnio mam podrażnioną skórę, chyba się z nimi przeproszę myślałam, że wodę wcześniej chwaliłaś nie znam ich asortymentu, zaraz sobie przejrzę. A w jakiej aptece najczęściej kupujesz?Ja jestem chętna na kawę, rzuć jakimś terminem, dostosuję się
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko:
TŻ na początku kozak, co to wielkiego iść na USG i zobaczyć, cwaniaczył strasznie, a jak przyszło co do czego, to bał sie bliżej podejść Organza: tak, wszystko jest w porządku Dzidziuś machał rączkami i nóżkami ![]() Wyniki ok, tzn w moczu wyszły liczne bakterie, ale lekarz powiedział, że to normalne w ciąży i skoro nic mi w związku z tym nie dolega, to nie mam czym się niepokoić. Hematokryt wyszedł ciut zaniżony, ale pozostałe parametry krwi ok, więc nie mam anemii. Glukoza tak na granicy - 72 (a minimalny normalny poziom to 70, max 100), ale nic dziwnego, skoro słodkiego nie jem, cukru jem tyle co w 1 kubku herbaty (2 płaskie łyżeczki), w owocach i innym pożywieniu. Od wizyty miesiąc temu nie przytyłam.
|
#1438 | |||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Tak myślę, że może na jakiego Esiaka się warto jednak skusić mimo odwyku.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to muszą być piękne chwile dla Was a wiadomo już czy będzie mały wizażanek czy wizażanka?Porozwarstwiały mi sie wczoraj 2 paznokcie i jeden się ułamał, chyba czas na kolejne podratowanie ich odżywką i będę musiała na jakiś czas odstawić lakiery do paznokci.
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Ice:
![]() Jeszcze nie wiadomo
|
#1440 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

, smuklejsze, mają fajniejszy nosek i mają o wiele węższą cholewkę - mam chude łydki, a nie znoszę, jak but nie przylega mi do nogi. 

właśnie szperam co by tu najtaniej wyszło 

Sukienki najczęściej odstają mi w biuście... Ogólnie mają dziwną rozmiarówkę według mnie, albo po prostu nie na moją figurę, o wiele lepiej odnajduję się w sklepach Inditexu. 

Kierowca
- ja musze sobie dokupić jeszcze jakieś kolory.

daj znać kiedy mam odebrać