|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Za 15 min mam meeting a potem siup do domciu.
Jestem dzis jakas senna.... |
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Cytat:
ale teraz rozumiem dlaczego chcesz zmienić logo ![]() Blonde fajnie, że Ci się spodobał mój pomysł ![]() Widzę, że dobry dzień za Wami! Nikita ja jeszcze nieco ponad godzinkę ![]() Blonde, Nikita ja też nie kociara, ale kota posiadam Nie chcieliśmy psa do bloku, a chcieliśmy zwierzątko i tym samym jesteśmy posiadaczami wrednej persicy
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-08-09 o 14:52 |
|
|
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łyżka ze wstążką też nie jest zła. Na razie szwagierka zrobiła mi w tym kółku, które Wam pokazywałam rudą dziewczynkę-kucharkę i dookoła napis z nazwą bloga ale coś marudzi, że jej się nie podoba ![]() Mi się podobają z kotów te łyse ![]() http://www.shutterstock.com/pic-6184...uldron-at.html są tak dziwne, że aż piękne. Za to ja jestem zdecydowaną i zadeklarowaną psiarą
|
|
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Butter poka te logo, będziemy oceniać
![]() ja też jestem zdeklarowaną psiarą Z rodzicami zawsze mieliśmy psa, nawet 2, ale odkąd mieszkam w bloku nie chciałam. I tym samym zamieszkała u nas Meruda, która łatwa nie jest, jak na persa przystało, ale jest taka NASZA
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jestem psiara
Zawsze u mnie w domu pies był. dltego plusem mieszkania u teściów są psiaki dwa ich i jeden mój Ach! no i dwa koty
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
Już Cię pytałam, ale nie widziałaś może - jakiego masz psiaka??
|
|
|
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od zawsze miałam psa Teraz w Pl jest drugi, pierwszy zyl bardzo dlugo, ale tego co mamy teraz(tez juz stary)jest strasznie wredny. No ale ta rasa ma to do siebie
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
a co to za rasa?
|
#3039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko,
Cytat:
Tomalinka, ty masz jakiegoś pecha do badan, zawsze coś nie tak Ci podają, albo wcale nie podają. madzia, brawa dla teściowej, ona jednak umie ludzkim głosem gadać ![]() Kotek, co upolowałaś? ![]() ja bym też do sh poszła, ale nie mam weny do szukania, kiedyś mogłam godzinami a teraz jakoś mi sie nie chce. Blonde, w przyszłą środę wygrasz napewno Cytat:
![]() Natalko, bardzo mi miło że weszłaś odpisać no i taaa radość..... czyli cień cienia był naprawdę pozdrawiam gorąco ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- czekamy na gości to mam chwilę ale moje dzieciątko się już budzi więc do jutra kochane
|
|
#3040 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej, Kochane!!!
oczywiscie, Kochana Cytat:
Cytat:
|
|
#3041 | ||
|
Zakorzenienie
|
pekinczyk
![]() Cytat:
no to zle zrozumialam, albo w pospiechu czytalam , ale chyba FP to nie jedyne na rynku i napewno znajdziesz taki co Ci sie spodoba![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-08-09 o 16:05 |
||
|
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita, Butter, Strong jak to zobaczyłam, to myślałam, ze ja strzele
![]() Blonde ja też sobie chwalę leżaczek Super rzecz. karolina ja wszystkie badania robiłam sama bez skierownia. Natalka super ![]() Dobrze, ze mój wózek da się jedną ręką prowadzić. Wybrałam się z małą na wycieczkę (5 km) i nas taka ulewa zastała, ze głowa mała. Musiałam pchać wózek jedną rąka (całe te 5 km powrotne) a drugą trzymac sobie parasolkę ![]() Byłam u architekta jestem zadowolona
|
|
|
|
#3043 | ||||
|
Zakorzenienie
|
joł joł joł
jaką szkołę/kierunek wybrałaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale w przyszłym roku chyba pojedziemy ![]() Cytat:
nawiedzony kot! ja mam dachowca czarnego, uwielbiam kotki, ale tych się boję ![]() Cytat:
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam husky syberian suczkę - Nukkę. Teściówka ma wilczura - Dinka i skundlone shi tzu - Majkę . a koty dachowce
|
#3045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak polecicie, to daj mi znac, moze beda wazne jeszcze te bilety co nam sie zmarnowaly, taniej odsprzedam ![]() TZ nie przylatuje, od razu odwolal urlop w pracy itd. Cytat:
|
|
#3046 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Juz wrzucam Ci link do kuleczek http://www.toysrus.com/product/index...prodFindSrc=rv wczoraj przyszly sa naprawde super ![]() Cytat:
+ szczepienie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moj maz rzucil rok temu w wakacje , jak sobie przypomne jaki wkurzony na caly swiat chodzil Mial chumorki jak baba przed @ juz mowila ze siostry mea ze sama pojade i kupie mu papierosy bo nie idzie z nim wytrzymac. ![]() Cytat:
Najgorsze jest to ze rura dalej zatkana i nie mam jak naczyn umyc ![]() Mam nadzieje ze juz niedlugo ![]() Co chwile sprawdzam fb czy znajoma mi napisala wiadomosc ze sa juz gotowe ale narazie cisza ... Jak tylko dostaniemy plytke dam znac Cytat:
U nas Domino wstaje kolo 3-4 dostaje butle pozniej budzi sie kolo 7 je i idziemy dalej spac zazwyczaj do 10-11 sobie spimy Chyba wie ze mama lubi dlugo spac ![]() Tesciowa lekarz i nie wie ze dziecka sie tak nie powinno sadzac? =/ Cytat:
O jakich kierunkach myslisz? Witajcie Powiem Wam jak wczoraj podsluchalam meza jak dyskutowal z Dominikiem. Opowiada mu ze za rok kupi mu basen i bedzie sie pluskal a w zimie beda lepic razem balwana rzucac sie sniezkami i zjezdzac na sankach A ja do meza ze przeciez Domino w grudniu bedzie mial 6 miesiecy to jeszcze nie bedzie chodzil a maz z taka powaga " powaznie? To ja myslalem ze juz bedzie normanie chodzil"
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-08-09 o 19:02 |
||||||||
|
|
|
#3047 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki!
Wpadłam na chwilkę, nawet troche was nadrobiłam. Baobabek trzymam kciuki żeby mała siedziała w brzuszku jak najdłużej! Amani szczęścia
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Co tam u Ciebie? Kurde musze malemu obciac paznokcie , mam stresa bo zawsze robi to maz
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia dokładnie, lekarz a nie wie ech... a mąż niezły hehe
Kurcze cos jeszcze miałam napisać i nie wiem co. U nas byli dziś znajomi zobaczyć Maję i byli w szoku, że dziecko może byc tak grzeczne. Maja się tylko do nich uśmiechała, coś tam gadała po swojemu, "biegała". Powiedzieli, ze niezłą reklamę robi jak ktoś mysli o dziecku ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- ooo już wiem co sie miałam zapytać ![]() Zabcia i co myjesz te nowe zabawki czy nie?? Bo ja sama nie wiem. Takie gumowe czy z plastiku to normalne, ale jak są z materiału a w środku np. pozytywka??
|
|
|
|
#3050 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
dla Mai, a znajomi niech tak nie reklamuja, bo sie mozna zawiesc![]() Ja przecieralam wilgotna scierka
|
|
#3051 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak przyjechalam to Malego gdzie polozylam, tam lezal i sie bawil... a teraz? zasuwa wszedzie, trzeba miec oczy dookola glowy! ![]() Cytat:
![]() moze widzialas w innych pokoikach dzieciecych takie zabawki wiszace na zylkach: http://buymodernbaby.com/blog/wp-con...ls-480x434.jpg nasz mial takie sloniki z papieru w ronych kolorach zawieszone na cieniuskich zylkach wysoko nad lozeczkiem. Mozna bylo w nie dmuchac i one tak tanczyly... Non stop jak je widzi, to jakby widzial je pierwszy raz w zyciu, oczarowany! Polecam jak bedziesz widziala gdzies w sklepie, niedroga rzecz a moze Domino sie spodoba ![]() bilet kupowala moja siostra i w sumie zmarnuja sie trzy... TZa, mojej mamy i ciotki. Masa kasy... Ale jak bede leciec w grudniu to jeden wykorzystam... TESOL albo wymarzony Nursing ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde no właśnie lipa bo poszłam z nią nad rzekę. Największa ulewa nas tam spotkała. Jak dochodziłam już do sklepów to już tak mocno nie padało. To znaczy, jakby bardzo było źle, to bym po męża zadzwoniła i by nas zabrał bo był na rehab, ale dobrze się szło więc ok. A Maja tylko słuchała jak jej deszcz padał na budkę
|
|
|
|
#3053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasz Domino tez spokojny , moj brat ostatnio pytal czy on wogole placze. A mama mowi ze udalo Nam sie spokojne dziecko to pewnie szybko sie zdecydujemy na drugie ![]() Cytat:
![]() No wlasnie maz obcina na spiocha ja raz probowalam ale sie wycofalam jak dla mnie te paznokietki sa taaakie malenkie A pasuje mu juz obciac bo zaczyna sie drapac ![]() magda - kiedy myslisz przenosic Majke do swojego pokoju?
|
|
|
#3054 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Alez tu cichutko
Tylko jedna stroneczka od 2 no no noooCytat:
![]() Cytat:
A i te lyse koty sa ochydne jak dla mnie... ![]() No to super. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Amani, mysle, ze nie powinniscie sie na razie kontaktowac. Niech opadna emocje. Ciekawa jak tam Mrowinka? Strong, buziakam Cie! |
||||
|
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia u nas tez mąz obcina (najlepiej jak ja karmię to wtedy Maja jest spokojna, bo inaczej macha łapkami). Ja raz jej sama obcinałam i też się bałam hehe.
Myślałam aby poczekać aż będzie miała 6 miesięcy, albo jak przestane karmic piersią. Bo to jednak wygoda mieć ją w nocy pod ręką. Tylko, ze moje dziecko ostatnio w nocy sie przekręca i śpi... w poprzek - głową przy męża i nogami ... na mojej twarzy ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Nikita architekt super babeczka. JUż wszystkie wiemy co i jak. Dzis jeszcze jeden wniosek w gminie złożylismy.Mamy czekać tydzień. jak to załatwimy to zamawiamy projekt Tak ostatnio sobie myślałam, ze jak będe miała dom to... w końcu kupie sobie psa. Zawsze o nim marzyłam. Tylko jeszcze nie wiem jakiego. |
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jezeli chodzi o psa to tez myslalam, ze jak bede miala dom to na pewno, ale nie chce psa tylko i wylacznie na podworko a w srodku by mi zyc nie dala wszechobecna siersc oraz to, ze oboje z TZ caly dzien jestesmy w pracy, byloby mi po prostu psiaka szkoda. |
|
|
|
|
#3057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki piękny kot Cytat:
Ale psiaki..a Husky cuuudny Madzia, wow jaki spacer ![]() Super, że jesteś zadowolona ze spotkania z architektem Żabciu, ale słodki Twój tż Już sobie wyobrażam jak mój tak rozmawia z naszym maleństwem |
||
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochana
u mnie dobrze, jutro kończę 11tydzień za tydzień badanie genetyczne, nie mogę się doczekać wizyty, a jednak trochę się boję. cudowny kot, to brytyjczyk?
|
|
#3059 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie boję się husky-tych ich błękitnych oczu aha to nie doczytałam wcześniej widocznie, może i lepiej Cytat:
![]() Cytat:
no idź na pigułę podobno w stanach dobrze zarabiają
|
|
#3060 |
|
Wtajemniczenie
|
Żabcia u nas wszystko dobrze
Madzia moja sis przecierała zabawki alkoholem ![]() Z nowości to byłam u fryzjera i mam ścięte włosy na boba i blond ![]() My też mamy Husky ale ja za bardzo nie lubię tego psa, jest jakiś dziki, wyje po nocach że spać nie można i wydaje się taki fałszywy. Z tym że to przybłęda, miał może z pół roku jak się u nas znalazł.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

Nie chcieliśmy psa do bloku, a chcieliśmy zwierzątko i tym samym jesteśmy posiadaczami wrednej persicy 

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

ale w przyszłym roku chyba pojedziemy
nawiedzony kot!