|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: FACEBOOK serwis społecznościowy
kurde nie wiem jak Ci to wyłumaczyć... powiedzmy tak - ja jestem zalogowana na swoim prywatnym profilu na FB. Na stronę, którą prowadzę wchodzę wybierając w prawym górnym rogu strzałkę przy napisie "strona główna". Rozwija mi się okienko i wybieram "korzystaj z Facebook jako XXXX". Teraz jestem w głównym panelu mojego fanpejdżu. Klikam w lewym górnym rogu na logo Facebook i przechodzę do głównej strony, aktualności na tablicy mojego profilu. I tutaj mam po lewej taki układ:
ULUBIONE Aktualności Statystyki Wydarzenia APLIKACJE Wiadomości Zdjęcia Notatki Linki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A propo fan page, jeszcze dopytam, no niedawno co zaczęłam. Czy jeśli dodałaś do ulubionych jakieś strony, to pojawiają Ci się powiadomienia co kto wrzucił? Tzn chodzi mi o to, czy w fan page jest coś takiego jak w koncie osobistym, że wyświetlają się wpisy znajomych itp? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1653 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę zrobić według Twoich instrukcji, bo po prostu nie mam tych ikonek tam ![]() I nie wiem co teraz? Czy teraz np mogę normalnie do tego założyć konto osobiste? Wszystko ładnie działało i w sumie nie potrzebowałam, ale teraz od kilku dni nie mogę tych wiadomości odczytywać i nie wiem co jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemożliwe ;] Zaloguj się jako strona i kliknij logo Facebooka wtedy zobaczysz posty od ulubionych stron.
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak mam się zalogować jako strona? Wchodzę na strone fb wpisuje maila, haslo... a jak jako strona? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1659 |
Zakorzenienie
|
1. Masz belkę nawigacyjną (ten duży niebieski pasek na górze ekrnu).
Imię i nazwisko Szukaj znajomych Strona główna i strzałka w dół Klikasz tą strzałkę i masz Korzystaj z Facebooka jako 2. Wejdź na swój FanPage. W panelu moderatora klikasz Edytuj stronę. I na samym dole "korzystaj z facebooka jako" ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- FP obsługuje administrator i to on zakłada FP, nie ma innej możliwości. Jeśli zrobiłaś inaczej to masz FP niezgodny z regulaminem FB. Jeśli będziesz miała problem z FP to jak to zgłosisz do FB?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jestem na fan page to klikam korzystaj z fb jako .. i tu mam adres swojej strony wpisany, klikam na to, ale nic się nie zmienia i poczta nadal nie działa. ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to masz bardzo ograniczone opcje na swoim FP. I w sumie nie masz administratora na wypadek problemów z FP. Jeśli bardzo Ci na niem zależy to radzę założyć konto użytkownika. Bo jak wcześniej pisałam w razie problemów nie masz pola do reakcji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie to zrobiłam tak przez przypadek, po prostu chciałam odnośnik mieć na blogu do facebooka, zarejestrowałam się i tyle. Da się to jakoś naprawić? Mogę teraz założyć konto osobiste i połączyć go z facebookiem? Czy da się też jakoś rozszerzyć te opcje o których mówisz? Czy trzeba wszystko od początku zakładać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1664 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
W ustawieniach fanpegu możesz na pewno wybrać administratora strony... jak założysz sobie prywatne konto, polubisz stronę którą prowadzisz to możesz się wtedy zrobić adminem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1666 |
Rozeznanie
|
Administratorem może też zostać każdy użytkownik, który należy do grona znajomych założyciela strony i zostanie przez niego wybrany. Nie musi klikać "Lubię to!". Pierwotny założyciel może porzucić stronę i przekazać ją nowemu użytkownikowi, wcześniej mianowanemu.
1+1+1+1 Edytowane przez Varicella Czas edycji: 2012-08-10 o 00:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
Ale ona nie zakłądała tej strony jako prywatna osoba
![]() Nie ma prywatnego konta, ma tylko konto strony. W tym jest cały problem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
czyli jeśli założę teraz konto osobiste, polubię swoją stronę i mianuję siebie administratorem to będzie wszystko dobrze? Będę miała te wszystkie dodatkowe opcje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
myślę, że tak... spróbuj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1671 |
Zakorzenienie
|
nie wydaje mi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1672 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam sie, jak to jest z timeline...niby mieli wszystkim to ustawic, a chyba sprawa jakos przycichla. Ja sobie tego nie wlaczylam i teraz sie zastanawiam, czy oni to stopniowo jednak beda wszystkim wprowadzac czy dali sobie spokoj? Orientujecie sie moze?
(w ogole chyba mam za duzo czasu, jak juz o takich rzeczach rozmyslam, ale ciii... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
Stopniowo wprowadzają, mojemu TŻ zaledwie kilka dni temu włączyli, a mi jakoś w maju...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 |
Raczkowanie
|
Dziekuje. Czyli pozostaje mi tylko czekac, az i mnie dopadnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1675 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem gorszy, ale już się przyzwyczaiłam
![]() Chociaż opcja szybkiego powrotu do wcześniejszych postów czasami się przydaje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
Raczkowanie
|
Wlasnie tez jak patrze u znajomych, to tez wydaje mi sie gorszy od tradycyjnego, jakos tak malo przejrzysty jest. W kazdym razie jak wlacza, to pozostanie sie przyzwyczaic, bo ciezko sie calkiem z fb wyniesc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1677 |
Raczkowanie
|
Nie cierrrpię osi czasu
![]() Mam pytanie, czy można tak kogoś zablokować, żeby: a) osoba zablokowana nie wiedziała, że jest zablokowana i b) do osoby blokującej nie dochodziły wiadomości od osoby blokowanej, czego osoba blokowana też nie widzi ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
Jeśli kogoś zablokujesz to tak jakby ta osoba nie wiedziała, że masz konto na FB i Ty tak samo nie będziesz jej widzieć w ogóle. To działa w obie strony. Więc skoro tak jest to wysyłanie wiadomości w ogóle nie jest możliwe. Ta osoba nie dostaje informacji, że ją zablokowałaś, chyba że sama zauważy coś i przeprowadzi śledztwo, np. wyhaczy Cię u innych znajomych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1680 |
Raczkowanie
|
Aha czyli już wszystko jasne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.