|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Cytat:
|
|
|
|
|
#1052 |
|
Rozeznanie
|
Hej hej
Ehh, teraz to ja tak mam, że czytam rano, czytam wieczorem, ale nie mam weny, żeby wbić się w wątek Gratuluję udanych wizyt (Marsi, nie dość, że ewidentny chłop to jeszcze jakie piękne zdjęcie z tym profilem ) oraz nowo odkrytych płci. Ja byłam dziś spytać się o terminy w USC, pochodziłam po knajpach, znalazłam jak dla mnie idealną na obiad poślubny, poszłam po plan mieszkania do biura, rozpiskę co do kredytu, więc wróciłam dość zadowolona, ale pokłóciłam się teraz z TŻtem... Wkurzał mnie, wkurzał, to w końcu ja zareagowałam jak baba i jestem teraz zła i na siebie i na niego i na cały świat w ogóle---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Nooo póki co to dla nie też totalna abstrakcja ![]()
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz u nas jest wielgachna wręcz burza, ulewa, gradobicie, drzewa w poziomie od wiatru, heh
|
|
#1054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za to owoce w ciąży z córką objadałam się pączkami a teraz słodycze zjem ale tylko dlatego, że kupuję dla TŻ i córy (w takiej kolejności )
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle to Dzidzia od wczoraj tak mi siedzi na pęcherzu, że co chwilę latam do kibelka
|
#1056 |
|
Zadomowienie
|
bishonka ja zawsze dostawalam pensje do reki gotóweczka
![]() co do pogody to ja w koncu od 2 dni zyje ... temp jest kolo 20-22 stopni, deszczyk sobie pada zx przerwami .. wole to 100x niz te upaly ktore byly ... chociaz odzywczailam sie od siedzenia w dlugich spodniach, bo musialam wlozyc, bo chlodnawo bylo ![]() ![]() ![]() cio do zachcianek, ja sobie dzis kupilam borowki, malinki, nektarynke i banana i zaraz sobie zrobie taki deser jak nad morzem, pokroje w kosteczke do tego bitta smietana i polewa czekoladowa
Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2012-08-09 o 17:15 |
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam tę poduchę z lidla, w nocy sprawdzę jak się na niej śpi
|
|
|
|
#1058 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, lecę na wizytę, trzymajcie kciuki, żeby mój syn nie okazał się córeczką
|
#1060 |
|
Zadomowienie
|
insolito trzymam mocno
![]() laurka23 daj znac czy wygodna to moze tez kupie
|
|
#1061 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1062 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak się ostatnio zastanawiałam co się podziało z dziewczynami które przestały sie odzywać np Swarovska, Madam Agula, Authentic hmmm... A dzisiaj sobie podczytywałam inne wątki i zobaczyłam że Swarovska przeszła do mam grudniowych a Madam Agula do marcowych , tylko że ona chyba naszą pocztą zarządzała prawda? I co teraz hasło zmieniamy czy jak? Ale dalej nie wiem co się dzieje z Authentic ?
|
|
|
|
|
#1063 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to kolejna babeczka alee fajnie
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpisałam sobie w nicku po prostu ![]() To pisz koniecznie, co się robi z poduchą jak się przewraca z jednego boku na drugi. Byłam na wizycie, wszystko ok Tzn w moczu wyszły bakterie, ale lekarz powiedział, że to normalne w ciąży i skoro mnie nie piecze, nie boli i nie mam problemów z sikaniem, to nie jest nic niepokojącego. Ale jeśli mam obawy to napisał mi nazwę leku który mogę brać 2 razy dziennie.Hematokryt wyszedł mi ciut poniżej normy, ale pozostałe parametry ok, więc też nie mam się czym martwić. Glukoza tak w zasadzie na styk dolnej granicy - 72 (a min to 70). Dzidziuś machał rączkami i nóżkami Lekarz powiedział mi już o USG 3D/4D, które robi się około 20 tygodnia. Hope: znasz ceny w Medicorze i Diagmedzie? Tylko tam robią. Następna wizyta 5.09 i jeśli dziecko odpowiednio się ustawi to powinnam się dowiedzieć kto tam sobie siedzi
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-08-09 o 18:33 |
|
|
|
|
#1065 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ahhh dziewczyny...ale jestem wkurzona...wypłata doszła...a auta brak,, no normalnie poirytowana jestem. to co bym chciała, to w ogólnie nie ma!!! a byle czego nie kupię...
![]() Tak w ogóle to kupiłam dzisiaj jeansy z pasem..za 145zł! No i kupiłam dzisiaj sokowirówkę philipsa (mrrrr doczekać się soczków nie mogę ) i grilla elektrycznego. w niedzielę test mniam ![]() Aha i poduchę z lidla..taka troszkę śmierdząca dziwnie jest i twarda... przetestowałam na popołudniowej drzemce i nie było źle ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
nie wiem czy to Ty aniu pisałaś, że preferujesz bardziej łóżeczko drewniane...bo ja też. wydaje mi się, że bardziej bezpieczne, zdrowsze dla maluszków...i wygodniejsze dla nas. można kupić takie łóżeczko rosnące.. na przyszłość, wyjmuje się szczebelki i po sprawie ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
hej, miałam dziś wyjazd służbowy- nie mogłam klientowi wytłumaczyć,że chwilowo nie pracuje bo by mi przeszedł kontrakt na 8 lat przed nosem- wzięłam TZ za drivera i tak oto od 5 rano na nogach, dopiero co wróciłam
padam ze zmęczenia- ale najważniejsze- sukces jest!jak składałam podpis na kontrakcie to młody się wiercił więc się śmieję,że co dwie głowy to nie jedna- i tak jak szaja powiedziała- baba z jajami kurde ale jestem szczęśliwa dziś, teraz z czystym sumieniem idę na zwolnienie i nie martwię się,że w pracy coś pozostawiłam nie domknięte nie mam siły Was nadrobić,jutro się postaram chociaż mój synio wraca jutro z Italii- zapowiedział:mamo, coś polskiego chce zjeść rosół(nota bene nigdy go nie lubił ) pierogi ruskie i jabłecznikjak się wygrzebie jutro z garów to się Wam zamelduje |
|
|
|
#1067 |
|
Zadomowienie
|
Aleeeeeeeeeeżżżżżżżżżżżż mnie głowa boli!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#1068 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie tak boli ostatnie 2 dni... ;/ apap weź..
|
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
oj i mnie często pobolewa, a czasem to aż płakać mi się chce z bólu
i zupełnie nie wiem co wtedy robić aby ból ustał ![]() Przeglądam właśnie ebay'a i patrzę na dziecięce ubranka i żeby ten nasz uparciuch mały ostatnio tak nie krzyżował nóg to już bym szalała ![]() :brzyda l:ale znalazłam zestaw ślicznych sukieneczek z Zary
|
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Dam znać jak się na niej śpi. Przed chwilą testowałam przed tv i całkiem wygodna, tylko niech ten zapach wywietrzeje
Co do przewracania to nie wiem hehe, zależy chyba od tego jak się z nią będzie spać. Ja muszę mieć poduchę między nogami bo mnie koszmarna rwa kulszowa złapała i nocami próbując się przewrócić z boku na bok umieram ![]() Kupiłam sobie w lumpie jeszcze jedne spodnie ciążowe, zadowolona jestem. Idę jeść maliny, dostałam od teściowej
|
|
|
|
#1071 |
|
Zadomowienie
|
Jestem już, na szybko melduję. że wszystko ok, siusiak nadal obecny, machał nim nam przed oczami przez całe USG, aż lekarz się śmiał
serduszko pięknie puka, pęcherz i żołądek we właściwym miejscu . I powiem Wam, że moim subiektywnym zdaniem nasze dziecko jest piękne i ma cudny profil
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda matka zakochana we własnym dziecku
|
|
|
|
|
#1073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też nie wiem co z pocztą. Bo teraz to właściwie nie ma gdzie wrzucać zdjęć żadnych. A tak wrzucone na wątku to po pierwsze każdy widzi, a po drugie nie ma tego w kupie i nie można zobaczyć jak się te brzuszki zmieniały. Ja się przed chwilą obudziłam z dłuższej drzemki. Byłam dziś na krótkiej wycieczce i jednak męcząca jest jazda ciagle w jednej pozycji. A teraz zjadłam pączka, potem się zabieram za owoce
|
|
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda że nie ma fotki ale juz sobie wyobrażamy jaki z niego przystojniak
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Wtajemniczenie
|
już jest klub.
|
|
|
|
#1078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Insolito super, że wszystko dobrze Onaella ja chyba już pobiłam rekord z bólem głowy podczas ciąży i jedyne co mi przynosiło czasem ulgę, choć na moment, to zimne okłady. Największe ryzyko było przy drzemce, to bywało, że się budziłam w gorszym stanie niż się kładłam. Mam tylko nadzieję, że to hormony są. Myślałam, że w drugim trymestrze będzie różnica w samopoczuciu, ale póki co jej nie czuję
|
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi to okłady nie pomagają, czasem jak coli się porządnie napije to jest lżej więc to pewnie bóle ciśnieniowe. |
|
|
|
|
#1080 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Nie ogarniam wszystkiego i nie uda mi się chyba dzisiaj was nadgonić. To co mi się rzuciło w oczy: bokeh bardzo ślicznie wyglądają twoje zaproszenia ![]() coraz więcej fajnych brzuszków ![]() Ja jakaś senna dzisiaj cały dzień, nie śpię od 3 i mimo drzemki popołudniu nadal czuję się fatalnie ![]() Prosiłyście mnie o zdjęcie bukietu - wygrzebałam i wklejam. Bukiet miał być większy ale lepiej do sukienki pasował skromniejszy, starsza miała identyczny prawie.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

Ogólnie to staram się sobie wyobrazić życie we 3 i nie mogę na razie, nie widzę tego jakoś, muszę chyba poczekać, aż to faktycznie nastąpi, tzn Bąbel się urodzi.

Wkurzał mnie, wkurzał, to w końcu ja zareagowałam jak baba i jestem teraz zła i na siebie i na niego i na cały świat w ogóle
Frytki,kebab lub pizze.
)

i zupełnie nie wiem co wtedy robić aby ból ustał
szkoda że nie ma fotki ale juz sobie wyobrażamy jaki z niego przystojniak