|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII
Wyciszam wszystkie sprawy przed urlopem..... i jak tak dalej pójdzie to od poniedziałku nie będę miała co robić
coś za dobrze mi to idzie ![]() wiem, nie mów hop... , no ale
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-08-09 o 12:57 |
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Marta - superrrrrrrr!!!!
czesc ![]() Bylismy na ostatnich zakupach przez wyjazdem - w koncu zakupilam sobie bikini teraz do gotowania i do pracy na zajecia adaptacyjne ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- znalazlam prawie identyczny - bo ta sama firma http://www.ceneo.pl/17038072 ciut sie rozni detalami tylko ten moj |
|
|
|
#4803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwyzej od pon bedziesz wiecej na wizażu ![]() Cytat:
|
|
#4804 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja tutaj nawet nie wiem gdzie sa wodociagi, a co dopiero jak to bedzie po niemiecku wiec sobie daruje ![]() Cytat:
ale sie wymienilysmy... ![]() gratuluje fajna masz ta pania dyrektor
|
||
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
BYłam przed chwilą w bibliotece (jedynej w naszym mieście) i na stanie były tylko 3 książki, z listy którą sobie zrobiłam, na podstawie waszych list z klubu. Ono Terakowskiej, Spalona żywcem Souad i Klub małoużywanych dziewic Szwaji. Trochę bida ale dobrze że chociaż to jest
|
|
#4807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
Samba tośmy się wymieniły
Katunia super strój ![]() Gucia spoko loko dasz rade!! ![]() ![]() ![]() skończyłam klub niewiernych żon!! REWELACJAAAAAA tzn wiecie bez szaleństw to zwykłe poczytadło ale na odstresowanie się i letnie wieczory mistrzostwo dla mnie czad! serio.. aż nie wiem co o niej napisć, wkręcająca, rewelacyjnie zabawna, szybka akcja, wątek kryminalny... cudna książka o miłości i przede wszystkim o przyjaźni!
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-08-09 o 15:22 |
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Marta super.
Z tych co wymieniłyście czytałam "ono", "klub matek swatek" i "klub mało używanych dziewic" - bardzo mi sie podobały. Załatwiłam dziś architekta u jestem zadowolona hehe. Fajna babeczka.
|
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
wróciliśmy z placu zabaw, bo tatuś wraca z pracy to mu trzeba kalafiorek zrobić
fantastyczna pogoda, świetne słońce ciepło ale nie parno ![]() uwielbiam
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
madzia zrobiłam tego kurczaka, ale jak ci pisałam zamiast szpinaku to pomidory suszone i
|
#4812 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i zimno się zrobiło idę naleśniki robić
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
nie dam bo słońce zaszło, mam nadzieję że padać nie będzie..
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
My kupowaliśmy dla tż chrześnicy. Ona uwielbia i cały czas ma ze sobą. Dostała jak miała 4 miesiące. Mi znajoma szyła, co szyje takie cuda. Metki, maskotki, konie itd.
Agatko- już pisałam u nas na wątku, trzymaj się i nie myśl tak o sobie!
|
|
#4815 | |||
|
Zakorzenienie
|
skłoniłaś mnie do refleksji i postanowiłam zliczyć ile nas wyniosło piątkowe wesele (wliczając w to nasz ubiór). Wyszło ponad 1600zł
a mogłam nie liczyć Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4816 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sodę sypię do pojemnika na proszek/tabletkę i puszczam zmywanie na wysoką temperaturę. Tak sobie myślę, że może te zacieki to od nie do końca rozpuszczonych tabletek? Bo niektóre się rozpuszczają w wyższych temperaturach tylko. No i szkło może być nie przeznaczone do zmywarek. Cytat:
Cytat:
Ja obecnie czytam Kinga "Dallas 63" fajna, szkoda tylko, że to taka cegła, bo nie chce mi się jej targać ze sobą autobusem - no chyba że do samoobrony ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- India - ale wrażenia bezcenne!
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no zgadza się, tym bardziej, ze było fajnie. a poza tym nasze rzeczy się jeszcze wykorzysta ![]() a tak w ogóle to popłynełam dziś w home & you ale sa fajne promocje i jeszcze dorzucaja kupony do wykorzystania min. przytargałam poduszki ręczniki do kuchni, pościel, ramkę...
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
india superowe poduszki
![]() zrobiłam dziś lody z bananów
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogłam sie oprzeć
steviego kupiłam tez przyjaciólce, bo jutro się z nią żegnam, skonczył jej sie urlop i wraca na Cypr ![]() daj troszke lodów ;p
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2012-08-09 o 20:15 |
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
już zjedzone
![]() storczyk mi więdnie, wytrzymał miesiąc
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, ze smakowały ![]() India super poduszki ![]() Ja dziś się z małą wybrałam na spacer. Super słonko, poszłam 5 km i pora wracać a tu mnie taka ulewa złapała, ze masakra. Dobrze, ze miałam parasolkę. Wózek prowadziłam jedną ręką a drugą trzymałam parasolkę. Wróciłam do domu i... wyszło śliczne słonko |
|
|
|
|
#4822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cytryna w zmywarce my akurat regularnie uzywamy cytryny wiec ze skorkami problemu nie bedzie
|
||
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
ani nie mów - my w tym roku trzy wesela.... ale na szczescie kiecki chociaz mam
Wielkie szykowanie uwazam za rozpoczete-szykuje,prasuje... Ja to mam szczescie na zajecia z tłumem ludzi... we wtorek jak miala kolezanka bylo 8 dzieci - u mnie dzis 14!+rodzice=tlum i kolejna utrata głosu
|
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Przez ten urlop męża trudno mi być na bieżąco... Jutro jeszcze jedziemy do mojej kuzynki na działkę nad jezioro. A dzisiaj zaliczyliśmy z Marcelinką pierwszą wizytę u fryzjera i pozbyliśmy się loka Co do mojej nogi, to jest właśnie dziwna sytuacja, bo ani mnie nic nie ugryzło, ani nie przypominam sobie bym krzywo stanęła Dzisiaj rano mąż mi porządnie rozmasował tą stopę, aż zęby zaciskałam z bólu, ale jest troszkę lepiej, łatwiej mi się chodzi. Kurcze muszę się wyleczyć, bo koleżanka mi wczoraj nadała, że jeden z klubów fitness prowadzi warsztaty z różnych form aktywności, tak po razie na zachętę, był nordic walking, był pilates a mają być jeszcze fit ball, zumba, taniec orientalny i coś tam jeszcze. No i się zapisałyśmy Na wtorek muszę być sprawna bo idziemy na fit ball Już powiedziałam, że powstrzyma mnie jedynie to, jeśli ta noga mi odpadnie![]() Marta gratuluję podpisania umowy! Rosi zgadzam się, wesela to drogie imprezy. Kiedyś, dawno temu szłam z kolegą na wesele, miałam pożyczoną sukienkę, buty, biżuterię a i tak same dodatki w stylu, fryzjer, rajstopy itp wyniosły mnóstwo kasy. |
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
Czy czytałyście kiedys coś Chmielewskiej?
Mi w pracy zachwalaly ale jakos nie siegnełam do tej pory po nią. Lubie A. Christie wiec niby Chmielewska tez mi sie spodoba...Jakie opinie ? |
|
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu oo super, takie zajęcia. U nas ostatnie jakiś fitness club powstał, musze zobaczyć co u nas mają. Lok wzięty na pamiątkę??
|
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Wybieram sie rano do biblioteki to wezme cos Chmielewskiej na urlop ze soba i jeszcze cos z Waszych list. Ta seria Moniki Szwai mnie zainteresowala-zobacze czy u mnie bedzie
|
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sama jadę na urlop do moich rodziców, mąż do pracy :/ weźmie jedynie 2dni wolnego by z bratem kuchnie robić
![]() madzia TŻ stwierdził że dobry był i nie był suchy, dzięki pomidorowi zapewne i temu że w sreberku
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
śliweńko cieszę się
Na długo jedziesz sama do rodziców?? Mój mąz mówi, ze się nie może doczekać aż pójdzie do pracy w poniedziałek. Aby szefowa sie go czepnęła, a wtedy on nastepnego dnia da jej wypowiedzenie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

coś za dobrze mi to idzie 

a mogłam nie liczyć
wiem co czujesz... nie jestes pechowa, nawet tak nie mysl... nie zadreczaj sie niepotrzebnymi myslami, bo to nic nie da... musisz jak najszybciej pogodzic sie ze strata i zyc dalej... rozpamietywanie nic tu nie da... ja za pare dni mialabym termin porodu...
Dzisiaj rano mąż mi porządnie rozmasował tą stopę, aż zęby zaciskałam z bólu, ale jest troszkę lepiej, łatwiej mi się chodzi. Kurcze muszę się wyleczyć, bo koleżanka mi wczoraj nadała, że jeden z klubów fitness prowadzi warsztaty z różnych form aktywności, tak po razie na zachętę, był nordic walking, był pilates a mają być jeszcze fit ball, zumba, taniec orientalny i coś tam jeszcze. No i się zapisałyśmy