|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2761 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X
Cytat:
![]()
![]() |
#2762 |
Moderator
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35802761]Eeee nie widzę
![]() ostatni komentarz w tej chwili "Akurat blog "welcome to my make-up world" jest blogiem najbardziej sponsorowanym jakiego znam ![]() cytat. |
![]() ![]() |
![]() |
#2763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zapisałam się już do okulisty, bo chyba coś mi się widzenie pogorszyło. Książki czytam bez problemów, nawet bez okularów. Mam tylko problem z czytaniem tekstu na ekranie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2765 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czemu ta sprawa nie może się po prostu zakończyć, tyle jadu i nienawiści od różnych osób, to jest po prostu straszne ![]() Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-08-09 o 22:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2766 |
Raczkowanie
|
No tak, szkoda zycia
![]() Czarna Orchidea, takim Anonimom wybitnie zycia brakuje ![]()
#2767 |
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35802862]Ach, już widzę, szukałam na Fanpage.
Czemu ta sprawa nie może się po prostu zakończyć, tyle jadu i nienawiści od różnych osób, to jest po prostu straszne ![]() no bo lubi jak sie cos dzieje i podsyca atmosfere...tylko szkoda ze to akurat nie blog trust ma 90% notek ze wspolprac ale ok...wszyscy sa zli :P
#2768 |
Wtajemniczenie
|
Poprawiacie statystyki dziewczyny?
![]() Zmieńmy temat może.
#2769 |
Zakorzenienie
|
w jakim sensie poprawiacie ?:P
#2770 |
Wtajemniczenie
|
Nadajecie na bloga pewnej blogerki a jej wejścia rosną i rosną...i rosną....
![]()
#2771 |
Zakorzenienie
|
ja tam od wczoraj...juz nie wejde never ever :P:P
#2772 |
maszyna, nie człowiek
|
Dziewczyny, prawda jest taka, że też same te aferę podsycacie. Choćby wpisami tutaj
![]()
#2773 |
Wtajemniczenie
|
Pora iść spać...kto na rano do pracy jak ja? Dobrze że jeszcze jutro i weekend.
Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2012-08-09 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2774 | ||
Moderator
|
Cytat:
ale masz świętą rację. Co ja jej będę nabijać. mało mnie obchodzi, niech się zapluje swoim jadem, ma go jak widzę jeszcze sporo w zapasie - przepraszam musiałam i już milknę na wieki tym postem. ja też. Cytat:
Wpisy tutaj to wpisy tutaj, o innych aferach jakoś gadałyśmy i było ok.. Myślałam, że możemy przyjść tu i się pożalić co nam leży na wątrobie... a mi ta sprawa dzisiaj leżała... Teraz mam nowy zaje ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2775 |
Zakorzenienie
|
a ja widzę chyba nową aferę blogową i to chyba grubszą niż uroda
![]() ![]() edit: a nie, to chyba stara, tylko ja zacofana :p
Edytowane przez Patalus Czas edycji: 2012-08-09 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2776 | |
Moderator
|
Cytat:
Rany musze iść spać, cały czas mam wrażenie że dzisiaj piątek a tu jutro jeszcze do pracy trza... :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2777 |
Zakorzenienie
|
mowisz? czyzbby zakupy na wizazu ?:P
#2778 |
Zakorzenienie
|
nie wiem gdzie dokładnie, bo nie mogę ogarnąć
![]() ![]()
#2779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2781 |
Zakorzenienie
|
Kasiu ładnie wrzosowo
![]() a ja nie mam pomysłu na wygląd bloga ![]() do tego nie mam ani jednej współpracy, poza jakimiś propozycjami umieszczenia reklamy ![]() widać blog się nie podoba frmom kosmetycznym ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-08-09 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2782 |
Zakorzenienie
|
tak mi przemknęło, afera voll III, więc skubnęłam się, że to nie taka nowa
![]()
#2783 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() mamy te same kropelki/kuleczki bóg wie co w tle widzę ![]() Mi się Twój podoba, ale nie jestem ani firmą kosmetyczną, ani nikim ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2785 |
BAN stały
|
Ja mam swój od 2, ale gdybym nie musiała, to bym go 2 lata temu nie wymieniała. Jego poprzednik się popsuł. Mam nadzieję, że moja obecna Nokia pożyje nieco dłużej, bo nie podobają mi się telefony dotykowe ani inne szmery bajery. O dziwo w przypadku komputerów, aparatów, telewizorów lubię nowości. Ale telefon ma być do dzwonienia i SMSów. Nie chcę więcej udziwnień.
Poza tym jestem dzisiaj w wojowniczym nastroju. O 5:30 ponownie obudziła mnie jakaś warszawska firma próbująca mi wcisnąć jakiś bubel. Wczoraj też dzwonili kilka razy, ale dzisiaj przeszli samych siebie. Najpierw pobudka skoro świt, potem zasnęłam, potem o 6:30 znowu zadzwonili i tak w kółko. W końcu powiedziałam, że mają mnie przestać nękać, bo zgłoszę to odpowiednim organom, ponieważ zasypywanie spamem jest karalne, a ja im swojego numeru nie podawałam i nie życzę sobie więcej ich telefonów. Dzisiaj akurat nie mogłam wyłączyć telefonu, bo czekałam na wiadomość od kuriera. Poza tym pijaczki wpadły na nowy pomysł pozyskiwania pieniędzy. Przynoszą pod mój śmietnik stare telewizory, podpalają je, czekają aż wszystko się spali i zostanie sama miedź... Dzisiaj jednego przeganiałam. Straszyłam go strażą pożarną i inspektoratem środowiska. Mam dość wdychania świństw. Doszło do tego, że nie mogę otworzyć okna w mieszkaniu, bo czuję zapach spalanego plastiku... Nie popuszczę im tych praktyk i jeśli ktoś znowu postanowi zanieczyszczać moje podwórko, to naprawdę będzie się tłumaczył odpowiednim służbom. |
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję, mnie też się podoba, w miarę, chociaż chciałabym go trochę spersonalizować bardziej...jakiś banerek może albo coś ![]() nie jesteś? to nic, możesz mi coś zasponsorować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam dzisiaj wene tworcza:P
![]() |
#2789 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i teraz mam siemensa jakiegoś sprzed półwiecza od Sylwestrowego pożyczony ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
![]() dobrej nocy Dziewczyny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2790 |
maszyna, nie człowiek
|
Kasiaj, chodzi mi o to, że na blogu pojawiły się komentarze, które mieć nie powinny miejsca (już nie mówię o tym "sprzedałaś się", ale o tych w stylu "hehehe ale ustawka hahaha sztuczne to wszystko" - sposób wyrażania się niczym "typiar" w gimnazjum, które chcą się koniecznie do czegoś przyczepić...).
Twój padł już po nich, niejako jako ich obrona. W momencie, gdy bronisz czyjegoś zdania w pewien sposób podpisujesz się pod nim (no cóż, takie prawo opowiedzenia się po którejś ze stron w dyskusji) i w tenże sposób wplątałaś się pomiędzy tego typu opinie ze swoim wyrażonym jednak w sposób normalny i kulturalny zdaniem. Do tego dochodzi to, co pisałam na fb - z drugiej strony vex nie reagując na komentarze, o których wspomniałam zgodziłaby się na zaśmiecanie bloga chamstwem i wypowiedziami zdradzającymi braki intelektualne (bo komentarz jaki napisałaś np. Ty potrafi sklecić każda normalna osoba ze średnim wykształceniem, a zakładam, że mniej więcej taki bądź wyższy poziom reprezentujemy... niektóre wypowiedzi były z kolei wyraźnie poniżej tego poziomu i to właśnie one były zbędne). Vex niepotrzebnie w ogóle wdała się w dyskusje po tym, jak pojawiły się tego typu wpisy, a wy też zamiast przystopować poleciałyście wylać pomyje (mam na myśli Candy, która sama obgaduje, że hej - chociażby vex tutaj...). /Teraz dygresja/ Blog Trust jest specyficzny, bo to przede wszystkim makijaże, makijaże na konkursy oraz łupy z konkursów przeplatane własnymi zakupami, więc nie będę go komentować - niewątpliwie różni się od wielu, które tutaj są, ale nie wiem czy powiedziałabym, ze jest "sponsorowany". /koniec dygresji/ Coraz bardziej zaczynam widzieć natomiast niepotrzebne gadanie o "sponsorowaniu" bloga. Czy to, że vex udało się wyrobić pewną "markę" i większość produktów obecnie ma bezpośrednio od firm i to w ilościach takich, że daje je też innym dziewczynom jest złe? Według mnie to jednak pewien sukces i nakręcenie interesu (przy czym przy czymś takim wychodzi się na zero, a nie zbija kokosy) i nadawanie temu pejoratywnego wydźwięku jest po prostu głupie, trąci albo brakiem logiki albo zazdrością. Według mnie fajną sprawą jest nie musieć płacić za materiały do swojego hobby, a recenzje na vexgirl są jednak bardzo różnie, niekoniecznie wyłącznie pozytywne, więc jednak nie widzę w tym jakiegoś zatracenia się. Aferkę definitywnie rozdmuchały swoim zachowaniem obie strony i zwalanie wszystkiego na vex, którą niektóre wpisy mogły urazić jest robieniem przez was z siebie cierpiętnic i to też miejcie na uwadze. ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Dlaczego zawsze mam szczęście nie do tego, do czego jest potrzebne ![]() Rok temu wygrałam bilety na koncert Rammstein, na który koniec końców nie mogłam pojechać (kolokwium na drugi dzień po koncercie, ktory byl na drugim koncu Polski, do tego sie pochorowalam...) więc powedrowały do kolegi a na Placebo, które mam tuż pod nosem, które uwielbiam i o którym marzę nie wygrałam w żadnym konkursie, w którym brałam udział ![]() Sorry, musialam się wyżalić, bo marzyłam, że jednak może mi sie poszczęści ![]()
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-08-09 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.