|
|
#1801 | |
|
404 Not Found
|
Dot.: Kosmetyki Essence - cz. XIV
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupowałam sobie spokojnie nowy liner limitowany z Catrice, coś mnie podkusiło, żeby go odkręcić i sprawdzić, czy ktoś tam palucha nie wsadził i oczywiście - wsadził. Na co przyleciała pani znikąd i dostałam opieprz z góry na dół, że jak ja śmiem to odkręcać Ano śmiem, bo doskonale wiem, jak bardzo selektywnie traktuje się ten problem i że ja zebrałam za odkręcenie bynajmniej nie w celu zmacania, to nie znaczy, że ich kontrola jest aż tak niemiłosiernie szczegółowa, żeby dało się bezpiecznie kupować cokolwiek z tego typu kosmetyków. Pani mina zrzedła, jak zobaczyła piękną dziurę po palcu, a na moich osobistych śladów po tym nie było
|
|
|
|
#1803 |
|
Przyczajenie
|
Melduję, że w Rossmannie w Landzie (Warszawa) jest pełna limitka MRG - brakowało tylko kilku lakierów, ale róże były chyba wszystkie, stan na godzinę 19.
Ktoś chwilę temu pytał o Glam Linery. Mam kolor czarny i jestem zadowolona - trzyma sie u mnie bardzo dobrze, nie odbija ani nie rozmazuje sie na powiece. Drobinki są mało widoczne, z daleka daje to efekt jakby mokrej, głębokiej, lśniącej czerni. Używałabym go nawet i codziennie, gdyby nie koszmarny aplikator - sztywny silikonowy patyczek. Co z tego, że precyzyjny? Jest tak twardy, że co namaluje, kolejnym pociagnięciem zdrapuje. Ergo, jego aplikacja zajmuje mi zawsze dużo czasu, więc jeśli ktoś nim rano dysponuje, to polecam, bo sam eyeliner jest bardzo dobry. |
|
|
|
|
#1804 |
|
Przyczajenie
|
Witam Wizażanki
od dłuższego czasu poszukuję lakierów do paznokci u stóp [show your feet] w Krakowie. Bez skutku nawet w Naturze "nie mają i mieć nie będą" |
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma tej serii w Polsce
|
|
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
A ja noszę przez ostatni tydzień nowy nabytek, lakier essence w kolorze lazurowego nieba! Już po zmianie opakowania z serii 'colour & go nail polish'. Kolor jest niesamowity, bardzo kryjący, a lakier ma odpowiednią konsystencję i szerszy pędzelek, wygodniejszy dla mnie. Dziś albo jutro zrobię ponownie manicure i porobię zdjęcia już na pazurkach.
Kupiła mi go koleżanka w Niemczech, jeszcze w PL nie ma bo mam ochotę na więcej.
|
|
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1808 |
|
Zadomowienie
|
byłam dziś w rossmannie w łodzi (w manufakturze) i nie było tylko tych beżowych cieni. Róży kilka zostało (wzięłam jeden oczywiście
) lakierów też było dużo, chyba z każdego koloru, pomarańczowa pomadka do ust była tylko jedna... W rossmanie koło mnie MRG jeszcze nie ma.
|
|
|
|
|
#1809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To do manu nie mam sensu lecieć, bo tylko ten cień chciałam
|
|
|
#1810 |
|
Zadomowienie
|
Pomadki z MRG są tylko ochronne? Czy zostawiają mocniejszy kolor?
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
W tarnowskim Hebe(położonym 50 metrów od Natury) lakiery mają zapezbieczenia w postaci cienkich pasków przyklejonych od zakrętki do połowy butelki. Niby nic, a jednak wyraźnie widać, który lakier był ruszany, a który nie- dość trudno jest idealnie przykleić ponownie taką tasiemkę
Mogłaby Natura poskąpić chociaż na takie zabezpieczenie
|
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
pomarańczowa daje różowy kolorek
![]() a różowa jest transparentna - tak po teście na ręce ![]() Śmiesznie, nie?
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie może jakie limitki są teraz za granicą
?
|
|
|
|
|
#1814 |
|
Wtajemniczenie
|
Rossmann, przy pl. Jana Pawla II we Wrocławiu, koło godz 11.00 Pani dopiero wykładała limitowankę Miami. Capnęłam róż , poza tym wszytsko było
|
|
|
|
|
#1815 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was nie poszukuje różu Cute as Hell?
Edytowane przez magoshia Czas edycji: 2012-08-10 o 15:41 |
|
|
|
|
#1816 |
|
po prostu Em :)
|
Pomarańczowa zostawia widoczny, różowy kolor.
![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- magoshia, na wizażu obowiązuje zakaz sprzedaży.
|
|
|
#1817 |
|
Przyczajenie
|
Oups
|
|
|
|
|
#1818 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1819 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
|
#1820 |
|
Zadomowienie
|
dopadłam MRG
wzięłam tak jak przypuszczałam róż. jeden dla siebie a drugi dla czytelniczek bloga. Miałam wziąć też żółty lakier ale jednak odłożyłam. Jakoś mnie nie przekonało nic więcej a róż bardzo fajny
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Mam róż
NIe kusił mnie, ale gdy go pomacałam... No i wizualnie mi się podoba.... |
|
|
|
|
#1822 |
|
Raczkowanie
|
Melduję, że w Rossmannie w Plazie i Rossmanie na rynku w Rybniku jest już Miami Roller Girl!
Czułam się jak Lara Croft, kiedy wtatarowałam do Rossmanna, klucząc między ludźmi, robiąc piruety i inne akrobacje, aby tylko dostać się do miejsca, w którym ostatnio była ANL. Na końcu alejki spojrzałam w prawo-nic, patrzę w lewo-jest. Jakaś małolata oglądała te cuda, jej dłoń błądziła od lakierów, poprzez pomadki, w stronę różu, ale nie miała szans. Skradałam się za jej plecami i łaps! róż jest mój. I am a legend
|
|
#1823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przykuwa wzrok.
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Kusi mnie ten róż chociaż nie powinnam nic kupować
|
|
|
|
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
Im dłużej patrze na zdjęcia tym mniej mnie to wszystko interesuje - może się na coś skuszę 'na żywo', ale nawet ochota na róż mi przeszła. Nie ukrywam, w pewnej mierze też przez badziewne opakowanie...
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Zadomowienie
|
Hmm tutaj w Wiedniu aktualnie można gdzie nie gdzie kupić coś z pozostałości po "Miami Roller Girl ", a od dziś można kupić już nowości z "Colour ARTs Farbpigmente" i " New in Town".
Z Catrice nadal jest "Cocuba"
Moja wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=443224 Wymiana książkowa (https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=477856) Edytowane przez piosenka85 Czas edycji: 2012-08-10 o 17:31 |
|
|
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje i zazdroszcze zdobyczy
|
|
|
|
|
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
Info dla białostoczanek:W Rossmannie na Malmeda nie ma jeszcze MRG. Nie zaglądałam jeszcze na Antoniukowską. W Naturze na Suraskiej resztki RfB,resztki lakierów Colour&Go w starych buteleczkach (wiele miejsc pustych i ostatnich sztuk z danych kolorów po 3,99 zł),przecenione kredki,cienie i reszta wycofywanych rzeczy. W koszyczku wyprzedażowym sporo rzeczy z Fruity (cienie,lakiery,bazy utrwalające i pachnące top coaty). Stan na godzinę 15.00.
|
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, wiadomość dla tych z Gdańska: MRG jest w Alfie na Przymorzu. Pomarańczowy balsam jest bardzo ładny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

Ano śmiem, bo doskonale wiem, jak bardzo selektywnie traktuje się ten problem i że ja zebrałam za odkręcenie bynajmniej nie w celu zmacania, to nie znaczy, że ich kontrola jest aż tak niemiłosiernie szczegółowa, żeby dało się bezpiecznie kupować cokolwiek z tego typu kosmetyków. Pani mina zrzedła, jak zobaczyła piękną dziurę po palcu, a na moich osobistych śladów po tym nie było
od dłuższego czasu poszukuję lakierów do paznokci u stóp [show your feet] w Krakowie. Bez skutku
bo mam ochotę na więcej.
jestem również