Nasze blogi kosmetyczne - cz. X - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-10, 08:20   #2821
temp_vex
BAN stały

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
ciezko przejsc obojetnie bo wacpanny skrytykowac nie mozna a sama objezdza razem z red polowe dziewczyn z ktorymi sie poznaly w kraku ale to my jestesmy te zle :P
Za to już co prawda przeprosiłaś, ale chciałabym skomentować jeszcze tutaj

Na podstawie CZEGO twierdzisz, że ja kogoś obgaduję? To są normalne pomówienia, które w miejscu publicznym nie podparte faktami pojawić się nie powinny.
Tak, jesteście "te złe", bo Wasze najazdy są chamskie, na mega niskim poziomie i jeszcze nie widzicie w tym nic złego. A kłamanie na czyjś temat jednak zachowaniem w porządku nie jest...

Cytat:
u niej wszystko znajdziesz nie zauwazylas ? ona bez przypalu bierze co jej daja a pozniej pisze ze trzeba sie szanowac :P
A skąd Ty to możesz wiedzieć? Śledzisz moją skrzynkę mailową? Twoje wypowiedzi są głupie, na poziomie gimnazjum, a masz się za dorosłą odpowiedzialną osobę...

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
mine też nie dziwi. Ale już nie mogę z tej laski... musiałam w końcu się wypowiedzieć. Nie boję się jakiejś gwiazdy...
A czemu miałabyś się mnie bać?
Ja nie mogę Ciebie i Twoich czasem zabawnych, czasem irytujących wypowiedzi. Ale widzisz - Tobie tu tak skomentować wolno, mnie na FB już nie

Cytat:
dokładnie ja mam wrażenie że ona by wszystko wzięła... a my się pewnie nie szanujemy bo odrzucamy współprace. Nie pojmuję takiego rozumowania... i tak, jeśli mam być szczera uważam że się w jakimś sensie "sprzedała". I to nie chodzi o to że "jak się dostaje kosmetyki to się jest sprzedajną ... a jak się robi coś za darmo to źle bo się nie szanuje" - otóż nie. Spotkanie z urodą za darmo nie było - jednak dostała kosmetyki za 1000zł tak?
Czy ja gdzieś powiedziałam, że się nie szanujecie? LOL, nie ma to jak wkładać zmyślone wypowiedzi w moje usta. I tak robią się właśnie aferki... Ale to ja jestem im winna Wy naprawdę nie widzicie co odstawiacie?

Cytat:
zresztą Boże, na co my czas tracimy - tu nie chodzi o to kto się sprzedał kto się nie sprzedał... tylko o to że nie można złego słowa powiedzieć. Ba nie można powiedzieć czegoś po innej myśli czy o innym zabarwieniu bo od razu jest post na blogu, post na facebooku, i pewnie jeszcze na pingerze i twitterze... ehhh...
każdy robi z blogiem to co uważa, tylko raz na jakiś czas dobiegają mnie wieści o nowej aferze i wtedy juz nawet wiem gdzie szukać, od razu...
Tu właśnie chodzi o chamski tekst "sprzedałaś się". O Wasze chamskie wypowiedzi, zwłaszcza Candy i Twoje.

Wiesz z kiedy jest ostatnia moja "afera"? Z 24 lutego... faktycznie aferki robię non stop
temp_vex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 08:26   #2822
temp_vex
BAN stały

Poczułam się Waszymi postami wywołana do tablicy, więc napiszę kilka słów od siebie, bo na blogu nie ma z Wami dyskusji żadnej. Jak pytam o konkrety to niestety odpowiedzi już nie dostaje... Ciekawe dlaczego...

Cytat:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeell yeaaah juz jest zadyma na pol blogosfery i fb hahahahah
Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Jaka? Jaka? My lubimy aferki.
Cytat:
Napisane przez BeautyCandy Pokaż wiadomość
no właśnie jaka?
Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
Jakas nowa czy co?;p ja nie w temacie

Ja tez zielona, wstawilam tylko dzisiaj obrazki zamiast linkow 'nastepna strona', a chcialabym jeszcze jakies bajery i nie umiem;p
Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
Kto powie co to za aferka?;p nie lubie zyc w nieswiadomosci
Cytat:

Taaaaa, ale to ja ROBIĘ AFERĘ To ja ją rozdmuchuję

Cytat:
ciezko przejsc obojetnie bo wacpanny skrytykowac nie mozna a sama objezdza razem z red polowe dziewczyn z ktorymi sie poznaly w kraku ale to my jestesmy te zle :P
Za to już co prawda przeprosiłaś, ale chciałabym skomentować jeszcze tutaj

Na podstawie CZEGO twierdzisz, że ja kogoś obgaduję? To są normalne pomówienia, które w miejscu publicznym nie podparte faktami pojawić się nie powinny.
Tak, jesteście "te złe", bo Wasze najazdy są chamskie, na mega niskim poziomie i jeszcze nie widzicie w tym nic złego. A kłamanie na czyjś temat jednak zachowaniem w porządku nie jest...

Cytat:
u niej wszystko znajdziesz nie zauwazylas ? ona bez przypalu bierze co jej daja a pozniej pisze ze trzeba sie szanowac :P
A skąd Ty to możesz wiedzieć? Śledzisz moją skrzynkę mailową? Twoje wypowiedzi są głupie, na poziomie gimnazjum, a masz się za dorosłą odpowiedzialną osobę... I jeszcze tak pięknie głosisz te swoje "poglądy"...

Cytat:
mine też nie dziwi. Ale już nie mogę z tej laski... musiałam w końcu się wypowiedzieć. Nie boję się jakiejś gwiazdy...
A czemu miałabyś się mnie bać?
Ja nie mogę Ciebie i Twoich czasem zabawnych, czasem irytujących wypowiedzi. Ale widzisz - Tobie tu tak skomentować wolno, mnie na FB już nie

Cytat:
dokładnie ja mam wrażenie że ona by wszystko wzięła... a my się pewnie nie szanujemy bo odrzucamy współprace. Nie pojmuję takiego rozumowania... i tak, jeśli mam być szczera uważam że się w jakimś sensie "sprzedała". I to nie chodzi o to że "jak się dostaje kosmetyki to się jest sprzedajną ... a jak się robi coś za darmo to źle bo się nie szanuje" - otóż nie. Spotkanie z urodą za darmo nie było - jednak dostała kosmetyki za 1000zł tak?
Czy ja gdzieś powiedziałam, że się nie szanujecie? LOL, nie ma to jak wkładać zmyślone wypowiedzi w moje usta. I tak robią się właśnie aferki... Ale to ja jestem im winna Wy naprawdę nie widzicie co odstawiacie?

Cytat:
zresztą Boże, na co my czas tracimy - tu nie chodzi o to kto się sprzedał kto się nie sprzedał... tylko o to że nie można złego słowa powiedzieć. Ba nie można powiedzieć czegoś po innej myśli czy o innym zabarwieniu bo od razu jest post na blogu, post na facebooku, i pewnie jeszcze na pingerze i twitterze... ehhh...
każdy robi z blogiem to co uważa, tylko raz na jakiś czas dobiegają mnie wieści o nowej aferze i wtedy juz nawet wiem gdzie szukać, od razu...
Tu właśnie chodzi o chamski tekst "sprzedałaś się". O Wasze chamskie wypowiedzi, zwłaszcza Candy i Twoje.

Wiesz z kiedy jest ostatnia moja "afera"? Z 24 lutego... faktycznie aferki robię non stop [

Cytat:
no faktycznie obgaduje ..na oficjalnym forum gdzie sobie wchodzi i czyta...obgadywalabym gdybym pisala wam na pw zeby nie mogla tego widziec..
Tak kochana, to również jest obgadywanie Nie ma różnicy między plotkowaniem w knajpce przy piwku, a tu...

Cytat:
oczywiscie ze sprawa za bardzo rozdmuchana przez obie strony,mogla sie juz dawno skonczyc tylko po co kolejne wpisy?
O to samo mogłabym zapytać Ciebie...

Cytat:
a to ze dostaje kosmetyki od firm to niech dostaje ,zapracowala na to przeciez nikt nie czepil sie wspolprac jako takich tylko samej akcji z uroda , a to ze sie "sprzedala za kilka kosmetykow" to nie napisala zadna z nas tylko jakas inna laska.
gdybysmy uwazaly wspolprace jako takie za sprzedawanie sie to chyba bysmy ich nie podejmowaly ?wspolpraca recenzja za kosmetyki , czy nawet miejsce na blogu za kase podejrzewam ze nikomu nie przeszkadza a raczej polowa by chciala miec takie wspolprace , wiec nie wiem po co w "afere" z uroda wciagac wspolprace..
Napisała inna laska i to właśnie o niej pisałam na FB, a Wy jak te przekupki nagle odebrałyście do siebie i najazd Jest takie mądre powiedzenie - uderz w stół, a nożyce się odezwą...

Cytat:
ja sie w ogooole nie burze ale zeby kazda byla tu taka swieta i nigdy nie "obgadalaaa"
Ja nie mam w zwyczaju obgadywać. Jak coś do kogoś mam to po prostu mu to mówię.

Cytat:
wiesz co ale z Trust gadalyśmy tutaj, któraś coś rzuciła, Trust się oburzyła, chwile potem było wyjaśnienie i wszyscy zyli długo i szczęśliwie...czyli jak w normalnej dyskusji na poziomie, co u vex na blogu jest niestety niemożliwe...
Ok - może niejedna z nas byłaby podenerwowana, pewnie nawet przyszłybyśmy się wyżalić tutaj w gronie nazwijmy to "koleżanek" ale nie znam żadnej z nas która o byle g... pisałaby od razu milion postów, nicRu... nie widzisz tego czy nie chcesz widzieć?
Oczywiście, że taki scenariusz był, bo Trust jest tutaj. Nie mogło by być inaczej
Wy piszecie sobie tu, ja sobie piszę na FB. Ponownie pytam gdzie różnica?

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Ciężko byłoby też powiedzieć, że mam sponsorowanego bloga. Owszem, dostaję kosmetyki - jak każda (lub prawie każda) z nas tutaj, ale to przecież nic złego
No właśnie ja też dostaję i mój jest nieobiektywny i sponsorowany, a reszta po prostu dostaje i jest super.

Cytat:
ja tam od wczoraj...juz nie wejde never ever :P:P
Candy, no tak się składa, że wchodziłaś wczoraj, więc ta dwulicowość zupełnie jest niepotrzebna. Nie rozumiem po co ciągniesz cały temat skoro i tak już mnie w mailu przeprosiłaś. Wychodzi tu teraz wyłączenie Twoja obłuda.

Cytat:
masz rację. tylko ja nie lubię kończyć tematu w pół słowa... zwłaszcza że teraz jest wielkie przeżywanie niczym żaba okres na fb i ogólnie...
ale masz świętą rację. Co ja jej będę nabijać. mało mnie obchodzi, niech się zapluje swoim jadem, ma go jak widzę jeszcze sporo w zapasie - przepraszam musiałam i już milknę na wieki tym postem.
Skoro nie lubisz kończyć w pół słowa to dlaczego nie odpowiedziałaś na moje pytanie sformułowane tak grzecznie, że aż ocieka tęczą?
Zadam je jeszcze raz tutaj, może przeoczyłaś

"Twierdzisz, że aferę rozpętałam pisząc post na FB... Komentarz Earden jest z 20:58, a info na FB zostało zamieszczone chwilę po tej wypowiedzi i brzmiało "polecam poczytać przede wszystkim komentarze... właśnie się dowiedziałam, że się "sprzedałam" lol". No coś tu się nie zgadza... Chyba, że aferą nazywasz moje wypowiedzi, w których pisałam, że się z Wami nie zgadzam To równie dobrze teraz Ty robisz aferę..."

"Albo jeszcze inaczej - bardzo chcę poznać i zrozumieć Twój punkt widzenia, więc wskaż mi proszę gdzie rozpoczęła się "afera". Po której mojej wypowiedzi?"

Cytat:
NicRu - ja nie komentuję już u niej od małej chwili, nie ma co się kłócić z kimś kto nie akceptuje innego zdania niż jego własne.
Wpisy tutaj to wpisy tutaj, o innych aferach jakoś gadałyśmy i było ok.. Myślałam, że możemy przyjść tu i się pożalić co nam leży na wątrobie... a mi ta sprawa dzisiaj leżała...
Ależ ja przyjmuje do wiadomości inne zdanie niż moje Niekoniecznie muszę się z nim zgadzać.
No widzisz, Ty przychodzisz tu i się żalisz, ja się żale na FB, gdzie jest różnica? Na FB to robienie afery, a tu po prostu plotki? Zalatuje nieco hipokryzją...

Nie mówiąc już o tym gdzie jest różnica między moją wypowiedzią na FB "polecam poczytać przede wszystkim komentarze... właśnie się dowiedziałam, że się "sprzedałam" lol", a na przykład wypowiedzią również na FB koleżanki po fachu belleoelum "Jestem dziś hejtersko nastawiona i mam ochotę popluć jadem." albo innych wpisów na FB w stylu "o Boże ktoś mi napisał, że mam brzydkie włosy".?
Kochane wizażanki, różnicy nie ma. Lubujecie się w mówieniu o mnie jako o tej co robi afery, a widząc takie wpisy każdej innej blogerki przechodzicie obok tego obojętnie.

Cytat:
i niech ktos mi powie ze sama nie nakreca zadymy..zamiast skonczyc to w tamtym watku to dodala 3 info na fb i jeszcze kolejne na blogu ? to normalne jest ? tak jeszcze przez 2 tyg bedzie przezywac ze grono adoracji ma odmienne zdanie...
A Ty nie nakręcasz? Zarzucasz nakręcanie mnie, a u siebie tego nie widzisz?

Cytat:
tak czy inaczej, widzę że bardzo Vex bronisz, ok masz prawo,a le wiedz że w tej sytuacji po prostu i my się nie zgodzimy. Ja nie uważam, żeby komentarz o "smiesznej ustawce" był jakiś wyjątkowo chamski... No ale każdy jest inny, każdy inaczej odbiera pewne sytuacje czy treści. Na ten przykład uważam, że swego czasu pisanie Sabb że "pcha się tam gdzie nie jest mile widziana" - o to jest chamskie a ja jestem pamiętliwa, zwłaszcza jeśli odnosi się coś do moich znajomych. I to jest właśnie "styl" koleżanki vex.
Między nami jest jedna podstawowa różnica - ja mówię, że bywam chamska, natomiast Ty jesteś, ale nie umiesz się do tego przyznać Komentarz "o śmiesznej ustawce" był chamski.

Cytat:
z tego co widzę, to raczej vex tutaj mocno cierpi i nie może się chyba pozbierać - jeszcze wróżę ze trzy posty na blogu czy fb na ten temat i myslę że sprawa przycichnie...
I to też jest chamskie

Cytat:
ooo trust a że Tobie się dostało u vex to już nie pojmuję za co za bardzo...
Czyli jak ja wypowiadam swoje zdanie to "obrywa się", ale ja Ty piszesz to już jest "konstruktywna krytyka? OMG... Ty naprawdę tak rozumujesz, czy teraz trollujesz po prostu?

Cytat:
hehhehhe smieszne kazdy winny , wszyscy zli :P
Za to Ty jak zawsze ta najświętsza

Cytat:
no bo lubi jak sie cos dzieje i podsyca atmosfere...tylko szkoda ze to akurat nie blog trust ma 90% notek ze wspolprac ale ok...wszyscy sa zli :P
Czyli jednak krytykujesz współprace? Chwilę później piszesz, że nic do tego nie masz... No plączesz się dziewczyno w zeznaniach niczym kasiaj85 u mnie na blogu...

O tu:

Cytat:
a to ze dostaje kosmetyki od firm to niech dostaje ,zapracowala na to przeciez nikt nie czepil sie wspolprac jako takich tylko samej akcji z uroda , a to ze sie "sprzedala za kilka kosmetykow" to nie napisala zadna z nas tylko
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Dziewczyny, prawda jest taka, że też same te aferę podsycacie. Choćby wpisami tutaj A obie strony święte nie są.
No ale te laski tego nie widzą To jest najśmieszniejsze z tego wszystkiego...

Edytowane przez temp_vex
Czas edycji: 2012-08-10 o 08:38
Stary 2012-08-10, 08:26   #2823
anehu
Raczkowanie

hejka dziewczyny
wstałam dopiero co ... i coś czuję, że dzisiaj długo mi zejdzie zanim się ogarnę, najchętniej to przełaziłabym cały dzień w piżamie
a muszę mieszkanie ogarnąć, bo wygląda jak po przejściu tajfunu (że też 2 osoby taki bajzel robią - no pojąć nie mogę ), obiad dla męża ugotować, pójść po zakupy, a chciałam jeszcze pierwszą notkę na bloga podszykować i troszkę zdjęć porobić ......... a nie chce mi się ogromnie i chyba potrzebuję jakiegoś porządnego kopa w żeby się zmobilizować echhhh
anehu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 08:35   #2824
temp_vex
BAN stały

Cytat:
ooo trust a że Tobie się dostało u vex to już nie pojmuję za co za bardzo...
Czyli jak ja wypowiadam swoje zdanie to "obrywa się", ale ja Ty piszesz to już jest "konstruktywna krytyka? OMG... Ty naprawdę tak rozumujesz, czy teraz trollujesz po prostu?

Cytat:
hehhehhe smieszne kazdy winny , wszyscy zli :P
Za to Ty jak zawsze ta najświętsza

Cytat:
no bo lubi jak sie cos dzieje i podsyca atmosfere...tylko szkoda ze to akurat nie blog trust ma 90% notek ze wspolprac ale ok...wszyscy sa zli :P
Czyli jednak krytykujesz współprace? Chwilę później piszesz, że nic do tego nie masz... No plączesz się dziewczyno w zeznaniach niczym kasiaj85 u mnie n ablogu...

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Dziewczyny, prawda jest taka, że też same te aferę podsycacie. Choćby wpisami tutaj A obie strony święte nie są.
No ale te laski tego nie widzą To jest najśmieszniejsze z tego wszystkiego...
Stary 2012-08-10, 08:36   #2825
kascysko
Zakorzenienie

U mnie o cieplejszym laminowaniu

Chce ktoś jajecznicę ?
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 08:37   #2826
Malwina_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość

Chce ktoś jajecznicę ?
Ja poproszę Miałam robić sobie śniadanie, no ale skoro proponujesz

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 08:39   #2827
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Ja poproszę Miałam robić sobie śniadanie, no ale skoro proponujesz
Ile jajek ?

Ogólnie to jestem żarłok, i sama nie wiem, czemu utrzymuję się na granicy nadwagi, nie tyjąc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-10, 08:47   #2828
moniiikaaa89
Rozeznanie

Cześć wszystkim

Ja dzisiaj mam zamiar iść coś uplować w Sephorze, bo mam ostatnia transakcje na białej karce. Ma któraś z Was od nich karte? używacie?
moniiikaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 08:53   #2829
Malwina_89
Zakorzenienie

Cytat:
Ile jajek ?

Ogólnie to jestem żarłok, i sama nie wiem, czemu utrzymuję się na granicy nadwagi, nie tyjąc
Dla mnie dwa I ja też jestem żarłok i nie mogę przytyć chociaż ze 3 kg...

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Stary 2012-08-10, 08:56   #2830
moniiikaaa89
Rozeznanie

Cytat:
słodyczne, placki ziemniaczane z sosem, kluski śląskie i efekt murowany
Stary 2012-08-10, 08:58   #2831
ama09
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
hej
zazdroszczę takim ludziom
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 09:01   #2832
Malwina_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniiikaaa89 Pokaż wiadomość
słodyczne, placki ziemniaczane z sosem, kluski śląskie i efekt murowany
Wiesz z doświadczenia?

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
dzień dobry

hej
zazdroszczę takim ludziom
hej tak źle i tak niedobrze

Zbieram się do ortodonty i zebrać nie mogę

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Stary 2012-08-10, 09:02   #2833
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Nie schodzę poniżej trzech
Stary 2012-08-10, 09:09   #2834
moniiikaaa89
Rozeznanie

[QUOTE=Malwina_89;35805526]Wiesz z doświadczenia? [COLOR="Silver"]

unikam takich rzeczy, ale przeciez powszechnie wiadomo, że są bardzo kaloryczne
Stary 2012-08-10, 09:12   #2835
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:

Chce ktoś jajecznicę ?
Ja... mam przedweekendowe czystki w lodówce i śniadaniem będzie dziś jogurt

Trust, to nie było przyrównanie Twojego zachowania do zachowania vex tylko reakcji na "aferę" wokół "nieobecnej fizycznie" vex dziewczyn tutaj a wobec "obecnej" tutaj Ciebie. O niebo inna.

Temat uważam za zamknięty, ale odkrycie, że wiele z was nie zdaje sobie sprawy z tego, że sposób pisania świadczy w tym całym internetowym świecie o was samych mnie mocno przeraziło. Wiadomo, to nie jest tak, że pisząc "Hej " jako cały post od razu jest się wkładanym do szufladki "pusta, pewnie głupia, nie umie wypowiedzieć się na żaden temat, to zapycha miejsca na serwerze takimi postami", ale w momencie podejmowania rękawicy i stawania do dyskusji język znaczenie ma i to ogromne. Jak piszesz - tak Cię widzą. I niechcący zobaczyłam obie nakręcające się nawzajem strony (przy czym jedną z transparentem "to nie my, to ona!")...

Idę jeść ten nieszczęsny jogurt i sprzątać

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2012-08-10 o 09:16
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-10, 09:23   #2836
_polly_
Zakorzenienie

Bry, pół nocy nie przespałam.
Jestem dzisiaj zombie.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 09:26   #2837
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Ralphkaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z was , albo znana wam blogerka ma oczy głęboko osadzone i wrzuca makijaże dla tego typu oczu ?
Ja takie mam i trudno mi je jakoś fajnie pomalowac bo i tak nic nie widać. A od czasu do czasu bym chciala mieć fajny makijaż powiek. Szukam inspiracji
Ja mam chyba głęboko osadzone, tak przynajmniej ktoś je kiedyś okreslił. Cały cień na ruchomej powiece mi się chowa, muszę ostrow wyciągać kolor poza załamanie
Cytat:
Ja też zmieniam ostatnio wygląd bloga, ciągle nic mi nie pasuje, nie mogę jakoś się na nic konkretnego zdecydować.
Powinnam się do tego zabrać i ciągle nie mam czasu, odkładam w nieskończoność
Cytat:
ale z tego co wiem, Vex nas też czyta a że się nie wypowiada to już jej wybór.
Nie jej wybór, ma bana
Cytat:

Chce ktoś jajecznicę ?
O rany, ale wynalazek z tą żelatyną Musze spróbować
Jajecznicy nie lubię , w ogóle nie przepadam za jajkami.
Cytat:
Ja dzisiaj mam zamiar iść coś uplować w Sephorze, bo mam ostatnia transakcje na białej karce. Ma któraś z Was od nich karte? używacie?
Mam czarną. W sumie nawet nie wiem, jaka między nimi różnica

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 09:34   #2838
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

Nie jej wybór, ma bana
A wiadomo za co on był?

Stary 2012-08-10, 09:36   #2839
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Ło matko nic mi się nie chce, muszę ogarnać pokój wreszcie
Myślę o czym dziś napisać nie chce mi się zdjęć robić
Stary 2012-08-10, 09:39   #2840
moniiikaaa89
Rozeznanie

Estelle - chyba żadna , ale za to na złotej jest juz sporo
Stary 2012-08-10, 09:41   #2841
Malwina_89
Zakorzenienie

Cytat:
unikam takich rzeczy, ale przeciez powszechnie wiadomo, że są bardzo kaloryczne
Racja, wybacz głupie pytanie

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Stary 2012-08-10, 09:45   #2842
temp_vex
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Nie jej wybór, ma bana
Mam bana, ale wizaz.pl kosmetyki do testowania aplikacji KWC mi wysłał
Cóż za hipokryzja...

Edytowane przez temp_vex
Czas edycji: 2012-08-10 o 09:51
Stary 2012-08-10, 09:50   #2843
_polly_
Zakorzenienie

O Bożeeena.

Stary 2012-08-10, 09:52   #2844
Candy Killer
Zakorzenienie

doberek
nic nie jest dzisiaj w stanie wytracic mnie z rownowagi wiec ignoruje zaczepke

ide sie ogarniac

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 09:56   #2845
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
No to już kompletnie zgłupiałam z tą żelatyną

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej
Ło matko nic mi się nie chce, muszę ogarnać pokój wreszcie
Myślę o czym dziś napisać nie chce mi się zdjęć robić
Na mnie czeka dziś mieszkanie - od dwóch tygodni zbieram się do porządnego sprzątnięcia i jakoś cały czas mi nie po drodze...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 09:56   #2846
temp_vex
BAN stały

Cytat:
nic nie jest dzisiaj w stanie wytracic mnie z rownowagi wiec ignoruje zaczepke
Skoro nic nie jest w stanie to odpowiedz na pytania Widzę ze za wszelką cene unikasz odpowiedzi na konkrety, które mogły by Cię pogrążyc...
Stary 2012-08-10, 09:59   #2847
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość

Na mnie czeka dziś mieszkanie - od dwóch tygodni zbieram się do porządnego sprzątnięcia i jakoś cały czas mi nie po drodze...
Ja chyba będę próbować tego z suszarką.

Ja jutro się biorę za ogarnięcie mieszkania, już sobie obiecałam. Za to zaraz, jak ogarnę siebie, to jadę do Rossmanna i lumpeksu.

Stary 2012-08-10, 10:00   #2848
Candy Killer
Zakorzenienie

to chyba bedzie wielka akcja sprzatanie mieszkan bo tez mam w planach wieksze sprzatanie hehe

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:06   #2849
aqqA
Rozeznanie

Dobry

Ja się zbieram od tygodnia za mycie okien i nawet już dzisiaj chciałam się za to zabrać, ale zrobiło się pochmurno i mi się odechciało

Te laminowanie włosów żelatyną mnie mocno zaciekawiło, ale jeszcze się boję spróbować. Narazie zachwycam się dobroczynnym wpływem olejku arganowego i macam je non stop :P

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:07   #2850
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość

To przybij piątkę ja też dwa tygodnie się za sprzątanie zabieram

Ale najpierw śniadanie muszę zjeść

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości