Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-10, 10:08   #2551
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Pięknie
zazdroszczę tak pięknych fot ślubnych - moje to totalne dno niestety...
Liczyłam na coś fajnego, a wyszło jak zawsze wielkie nic, foty poszły na dno szuflady. Nie zamierzam nawet zaglądać.
nie wierze!! Marudo, Ty jak zwykle marudzisz, to Wasze zdjecia widzialam na stronie fotografa i wcale nie sa beznadziejne!! wrecz przeciwnie!!

Sztuczko!!!! wygladalas bosko!! i malzonek rowniez

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:09   #2552
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Heeeej:P

Morelko - wszystko jest na tip top! będzie pięknie
Kiciu - fotka na luzie:P super!

nie martw się... moja chrzestna nie odzywa sie do mnie od 1szej komunii, siedzi teraz w Irlandii, chciałam jej wysłać chociaz pocztą zaproszenie i wysłałam sms o adres... nawet nie odpisała...

Mój TŻ dziś idzie na kawalerski a ja ide do Panny Młodej na babski wieczór:p jej panieński w przyszłą sobotę.

powiedzcie mi proszę - jak wyglądają te pudełka w których wydają jedzenie które zostało z wesela? Wiem że musimy jechac do hurtowni po takowe, bo bez nich właścicielka sali ma prawo odmówić wydania jedzenia, ale nie za bardzo wiem jak wyglądają...
My mieliśmy i ttakie mocniejsze firmy curve z pokrywkami i zwykłe plastiki jak na niektórych paczkach dla gości, a skończyło się na tym że wydali nam jedzenie w swoich garnkach bo tyle go było i na następny dzień odwoziliśmy

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
dziewczyny a teraz troszkę może i niestosowne pytanie: ile wydajecie na prezent ślubny dla rodziców?? i czy rodzice którejś organizują wesele na pół z drugą stroną??
Mamy dostały storczyki za 80 zł, mój Tato dębowową za 100zł, do tego przyjdą fotoksiążki ze zdjęciami już po plenerze. Więc pewnie w sumie ok 600 zł.

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Hejka Laseczki Kochane

Tu Wasza marnotrawna Sztuczka... już żonka! Przyjmiecie mnie po tak długim okresie absencji?

Po pierwsze to chciałabym złożyć wszystkim świeżoupieczonym PMkom wszystkiego, wszystkiego najcudowniejszego! Wiecznej miłości i szczęścia u boku Waszych wspaniałych mężów i aby Wasze wspólne marzenia spełniały się z dnia na dzień, życie płynęło słodko i beztrosko, tak jak sobie chcecie

Przepraszam, że tak ogólnie rzucone te życzenia, ale z braku czasu nie jestem w stanie ich personalizować... możecie mi jednak wierzyć, że mimo iż jestem tu bardzo rzadko i właściwie nie z każdą z Was miałam kiedykolwiek jakiś kontakt - życzę Wam wszystkim jak najlepiej
Generalnie bywam na naszej poczcie więc systematycznie oglądam Wasze przepiękne zdjęcia - trzeba przyznać, że wszystkie wyglądałyście prześlicznie, mimo iż każda inaczej, w innym stylu to każda urokliwie i pięknie!

No tak... i wypadałoby, abym wreszcie nabazgrała relację z Naszego Dnia Tuż po ślubie wyjechaliśmy w podróż poślubną, wróciliśmy dopiero tydzień temu, potem trzeba było się troszkę ogarnąć a od ostatniego poniedziałku wpadłam z powrotem w wir pracy... no cóż, taka kolej rzeczy...

Jeśli nie dzisiaj to na dniach na pewno ją już wrzucę - może jednak któraś z Was przeczyta ją z przyjemnością...

A teraz wrzucę Wam kilka fotek z tego dnia - na jakiś czas
Hej Żonko
Pięknie wyglądałaś i bukiet cudny!
Stary 2012-08-10, 10:10   #2553
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35805481]sztuczko wyglądałaś przepięknie[/QUOTE]

dziękuję Kochana sztab specjalistów (czyli wizażystka i moja świadkowa, która mogłaby dorabiać jako gorseciara - tak mnie świetnie w sukni zasznurowała ) pracował nad tym, bym jakoś wyglądała :p

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
sztuczko prześlicznie wyglądaliście! i jaka Ty uśmiechnięta do męża
dziękuję bardzo aj podczas przysięgi wyjątkowo się uśmiałam, bo mój małżonek zaczął tymi oto słowami: "ja Marcin, biorę SOBIE ciebie..."

Cytat:
sztuczka zdjęcia śliczne ale ty straszna chudzina jesteś. Odchudzanie czy przemiana materii??
dziękuję ano niestety przemiana materii i stresik... praca w większości stojąca, więc też swoje robi... swoją drogą mam taką figurę, że od pasa w górę mnie nie ma a idzie mi w nogi... teraz jak tak bardzo schudłam to nogi są super - zgrabne i takie w sam raz, ale dekolt, ramiona, ręce masakryczne kości obciągnięte skórą, ech :p
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:11   #2554
kasia_kuku
Zakorzenienie

Kozica grzesznica

Sztuczko: Pięknie wyglądaliście, wszystkiego najjj!!!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:17   #2555
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Wyglądałaś bosko piękna z Was para
dziękujemy hehe mój jeden przyjaciel który przyszedł na ceremonię zaślubin do kościoła potem mi pisał: "ty to wiadomo że przepięknie wyglądałaś, ale Twój Marcin był mega! gbym miał inną orientację to bym na niego poleciał... wyrobił się - wcześniej taki plackowaty był :p" hehehe uśmiałam się jak nie wiem

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Sztuczko!!!! wygladalas bosko!! i malzonek rowniez
dziękuję oj jak Wasze foteczki oglądałam to miałam takie same wrażenia ))

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Hej Żonko
Pięknie wyglądałaś i bukiet cudny!
dziękuję ooooj bukiet był najpiękniejszym bukietem z gipsóweczki na świecie! straszliwie żałuję, że w tym natłoku emocji nie zrobiłam zdjęć bukietu w moich dłoniach tak jak na stylemepretty - wiecie, że sam bukiet w przybliżeniu na tle trzymającej go PMki mam go ususzonego - nigdy go nie wyrzucę

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Sztuczko: Pięknie wyglądaliście, wszystkiego najjj!!!
dziękuję

Laseczki jesteście cudowne!!! Dziękuję Wam bardzo za wszystkie miłe słowa, nawet jeśli ja sama nie mam dla Was tyle czasu... KOCHAM WAS
Stary 2012-08-10, 10:18   #2556
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
Hejka Laseczki Kochane

Tu Wasza marnotrawna Sztuczka... już żonka! Przyjmiecie mnie po tak długim okresie absencji?

Po pierwsze to chciałabym złożyć wszystkim świeżoupieczonym PMkom wszystkiego, wszystkiego najcudowniejszego! Wiecznej miłości i szczęścia u boku Waszych wspaniałych mężów i aby Wasze wspólne marzenia spełniały się z dnia na dzień, życie płynęło słodko i beztrosko, tak jak sobie chcecie

Przepraszam, że tak ogólnie rzucone te życzenia, ale z braku czasu nie jestem w stanie ich personalizować... możecie mi jednak wierzyć, że mimo iż jestem tu bardzo rzadko i właściwie nie z każdą z Was miałam kiedykolwiek jakiś kontakt - życzę Wam wszystkim jak najlepiej
Generalnie bywam na naszej poczcie więc systematycznie oglądam Wasze przepiękne zdjęcia - trzeba przyznać, że wszystkie wyglądałyście prześlicznie, mimo iż każda inaczej, w innym stylu to każda urokliwie i pięknie!

No tak... i wypadałoby, abym wreszcie nabazgrała relację z Naszego Dnia Tuż po ślubie wyjechaliśmy w podróż poślubną, wróciliśmy dopiero tydzień temu, potem trzeba było się troszkę ogarnąć a od ostatniego poniedziałku wpadłam z powrotem w wir pracy... no cóż, taka kolej rzeczy...

Jeśli nie dzisiaj to na dniach na pewno ją już wrzucę - może jednak któraś z Was przeczyta ją z przyjemnością...

wyglądałaś ślicznie
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:23   #2557
ona8686
Zakorzenienie

Jestem dzisiaj w bojowym nastroju umówiłam sie na paznokcie na 10, pisze do mnie smsa, zebym przyszła na 11. Czy ona mysli, ze nie mam co robic? Zadzwoniłam do kogos innego i umówiłam sie na godzine, która mi pasuje.

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Spoko. Ja rozumiem, że można nie mieć kasy, ale jakby to normalnie wytłumaczyła to pewnie byście nie naciskały na nią...
My nie naciskałyśmy, spokojnie wytłumaczyłyśmy co i jak a ona od razu do nas w bojowym nastroju.

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
cudo

no niestety, niektórzy ludzie tacy są interesowni i nic nie zrobisz, bo myślą tylko o sobie i swoich potrzebach. Rozumiem, że mozna miec ciężką sytuacje, ale nikt nie wymaga, by zaraz nie wiadomo ile płaciła, niech wykaże się chociaz odrobina chęci i pomocy ze swojej strony.
Dokładnie zważywszy, ze stanęło na tym, ze składamy sie po 300zł, A ona chocby nawet te 50 dołozyła, albo sie zainteresowała. Ale jak nie to nie...

Cytat:
oj ale taka sytuacja jest usprawiedliwiona...

u mnie nie będzie ojca chrzesnego bo w ten sam dzien ma wesele drugiej chrześnicy i jedzie tam... chociaż jeszcze od niej zaproszenia nie dostał... przykro mi troche

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

hm.. na pewno tak jest??... bo dużo osob ma dziecko przed ślubem i ochrzczone
Wiadomo, ze przykro

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość

powiedzcie mi proszę - jak wyglądają te pudełka w których wydają jedzenie które zostało z wesela? Wiem że musimy jechac do hurtowni po takowe, bo bez nich właścicielka sali ma prawo odmówić wydania jedzenia, ale nie za bardzo wiem jak wyglądają...
Zakupiliśmy takie przezroczyste, jak na cista i takie styropianowe

Cytat:
dziewczyny a teraz troszkę może i niestosowne pytanie: ile wydajecie na prezent ślubny dla rodziców?? i czy rodzice którejś organizują wesele na pół z drugą stroną??
My organizujemy sami, ale np. tesc sam z siebie kupił piwa, u mnie tata bimber o czym dowiedzieliśmy sie po fakcie.

A prezenty, troche nas wyniosły. Bo fotoksiązka () 80 zł i teraz jeszcze kosze powyżej 300

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Wyjeżdżam na weekend dziś więc chciałam złożyć życzenia jutrzejszym PMkom

Koziczko, Paulo Czarnooka, Ona8686, Post_Blue, Olajakzam życzę Wam wszystkiego najlepszego, wzruszających chwil jutro i świetnej zabawy
dziękuje bardzo
I innym również

Cytat:
Hejka Laseczki Kochane

Ślicznie wygladałas

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:25   #2558
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

ona słońce drogie a do kogo Ty idziesz na pazurki? Do koleżanki ?
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:30   #2559
paulinak18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
a teraz coś mało przyjemnego... jak ktoś ma słabe nerwy niech nie czyta...w poniedziałek jak byłam w pracy to w nocy była burza, wiec poszłam pozamykać okna. Weszłam na jedną salę nie świecąc swiatła. Zamykając jedno okno, miałam wrażenie, że przycięłam jakiegos ptaka... Ale że to było w nocy to miałam nadzieję, że mi się przewidziało, a bałam się iść sprawdzić poprosiłam o to ochroniarza, ale on na to:eee niemożliwe... i z ciekawości poszłam dziś sprawdzić czy faktycznie mi sie przewdiziało, ale poprosiłam zięcia szefa, żeby coś z tym zrobił, otworzył okno i wypadł na zewnątrz... ale mi źle...
To naprawdę nie Twoja wina Ptaszka szkoda ale przecież to nie było specjalnie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35795548]
to ja Wam powiem że tż mi dziś pow. że jego kolega był w zeszłym tyg. na weselu i pan młody przyłapał panią młodą jak w łazience obściskiwała się z innym[/QUOTE]

O matko! Ubić taką to mało

Cytat:
dziewczyny, czy Wy za dzieciaka też bylyscie straszone czarną wołgą, ewentualnie czarną limuzyną, czy też porwaną karetką, w której jeżdzi mafia i porywa ludzi? Albo diabeł?
Tak, byłam I ja dla wszelkiego "bezpieczeństwa" wolałam omijać wszystkie czarne samochody a tym bardziej te zatrzymujące się - tak w razie czego, gdyby "diabłu " znudziała sie już wołga

Cytat:
hehe pytam, bo dziś słyszałam rozmowę 2 dziewczynek:

I Dziewczynka: musisz mieć krzyżyk na szyi, bo diabeł cie wciągnie do czarnej limuzyny i zawiezie do lasu
II Dziewczynka: nie, nie, on pyta sie która godzina, a jak mu mowisz, to wtedy mowi, ze to twoja ostatnia i jutro o tej godz. umierasz! Jagoda mowila, bo jej brat go widział!

normalnie przypomnialo mi sie,ze ja za dzieciaka też bylam straszona wołgą lub limuzyną, czasami karetką.
Słodko to brzmi z perspektywy czasu, ale wcześniej to tak kolorowo już nie wyglądało

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Bosszze mnie straszono. w podstawówce.. i to nie bylo smieszne.
Dziwny zbieg okolicznosci-
zatrzymuje sie facet pyta o droge... mowi zebysmy z nim wsiadly to mu pokazemy gdzie jest miasto X i nas odwiezie...
poczym odsunal lewa szybe (teraz podejrzewam ze chcial otworzyc drzwi szybko)
i co najgorsze z wiekiem zdalam sobie sprawe ze centralnie wyciagnal fifoka ... jakis pedofil normanie... oczywiscie nauczyciele nic sobie z tego nie robili jak kidys w czasie lekcji to wszylo..
w zyciu tak szybko nie uciekalysmy z kolezankami do domu
a to byl okres wlasnie kiedy te czarne wolgi jezdzily i szatany z zapytaniem "ktora godzina"

bylam z TZ u okulisty. wbil mu sie rozzarzony metal do oka
Ojej Normalnie takich zwyrodnialców to ja się do tej pory boję
A ten twój Tż to biedak.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
na deser jedna fota z tych dwóch baardzo mi się podoba
Jak pięknie ja dalej jestem w twoim bukiecie zakochana

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Bedzie dobrze Ty sie ciesz swoim dniem i innymi sie nie przejmuj.
A słoneczko, tez marze o tym zeby było. W razie czego zaopatrzyłam sie w sweterek.
W każdym bardz razie licze, wiem, ze wyjdzie słonce i jutro w całym kraju bedzie piekna pogoda

W ta środę, dowiedzieliśmy sie jeszcze z ta dziewczyna, z ktora składamy sie na kwiaty do kościoła, ze bedzie jeszcze jeden ślub. Wiec co, do ksiedza po nr telefonu. I dzwonimy. Dziewczyna, powiedziała, ze nie bedzie sie składać, bo ona ma małe dziecko, nie ma czasu, pracuje i narzeczony jej nie da a po za tym, ślub biora bo ksiądz nie chce im ochrzcić dziecka. I dodała jeszcze, że i tak wszyscy korzystaja z tych kwiatów na mszy, wiec dlaczego ona ma nie skorzystać wtedy myślałam, że ja utłukę, a nastrój juz miałam przez ta fotoksiązkę. Powiedzielismy jej co myslimy na ten temat, a ona na koniec rzuciła słuchawką.
Wiec ustaliłyśmy, że kwiaty na głównym ołtarzu muszą być. A poprosimy siostrę, zeby ławki ubrala po ich ślubie, oni maja o 15, a kolejny dopiero o 17..
Nosz kurna, rozumiem, ze maja moze ciężka sytuację, ale tak żerować na innych chociaż wykazałaby jakies checi.
Co za pipka! Jak ma trudną sytuację to mogła to w jakiś inny sposób ująć, a nie że dla niej to znaczenia nie ma
Ja to się chyba teraz cieszę że jednak w parafii jest tylko nasz ślub

Cytat:
Kurcze my chyba trochę zaszaleliśmy Kupiliśmy im weekend w Białce na termach i za 2 vouchery daliśmy 2304zł ale moi rodzice się dosyć sporo dokładają, na rodziców tż raczej z kasą nie możemy liczyć, ale stwierdziliśmy że raz w życiu taki prezent im możemy zrobić.

Cytat:
gołąb mi siedzi na parapecie
To na pewno kamikadze

Cytat:
Hejka Laseczki Kochane

Cudowne zdjęcia Jacy Wy piękni i czekamy na relacje
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:34   #2560
ona8686
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35805968]ona słońce drogie a do kogo Ty idziesz na pazurki? Do koleżanki ?[/QUOTE]

Miałam isc do koleżanki bratowej. Rozumiem, ze moglo jej cos wypaść. No ale ja niestety umówionych później osób nie mogę juz przesunąć. A wieczorem ona juz wyjeżdża, wiec musiałam zadziałać i umówić sie do kogos innego.

Dobra zmykam

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-08-10 o 10:37
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:36   #2561
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Miałam isc do koleżanki bratowej. Rozumiem, ze moglo jej cos wypaść. No ale ja niestety umówionych później osób nie mogę juz przesunąć. A wieczorem ona juz wyjeżdża, wiec musiałam zadziałać i umówić sie do kogos innego.
dobrze zrobiłaś, kurde luzie to myślą że dzień przed weselem to siedzisz i nic nie robisz

Mój tż jest czubkiem kazałam mu zmontować muzykę na pierwszy taniec a on główną piosenkę też przerobił
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:37   #2562
nuna2
Zakorzenienie

jade upolowac jakieś ciuchy...
Stary 2012-08-10, 10:44   #2563
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Wow! Super wyszło Nad którymś z jezior lubelskich?

Czy któraś z Was używała pasków wybielających kły, które rzeczywiście działają?

olajakzam czy tej kobiecie (i dziecku) nic sie nie stalo?
to Kazimierz

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
śliczne czy to Kaziemierz ?

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Superowe to zdjęcie Jak w jakimś kurorcie No i Twje stópki wyglądają bosko na tej fotce

O kurcze... Ale wszyscy cali, czy głębsza sprawa?

Trza się wybrać do spowiedzi dzisiaj
koncepcja była inna ale ja mam za krótkie nogi (na fb jest zdjęcie jak mi fotografka to demonstruje )

sztuczko piękna z Ciebie Panna Młoda

wstałam obciela mężusiowi włoski i pacze następne dwie foty dostałam
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-08-10 o 19:45
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:45   #2564
201705121336
Konto usunięte

sztuczko ślicznie wyglądałas
kiciu ty takze
a ja lece do pracy i bede dopiero po 22
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:47   #2565
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
gołąb mi siedzi na parapecie
Nie traktuj tego osobiście

Cytat:
Hejka Laseczki Kochane
Pięknie wyglądaliście
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:48   #2566
201705121336
Konto usunięte

co do chrzestnych to nie było chrzestnego mojego męża było nam b przykro.mał ręke w gipsie ,no ale nikt sie nie spodziewał a po ślubie pojechał do rodziców tż i dał koperte dla nas.jak by nie mógł juz do nas przyjechac.ale zaskoczył nas miło tym bo na weselu nie był wiec prezenu nie powinien dac
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:50   #2567
Konto usunięte

Cytat:
to Kazimierz

koncepcja była inna ale ja mam za krótkie nogi (na fb jest zdjęcie jak mi fotografka to demonstruje )

sztuczko piękna z Ciebie Panna Młoda

wstałam obciela mężusiowi włoski i pacze następne dwie foty dostałam
ten twój tż wygląda na 16lat w sklepie nie chcą od niego dowodu?
Stary 2012-08-10, 10:58   #2568
maruda80
Zakorzenienie

kicia piękne fotki

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 10:59   #2569
malwus20
Wtajemniczenie

Sztuczko- i ja nie wiem coś Ty chciała od tej swojej sukni, przecież prezentowałaś się w niej tak pięknie, Tż też przystojniacha

Kicia - świetne fotki
Stary 2012-08-10, 11:00   #2570
(kicia)
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35806526]ten twój tż wygląda na 16lat w sklepie nie chcą od niego dowodu?[/QUOTE]

niee bo wysoki jest ale ogólnie to tylko w tesco... jak ja robie samupy to mnie proszą a jak z nim to już nie

Stary 2012-08-10, 11:11   #2571
klaudusk_a
Zakorzenienie

sztuczka w tej sukni wyglądałaś jak prawdziwa księżniczka

kicia piekne zdjęcia, uwielbiam Kazimierz ale sama raczej tam zdjęc nie zrobię

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 11:16   #2572
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem przelecialam na szybko
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

coś Ty w siebie wlała?
28 letnie wino na 60tych urodzinach tescia

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Kili doskonała wiadomość 30 km to wcale nie jest dużo iedy idzie o własny domek ja mam do krk 30 km i samochodem pokonujemy te trasę ok 20 minut, więc na prawdę nie masz się czym przejmować

Malwuś piękny avek

Ja mój bukiet zasuszyłam, ale przyszedł deszcz i namoczył go z powrotem :cojest?: więc miłość uschnie ale na nowo namoknie

Mąż jeszcze w pracy, a ja już wysprzątałam cały dom, zrobiłam pranie, wyprasowałam, schab w sosie pieczarkowym gotowy. Jestem Perfect Wife
ja swoj zasuszylam po podobno w rocznice slubu trzeba spalic : hahaha:

co do dzieciakow sasiadow i obsranych recznikow to padlam

kicia super zdjecia
sztuczka pieknie wygladalas

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 11:21   #2573
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dziękuję Wam Kochane za przemiłe słowa

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Sztuczko- i ja nie wiem coś Ty chciała od tej swojej sukni, przecież prezentowałaś się w niej tak pięknie, Tż też przystojniacha
Oj miałam takie tam swoje przeboje z nią... tuż przed ślubem dojrzewałam na niej więcej śladów użytkowania niż widziałam przy jej kupnie... poza tym jak może wspominałam bardzo schudłam przed ślubem a gorset miałam zwężony już na maxa, więc bałam się że będzie się brzydko marszczyć itd... po weselu cieszyłam się, że to nie była nowa suknia może tak mocno jej nie zniszczyłam, ale jednak w jednym miejscu któraś z dziewczyn nadepnęła mnie obcasem i porwała mi na dole tiul jakoś tak na wysokości 10cm od dołu, więc wpieniłabym się gdyby to była nowa suknia za 3,5 koła :p choć w sumie nie wiem czy ją sprzedam - może zostawię dla siebie na pamiątkę

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
sztuczka w tej sukni wyglądałaś jak prawdziwa księżniczka
dziękuję no właśnie wyszło bardziej księżniczkowo niż zamierzałam najlepsza była babcia mojego TŻa, która powiedziała, że wyglądałam "Barbie'aście" hehe najsłodszy komplement jaki słyszałam w życiu wiadomo, że babcia nie miała na myśli że wyglądam kiczowato i wieśniacko hehe
Stary 2012-08-10, 11:35   #2574
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Dziewczyny został 1 dzien

wczoraj 9 godzin sale stroilismy z plastyczka, jest cudna! jak w bajce!

teraz sie zbieram powoli, pakuje i jeszcze spowiedz.

Dziekuje Wam za wszystkie słowa i trzymajcie za nas kciuki

zeby rodzice tz sie zachowywali ( wczoraj jego matka napita na sale przyjechala)

mam jej dosc juz...

eh, pogoda mnie martwi, u mnie leje i bardzo zimno jest
nie mam bolerka

nie wiem co to jutro bedzie... czarujcie slonce i zeby cieplo bylo

pa!
Kochana, u mnie tez zimno, jest 15C;(( Będzie dobrze, zaklinamy słonce!

Dziękuję za życzenia!

Były kobietki z kwiaciarni, salon tonie w kwiatach

A o 15 mam iść zobaczyć swój bukiet!

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

SZtuczko, bosko wyglądałaś
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 11:36   #2575
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy jeszcze wrócę, więc tym sobotnim oraz przyszłotygodniowym Pmkom:

Załącznik 4819514

Kochane sierpniowe Pmki,
gdy już założycie swoje sukienki
i rozsiejecie magiczne wdzięki -
Tżci na nowo się zabujają,
przegońcie wtedy nerwy i lęki,
i łapcie chwile, co za szybko mijają.

Wszystkiego najsłodszego!

baaardzo dziękuję za piękne życzenia
I życze Wam udanego wyjazdu!!
Cytat:

Cytat:
hm... my zmieścimy się w 150-200 zł dla jednych rodziców, czyli w sumie z 350 - 400 zł trzeba liczyć. ale prezent mamy dawno kupiony, więc luzik
Cytat:
my robimy takie coś: kosze z ręcznikami, kocem tylko inne np kolory i inne ułożenie do tego włożone wino filmik. po slubie dostaną fotoksięgi ze slubu, prezent wyniesie kolo 500 zł ale ja do wesela nie dokładam z mojej strony praktycznie nic... myślicie że będzie ok???....
bardzo ładne

Sztuczko - wyglądałaś jak ksieżniczka!! Twój TŻ też prezentował się bosko!!

Cześć
Dziś zaszalałam, bo wstałam z łóżka dopiero po 10
Po południu jedziemy na salę, więc proszę o kciuki! A potem idziemy do koleżanki na grilla
Wczoraj lekko się wkur#$%@#, bo PRZEZ PRZYPADEK dowiedzieliśmy się, że jeden z zaproszonych gości nie przyjdzie na wesele, o czym nie zamierzał nas chyba powiadomić, albo może chciał to zrobić w dniu ślubu

Jestem szczęśliwa, bo będę miała skrzypce Moja kochana mamusia zrobiła mi prezent ślubny

A dziś................
8 DDŚ !!!!!!!!!!!!!!!!

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 11:43   #2576
Konto usunięte

dziewczyny help!
Prać sama tą suknie skoro ma mniej więcej takie zdobienia?
Stary 2012-08-10, 11:46   #2577
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Dziewczyny czy na plener miałyście pazurki zrobione tzn.tipsy itp??
Bo ja mam tipsy ale niż pojedziemy na plener to już będą niefajnie wygląda,bo już są po korekcie..a szkoda mi kasy ,żeby zrobić nowe bo mamy teraz inne wydatki..

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 11:51   #2578
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hello

Cytat:
Napisane przez kachna21 Pokaż wiadomość

aaaa trzymajta kciuki!!!! jutro jade z samego rana do Lublina w poszukiwaniu slubnych butow na sama mysl mi sie odechciewa

jak sobie przypomne swoje poszukiwania butow to az mi sie cieplo robi
Cytat:

piekne fotki
Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Pięknie
zazdroszczę tak pięknych fot ślubnych - moje to totalne dno niestety...
Liczyłam na coś fajnego, a wyszło jak zawsze wielkie nic, foty poszły na dno szuflady. Nie zamierzam nawet zaglądać.
oj nie moze byc tak zle...
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Dziewczyny został 1 dzien

wczoraj 9 godzin sale stroilismy z plastyczka, jest cudna! jak w bajce!

teraz sie zbieram powoli, pakuje i jeszcze spowiedz.

Dziekuje Wam za wszystkie słowa i trzymajcie za nas kciuki

zeby rodzice tz sie zachowywali ( wczoraj jego matka napita na sale przyjechala)

mam jej dosc juz...

eh, pogoda mnie martwi, u mnie leje i bardzo zimno jest
nie mam bolerka

nie wiem co to jutro bedzie... czarujcie slonce i zeby cieplo bylo

pa!
troche magi zeby bylo sloneczko choc powiem Ci z doswiadczenia ze nawet deszcz nie straszny

Cytat:
wydalismy razem chyba 300zł, a za wesele placilismy sami

sztuczka_magiczka bardzo ladnie wyglądalas

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Bo ja mam tipsy ale niż pojedziemy na plener to już będą niefajnie wygląda,bo już są po korekcie..a szkoda mi kasy ,żeby zrobić nowe bo mamy teraz inne wydatki..
ja chcialam byc jaknajbardziej naturalna nie bylam nawet u fryzjera, na mejkapie.. a paznokcie typu tipsy wogole mi sie nie podobają, i nawet na slub nie miaalam
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 11:56   #2579
(kicia)
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35807704]dziewczyny help!
Prać sama tą suknie skoro ma mniej więcej takie zdobienia?[/QUOTE]

sama nie wiem ja bym się bała dlatego sama nie piorę swojej

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
ja miałam zrobione... ale u mnie to inna sytuacja 2 tyg od ślubu plener więc tylko je odnowiłam... ale ja bym zrobiła na plener albo zapuścła swoje i poszła na manicure itp zawsze to mniejszy koszt

Stary 2012-08-10, 12:03   #2580
Konto usunięte

chyba się pochlastam nie wiem czy nowej suknie nie będę musiała kupować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości