|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II
Cytat:
W sumie to się trochę przeziębiłam ale wątpię, że to miało aż taki wpływ, że nie podołałam Za karę po pracy pojeżdżę jeszcze na rowerku!
|
|
#1712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1713 |
|
Rozeznanie
|
W moim mieście płytki z killerem nie było w sklepach przy domu,w innych miejscach nie szukałam.Wracając z wakacji zahaczyłam o dworzec i tam właśnie ujrzałam Shape z płytą,w dużych ilościach.
![]() Ciekawi mnie ta nowa płyta.. ale już niedługo. ![]()
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
o masaaaakraaa, zrobiłam killera
teraz czuję, że żyję, ale ciężko było![]()
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny widze ze sie znacie na rzeczy więc może mi podpowiecie co nieco...? może najpierw podam wymiary...
wzrost 176 waga ok 62-63 biust 85 talia 75 biodra 88 Nie wiem czy to idealne wymiary bo nigdy się nie odchudzałam, jakoś nie odczuwałam potrzeby. Ale od kiedy zaczęłam brać anty ciutke urósł mi brzuszek chciałabym się tego pozbyć, i dodatkowo wymodelować pośladki, no i może przy okazji pozbyć się celulitu z ud, (nie zjedzcie mnie ale serio nigdy się nie odchudzałam), mam zdrowe podejscie do sprawy jestem chuda ale te brzuszki Wam się tak ładnie ładnie modelują(widziałam na fb) że żal tyłek ściska;P i w związku z tym mam pytanie jakie ćwiczenia zacząć robić, gdzie je znaleźć itd będę wam wdzięczna
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Można dołączyć ? ![]() Dzisiaj zrobiłam pierwszego Killera, no na trzecim kardio nie dawałam rady, więc maszerowałam, ale wytrwałam do końca. Ale chyba za mało się spinam , bo już kiedyś ćwiczyłam z Ewą, ale przestałam i mięśnie czułam tylko podczas ćwiczeń, nigdy po Ewie nie miałam zakwasów. To normalka ?
|
#1717 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale no nazwa by pasowała, bo mnie nawet killer tak wymęcza, że jestem trupem po nim. Cytat:
i potem się dziwić, że parę godzin nie wchodziłam na wizaż a tu 6 stron do nadrobienia |
|||
|
|
|
#1718 |
|
Konto usunięte
|
Witam dziewczyny
![]() Za mną 3 killer ale..15 minutowy. Wydaje mi się, że mogłabym dotrwać do końca, ale po długim czasie bez akywności fizycznej nie chciałam przemęczać mięśni. Czy to wystarczy na początek? Czy zwiekszać już powoli czas ćwiczeń? Jak u Was to wyglądało? Od początku leciałyście z całym filmem ?
|
|
|
|
#1719 |
|
BAN stały
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;3580837 2]Witam dziewczyny
![]() Za mną 3 killer ale..15 minutowy. Wydaje mi się, że mogłabym dotrwać do końca, ale po długim czasie bez akywności fizycznej nie chciałam przemęczać mięśni. Czy to wystarczy na początek? Czy zwiekszać już powoli czas ćwiczeń? Jak u Was to wyglądało? Od początku leciałyście z całym filmem ? [/QUOTE]staraj sie za każdym razem dłużej ćwiczyć, nie poddawaj sie jak nie masz siły pomaszeruj potem znowu dawaj. Ja pierwszego killera zrobiłam od razu całego ale ja wcześniej już cos tam ćwiczyłam
|
|
|
|
#1720 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny,
przyłączam się do Was już dzisiaj ,ale zamierzam zacząć ćwiczyć od poniedziałku. mam nadzieję że tym razem mi się uda. niby dużo do zrzucenia nie mam bo jakieś 3-4kg ale moje ciało po ciąży nie wygląda zbyt apetycznie i przyda mu się zdecydowanie ujędrnienie.jak na razie jestem nastawiona mega pozytywnie i mam nadzieję że w tym wytrwam i że mi w tym pomożecie. córa ma już 8 miesięcy!! trochę się zbierałam do tych ćwiczeń :P ale tym razem DAM RADĘ!!!!!!!!!! moje wymiary: wzrost 172 waga 59 biust 90 talia 71 biodra 93 udo 54 trzymajcie za mnie kciuki
|
|
|
|
#1721 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;3580837 2]Witam dziewczyny
![]() Za mną 3 killer ale..15 minutowy. Wydaje mi się, że mogłabym dotrwać do końca, ale po długim czasie bez akywności fizycznej nie chciałam przemęczać mięśni. Czy to wystarczy na początek? Czy zwiekszać już powoli czas ćwiczeń? Jak u Was to wyglądało? Od początku leciałyście z całym filmem ? [/QUOTE]Witamy U mnie na początek było 20minut. Dopiero za czwartym razem zrobiłam całego ![]() Cytat:
Mnie też jeszcze zakwasy nie chwyciły. No dobra, może raz albo dwa ![]() Ale podziwiam się, że za pierwszym razem dałaś radę. BRAWO! Cytat:
Ja na początek radziłabym skalpel(ten od rzeźby), chyba, że wolisz od razu skoczyć na głęboką wodę to killer (ten od spalania, ale wydaje mi się z opisu, że tobie on zbytnio nie jest potrzebny, bo skalpelem brzuszek też spalisz). Gdzie znaleźć ćwiczenia? Są 2 wyjścia: - możesz napisać do redakcji SHAPE i wykupić u nich te numery z płytką Ewki - zawsze coś można znaleźć na chomiku Trzymam za was kciuki dziewczyny Edytowane przez cytrynkowymotyl Czas edycji: 2012-08-10 o 12:32 |
||
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie te ćwiczenia się już znudziły
O wiele efektywniej i milej ćwiczy mi się z Tiffany Rothe - mam nadzieję, że i Ewa stworzy więcej programów, żeby było w czym wybierać
|
#1723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niektórym przypomina się po 3 latach
|
|
|
|
|
#1724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1725 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale dużo piszecie !
Dziewczyny, jaki czas po śniadaniu mogę zacząć robić skalpel ? Właśnie zjadłam ( tak , śpioch ze mnie ) i nie chce czekać za długo , bo muszę wyjść. A nie wracam już dziś, więc chce mieć dziś cwiczenia zaliczone. Na śniadanie- 3 kromeczki orkiszowego chleba- wszystki z masłem i kiełkami i pomidorem, w tym jedna z tuńczykiem i dwie z plasterkiem zółtego sera na pół oraz koktajl z malin, śliwek i brzoskwini ![]() Nie wspomniałam o wymiarach.. wzrost 168 waga 57 kg talia 71 cm pępek 84 biodra 90 udo 55 ale mam trochę problem z mierzeniem, zawsze wychodzi mi inaczej jakoś nie umiem centymetra trzymać hahah ale dziś starałam się dokładnie i po kilka razy
|
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę wagi-do takiej dążę
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
jestem po killerze<3 fajnie mi się ćwiczyło bo chłodniej jest
tyle że przy kardio kucyk mi się obsuwa i ostatecznie włosy są rozpuszczone i afeee musze je umyć;p a wcześniej mogłam myć 2 razy w tyg i były wciąż świeże
|
|
|
|
#1729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale moje endorfinkowe duszyczki zawsze są Cytat:
)
|
||
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
nowe dziewuchy witamy
|
|
|
|
#1731 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1732 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1733 |
|
Raczkowanie
|
Witam was drogie panie. Mam pytanie, nie bardzo na temat ale nigdzie nie mogę znaleźć na nie odp. Mianowicie rano jak wstaję to mam mój wymarzony, idealny płąski brzuch (jak dla mnie) ale jak tylko coś zjem robi się okrągły . Jakbym zjadła balona.Wieczorem mam pare cm więcej niż rano ;( . Przez to mam takie "napady" głodówki czasem. Któraś z was też ma tak z brzuchem ? Wiecie dlaczego tak się dzieje ?
|
|
|
|
#1734 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też jestem mamą, ale moja córa ma 11 miesięcy prawie dasz radę na pewno, zazdroszczę wagi i wzrostu![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Tusia a też tak mam z brzuchem i mysle ze to normalne... w nocy też Twój metabolizm działa mimo wszystko więc jak rano wstajemy to mamy puste żołądki, jak coś zjesz to niestety go napełniasz :P ja po śniadaniu też mam większy brzuch, ale nie aż tak jakbym połknęła balon. Może masz nienajlepiej skomponowane śniadanie? Albo może dramatyzujesz?
|
|
|
|
#1736 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję za odpowiedzi
![]() Moim celem jest zrobienie ładnej rzeźby, ujędrnienie ciała no i zgubienie parku kg . Chociaż to ostatnie jest najmniej ważne bo już sporo schudłam. Rok temu mój chlopak wrócił z pracy za granicą no i się zaczęło - pizze, knajpki i piwko. Wzięłam się za siebie - odstawiłam pieczywo, tłuszcz itp. Zamiast mąki używałam skrobii kukurydzianej. Słodyczy nigdy nie jadałam, nie ciągnie mnie do nich.. i schudłam 10 kg . Niestety sama dieta i brak ruchu (w tym praca siedząca) sprawiły, że jestem trochę sflaczała
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spytałam mojego brata, który kaloryfer na brzuchu ma bez żadnego napinania i on mówi, że to zupełnie normalne przez przez noc sie ściągają jelita... czy jakoś tak a zatem nie należy się martwić
|
|
|
|
|
#1738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poczułam się zaszczycona ![]() ale niestety muszę zmykać robić obiad
|
|
#1740 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, właśnie zrobiłam 9 skalpel, ufff, teraz pod prysznic, a później obiadek
jestem druhną u mojej kuzynki pod koniec września, muszę trochę wyrzeźbić ciałko w mojej szafie zamieściłam zdjęcie sukienki, może macie jakieś pomysły co do niej dobrać? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

Zobaczysz, że ciało się z czasem przyzwyczai i zrobisz całą płytkę
W sumie to się trochę przeziębiłam ale wątpię, że to miało aż taki wpływ, że nie podołałam 

teraz czuję, że żyję, ale ciężko było
Też tak miałyście, że z niektórymi ćwiczeniami był problem za drugim powtórzeniem? ja niektóre musiałam wręcz odpuścić. MASAKRA!

O wiele efektywniej i milej ćwiczy mi się z Tiffany Rothe - mam nadzieję, że i Ewa stworzy więcej programów, żeby było w czym wybierać