![]() |
#1021 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Te mi się podobają, tylko cena mi się nie podoba. http://moda.allegro.pl/botki-sznurow...535486516.html
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
http://moda.allegro.pl/nowe-next-run...538208328.html
![]() ![]() Dobrej nocy Piniu, też lecę zaraz ![]() Powinien być taki wątek:: ubraniowe i "buciane" "perełki" z allegro ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1025 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
a ja nie czuję jesieni jeszcze
![]() ![]() za to od paru dni nie mogę się wyspać, w Krk spałam mało, planowałam odespać po powrocie ale w noc powtorkową spałam niecałe 4 godziny, w rezultacie przedwczoraj spałam 9 a dziś 8 godzin i dalej czuję się zmęczona ![]() Cytat:
![]() ad. 1. ![]() ad. 2. nie, tak przypadkiem wyszło, a kaszę jaglaną uwielbiam nawet solo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja chyba nie wiem jak smakuje gałka ![]() 2. też tak myję, pierwsze na skórę a drugie na całość jeszcze odkryłam niedawno że lepiej się myje jak się bejbidrima rozcieńczy w sporej ilości mocno ciepłej wody a odżywka u mnie obowiązkowo, zazwyczaj na pół godziny albo ile wlezie [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35803172] W którym wieku się usamodzieliniliście? ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-08-10 o 06:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Chyba będzie upalny dzień, więc nie wychylam nosa z domu ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
Wszystko mnie boli
![]() ![]() Cześć, ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
ʞɐɯǝuɐ
|
odwołuję mojego poprzedniego posta, rano wyczułam grzybnię
![]() ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35803172]Uwaga Instytut Badania Opini Publicznej powraca
![]() W którym wieku się usamodzieliniliście? ![]() w XXI ![]() Przeleciałam Was na szybko ![]() ![]() Idę się pakować i jedziemy na ten weekend ![]() ![]() Miłego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | |||||
Panaroja
|
Znad kawusi
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;35803172]Uwaga Instytut Badania Opini Publicznej powraca ![]() W którym wieku się usamodzieliniliście? ![]() w XX ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale coś wisi w powietrzu - od wczoraj chodzi za mną Ambre Russe , a dziś się zaGadzinowałam ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
Macham do Was z pracy
![]() ![]()
#1032 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. no i przeczytałam imprezowane - i sobie myślę czy takie faktycznie na impreze dobre? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- uprzejmie donoszę, że mimo iż u nas jesień ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | ||
Nindżopesz
|
To moga byc za male, zmierzylam wkladke i ma 24,5. Ja mam jedna nozke bardziej (jedna 24,5 druga 25) i sa akurat :/
Parabelko, a Tobie 24,5 pasuje? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zwlaszcza po oblodzonych lub mokrych chodnikach i blocie ![]() Moj gust buciany motywuje mnie do zrobienia prawa jazdy ![]() Kufa, ale by zycie bylo piekne, nie mialabym problemu z napuszonymi wlosami, moglabym sobie kupic lansiarski krotki i fikusny kozuszek zamiast grubej kurtaly, jakies fajne buty na obcasie zamiast walonek... ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Odmachuje znad wychowawczego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Zakorzenienie
|
Wycofuje to co ostatnio pisałam, że chcę do pracy
![]() ![]()
#1035 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
TŻ zawsze potrafi mnie docenić. Nucę sobie jakąś melodię (cicho, pod nosem), na co on zwraca się do mnie w te słowa: Pięknie śpiewasz. Jak młody velociraptor. Mój świat się zawalił, a po chwili odbudował się - przyszły próbki z Yasmeen. Dostałam gratis blotter z ładnym zapachem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.kto chce byc piekny , musi cierpieć ![]() ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |
Zakorzenienie
|
Nawzajem
![]() Cytat:
![]() ![]() Macham znad kawy i końcówki śniadania ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
W takim razie upraszam o decyzje ![]() Pin ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | |
Panaroja
|
Korek unosząc piętę skraca stopę , dzięki czemu można chodzić w ciasnawych (bez korka) butach .
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]() ad. u_pały ![]() ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Nindżopesz
|
O, jakie mondre. Jak ten korek wyglada? Wlasciwie pytam na zapas bo chwilowo mam wszystkie buty w swoim rozmiarze.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
ʞɐɯǝuɐ
|
aaaa fakt, pasowało by
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
tak, ale znim doniesiesz do ust niewiele na nim zostanie
#1047 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 |
ʞɐɯǝuɐ
|
zależy jakiego pożywienia, takie mało przesiąkliwe się utrzyma
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podchodze bliżej a to tylko ocieplające , krzywe płaty białego stropianu z metalowymi wkrętami Kuda tam baraczkowi do gładkiego tynku. Obawiam się ,że na tej zasadzie prawie nie mam zmarszczek w lustrze ![]()
![]() |
#1050 |
Konto usunięte
|
Chodziło mi i o to ile mieliście lat
![]() Uwaga Instytut Badania Opinii Publicznej! Ile mieliście lat jak się usamodzielniliście? Za udział w ankiecie atrakcyjne nagrody! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.