|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
![]() ![]() Mąż upolował super czarną koszulę też ze 170 zł na 60 zł. ------------ U mnie nocna masakra. Nie sypiam w ogóle bo Młoda budzi się co 40 min - godzinę...dziś najdłużej spała od 2:30 do 4. Wczoraj wstawałam do niej uwaga- 12 razy- dziś 10 razy ![]() Za to w dzień jest prze slodka. Wczoraj po raz pierwszy zauważyła swoje stopy i głownie to ją teraz rajcuje ![]() Cytat:
![]() My w tym czasie będziemy raczej w mroźnych Alpach ![]() ![]()
![]() |
#1322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co się dzieje, że tak się budzi często? Współczuję, nigdy tego nie przeżyłam. Może przy drugim mnie to dopadnie ![]() Mała też z Wami pojedzie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Zakorzenienie
|
Asiuk, super miejsce na wakacje
![]() Haniu, współczuję nieprzespanych nocy ![]() Gorzej jak wrócisz do pracy ![]() Asiuk, widzę, że Cię wzięło na drugiego bobaska ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1324 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
No cześć Kochana...jak tam u Ciebie? Wiesz już kto mieszka w brzuszku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napiszę Wam. Poza tym jest dobrze, tylko cholery od siedzenia w domu już dostaję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Cytat:
Jedziemy samochodem z parą znajomych. Zaczynamy od Wenecji (3 dni), później Padwa i Florencja (stamtąd wypad do Pizy) w sumie 3 noce. Później jedziemy do Rzymu, po drodze zaliczamy Sienę. W Rzymie mamy 4 noce i jedziemy do Castiglione della Pescaia (5 km obok) - tam mamy 4 noclegi nad morzem. Także ta Toskania to wisienka na torcie, chyba już nie będziemy mieć czasu i sił na dodatkowy objazd. [QUOTE=asiuk;35782641] Wakacje zarezerwowane, musimy tylko wpłacić zaliczkę ![]() Cytat:
Fajnie, że się zdecydowaliście ![]() Cytat:
Współczuję tych nocek. Ja mimo fatalnego żywienia ostatnio, ważę wciąż 44-45 kg, z talii, brzucha i uda zeszło mi jeszcze kilka centymetrów, ale garderoba do wymiany... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1328 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chudziutka jestes ![]()
![]() |
#1329 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja do tej pory też nie przeżyłam..Mloda spała w nocy super..potrafiła spać od 20 do 4 bez mruknięcia nawet. teraz co chwila jęczy. Podejrzewam ze to zęby..i moze trochę brzuch bo zaczęłam jeść jak leci wszytsko, do tego jej dietę rozszerzam- więc wszystko się nałożyło. No i za pierona nie umie spać na plecach. układa się na boku..zasypia, po jakimś czasie ląduje na plecach- wybudza się, próbuje położyć na boku, nie za bardzo jej się to udaje i zaczyna wyć ![]() Tak jedziemy samochodami - standardowo całą ekipą- z tym że teraz wszyscy z dziećmi. Mamy w planie na miejscu ustaliś dyżury opieki nad ferajną. Wyjdzie że na cały tydzień 2 razy będzie trzeba bawić się w przedszkole - ale czego się nie robi dla 4 dni na nartach ![]() Cytat:
![]() Ja co kupię spodnie to za chwilę za duże są. Pamiętam jak sie jarałam z tego jak wyglądam w zielonych z HM- teraz wejdą w nie dwie Hanie ![]() Z bluzkami fajnie na szczęście bo ja i tak wolę luźne- teraz S są idealne ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2012-08-09 o 19:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1330 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś mam nową energię. Wczoraj miałam dziwny dzień - zaspałam, ciężko mi było pracować (teraz cały czas pracuję w domu), mam nadzieję, że dziś będzie (mi) lepiej. Cytat:
![]() Za to zaangażowałam TŻta do 8 minut ABS, więc mam zdwojoną motywację do pracy nad brzuchem ![]() Mniej więcej liczyliśmy te koszty, choć myślę, że i tak nas wiele zaskoczy. Podróż wyniesie nas ok. 2000 zł (kwota na parę, w tym benzyna, winiety i dodatkowe ubezpieczenie samochodu); 805 euro noclegi (na parę) 300 euro komunikacja miejska i bilety wstępów do muzeów i obiektów (na parę). Do tego koszt jedzenia - nieoszacowany za bardzo ![]() Cytat:
![]() Fajnie, jak waga leci bez zaplanowanego wysiłku z naszej strony ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ta ..ja już widzę ten tluszcz na 44 kg człowieku. Przecież nie mierzysz- 130 cm ![]() W moim wypadku leci przy opychaniu się na maksa. Jestem już po ogromnej misce owsianki z malinami- kawie na mleku 3,2 ![]() ![]() A swoją drogą- zarzekałam się że nve kupię ekspresu bez młynka za 3 tysie...tymczasem, kupiłam Da Longhi za 350 zł kocham go. Robi najpyszniejszą kawę świata- jest malutki i bardzo oldskulowy co mnie wręcz rozczula ![]() Teraz tylko młynek do kawy dokupimy i będzie ekstra. ----------------------- Mąż postanowił mi w nocy przyjść z odsieczą. Wynikiem czego od 4 do 5:30 musiał się bawić z dzieckiem. Zaczął do niej gadać, uspokajać ją- no to ona uznała że pora wstawać ![]()
![]() |
#1332 |
Zakorzenienie
|
Cześć..
Nie mogę czytać o tym jakie chude jesteście, więc powiem tylko... Emilko, super plan na wypad ![]() Debrah, czekam na info o dzidziusiu ![]() Haniu, pokaż ekspres? |
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak biorąc to sumarycznie, wydaje się, że za tyle różnorodnych wrażeń i zwiedzanie we własnym tempie i zakresie tego, co się chce, to koszt jest adekwatny. Ja chwilowo nie kupuję ekspresu, odkąd kupiłam spieniacz do mleka, mój ekspres przelewowy na razie mi wystarczy. Ale właśnie jak się rozglądałam, to te małe de Longhi bardzo mi się podobały. Kupiłaś z tej serii "kolorystycznej"? Cytat:
![]() Chudość w moim przypadku jest pewnie stanem przejściowym. Powiedziałabym, że ważę mało, żeby bezstresowo uzupełnić margines kilogramów niebawem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.ceneo.pl/1869981 Emi jak widzisz to najtańszy ciśnieniowy "golas" - nie ma wersji kolorystycznej
![]() |
#1335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haniu, bardzo fajny ekspres. TŻ czytał wiele opinii i wszędzie pisali, że jak nie masz 3 tysi na ekspres z młynkiem, to najlepiej kupić zwykły ekspres, a dokupić wypasiony młynek ![]() Emilko, ja mam ten z serii kolorystycznej, też jesteśmy bardzo zadowoleni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1336 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo mi się podobają wizualnie, i czajniki też. Cytat:
![]() Fajny, a najważniejsze, że kawa jest pyszna ![]() ------------------------------------------ Moja kuchnia nadal jest bez dodatków. Nie mam ciśnienia, na jakieś gwałtowne działania dekoracyjne, ale jednak powoli chcę się rozejrzeć za garnkami, które mogą być w jakiejś opcji kolorystycznej. Chociaż podobają mi się emaliowane Olkusza, to kuzynka namawia mnie na Berghoffa (nierdzewne), a jeszcze zastanawiam się nad ingenio, ale garnki mają powłokę teflonową, co mnie nie przekonuje... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
cześć
Jak dobrze, że już piątek, oby tylko pogoda się poprawiła, bo cały tydzień jest w kratkę. przyjeżdżam samochodem do pracy, bo nie wiadomo, kiedy będzie padać, po pracy siedzę w domu albo jeżdżę po mieście, bo ciągle jakieś przelotne ulewy, masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, idę za tydzień na urodziny 4-letniego chłopca, ale w temacie prezentu jestem zielona. Wiecie co mogłabym mu kupić?
Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2012-08-10 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1340 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Czuję się dobrze, tylko męczę się szybko. Ponąć ( ![]() Poza tym sylwetka bez zmian, nie ważę się, poczekam do 28.08 do wizyty u gin. Na ostatniej ważyłam.. 43 kg przy niecałym 160 wzrostu więc tyle co zawsze. Kupiłam wczoraj dwie bluzki w RE, zadowolona jestem ![]() Zadam mamom intymne pytanie, bo zaczyna mnie to drażnić, okej? |
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Zakorzenienie
|
hej, przywołałyście mnie tematyką turystyczno - odchudzającą
![]() asiuk, super, że wczasy zarezerwowane, będzie mega romantic ![]() emilko, tyle wspaniałych wrażeń przed tobą, mega zazdraszczam A co do odchudzania to całkiem możliwe jest ważyć malutko, a mieć nadmiar tkanki tłuszczowej. Najczęściej tak się dzieje przy niezdrowym przytyciu oraz przy schudnięciu bez ćwiczeń siłowych (kiedy chudniemy zarówno z tłuszczu jak i mięśni). |
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A klocki to fajny prezent na pewno ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1344 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
Zakorzenienie
|
To zależy jakie książeczki, niektóre są na prawdę fajne i dzieci uwielbiają.
Ale ja też jestem fanką klocków, myślę, że 4-latek będzie już miał z nimi wiele zabawy. To taka zabawka, która się nie nudzi i się długo można cieszyć, bawiąc się razem z rodzicem. Tkankę tłuszczową (może nie dużo, ale chodzi mi o to, że ciało szczupłe wcale nie musi być "ubite" tylko także otłuszczone troszkę w pewnych partiach np brzuch , wiem po sobie. Brzuch przed ciążą miałam bardzo płaski, dosyć ładny ale na pewno nie wyrzeźbiony i było za co chwycić. Btw, masakra jak mi teraz pępek stoi jak jakaś antenka, śmiać mi się wczoraj chciało jak mierzyłam bluzki w sklepie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miśku u nas u 3-4 latków rządzą lego duplo ![]()
![]() |
#1347 |
Zakorzenienie
|
Zadaję: Czy wy też w ciąży miałyście problem z suchością w miejscach intymnych? Nigdy mnie to nie dotyczyło, za to teraz bardzo, myślę czy zakupić żel intymny jakiś - polecicie mi coś??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1348 | ||
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
A ekspres fajny ![]() Cytat:
Asiuk super, że wakacje zarezerwowane i trzymam kciuki za rezonans. Emilko ależ Ty chudzinka jesteś a plany wakacyjne rewelacyjne ale koszt jak dla mnie masakra.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1349 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Koszt jest spory, ale wyjazd planowany prawie rok, więc i środki uwzględnione w budżecie ![]() Wyjdzie nas to mniej więcej tyle, co dwutygodniowy pobyt w niezłym hotelu z all - a wrażeń o wiele więcej ![]() Cytat:
Ale - oglądałam wczoraj zdjęcia Marty Kaczyńskiej z plaży i zdecydowanie preferuję ciałko. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
Cześc!
Melduję, że żyję ![]() Wczoraj: szwy ściągnięte, wynik odebrany - obydwa znamiona były znamionami brzeżnymi (łagodnymi, natomiast usuwa się je profilaktycznie, gdyż lubią się zesłośliwiec) - czyli mam dobrego dermatologa. To dobrze, bo pojawiło mi się coś całkiem nowego na nodze, nieregularnego, więc musiałabym znowu się do niej wybrac. Dziś: rezonans poszedł całkiem gładko. Wjechałam tylko do połowy ciała, dostałam słuchawki!!! Z tym słuchawkami nie było tak źle, natomiast ewentualną klaustrofobią niepotrzebnie się przejmowałam ![]() W nagrodę kupiłam sobie szminkę-błyszczyk ![]() Debrah, nie przypominam sobie, żebym miała jakieś wzmożone problemy intymne w czasie ciąży. Natomiast ja generalnie używam podczas zbliżenia klasycznego żelu Durexa. Butter, jakoś strasznie mnie nie wzięło na drugie dziecko, jakoś tak spokojnie podchodzę do tego - myślę sobie, że oprócz większej liczby obowiązków, nabiorę jednak dystansu i nie będę sobie wkręcac, że "Ewa mnie nie potrzebuje" ![]() T. wybrał się właśnie z Ewą do aquaparku. Mam zamiar posprzątac przyszły pokój mojego szkraba. Dostałam już naklejki na ścianę: http://msklep.home.pl/pl/p/Naklejki-...estaw-24m2/158 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.