Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-10, 14:14   #2131
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
myślęże dam rade jestem po 2 śniadaniu już -> 2 wafle ryżowe z dżemem + nektaryna ok 150 kcal

lece robić porządki w szafie... musze poprzebierać wszystko ZNOWU!
No i git A obiadek jaki;>?

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Co Tyyyyy - jeden tylko! Ten na talię i to tylko 1 raz robię. A co, więcej powinnam?
Bo ja słyszę/czytam że dziewczyny seriami robią. Mi się...nie chce
Ja też zawsze 1 robiłam

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Jestem i ja Przepraszam, że się nie pożegnałam, ale tak nagle wyjechałam do rodziców, a tu Internet słaby i remont do tego... Chyba dopiero we wrześniu popiszę z Wami. Ale ja tu zaglądam i jak zobaczyłam 51 stron to się załamałam, ja tego nigdyy nie nadrobię
I w ogóle jakieś niesnaski widzę się narodziły co do kolejnej części wątku...
Z odchudzaniem i ćwiczeniem u mnie przerwa, bo mama dokarmia. Mam tylko nadzieję, że nie utyję za bardzo
Życzę wszystkim udanej resztki wakacji
Ważne, że jesteś z nami!!!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 14:15   #2132
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Dziękuję kochane za życzenia

Zelka ja też się super czuję w takim warkoczyku, ale niestety nie robię go za często, bo głupio mi tak co chwila latać do fryzjera :0
Cocktail nio szkoda i zazdraszczam, że umiesz takie pleść

Zoska tak tak jest olejek z Babydream oczywiście zdam relację tu link :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html
Stary 2012-08-10, 14:21   #2133
zooska
Zakorzenienie

śń: płatki crunchy z jogurtem owocowym, kawka z mlekiem
IIśń: 1 malutki kawałek tarty drożdżowej z owocami, mały banan, papierówka, gryz ciasta francuskiego, 2 ptasie mleczka
obiad:miseczka krupnika z kromka chleba razowego, filet z ryby z mizerią (jogurt naturalny+sól+pieprz)

Wiem wiem...z IIśń poszalałam

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
D
Ok, to wypróbuję go, jak będzie dobry

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Uciekam Do wieczora!

Stary 2012-08-10, 14:22   #2134
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki
Wpadłam na chwilkę aby powiedzieć Wam że muszę do poniedziałku Was opuścić nie będę miała kiedy popisać z Wami bo mam tyle roboty że masakra. Dzisiaj jak mąż wróci z pracy zaczynamy kłaść podłogę w kuchni, jutro będziemy kończyć, ustawiać i wieszać szafki/meble. Potem trzeba wszystko poukładać w szafkach, powiesić firanki, posprzątać itd. Niedzielę chcemy całą nad jeziorem spędzić bo zapowiadają 28 stopni w cieniu. Także będę w poniedziałek!
Poza tym u mnie ok biorę 3 opakowanie tabletek Midiany i jestem cały czas w szoku bo nie dość, że chudnę to czuję się rewelacyjnie! Nie mam żadnych skutków ubocznych oprócz zwiększonego libido hahaha to akurat bardzo mnie cieszy i szokuje mąż też zadowolony
Moja mama dzisiaj poszła do położnej po tabletki dla mnie, kupiła mi 6 opakowań i wyśle pocztą także nie muszę tutaj iść do ginekologa a tak w ogóle to wczoraj w necie znalazłam polskich lekarzy w Karlsruhe czyli 25 km ode mnie. Są tam ginekolodzy, dentyści, interniści, pediatrzy - także jak coś to wiem gdzie jechać
Wszystko się pięknie układa, ja zaczynam niemiecki rozumieć, dużo sobie już przypomniałam. Ściągnęłam sobie kurs multimedialny z Chomika i codziennie uczę się słówek itd. Bardzo mi to pomaga. We wrześniu jak pójdę na kurs to już będę sporo umiała

Lecę z meinen Kinder na plac zabaw trzymajcie się dziołchy miłego Weekendu !!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 14:59   #2135
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej laseczki
Wpadłam na chwilkę aby powiedzieć Wam że muszę do poniedziałku Was opuścić nie będę miała kiedy popisać z Wami bo mam tyle roboty że masakra. Dzisiaj jak mąż wróci z pracy zaczynamy kłaść podłogę w kuchni, jutro będziemy kończyć, ustawiać i wieszać szafki/meble. Potem trzeba wszystko poukładać w szafkach, powiesić firanki, posprzątać itd. Niedzielę chcemy całą nad jeziorem spędzić bo zapowiadają 28 stopni w cieniu. Także będę w poniedziałek!
Poza tym u mnie ok biorę 3 opakowanie tabletek Midiany i jestem cały czas w szoku bo nie dość, że chudnę to czuję się rewelacyjnie! Nie mam żadnych skutków ubocznych oprócz zwiększonego libido hahaha to akurat bardzo mnie cieszy i szokuje mąż też zadowolony
Moja mama dzisiaj poszła do położnej po tabletki dla mnie, kupiła mi 6 opakowań i wyśle pocztą także nie muszę tutaj iść do ginekologa a tak w ogóle to wczoraj w necie znalazłam polskich lekarzy w Karlsruhe czyli 25 km ode mnie. Są tam ginekolodzy, dentyści, interniści, pediatrzy - także jak coś to wiem gdzie jechać
Wszystko się pięknie układa, ja zaczynam niemiecki rozumieć, dużo sobie już przypomniałam. Ściągnęłam sobie kurs multimedialny z Chomika i codziennie uczę się słówek itd. Bardzo mi to pomaga. We wrześniu jak pójdę na kurs to już będę sporo umiała

Lecę z meinen Kinder na plac zabaw trzymajcie się dziołchy miłego Weekendu !!!
W końcu się doczekałam powieści jak zapewne i reszta dziewczyn bardzo ciekawa byłam co u Ciebie Kurcze jaka TY pracowita dziewczynka jesteś ale jak skończycie mieszkanie urządzać to i odpoczniesz i nas fotkami proszę zasypać A co do tabletek to zazdraszczam efektów dodatkowych mąż się wcale nie dziwie, że zachwycony i nie dziwie się, że tak ładnie chudniesz ale to już moja brzydka teoria mi nigdy nikt na tak długo tabletek nie przypisał, Twoja mama musi mieć dobre gadane ale fajnie też, że w razie W masz lekarzy polskich pod ręką. Ciesze się, że pozytywnie do nauki niemca podchodzisz ( pamiętam jak się martwiłaś wcześniej) i powodzenia życzę
Stary 2012-08-10, 15:14   #2136
mielnus
Wtajemniczenie

Monia to ty niedługo jak prawdziwa niemka będziesz) heheh... Normalnie wymiecieisz nas wszystkie

zazdroszcze tabletek... ja się zdecydowałam i w przyszłym miesiącu pojde do gina i zaczne jakieś tabsy brać... za dużo stresu mam przez inne zabezpieczenia.
Stary 2012-08-10, 15:33   #2137
Margot85
Wtajemniczenie

meeedzik tak z ciekawości zapytam bo bardzo mi się te fryzury z warkoczem podobają, ile płacisz fryzjerce za taka przyjemność? Bo ja w ogolę nie mam pojęcia ile może to być a chciałbym spróbować i chce wiedzieć żeby się oskubać nie dać
Stary 2012-08-10, 15:41   #2138
heroine86
Zakorzenienie

Hej

Ja już po pracy nareszcie... weekend mam!!! boooże jak się cieszę, 3 dni wolnego! wybyczę się na maxa jedziemy do moich rodziców na wieś, więc tym bardziej wypocznę wśród lasów

Cytat:
No właśnie! Bo ja już na swojej drodze spotkałam wielu "perfekcyjnych" facetów - jeden megaprzystojny, ale głupi że szok, drugi z dobrego domu, ale nudny i jego matka miała mnie za dziewkę ze wsi co to w pole jej syncia wywiedzie, inny z pasją do samolotów której ja totalnie nie ogarniałam, o kolejnym "geniuszu" dowiedziałam się że rzuca dziewczyny jeśli nie widziały filmów Kubricka, a jeszcze inny stawiał na piedestale swoje potrzeby...A każdy z pozoru wydawał się idealny i dużo bym kiedyś dała żeby z nim być.
Już nie będę wspominać o "ideale" za którym latałam 2 lata i zaczęłam się dla niego odchudzać i katować brzuszkami i herbatkami, bo powiedział mi że mam oponkę A potem dwukrotnie zerwał ze mną przez sms!

Mój facet jest normalny, nie wyróżniający się, nie megaprzystojny, z tysiącem wad, ale także z tysiącem zalet i ogromnym serduchem. Wiem że dałby się za mnie poćwiartować, zawsze broni mojego zdania przy innych choć nie zawsze się z nim zgadza, jego mama mnie uwielbia, i ma ogólnie super rodzinę (pomijając bratową i bratową bratowej hyhy). Wie że uwielbiam być budzona drożdżówką serwowaną z kakaem lub kawą i że lubię jeść gdy spaceruję, chociaż tego nie rozumie...Nie umie się ubierać, ale wie że jak ma różowy i niebieski pasek na spodenkach i to samo na koszulce to ma to włożyć, a wcześniej to wyprasować No i kocha mnie i moje humorki (a ja samą siebie bym za nie w upe kopnęła). Hymmmmm... Jestem gupia że tego nie doceniam?
Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie doceń to co masz, bo masz naprawdę wiele a idealnie nigdy nie będzie zresztą, tak jak ktoś już tu napisał: byłoby nudno :P a co do spędzania wspólnie czasu: sama kup bilety do kina i powiedz "Kochanie dzisiaj idziemy do kina" no przecież focha nie walnie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
ha,ha skąd ja to znam: "nie dość,ze szafa pęka mi w szwach,to jeszcze nie mam się w co ubrać!" [LEFT]Skoro wszytskie tak pokutujemy to ja się też przyznam,na kolację zamiast sałatki żżarłam żelki
'Nie ma się w co ubrać, nie ma gdzie powiesić' standard
O Ty kolacja... wyborna

Cytat:
kutwa no... rano się ważyłam i 62,5... Ja nie wiem jak to się dzieję Musze się bardzie pilnować bo waga mi skacze w kółko;/Okres mam miec dopiero za 2 tygodnie...
. mam 14 dni na zrzucenie prawie 3 kg... spinam pośladki. Chyba za bardzo sobie pozwalałam na drobne grzeszki, przyznaje się...
Owulację masz
Za duże cele sobie stawiasz a jak Ci się nie uda to się potem frustrujesz postaw sobie bardziej realny cel nie ma się co tak spinać
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 15:42   #2139
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laseczki
U mnie wczoraj wpadły dwa desperadosy alee został mi ostatni miesiąc w Pl to korzystam na wadze nie wiem ile, bo nawet nie stawałam

Aa byłam wczoraj u fryzjerki zapleść tego warkocza no i zrobił mi Tż parę zdjęć to dodam zaraz do albumu
A to w Niemczech nie ma desperadosów?
Piękny ten warkocz!!! i Ty cała piękna!

No i najważniejsze:
Kochana Moja życzę Ci duuużo zdrówka, szczęścia w życiu osobistym, spełnienia tych najskrytszych marzeń ukrytych pod puchową poduchą, albo w Twoim sekretnym miejscu, byś ze swoim boyfriendem była najszczęśliwsza na świecie i byście kochali się całe życie bardzo mocno! Niech zarywa nocki i niech będzie dobry w te klocki Życzę Ci sukcesów w życiu zawodowym i osobistym, niebanalnych wyzwań, dużo forsy, śmiechu na twarzy, sexi dupki, zgrabnych nóżek całe życie, utrzymania wyje.bistej opalenizny powtórnego wyhodowania pięknych pazurków, gładkich włosów i dużych cyców żeby cellulit nigdy Cię nie dopadł i żeby nigdy nie była Ci potrzeban liposukcja No i utrzymania tych durnych i głupich kilogramów! Wszystkiego Najlepszego Skarbie 100 lat

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Chciałam się pochwalić, że na wadze jest - 1kg
Bravissimo!

Cytat:
Jejuuu okna pomyte, pranie nastawione, kotlety potłuczone...Czas na II śniad - 2 połówka pieczarkarza No i zbieram się do tego biura. Mam nadzieję że dziś już babka przyjdzie. A promotor dalej nie odp Genialnie!
Jaki pracuś
Ta promotor to se w kulki leci
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-10, 15:49   #2140
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Hej dziewczyny!
Byłam wczoraj u ex oddać mu pierścionek zaręczynowy i po resztę swoich rzeczy. Rozmawialiśmy przez 3 godziny. Rozeszliśmy się w miłej atmosferze, ale powiedział kilka rzeczy po których mnie zmroziło. Myślałam, że będzie mnie przepraszał itd. a wiecie co on zrobił? Powiedział, że musimy się rozstać, bo on i tak się nie zmieni, że będzie dla mnie dalej tym samym sku...synem i że się nie zmieni. Że nie chce lepszej pracy (bo mu załatwiałam), że się cieszy tym, że teraz może oglądać na okrągło mecze, że tak mu jest dobrze jak jest. Ja powiedziałam, że nie mam sobie nic do zarzucenia, bo się starałam itd. ale to on się źle zachowywał, a on że ma mi do zarzucenia jedną rzecz- że od niego za dużo wymagałam. Przepraszam, ale to, żeby facet zrobił maturę, prawo jazdy i poszedł do lepszej pracy to jest ZA DUŻO no ja pierdziule! Co on sobie wyobrażał, że ja będę na niego harować, a on będzie siedział z piwkiem przed telewizorem? Za tą jego marną pensję na pewno nie utrzyma rodziny!
Jestem o tak zszokowana tym co mi powiedział. Ja byłam dla niego za dobra po prostu. Myślałam, że on się dla mnie zmieni, a przez te wszystkie lata tylko mnie oszukiwał! Czujecie ponad 6 lat kłamstw!! To nie mógł mi tego wcześniej powiedzieć? Tylko mnie oszukiwał "tym razem na prawdę się zmienię" itd. Jestem tak zła, rozżalona, zszokowana, że nie wiem jak mam się ogarnąć.
Kiedyś myślałam, że miłość wszystko przetrwa, ale teraz już nie wierzę w miłość :gun :

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 15:53   #2141
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
a tam jakoś daje rady dziś jest inny ale za kilka dni jak pójdę do pracy znów będzie inny . Póki co mam week który spędzę w domu bo gdzie pójdę z kuternogą
No to jestem z Ciebie dumna dobrze, że się nie poddajesz i pomagasz swojej Kuternodze

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Jestem i ja Przepraszam, że się nie pożegnałam, ale tak nagle wyjechałam do rodziców, a tu Internet słaby i remont do tego... Chyba dopiero we wrześniu popiszę z Wami. Ale ja tu zaglądam i jak zobaczyłam 51 stron to się załamałam, ja tego nigdyy nie nadrobię
I w ogóle jakieś niesnaski widzę się narodziły co do kolejnej części wątku...
Z odchudzaniem i ćwiczeniem u mnie przerwa, bo mama dokarmia. Mam tylko nadzieję, że nie utyję za bardzo
Życzę wszystkim udanej resztki wakacji
Hej! fakt, nie było Cię dawno ale spoko, nie musisz nadrabiać bo nadrobiłabyś te 50 stron, i już miałabyś w tym czasie kolejne 50 więc lepiej bądź na bieżąco
Niesnaski już zażegnane
Nawzajem! zaglądaj do nas

Cindy brak mi słów.... co za palant jakieś takie yyy... duże dziecko żyjące w nierealnym świecie... tym bardziej nie powinno być Ci żal tego związku...
Stary 2012-08-10, 16:00   #2142
heroine86
Zakorzenienie

Monia!!!!!!!!! wreszcie napisałaś! ale Cię czeka kołchoz ale potem będzie co podziwiać uporacie się ze wszystkim i będzie przytulnie
Super, że chudniesz po tych tabletkach no i, że mają taki skutek uboczny wcale się nie dziwię, że mężuś zadowolony głupi by był jakby nie był no i fajnie, że nie musisz iść do gina
Widzę przełamanie w myśleniu "na NIE" w stosunku do języka niemieckiego super wykazujesz inicjatywę i sama chcesz się uczyć, fajno! trzymaj się ciepło i wracaj do nas jak najszybciej z nowym opowiadaniem ja też prawdopodobnie nie będę się udzielać na weekendzie, bo jadę do rodziców, a u rodziców to wiadomo w końcu jadę tam wypocząć! I może na Golców pójdę Buuuuuziole! i dla synków i męża też
Stary 2012-08-10, 16:02   #2143
mielnus
Wtajemniczenie

heroine ale jak sie stawia cele to wtedy lepiej idzie... Musze się zepnąć bo inaczej, bez kopa to podchodze do tego "jak bedzie to będzie".
po za tym... fajne życzenia) uśmiałam się
KOCHAM FRUGO

cindy tymbardziej... dobrze że się z nim rozstałaś!!! lepiej teraz niż po ślubie. Co za koleś... w życiu bymz takim nie chciała być. Facet musi być facetem a nie dzieciakiem... Zająć się rodziną!!

PS. fajne fotki masz w albumie widze że sesyjka była

Edytowane przez mielnus
Czas edycji: 2012-08-10 o 16:13
mielnus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 16:03   #2144
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Cindy brak mi słów.... co za palant jakieś takie yyy... duże dziecko żyjące w nierealnym świecie... tym bardziej nie powinno być Ci żal tego związku...
No niby tak, ale 6 lat razem... tyle lat zmarnowanych...

Dodałam zdjęcia do albumu, jak byście chciały mnie zobaczyć

Stary 2012-08-10, 16:03   #2145
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Byłam wczoraj u ex oddać mu pierścionek zaręczynowy i po resztę swoich rzeczy. Rozmawialiśmy przez 3 godziny. Rozeszliśmy się w miłej atmosferze, ale powiedział kilka rzeczy po których mnie zmroziło. Myślałam, że będzie mnie przepraszał itd. a wiecie co on zrobił? Powiedział, że musimy się rozstać, bo on i tak się nie zmieni, że będzie dla mnie dalej tym samym sku...synem i że się nie zmieni. Że nie chce lepszej pracy (bo mu załatwiałam), że się cieszy tym, że teraz może oglądać na okrągło mecze, że tak mu jest dobrze jak jest. Ja powiedziałam, że nie mam sobie nic do zarzucenia, bo się starałam itd. ale to on się źle zachowywał, a on że ma mi do zarzucenia jedną rzecz- że od niego za dużo wymagałam. Przepraszam, ale to, żeby facet zrobił maturę, prawo jazdy i poszedł do lepszej pracy to jest ZA DUŻO no ja pierdziule! Co on sobie wyobrażał, że ja będę na niego harować, a on będzie siedział z piwkiem przed telewizorem? Za tą jego marną pensję na pewno nie utrzyma rodziny!
Jestem o tak zszokowana tym co mi powiedział. Ja byłam dla niego za dobra po prostu. Myślałam, że on się dla mnie zmieni, a przez te wszystkie lata tylko mnie oszukiwał! Czujecie ponad 6 lat kłamstw!! To nie mógł mi tego wcześniej powiedzieć? Tylko mnie oszukiwał "tym razem na prawdę się zmienię" itd. Jestem tak zła, rozżalona, zszokowana, że nie wiem jak mam się ogarnąć.
Kiedyś myślałam, że miłość wszystko przetrwa, ale teraz już nie wierzę w miłość :gun :
Miałam się nie wypowiadać na temat związków, ale normalnie mnie zamurowało jak to przeczytałam. Kochana dobrze, że już jest to za Tobą, 6 lat to bardzo długo ale jak widać faceci udawać potrafią , tylko nie mogę zaczaić po co on udawał ? Dawał Ci nadzieje , palant i tyle w temacie . A Ty ambitna jesteś dziewczyna obrotna i odważna i nie żebym się wymądrzała ale się nie zdziwię jak niedługo kogoś poznasz
Stary 2012-08-10, 16:09   #2146
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Margot dziękuję kochana

Stary 2012-08-10, 16:10   #2147
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczyny!
przykro mi szkoda tylu lat ale jak to się mówi lepiej późno niż wcale i ciągnąć to i ciągnąć i tylko niszczyć sobie życie bo męczyłabyś się okropnie Nie byliście dla siebie stworzeni, szkoda tylko że człowiek tyle czasu potrzebuje żeby to zrozumieć Takie nasze życie :/ mam nadzieje że wszystko się ułoży i znajdziesz sobie sto razy lepszego faceta od tamtego Jesteś fajną, sympatyczną, ładną i bardzo mądrą dziewczyną Teraz trzeba się wziąć w garść i śmiało iść dalej, korzystać z życia
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 16:13   #2148
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine ale jak sie stawia cele to wtedy lepiej idzie... Musze się zepnąć bo inaczej, bez kopa to podchodze do tego "jak bedzie to będzie".
po za tym... fajne życzenia) uśmiałam się
KOCHAM FRUGO
A czy ja powiedziałam żeby sobie nie stawiać celów? Napisałam żebyś postawiła sobie cel REALNY a wtedy będzie łatwiej bez spięcia i zdenerwowania

hehe

Cytat:

No ja wiem... życie mu się kiedyś odwdzięczy

Piękna jesteś! a zdjęcia yyy.... profesjonalne
Stary 2012-08-10, 16:18   #2149
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Milenka też dziękuję nawet nie wiecie ile dla mnie znaczy wasze wsparcie moja przyjaciółka wyjechała do Turcji, wraca za tydzień, nawet nie mam z kim o tym pogadać.

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No ja wiem... życie mu się kiedyś odwdzięczy

Piękna jesteś! a zdjęcia yyy.... profesjonalne
Mam nadzieję, że mu się życie odwdzięczy za to jakim był sku....

Dzięki

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Cindy, kochana dziękuję Ty nawet nie wiem ile coś takiego dla mnie znaczy. Ja byłam taka zakompleksiona jeszcze rok temu, że już miałam iść do psychologa Ale założyłam bloga żeby te stylizacje, przemyślenia nt wyglądu, itp. sobie gdzieś chomikować i dopiero teraz wyszłam na prostą. Ale nie raz tu już pisałam, że i tak gdy przebywam w towarzystwie bratowej TŻ i jej przyszłej bratowej to i tak czuję się jak szara mysz
Ale Ci się super z tą Anglią trafiło. Jejuuu, przedmieścia Londynu, toż to sielanka! I takie starsze dzieci, w dodatku ten szereg udogodnień no i ta wypłata. Jejciu...Naprawdę super!
A Ty myślisz, że ja mam inaczej? Jestem zakompleksiona niesamowicie przez tego palanta. Byłam u psychologa jak się z nim rozchodziłam, pomógł mi podjąć właściwą decyzję.

Stary 2012-08-10, 16:25   #2150
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielonykotek Pokaż wiadomość
Sorry, że odpisuję na post Dzaga do Heroine ;-) ale ja z moim TŻ już prawie 6 lat, nie zaręczeni ani nic, planujemy wspólną przyszłość oczywiście, ale tak jak Ty Dzaga mam dokładnie - są dni że gadamy i nie możemy przestać, a są takie, że jedno słowo wywołuje kłótnię a jakieś drobiazgi po prostu są zaczątkiem takiej awantury że koszmar. Ale wydaje mi się, że to dlatego, że jak ma się jakąś ważną sprawę, to się jej przygladasz z uwagą, analizujesz wiele punktów widzenia, ważysz słowa. A jak masz drobiazg, to palniesz byle głupotę, a druga osoba źle to odbierze, obrazi ją to no i bałagan emocjonalny gotowy my wtedy mamy przerwę na 1 dzień od siebie (bo nie mieszkamy ze sobą), na drugi dzień któreś, które się czuje bardziej winne dzwoni do drugiego i jakoś się stara wyciągnąć rękę. Mi też przeszkadzają takie drobiazgi głupie np, jemy obiad, a on mi nie przyniósł widelca, tylko sobie, albo że mnie nie przepuszcza w drzwiach, albo że notorycznie nie odczytuje moim maili no ale kurcze, tłumaczę sobie że przecież jest tyle innych rzeczy które w nim uwielbiam, więc jednak nikt nie jest idealny!

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

To że nie zadzwonił to nie znaczy że nie tęsknił ;-)

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Hmmm.. myślę że każda para to przeżywa. Musisz sama się postarać żeby coś ożywić, tak mi się wydaje. Przynajmniej u mnie tak to działa. Np. my nigdzie nie wychodziliśmy do restauracji ani nic, ale ja chciałam to zmienić i mówię TŻ żeby zabrał mnie na urodziny na kolację. No i zrobił to, a potem tak mu się spodobało, że zaczęliśmy to robić częściej ;-) ale też nie za często max 1 raz na mies, a nawet rzadziej, ale gdyby byłoby to częściej to pozbawilibyśmy to uroku ;-) ostatnio byliśmy w kinie, też fajna randka. A odkąd znaleźliśmy małe kotki i się nimi zajmowalismy to też jakoś ożywił się nasz związek, jakiś cel mieliśmy przed sobą - znaleźć dom maluchom. ;-) a teraz razem uprawiamy sport - ja biegam, a TŻ jeździ na rowerze, wzdłuż tej samej trasy. Myślę, że powinniście poszukać czegoś wspólnego, nawet prozaicznego, jak np. wyprawa do zoo w niedzielę. Bo ja z moim TŻ nie mam też wszystkich wspólnych rzeczy, co mnie czasem martwi - np. on jest skowronek a ja sowa , on pracuje, ja się uczę, on jest realistą, ja marzycielką, on nie lubi imprez, ja wręcz przeciwnie, ale po prostu wtedy jak chcę pójść to idę ze znajomymi, a TŻ sobie znajduje wtedy coś do roboty. Wspólnych gustów filmowo-serialowych też nie mamy, więc sa wybiórcze programy które oglądamy razem ;-) co nas łączy to oczywiście to że się kochamy i lubimy gry wspólne np na play station trzeba szukać nawet najmniejszych fajnych wspólnych łączących was rzeczy

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Meedzik sto lat ;-) i ujemnych kalorii hehehee

Dzaga - co to to Tiff? dasz link? może mi się uda zastąpić Mel B tym? ;-) bo jednak wieje nudą u mnie w ćwiczeniach.
Zgadzam się z dziewczynami Nie ma ideału My też nie jesteśmy idealne i czasami lepiej zrobić ten krok niż się czepiać Tż To tylko faceci nie domyślą się czego chcemy nawet jak dostaną wskazówki Trzeba nauczyć się żyć z tym i najważniejsze rozmawiać ze sobą czego się oczekuje od tej drugiej osoby bo ani my ani ONI nie ,,wejdą" nam do głowy i nie zobaczą co chcemy Mój Tż też nie jest idealny, ma wady które mnie denerwują i próbuje to zmienić a przynajmniej mu o tym mówić ale to go denerwuje i zły jest na mnie ale już sie do tego przyzwyczajamy bo nie lubie dusić w sobie czegoś co mam do powiedzenia doceniajmy swoich facetów

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Milenka też dziękuję nawet nie wiecie ile dla mnie znaczy wasze wsparcie moja przyjaciółka wyjechała do Turcji, wraca za tydzień, nawet nie mam z kim o tym pogadać.

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Mam nadzieję, że mu się życie odwdzięczy za to jakim był sku....

Dzięki

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

A Ty myślisz, że ja mam inaczej? Jestem zakompleksiona niesamowicie przez tego palanta. Byłam u psychologa jak się z nim rozchodziłam, pomógł mi podjąć właściwą decyzję.
głowa do góry, trzeba wziąć się w garść Zrób coś dla siebie Idź do fryzjer, kup sobie ciucha na poprawę humoru.... Domyślam się jak sie czujesz Jakby mnie Tż zostawił to chyba bym się zabiła totalna pustka w życiu.... Dobrze że czas leczy rany...

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Dziękuję kochane za życzenia

Zelka ja też się super czuję w takim warkoczyku, ale niestety nie robię go za często, bo głupio mi tak co chwila latać do fryzjera :0
Cocktail nio szkoda i zazdraszczam, że umiesz takie pleść

Madziulku nasza kochana!! Wszystkiego najlepszego!!! spełnienia marzeń !!
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 16:27   #2151
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

To znaczy ja go zostawiłam. Byłam u fryzjera, z rudego przeszłam na czekoladę i obciełam dużo włoski. Byłam też na zakupach, kupiłam kilka ubrań, płaszczyk. A dziś byłam w biedronie, a tak szok! Tyle fajnych kosmetyków, na serio! Kupiłam sobie tusz i róż z bell, kulki z rexony, maseczki, spineczki itd.

Stary 2012-08-10, 16:43   #2152
zooska
Zakorzenienie

Od godz 14 nie odzywamy sie z Tz do siebie, ciagle sie mijamy, wychodzimy zeby siebie unikac:/ dzisiaj wrocil zniszczony o 3.20 do domu:/ p.i.e.r.d.o.l.e.:/

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cindy Czytam i nie wierzę:/ Boooosz...jak można być takim d.pkiem za przeproszenie

Stary 2012-08-10, 16:51   #2153
meeedzik
Zakorzenienie

Margot własnie głupio mi częściej chodzić do fryzjerki czesać warkocza, bo robi mi go za darmo mówi, że to 2 minuty roboty i żebym się nie wygłupiała teraz kupuję jej czekoladę, bo głupio tak chodzić i nic nie dawać
A dziewczyna mojego kuzyna jest fryzjerką i bierze 10zł za warkoczyka

Heroine dziękuję za te świetne życzenia kochana Ty moja

Cindy kochana moim zdaniem dobrze zrobiłaś zostawiając go gdyby chociaż teraz pokazał, że mu na Tobie zależy a on nic! Znajdziesz jeszcze tego jedynego

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Milenko dziękuje kochana
Stary 2012-08-10, 16:56   #2154
zooska
Zakorzenienie

Monia W końcu napisałaś
Super, że się wszystko układa. Z mężem, tabletki dopasowane, kurs ^^ Ho ho, pełnia szczęścia pewnie Jeszcze trochę i domek będzie cud miód To czekamy do poniedziałku! No i zazdroszczę pogody, u mnie szaro

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Meeedzik No nie mogę...jakie Ty masz cyce na tych zdjęciach

Stary 2012-08-10, 17:08   #2155
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:

No widzisz,te jego zachowanie chyba utwierdziło Cię w tym,że dobrze zrobiłaś zostawiając tego doopka.A ze jesteś pinkna i młoda to te 6 lat to nic
Stary 2012-08-10, 17:13   #2156
meeedzik
Zakorzenienie

Cindy ale laseczka z Ciebie
Zoska przestań Ty wariatko Ty

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cindy ja też ostatnio kupiłam w Biedronie tusz do rzęs i błyszczyk z bell i zadowolona jestem, a naprawdę tanio
Stary 2012-08-10, 17:17   #2157
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Od godz 14 nie odzywamy sie z Tz do siebie, ciagle sie mijamy, wychodzimy zeby siebie unikac:/ dzisiaj wrocil zniszczony o 3.20 do domu:/ p.i.e.r.d.o.l.e.:/

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cindy Czytam i nie wierzę:/ Boooosz...jak można być takim d.pkiem za przeproszenie
Zooska, jak sie masz meczyc tak jak ja to zastanow sie czy to ma sens. Jesli uwazasz ze tak to ok
No widzisz jednak mozna

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
Cindy kochana moim zdaniem dobrze zrobiłaś zostawiając go gdyby chociaż teraz pokazał, że mu na Tobie zależy a on nic! Znajdziesz jeszcze tego jedynego
Mam nadzieje, ze gdzies czeka na mnie ten jedyny, ale watpie!

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
No widzisz,te jego zachowanie chyba utwierdziło Cię w tym,że dobrze zrobiłaś zostawiając tego doopka.A ze jesteś pinkna i młoda to te 6 lat to nic
No tak, teraz wiem, ze dobrze zrobilam. Ale ciezko mi tak samej. Zawsze mialam go

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Cindy ale laseczka z Ciebie
Zoska przestań Ty wariatko Ty

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cindy ja też ostatnio kupiłam w Biedronie tusz do rzęs i błyszczyk z bell i zadowolona jestem, a naprawdę tanio
Dzięki

Ja jeszcze nie uzywalam :P

Wszystkiego najlepszego

Stary 2012-08-10, 17:28   #2158
uaoo
Zakorzenienie

Czytam was i czytam, a mało się udzielam chyba się uzależniłam :P. Ja właśnie przyjechałam z zakupów.. hm, i nic nie kupiłam Byłam w jednym i drugim rossmanie, a oby dwa zamknięte, ja nie wiem co oni jakieś święto mają czy co. Chciałam sobie jakieś kosmetyki kupić, a tu . Weszłam do trzech lumpków, ale nic ciekawego dla siebie nie upatrzyłam, kupiłam tylko fajną bluzeczkę dla mojej córci za 1,60 zł.

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 18:45   #2159
Like_a_women
Zadomowienie

[QUOTE=[B] Cindy90[/B];35815138]Zooska, jak sie masz meczyc tak jak ja to zastanow sie czy to ma sens. Jesli uwazasz ze tak to ok
No widzisz jednak mozna

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Mam nadzieje, ze gdzies czeka na mnie ten jedyny, ale watpie!

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

No tak, teraz wiem, ze dobrze zrobilam. Ale ciezko mi tak samej. Zawsze mialam go [COLOR="Silver"]

Kwestia przyzwyczajenia,ale nie martw się Taka laska jak Ty długo nie pozostanie sama

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

No co tu tak cicho?Pewnie wszystkie ostro ćwiczycie i nie macie czasu na spamowanie
Moje menu:
-2 grahamy z sałatą,polędicą i pomidorem.
-twaróg 100g.z nektaryną,1/2 banana,kilka winogron.
-filet,pomidor,szkl.kefiru
-?
Stary 2012-08-10, 18:58   #2160
meeedzik
Zakorzenienie

Cindy dziękuję

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości