Licealistki 2012 - łączmy się! :D - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-10, 13:36   #751
Black_Eyes
Zadomowienie

Dot.: Licealistki 2012 - łączmy się! :D

[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;3580818 4]I bez nas

No i wróciłam z zakupów, wreszcie dorwałam kremowy ażurowy sweterek i szorty z koronka. Zmieniam styl na bardziej elegancki[/QUOTE]

Aaaaa gdzie kupiłaś?! Też zmieniam styl przez liceum...

[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;3581037 0]A za trzy lata założyć wątek o studentkach[/QUOTE]

Pewnikiem!
Black_Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 13:42   #752
gretally
Zadomowienie

Tak mam długie nogi

Lecę, bo o 15 jadę do Babci...mam straszliwy humor... odezwę się po weekendzie do Was
Stary 2012-08-10, 13:52   #753
6291cc2e5cca5cd6ab177e5efe4c5e0758342977
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kejszi Pokaż wiadomość
Nie wiem, bo dopiero jutro chyba będę pierwszy raz olejować, ale ja mam dosyć ciemne włosy, a więc i tak pewnie nie zauważę
To różnica 2-3 tonów w ciągu 2 miesięcy, więc możliwe. Ale na moich miedziano - kasztanowych widać

Cytat:
Napisane przez Black_Eyes Pokaż wiadomość
Aaaaa gdzie kupiłaś?! Też zmieniam styl przez liceum...

Pewnikiem!

Rzeczy z koronkami (a mam ich juz duzo) kupuje najczęściej w Reserved, Mango, Top Secret i H&M.
A, i jeszcze w Stradivariusie To mój ulubiony sklep, zawsze coś wyniucham Tam to sa same ażurki, koronki, falbanki

Cytat:
Napisane przez gretally Pokaż wiadomość
Tak mam długie nogi

Lecę, bo o 15 jadę do Babci...mam straszliwy humor... odezwę się po weekendzie do Was
Pa pa Trzymaj się

Ja tez zmykam
6291cc2e5cca5cd6ab177e5efe4c5e0758342977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 15:15   #754
__A__
Zakorzenienie

Cytat:
Ale my nie mówimy o wrześniu, tylko aktualnie o maju 2015

Poza tym tytuł wątku chyba mówi sam za siebie... ;P
ojj nie rzucaj się

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

może i etyka to lepiej, ale ktoś mnie kiedyś nastraszył że tam sie trzeba o wszystkich religiach uczyc

-Żałujesz ?
- A Ty żałujesz?
-Ja nic nie zrobiłem
-No właśnie, żałujesz, że nic nie zrobiłeś?

__A__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 15:43   #755
Black_Eyes
Zadomowienie

[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;3581092 7]

Rzeczy z koronkami (a mam ich juz duzo) kupuje najczęściej w Reserved, Mango, Top Secret i H&M.
A, i jeszcze w Stradivariusie To mój ulubiony sklep, zawsze coś wyniucham Tam to sa same ażurki, koronki, falbanki [/QUOTE]

Stradivarius jest genialny Ale drogi... ;< I nie wiem czy tylko u mnie tak jest, ale ubrania w tym sklepie mają taki specyficzny zapach...

Cytat:
Napisane przez __A__ Pokaż wiadomość
ojj nie rzucaj się
może i etyka to lepiej, ale ktoś mnie kiedyś nastraszył że tam sie trzeba o wszystkich religiach uczyc
Ależ nie rzucam, mówię tylko
Jak dla mnie etyka lepsza, bardziej przemawia do mnie
Stary 2012-08-10, 15:58   #756
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Ależ nie rzucam, mówię tylko
Jak dla mnie etyka lepsza, bardziej przemawia do mnie
A ja na etykę i religię będę chodziła tylko i wyłącznie ze względu na ocenę
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 16:05   #757
__A__
Zakorzenienie

Kaveri grasz na gitarze ?

-Żałujesz ?
- A Ty żałujesz?
-Ja nic nie zrobiłem
-No właśnie, żałujesz, że nic nie zrobiłeś?

__A__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 16:10   #758
Kaveri
Spaceroholiczka

Niestety nie, a czemu pytasz?
Stary 2012-08-10, 16:24   #759
moniaher1996
Raczkowanie

[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;3580392 0]Nie jedna, oj nie. Po prostu nie da sie wszystkiego uczyc na 5.

Ja wole nie odpuszczac majzy bo jeszcze ją moga tak utrudnić, ze szok

Etykę sama wybrałam

OMG! [/QUOTE]

oj oj żbyś się nie zdziwiła miałam dziewczyny w klasie (swoją drogą nie nawidziłam ich) które ze wszystkiego chciały mieć 5 lub sześć (cząstkowe same piątki) z każdego przedmiotu, ogarniacie? to było ich zycie, poza nauką NIC. A jak dostawały czwórkę to do pani i "proszę pani a czy mogę na 5 poprawić?" albo załamane "boże jak ja mogłam tak to zawalić"
WTF? nie lubiłam się z nimi i zawsze o te ich oceny kłóciłam ja rozumiem ambicje itd, ale niech nie mają do ludzi pretensji i nie wkopują całej klasy bo "one muszą mieć 6 na koniec" dosłownie ze wszystkiego chciały 6 na koniec gim, nawet jeżeli nie zasługiwały a nauczyciele im staiwiali bo ich lubili, w końcuy skończyły każda chyba z jedną 5
jak tylko je będę widzieć teraz to udam że nie zauważam ich obecności

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez lilithin4 Pokaż wiadomość
Osz Ty, też by mi się przydały jakieś zakupy Z tym stylem, to tak jak ja. Już od roku zmieniam, w końcu liceum zobowiązuje i pokochałam szpilki, genialna sprawa
ja też chcę zmienić styl, na te marynarki, koronki itd. wicie o co mi cho chciałabym po prostu dobre wrażenie na ludziach wywrzeć
też macie tak że jak skończyłyście gim to chcecie się zmienić tak, żeby jak ktoś was ze starej szkoły zobaczy to powiedział takie "WOW"
żeby im się łyso zrobiło ?
(wiem głupie mam pomysły ) ale serio tak bym chciała

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;3581037 0]A za trzy lata założyć wątek o studentkach[/QUOTE]

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;3581092 7]To różnica 2-3 tonów w ciągu 2 miesięcy, więc możliwe. Ale na moich miedziano - kasztanowych widać

A, i jeszcze w Stradivariusie To mój ulubiony sklep, zawsze coś wyniucham Tam to sa same ażurki, koronki, falbanki

Pa pa Trzymaj się

Ja tez zmykam[/QUOTE]

kocham Mango i Reserved
Mango niestety jest drogi ale ubrania mają świetne. Podoba mi się ich styl, w Reserved to samo, ale Mango bardziej . Tylko wiadomo, kasą nie s*am
Stary 2012-08-10, 16:27   #760
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez moniaher1996 Pokaż wiadomość
oj oj żbyś się nie zdziwiła miałam dziewczyny w klasie (swoją drogą nie nawidziłam ich) które ze wszystkiego chciały mieć 5 lub sześć (cząstkowe same piątki) z każdego przedmiotu, ogarniacie? to było ich zycie, poza nauką NIC. A jak dostawały czwórkę to do pani i "proszę pani a czy mogę na 5 poprawić?" albo załamane "boże jak ja mogłam tak to zawalić"
WTF? nie lubiłam się z nimi i zawsze o te ich oceny kłóciłam ja rozumiem ambicje itd, ale niech nie mają do ludzi pretensji i nie wkopują całej klasy bo "one muszą mieć 6 na koniec" dosłownie ze wszystkiego chciały 6 na koniec gim, nawet jeżeli nie zasługiwały a nauczyciele im staiwiali bo ich lubili, w końcuy skończyły każda chyba z jedną 5
jak tylko je będę widzieć teraz to udam że nie zauważam ich obecności

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

ja też chcę zmienić styl, na te marynarki, koronki itd. wicie o co mi cho chciałabym po prostu dobre wrażenie na ludziach wywrzeć
też macie tak że jak skończyłyście gim to chcecie się zmienić tak, żeby jak ktoś was ze starej szkoły zobaczy to powiedział takie "WOW"
(wiem głupie mam pomysły ) ale serio tak bym chciała
[COLOR="Silver"]
Miałam w klasie taki obiekt westchnień. Ze wszystkiego celujący i chyba z dwóch przedmiotów 5. Jakie biedactwo było załamane, gdy dostał świadectwo i ujrzał te oceny

Nie tylko Ty.
Chociaż osobiście nie przepadam za koronkami. Marynarki, sweterki, sukienki, owszem Ale i czasem lubię założyć dres czy skórzaną kurtkę i martensy

Siedzę i próbuję stworzyć listę ubrań, które chciałabym kupić. Nic nie wchodzi mi do głowy, a szafę mam pustą

Edytowane przez Kaveri
Czas edycji: 2012-08-10 o 16:53
Stary 2012-08-10, 17:37   #761
susuanne
Wtajemniczenie

Apropos studentek... właśnie oglądam "Ukrytą prawdę" gdzie studentce zabraniają spotykania się z chłopakami hahahah
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 17:49   #762
lilithin4
Raczkowanie

GG do lilithin4

Cytat:
jak tylko je będę widzieć teraz to udam że nie zauważam ich obecności [COLOR="Silver"]
Też miałam w klasie takie dziewczyny. No, ale najgorszym przypadkiem była jedna z nich - bo reszta przynajmniej miała lauretów, to mogły. No, ale tamta konkretna była idiotką, nie miała wyczucia, zachowywała się jak dziecko i nie miała podstawowej wiedzy o życiu. Kiedyś, kiedy gość z historii przyłapał ja na ściąganiu, rozpłakała się i powiedziała, ze "przecież Jowita i x /koleżanka z ławki/ tez miały... w ogóle wszyscy mieli" (siedziałam ławkę przed nią - uwielbiała sie przypieprzać do mnie i do mojej paczki, wrrr!).

Cytat:
Napisane przez moniaher1996
(wiem głupie mam pomysły ) ale serio tak bym chciała[COLOR="Silver"]
Mam identycznie! Może to jakieś głupie i dziecinne, ale no... to byloby fajne. Zeby im szczeki opadly A juz zwlaszcza tym, ktorych nie lubie. Ah, taka ponura satysfakcja!

Cytat:
Napisane przez Kaveri
Nie tylko Ty.
Chociaż osobiście nie przepadam za koronkami. Marynarki, sweterki, sukienki, owszem Ale i czasem lubię założyć dres czy skórzaną kurtkę i martensy
Ach - skórzana kurtka, martensy - taki obiór mnie niesamowicie jara. Jestem w nim zakochana, ale siebie niestety w nim nie widze, czulabym sie szara No i naprawdę nie rozstałabym się z butami na obcasie, sukienkami, itp.

Cytat:
Napisane przez susuanne
Apropos studentek... właśnie oglądam "Ukrytą prawdę" gdzie studentce zabraniają spotykania się z chłopakami hahahah
hahaha, rodzice!? o.O fajni -,- Jakby miała takich genialnych, przeprowadziłabym się na drugi koniec świata

Edytowane przez lilithin4
Czas edycji: 2012-08-10 o 17:51
lilithin4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 17:59   #763
Black_Eyes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Też to oglądam!

Haha moja szafa jest pełna, ale nie chodzę w połowie rzeczy... Wydają mi się takie dziecinne...
Stary 2012-08-10, 18:25   #764
Lovemee
Wtajemniczenie

Mogę do Was dołączyć ? : )

Natalia, 20.07, wybieram się na profil turystyczny : )
Stary 2012-08-10, 18:41   #765
Black_Eyes
Zadomowienie

Heeej, witamy ;*

Profil turystyczny? Jakie przedmioty masz R?
Stary 2012-08-10, 18:47   #766
Lovemee
Wtajemniczenie

geografia, angielski i drugi język- okaże się we wrześniu ; )
Stary 2012-08-10, 18:53   #767
moniaher1996
Raczkowanie

hej Natalia
Stary 2012-08-10, 18:57   #768
Lovemee
Wtajemniczenie

hej ;*
Stary 2012-08-10, 19:03   #769
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Ach - skórzana kurtka, martensy - taki obiór mnie niesamowicie jara. Jestem w nim zakochana, ale siebie niestety w nim nie widze, czulabym sie szara No i naprawdę nie rozstałabym się z butami na obcasie, sukienkami, itp.
Szara? Nigdy
Ja niestety nie mogę nosić butów na obcasie, więc jestem wierna, że baleriny także mogą wyglądać uroczo i elegancko, a przy okazji liczę na jeszcze większy wzrost
Cytat:
Napisane przez Lovemee Pokaż wiadomość
Mogę do Was dołączyć ? : )

Natalia, 20.07, wybieram się na profil turystyczny : )
Hej
Stary 2012-08-10, 19:10   #770
moniaher1996
Raczkowanie

Jeżu! kocham skórzane kurtki mam dwie, jedną z h&m a drugą taką prawdziwą skórę i taką bardziej rockową wersję ale kocham obie za to nie noszę ich do martensów (nie mam ) ale do kozaków albo do militarnych na obcasie (są śliczne btw) za to chłopaki w skórach i martensach nieźle mnie jarają

jak widzę chłopaka w skórze na ulicy to normalnie oczy robią mi się jak spodki i nie mogę się za nim nie obejrzeć

Edytowane przez moniaher1996
Czas edycji: 2012-08-10 o 19:11
moniaher1996 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 19:11   #771
KaRaa xD
Rozeznanie

Ale Wam zazdroszczę z tym wzrostem ponad 170 ja mam 162 w kapeluszu i do tego nie umiem chodzić w szpilkach ! no chodząca tragedia ze mnie
KaRaa xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 19:23   #772
Lovemee
Wtajemniczenie

a ja poluje teraz na jakąś skórzaną kurtkę : D

a co do wzrostu, to też nie jestem za wysoka- 165 : (
Stary 2012-08-10, 19:37   #773
lilithin4
Raczkowanie

GG do lilithin4

Cytat:
Napisane przez Kaveri
Szara? Nigdy
Ja niestety nie mogę nosić butów na obcasie, więc jestem wierna, że baleriny także mogą wyglądać uroczo i elegancko, a przy okazji liczę na jeszcze większy wzrost
No, może nie szaro - ale czarny to nie jest mój kolor Jeszcze rok temu mialam duuuuza niedowage i do teraz unikam czarnego ; ) z przyzwyczajenia. Acz kurtke skórzana mam i ja kocham! A co do balerin, zgadzam sie, sa urocze i eleganckie. Na kims, bo u mnie podkreslaja krzywe nogi

Cytat:
Jeżu! kocham skórzane kurtki mam dwie, jedną z h&m a drugą taką prawdziwą skórę i taką bardziej rockową wersję ale kocham obie za to nie noszę ich do martensów (nie mam ) ale do kozaków albo do militarnych na obcasie (są śliczne btw) za to chłopaki w skórach i martensach nieźle mnie jarają

jak widzę chłopaka w skórze na ulicy to normalnie oczy robią mi się jak spodki i nie mogę się za nim nie obejrzeć
Ja też swiruje na widok takich facetow! A jeszcze jak maja dlugie wlosy, to juz w ogole. Koleżanki sie ze mnie śmieją, bo najpierw sie podniecam, ze facet ładny, bo glany, skora, ubrany na czarno, długie wlosy, a dopiero potem uswiadamiam sobie, ze... jednak nie do konca ladny!
Stary 2012-08-10, 20:56   #774
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:

Dokładnie
Cytat:
No, może nie szaro - ale czarny to nie jest mój kolor Jeszcze rok temu mialam duuuuza niedowage i do teraz unikam czarnego ; ) z przyzwyczajenia. Acz kurtke skórzana mam i ja kocham! A co do balerin, zgadzam sie, sa urocze i eleganckie. Na kims, bo u mnie podkreslaja krzywe nogi

Ja też swiruje na widok takich facetow! A jeszcze jak maja dlugie wlosy, to juz w ogole. Koleżanki sie ze mnie śmieją, bo najpierw sie podniecam, ze facet ładny, bo glany, skora, ubrany na czarno, długie wlosy, a dopiero potem uswiadamiam sobie, ze... jednak nie do konca ladny!
Akurat skórę posiadałam i zamierzam kupić czarną, ale martensy mam białe w kwiatuszki, więc w jakiś sposób się wyróżniam

Ach, jeszcze długowłosi blondyni...
Stary 2012-08-10, 21:04   #775
lilithin4
Raczkowanie

GG do lilithin4

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Akurat skórę posiadałam i zamierzam kupić czarną, ale martensy mam białe w kwiatuszki, więc w jakiś sposób się wyróżniam

Ach, jeszcze długowłosi blondyni...
Blondyni najlepsi Ale ja w ogole dlugowlosymi nie pogardze Na fb mam polubione multum tych stron typu "faceci z dlugimi wlosami", coby czasami popatrzeć na polskich dlugowlosych Ahhh, jestem chora na ich punkcie, no!

Inna sprawa, ze niektorzy maja tez paskudny charakterek. Cos w stylu "Ohh, nie ubierasz się na czarno, nie jesteś tru, pfff!"

Edytowane przez lilithin4
Czas edycji: 2012-08-10 o 21:13
Stary 2012-08-10, 21:12   #776
Black_Eyes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lovemee Pokaż wiadomość
geografia, angielski i drugi język- okaże się we wrześniu ; )
No to tak jak ja Btw. genialny profil

Cytat:

Też uwielbiam skórzane kurtki Mam czarną i ostatnio widziałam w sklepie taką karmelową
A co do chłopaków z takim stylem, to kiedyś ich uwielbiałam, obecnie wolę takich w koszulach w kratę + wąskie spodnie (ale nie bez przesady :P)

Cytat:
Blondyni najlepsi Ale ja w ogole dlugowlosymi nie pogardze Na fb mam polubione multum tych stron typu "faceci z dlugimi wlosami", co by czasami poaptrzec na polskich dlugowlosych Ahhh, jestem chora na ich punkcie, no!

Inna sprawa, ze niektorzy maja tez paskudny charakterek. Cos w stylu "Ohh, nie ubierasz się na czarno, nie jesteś tru, pfff!"
Haha też miałam kiedyś fioła na punkcie długowłosych Przeszło mi po związku z jednym z nich Ogólnie mam kilku znajomych z długimi włosami, głównie to metale ;P Jak chcesz się bliżej z takimi zapoznać, to szukaj po imprezach typu Woodstock, Magia Rocka itp.
No a charakterek to swoją drogą...

Edytowane przez Black_Eyes
Czas edycji: 2012-08-10 o 21:13
Stary 2012-08-10, 21:13   #777
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Blondyni najlepsi Ale ja w ogole dlugowlosymi nie pogardze Na fb mam polubione multum tych stron typu "faceci z dlugimi wlosami", co by czasami poaptrzec na polskich dlugowlosych Ahhh, jestem chora na ich punkcie, no!

Charakterek swoją drogą
Ale zazwyczaj faceci z długimi włosami i takim stylem są jakby... Z pazurem?
Stary 2012-08-10, 21:15   #778
Lovemee
Wtajemniczenie

Cytat:
No to tak jak ja Btw. genialny profil
Też tak sądzę : D.
Stary 2012-08-10, 21:16   #779
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Też uwielbiam skórzane kurtki Mam czarną i ostatnio widziałam w sklepie taką karmelową
A co do chłopaków z takim stylem, to kiedyś ich uwielbiałam, obecnie wolę takich w koszulach w kratę + wąskie spodnie (ale nie bez przesady :P)

Haha też miałam kiedyś fioła na punkcie długowłosych Przeszło mi po związku z jednym z nich Ogólnie mam kilku znajomych z długimi włosami, głównie to metale ;P Jak chcesz się bliżej z takimi zapoznać, to szukaj po imprezach typu Woodstock, Magia Rocka itp.
No a charakterek to swoją drogą...
Nie no, nie pogardziłabym też ciemnym, wysokim ciachem A akurat moje LO w takie obfituje
(Choć u takich też różnie z charakterkiem )

Czyli mówisz, że nie polecasz?
Stary 2012-08-10, 21:22   #780
KaRaa xD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Nie no, nie pogardziłabym też ciemnym, wysokim ciachem A akurat moje LO w takie obfituje
(Choć u takich też różnie z charakterkiem )

Czyli mówisz, że nie polecasz?
O boRZe zielony ! to ja się przeprowadzam przygarniesz mnie? akurat mój typ do mnie faceci w glanach i z długimi włosami w żaden sposób nie przemawiają
KaRaa xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości