Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-10, 11:25   #1561
ParoleParole
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX

Zużyłam serum do rąk BeBeauty.

I kończy mi się źel do twarzy mycia. I jestem z siebie dumna. Bo wzięłam do domu 4 żele w każdym było po połowie i wszystkie już prawie zużyłam Ten dzisiaj przetnę opakowanie to pewnie na 2 użycia starczy
Stary 2012-08-10, 11:28   #1562
Hosenka*
Zakorzenienie

Oj Angel mi się strasznie nie podoba Podobnie jak Innocent.

Ale Aliena kocham Psiknęłam się nimi na ślub

Mam pytanie do dziewczyn siedzących w temacie Oriflame - czy jest jeszcze w ofercie puder mineralny sypki Giordani Gold? To jedyny kosmetyk Oriflame, który mi odpowiada, a już się powoli kończy

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-08-10 o 11:29
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 11:42   #1563
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Hosenko - juz od bardzo dawna go nie widzialam w katalogach, ale pewnie wroci w nowej szacie, teraz Ori zmienia opakowania serii GG, wiec bardzo mozliwe, ze niedlugo znow bedzie do kupienia

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 11:44   #1564
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn siedzących w temacie Oriflame - czy jest jeszcze w ofercie puder mineralny sypki Giordani Gold? To jedyny kosmetyk Oriflame, który mi odpowiada, a już się powoli kończy
Wydaje mi się że nie. Od kiedy ponownie się wpisałam w tym roku do Ori to go nie widziałam w katalogach. A szkoda bo jest super.
Stary 2012-08-10, 12:23   #1565
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Hosenko - juz od bardzo dawna go nie widzialam w katalogach, ale pewnie wroci w nowej szacie, teraz Ori zmienia opakowania serii GG, wiec bardzo mozliwe, ze niedlugo znow bedzie do kupienia
Tylko czyw działaniu bedzie taki sam?

Kilka lat temu uwielbiałam ich krem do rąk i paznokci, był wtedy w zielono-białej tubie, potem zmienili opakowanie i już był do kitu Bo zmienili też coś w składzie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:25   #1566
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko czyw działaniu bedzie taki sam?

Kilka lat temu uwielbiałam ich krem do rąk i paznokci, był wtedy w zielono-białej tubie, potem zmienili opakowanie i już był do kitu Bo zmienili też coś w składzie
Znając ich to pewnie zmienią też skład.
Stary 2012-08-10, 12:45   #1567
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Obfociłam mój zbiór perfumowy Chcecie zobaczyć?
Piękny I te perfumy po babci...

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Na so elixir choruję i kombinuję co zamówić by je mieć za darmo

I niuchałam dzisiaj też Ange ou Demon Givenchy i odkryłam że dostałam odlewkę tandetnej podróby tego z wymianki

[*]Garnier Skin Naturals, Intensywna pielęgnacja ujędrniająca skórę, Roll-On antycellulitowy 'Płaski Brzuch
A mnie ten zapach jakoś w ogóle się nie spodobał (przynajmniej z chusteczki zapachowej)
O jaa, to niezbyt fajnie
Gratuluję zużyć Jak oceniasz ten roll-on?

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
I jestem z siebie dumna. Bo wzięłam do domu 4 żele w każdym było po połowie i wszystkie już prawie zużyłam Ten dzisiaj przetnę opakowanie to pewnie na 2 użycia starczy
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 13:13   #1568
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Księżniczko ale piękna kolekcja!!!! Zazdroszczę Aliena
Dziękuję Alien jest jednym z moich ulubionych zapachów, chociaż mam wrażenie, że on taki zmienny jest. Czasami się nim psiknę to normalnie padam z wrażenia i ekscytacji, a innym razem wydaje mi się jakby jakiś skisły był
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
księżniczko piękna kolekcja też mam zamiar niedługo swoją obfocić
Dzięki Pamiętam, że miałaś trochę flakoników, które chętnie bym przygarnęła
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Księżniczko jaka masz piękną kolekcje! To niesamowite ze masz perfumy z lat 60-tych! A jak zapach? Nie zepsul sie?
Dzięki Zapach jest cudowny, nie zepsuty, znacznie bardziej esencjonalny i głęboki niż teraźniejsze Diorissimo Używam go niestety w minimalnych ilościach z obawy, żeby jakiejś wysypki nie dostać
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
ale masz fantastyczną kolekcję
Dziękuję
Cytat:
Księżniczko, piękny zbiór

Na so elixir choruję i kombinuję co zamówić by je mieć za darmo
YSL Parisienne wąchałam i dla mnie śmierdzą. Może jakiś felerny flakon był.
Aleny są cudne, ale tak drogie A jak zobaczyłam dzisiaj cenę flowerbomb, chyba 50 za 400 zł to padłam
Wąchałam dziś też w YR Iris Noir i Jasmin Noir i są piękne. Kupowałaś je w cenie regularnej?
Versace oba Crystale mi nie podchodzą, jakieś mydlane są.
I niuchałam dzisiaj też Ange ou Demon Givenchy i odkryłam że dostałam odlewkę tandetnej podróby tego z wymianki

Zużyłam:
  1. Pasta Colgate Pro Relief - już druga
  2. Garnier Skin Naturals, Intensywna pielęgnacja ujędrniająca skórę, Roll-On antycellulitowy 'Płaski Brzuch
Dzięki

Teraz jest kilka ofert na So Elixir edt, ja bym się wstrzymała aż będzie edp (na pewno na jesieni albo w zimie się pojawi ).
Parisienne kocham Jest elegancki, a jednocześnie zmysłowy, czuję się w nim bardziej "wartościowa". Sprawdzaj zapachy na skórze, najlepiej psikając się globalnie. Często testowanie na nadgarstku nie oddaje dobrze zapachu, nie mówiąc już o papierowym blotterku. W perfumerii po pobieżnych testach spodobały mi się m.in. DKNY Fresh Blossom i Lalique Fleur de Cristal. Kliknęłam flaszki, a przy testach globalnych zupełnie mi nie podeszły. Lalique ma w sobie jakieś mokre łodygi Z drugiej strony zawsze w perfumerii odrzucała mnie Si Lolita, a kiedyś z wymianki dostałam odlewkę i ... Dlatego warto najpierw sporo testować zapach, zanim się coś wybierze.
Iris Noir kupowałam jak był kiedyś czek 50%, a Tendre Jasmin dostałam w prezencie. Versace to drugie po Miracle Lancoma, które zachwyciły mnie w perfumerii Na mnie są cudne, pudrowo-słodkie, z delikatnym ogonem.

za zużycia
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
A mnie Thierry Mugler wybitnie nie podchodzi. Mam odlewkę Innocenta i Angela różanego, testowałam też Aliena i każdy z nich wybija na mnie jakąś trupią nutę.
Ja uwielbiam Aliena i Innocenta, Angela różanego też. Jedyne, co mi Muglera nie odpowiada to Womanity Najgorsze perfumy, jakie w życiu testowałam. Jak siki zmieszane z potem
Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Zuzylam puder prasowany GG Sublime z Ori

Ksiezniczko - perfumy powalaja, tez chcialabym miec taka kolekcje!

Dzięki
Cytat:
Ja uwielbiam Aliena i Innocenta Angel mi z kolei nie podchodzi Womanity kojarzy mi się z kocim moczem

Zużyłam eyeliner essnece
Ja mam podobnie

Kup kolejny

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Piękny I te perfumy po babci...

A mnie ten zapach jakoś w ogóle się nie spodobał (przynajmniej z chusteczki zapachowej)
Dzięki Wielki skarb

To ja Ci próbkę podeślę. Bo chusteczką to sobie można ... nosa wytrzeć
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 13:27   #1569
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz jest kilka ofert na So Elixir edt, ja bym się wstrzymała aż będzie edp (na pewno na jesieni albo w zimie się pojawi ).

To ja Ci próbkę podeślę. Bo chusteczką to sobie można ... nosa wytrzeć
Jest oferta na edp w limitowanej złotej buteleczce Post ze skanami: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4397
Za dobra dla mnie jesteś...
Stary 2012-08-10, 13:45   #1570
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Jest oferta na edp w limitowanej złotej buteleczce Post ze skanami: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4397
Myślałam, że ona już nieaktualna Właśnie ją zamawiałam, ale już jakiś czas temu. W takim razie to świetna oferta Ale żeby nie było, że namawiam.
Jak coś jeszcze chcesz, to pisz
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 15:52   #1571
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość

A jaki kolor zużyłaś? Bo u mnie 2 leżą i się marnują

Czarny miałam Mój ulubiony eyeliner, z tymże zauważyłam, że z każdym opakowaniem jest gorszy, dlatego nie kupię go więcej. Pierwsze opakowanie było ekstra, eyeliner wystarczył mi na ponad rok codziennego malowania
Cytat:
Oj Angel mi się strasznie nie podoba Podobnie jak Innocent.

Ale Aliena kocham Psiknęłam się nimi na ślub
Pięknie pachniałaś
Cytat:
Dziękuję Alien jest jednym z moich ulubionych zapachów, chociaż mam wrażenie, że on taki zmienny jest. Czasami się nim psiknę to normalnie padam z wrażenia i ekscytacji, a innym razem wydaje mi się jakby jakiś skisły był

Ja uwielbiam Aliena i Innocenta, Angela różanego też. Jedyne, co mi Muglera nie odpowiada to Womanity Najgorsze perfumy, jakie w życiu testowałam. Jak siki zmieszane z potem
Alien też jest dla mnie zmienny, dlatego używam go od święta, poza tym nie każdemu się podoba, choć mam kolegę który świrował jak użyłam wersji sunessence Czasem w wersji podstawowej czuję silną esencję, pudrowość, a z kolei innym razem delikatną słodycz.Ja mam niestety wersję edp tylko w odlewce i marzę o całym flakonie

zywieczdrój szok, że ktoś ci wcisnął podróbkę Ludzie to nie mają żadnych hamulców

Ja właśnie wróciłam z zakupów. Byłam wykorzystać groupony w YR. Kupiłam: Vanille Noire 50 ml, mleczko do skóry suchej z karite, tusz sexy pulp, błyszczyk sexy pulp, krem do stóp, eyeliner, maseczkę oczyszczającą. Gratis dostałam wodę kokosową i miniaturkę żelu różanego. Woda poleci pewnie na allegro, jak poprzednia, bo nie lubię zapachów, których nie czuć, chociaż ten mimo wszystko ładny jest Za wszystko zapłaciłam 100 zł.

Edytowane przez Lynn
Czas edycji: 2012-08-10 o 15:55
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 16:00   #1572
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
. W perfumerii po pobieżnych testach spodobały mi się m.in. DKNY Fresh Blossom i Lalique Fleur de Cristal. Kliknęłam flaszki, a przy testach globalnych zupełnie mi nie podeszły.
A nie chciałabyś się ich pozbyć albo choć odlewki

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 16:39   #1573
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Hej hej, wróciłam
Nic nie zużyłam, nic nie kupiłam, ale przyszła paczka z Avonu - żel pod prysznic i krem Anew do twarzy (już ostatnio się z niego meldowałam, ale wtedy dostałam uszkodzony i przysłali nowy).
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 17:17   #1574
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Jak coś jeszcze chcesz, to pisz
Naprawdę dziękuję A kiedy planujesz wysyłkę Amora?
Stary 2012-08-10, 18:52   #1575
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

ja też kocham Aliena, ale tak jak Lynn mam tylko odlewkę 15 ml edp i marzę o flaszce. Psikam się nim tylko na wyjątkowe okazje, z resztą nim zlewać się nie trzeba i muszę przyznać że na długo starcza A teraz choruję na Ange ou demon le secret od kiedy tylko je powąchałam. Niestety flacha tak jak Alien jest droga.

Ale się dziś narobiłam! Poukładałam we wszystkich szafkach z ciuchami (odłożyłam pełną torbę do oddania córce takich znajomych, którym nie wiedzie się zbyt dobrze - mam nadzieję, że ich to nie urazi) to wszystko jest już na mnie za małe albo nie chodzę. Poukładałam też w pudle z zapasami, poprałam, zdążyło już wyschnąć i poprasowałam. No i jeszcze zmieniłam pościel, załatwiłam wszystkie formalności po skończeniu stażu i kupiłam sobie na targu świetne buty na wysokiej szpili - będę miała do tej pomarańczowej sukienki na chrzciny i Uwaga! dałam za nie tylko 35zł a są super wygodne! wrzucę niebawem zdjęcie. Kupiłam też śliczną piżamkę (moja ulubiona została zżarta pod pachami przez Etiaxil!!! ) i świetne dżinsy klasyczne, niebieskie rurki, a jak się wywinie to mają turkusowy odcień. Namówiłam też na nie mamę bo świetnie leżą! Uwielbiam takie udane zakupy!
Od teraz muszę kupować bardziej racjonalnie i wydawać mniej kasy, trochę zaoszczędzić. Bo muszę w tym miesiącu kupić konieczne soczewki i płyny, a potem koło października kozaki na obcasie! Z kosmetyków w zasadzie wszystko mam patrząc na moje big-pudło z zapasami, więc powinnam zaostrzyć odwyk. Jak pójde do pracy to nie będę miała kiedy łazić po mieście. Dostałam umowę i będę musiała chodzić wcześniej i wychodzić później - o 15.30 dopiero

nosek, gdzie byłaś jak cię nie było
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 19:11   #1576
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Sprawdzaj zapachy na skórze, najlepiej psikając się globalnie. Często testowanie na nadgarstku nie oddaje dobrze zapachu, nie mówiąc już o papierowym blotterku.
Ja się w ten sposób "przejechałam" na Ange ou Demon. Z testów nadgarstkowych zachorowałam na niego, kupiłam setkę w Anglii i ....... mega rozczarownie.
Stary 2012-08-10, 19:18   #1577
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
ja też kocham Aliena, ale tak jak Lynn mam tylko odlewkę 15 ml edp i marzę o flaszce. Psikam się nim tylko na wyjątkowe okazje, z resztą nim zlewać się nie trzeba i muszę przyznać że na długo starcza A teraz choruję na Ange ou demon le secret od kiedy tylko je powąchałam. Niestety flacha tak jak Alien jest droga.

Ale się dziś narobiłam! Poukładałam we wszystkich szafkach z ciuchami (odłożyłam pełną torbę do oddania córce takich znajomych, którym nie wiedzie się zbyt dobrze - mam nadzieję, że ich to nie urazi) to wszystko jest już na mnie za małe albo nie chodzę. Poukładałam też w pudle z zapasami, poprałam, zdążyło już wyschnąć i poprasowałam. No i jeszcze zmieniłam pościel, załatwiłam wszystkie formalności po skończeniu stażu i kupiłam sobie na targu świetne buty na wysokiej szpili - będę miała do tej pomarańczowej sukienki na chrzciny i Uwaga! dałam za nie tylko 35zł a są super wygodne! wrzucę niebawem zdjęcie. Kupiłam też śliczną piżamkę (moja ulubiona została zżarta pod pachami przez Etiaxil!!! ) i świetne dżinsy klasyczne, niebieskie rurki, a jak się wywinie to mają turkusowy odcień. Namówiłam też na nie mamę bo świetnie leżą! Uwielbiam takie udane zakupy!
Od teraz muszę kupować bardziej racjonalnie i wydawać mniej kasy, trochę zaoszczędzić. Bo muszę w tym miesiącu kupić konieczne soczewki i płyny, a potem koło października kozaki na obcasie! Z kosmetyków w zasadzie wszystko mam patrząc na moje big-pudło z zapasami, więc powinnam zaostrzyć odwyk. Jak pójde do pracy to nie będę miała kiedy łazić po mieście. Dostałam umowę i będę musiała chodzić wcześniej i wychodzić później - o 15.30 dopiero

nosek, gdzie byłaś jak cię nie było
Ale fajne zakupy Ja dzisiaj kupiłam top w paski w H&M, a potem jeszcze bluzkę (też w paski) i sweterek w Mohito. Sweterek mnie wyniósł aż 15 zł, bo jest promocja, że za drugą rzecz płaci się 50%. I potem w kolejnym sklepie znowu mi się spodobała inna bluzka w paski, nie wiem co ja mam ostatnio z tymi paskami tak Przymierzałam też 5 par jeansów, ale żadne nie leżały na mnie tak, jak bym chciała...

Ange ou demon le secret bardzo mi się podoba, ale ange ou demon już nie Ja na szczęście chwilowo nie mam żadnych zapachów na liście must have/ must buy Jedynie szkoda mi, że już widzę dno w Miss Dior Cherrie, bo raczej ich szybko nie kupię
Stary 2012-08-10, 22:45   #1578
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Że yeż ludzie nie mają wstydu!

Cytat:
Jakie kupiłaś?
Tali z najnoszej kolejcji i fuksjową Molly

Cytat:
A mnie Thierry Mugler wybitnie nie podchodzi. Mam odlewkę Innocenta i Angela różanego, testowałam też Aliena i każdy z nich wybija na mnie jakąś trupią nutę.
Ja Muglera kiedyś wąchałamw perfumerii i mi się podobał.

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość

Jasne, że mogę Zaraz skrobnę PW
Nic nie dostałam

Cytat:

Lalique ma w sobie jakieś mokre łodygi Z drugiej strony zawsze w perfumerii odrzucała mnie Si Lolita, a kiedyś z wymianki dostałam odlewkę i ... Dlatego warto najpierw sporo testować zapach, zanim się coś wybierze.
Iris Noir kupowałam jak był kiedyś czek 50%, a Tendre Jasmin dostałam w prezencie. Versace to drugie po Miracle Lancoma, które zachwyciły mnie w perfumerii Na mnie są cudne, pudrowo-słodkie, z delikatnym ogonem.

Rozbawiłaś mnie tymi porównaniami

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35814472]Hej hej, wróciłam
Nic nie zużyłam, nic nie kupiłam, ale przyszła paczka z Avonu - żel pod prysznic i krem Anew do twarzy (już ostatnio się z niego meldowałam, ale wtedy dostałam uszkodzony i przysłali nowy).[/QUOTE]

To ten lekki krem z pompką Anew? Używałaś? Jak oceniasz?

Cytat:
Ja się w ten sposób "przejechałam" na Ange ou Demon. Z testów nadgarstkowych zachorowałam na niego, kupiłam setkę w Anglii i ....... mega rozczarownie.
A ja Ange ou Demon uwielbiam!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg etorebka1.jpg (12,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg etorebka2.jpg (14,2 KB, 2 załadowań)
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 22:47   #1579
Konto usunięte

Cytat:
To ten lekki krem z pompką Anew? Używałaś? Jak oceniasz?
Właśnie ten, ale dziś dopiero dostałam właściwe opakowanie i nie miałam jeszcze możliwości używać
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 22:52   #1580
KonikGarbusek
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35823141]Właśnie ten, ale dziś dopiero dostałam właściwe opakowanie i nie miałam jeszcze możliwości używać [/QUOTE]

czekam na relację
Stary 2012-08-10, 23:00   #1581
Lynn
Zakorzenienie

Roztrzaskałam mamie jej ulubiony podkład Catrice Pokazałam jej moje podkłady, ale kolory jej nie odpowiadały. Orientujecie się czy Photo Finish jest cały czas w sprzedaży w Naturze?
Stary 2012-08-10, 23:34   #1582
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
O jaa, to niezbyt fajnie
Gratuluję zużyć Jak oceniasz ten roll-on?
Ja od powąchania chusteczki już się w nim zakochałam
Nie wiem jak balsam, ale fajny był masażer do niego. Używałam go i na uda. Skóra jest gładka i "zbita", ale oprócz tego, staram się jeszcze trzymać dietę i ćwiczyć.
Cytat:
Parisienne kocham Jest elegancki, a jednocześnie zmysłowy, czuję się w nim bardziej "wartościowa". Sprawdzaj zapachy na skórze, najlepiej psikając się globalnie. Często testowanie na nadgarstku nie oddaje dobrze zapachu, nie mówiąc już o papierowym blotterku. W perfumerii po pobieżnych testach spodobały mi się m.in. DKNY Fresh Blossom i Lalique Fleur de Cristal. Kliknęłam flaszki, a przy testach globalnych zupełnie mi nie podeszły. Lalique ma w sobie jakieś mokre łodygi Z drugiej strony zawsze w perfumerii odrzucała mnie Si Lolita, a kiedyś z wymianki dostałam odlewkę i ... Dlatego warto najpierw sporo testować zapach, zanim się coś wybierze.
Nie wytrzymałam i wzięłam tą ofertę
Ja jestem tak rzadko w Sephorze/Douglasie/SP, że jakbym robiła takie testy to bym próbowała jednego zapachu raz na rok i później zapominała i tak jak on pachnie
Cytat:
Dziekuję Nusiu, już z niej zamówiłam

Cytat:
zywieczdrój szok, że ktoś ci wcisnął podróbkę Ludzie to nie mają żadnych hamulców
Cytat:
Że yeż ludzie nie mają wstydu!
Dajcie spokój. Normalnie czuć było śmierdzącą MESKĄ wodę kolońską jak dostałam tę odlewkę. Dostałam aż 40 ml, teraz już wiem czemu... Aczkolwiek głupia dałam za nią dużo Dlatego jestem teraz bardzo sceptycznie nastawiona do wymian, głównie perfumowych. Wymieniałam mamy Euphorię na Sensi dla niej, już od dawna nie produkowane, ale je uwielbiała. I wszystko ładnie, atomizer, kod, zapach trwały, ładny a napis na opakowaniu w innym miejscu.... No ale trudno, wysłałam swoje perfumy i tyle. Jeszcze jak słyszałam i czytałam, że kody to bujda i podróby też mają kody,a co więcej kupując w Sephorze czy w Super-Pharm nie ma pewności, że to nie podróbka to się załamałam...

Co do moich zakupów : zrobiłam dziś zamówienie z YR. Wziełam żel do kąpieli brzoskwiniowy, 2 lawendowe i 2 szampony do brązowych włosów. Na siłę brałam te rzeczy, żeby mieć So Elixir Niestety żeli z limitowanej wersji letniej są niedostępne
Poza tym w Naturze kupiłam maseczkę Dermaglin i pędzel do różu Essence. A w aptece Oeparol femina Ciekawe czy coś da mojej wrażliwej skórze i nawilży ją od środka. I czy dolegliwości miesiączkowe przejdą.
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 00:07   #1583
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:

Jeszcze jak słyszałam i czytałam, że kody to bujda i podróby też mają kody,a co więcej kupując w Sephorze czy w Super-Pharm nie ma pewności, że to nie podróbka to się załamałam...
.
To gdzie kupowac perfumy??

Mam załobe bo peelingu bzowym Joanny. Poszłam pod prysznic, chciałąm uzyc peelingu bzowego, otworzyłam opakowanie i postawiłam na podescie w kabinie i d..pa! Opakowanie się przewrociło i prosto do kratki odpływowej! Cały peeling w ciagu 20 s mi tam spłynal....udało mi się ocalic peeling na 1 zuzycie!!! A ja tam uwielbiam ten peeling
Stary 2012-08-11, 00:10   #1584
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam zielonego pojęcia...
Stary 2012-08-11, 01:58   #1585
Konto usunięte

Zużyłam żel pod prysznic Isana mandarynkowy - zeszłoroczna edycja limitowana Fajny był Mam też parę końcówek
Stary 2012-08-11, 09:21   #1586
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:

Dajcie spokój. Normalnie czuć było śmierdzącą MESKĄ wodę kolońską jak dostałam tę odlewkę. Dostałam aż 40 ml, teraz już wiem czemu... Aczkolwiek głupia dałam za nią dużo Dlatego jestem teraz bardzo sceptycznie nastawiona do wymian, głównie perfumowych. Wymieniałam mamy Euphorię na Sensi dla niej, już od dawna nie produkowane, ale je uwielbiała. I wszystko ładnie, atomizer, kod, zapach trwały, ładny a napis na opakowaniu w innym miejscu.... No ale trudno, wysłałam swoje perfumy i tyle. Jeszcze jak słyszałam i czytałam, że kody to bujda i podróby też mają kody,a co więcej kupując w Sephorze czy w Super-Pharm nie ma pewności, że to nie podróbka to się załamałam...
Nie no w Sephorze to muszą mieć oryginalne perfumy...
Cytat:
Ja kupuję w perfumeriach internetowych np e-glamour.
Stary 2012-08-11, 11:17   #1587
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Wrzucam zdjęcie moich butków

Kurcze dziś mamy imprezę w plenerze, a jest takie zimno!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P8104685.jpg (75,6 KB, 21 załadowań)
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 11:18   #1588
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Wrzucam zdjęcie moich butków

Kurcze dziś mamy imprezę w plenerze, a jest takie zimno!
Śliczne
Stary 2012-08-11, 12:45   #1589
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no w Sephorze to muszą mieć oryginalne perfumy...

Ja kupuję w perfumeriach internetowych np e-glamour.
Skąd masz tę pewność? Skoro policja znajduje nawet w Sephorze podróbki i c

Edytowane przez zywieczdroj
Czas edycji: 2012-08-11 o 12:55
Stary 2012-08-11, 12:49   #1590
Konto usunięte

Cytat:
Skąd masz tę pewność? Skoro policja znajduje nawet w Sephorze podróbki i czyta się o ekspedientkach, które podmieniają pudełka to ja już niczego nie jestem pewna...

Fajne
U mnie TŻ wybył pod Bieszczady, ja się chciałam umówić z koleżankami i też ta pogoda mi nie bardzo pasuje...

Księżniczko - pytałam na blogu, ale nie odpisałaś. Jak uważasz, czy mogę stosować krem DLA w wersji na noc rano ?
Ja nie Księżniczka, ale też mam ten krem i go uwielbiam.
Myślę, że możesz stosować go rano, bo nie natłuszcza jakoś strasznie cery, szybko się wchłania, jest fajny Tylko nie ma żadnych filtrów ani nic, nie wiem też, czy nada się pod makijaż.

Jak byście były ciekawe, na blogu kilkanaście zdjęć z wakacji
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości