|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Hej!
Pracuje, ogladam Olimpiadę, czytam, korzystam z ladnej pogody i dlatego mnie malo ![]() Agga, bardzo sie ciesze, ze sukcesow Alana Fajnie sie z nim bawisz, my robimy bardzo podobne. Antonio robi postepy w odpieluchowaniu, zakladamy mu tylko na noc. Maz mi mowil, ze dzis w nocy nawet wstal i poszedl sie sam wysikac, ale pieluchy juz z powrotem nie zalozyl oczywiscie (musze mu kupic majtki treningowe, jak skonczymy te, co mamy). Tak sie ciesze, ze nie macie pojecia . Chyba jestesmy ostatni, nie? Dalej nie wola, ze chce, tylko po prostu idzie, a jak jestesmy gdzies, to po prostu mu przypominamy caly czas. Agga, Miramej, posmialam sie z tych gadek ![]() Tak w ogole, to mysle, ze nasze Dzieciaczki sa z kazdym dniem fajniejsze
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mam sajgon w robocie.... ![]() Do tego niania dzwoniła, że Zosię niby gardło zaczęło boleć i jest cieplejsza-boję się, żeby to nie była angina A nasza pani doktor na urlopie. Super.Ja dzisiaj spałam na kanapie, bo przyszła do nas Zosia i za chiny nie mogłam zasnąć przy tym Jej wierceniu, ale nie pospałam długo, bo pół nocy przesiedziałam w toalecie Teraz siedzę w swetrze i mi zimno...Do tego przegrali wczoraj siatkarze, cały wieczór przeryczałam, i jeszcze wyskoczył mi 3 dni temu jakiś dziwny guzek na łydce , ani to ukąszenie, ani nie wiem co.... I nie znika Oczywiście chcę iść z tym dzisiaj do lekarza, bo wyobraźnia podpowiada mi mało optymistyczne scenariusze.Dobra nie smęcę już.
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może jakieś popołudnie wchodziłoby w grę albo sobota? kiedy łatwiej byłoby Ci zorganizować opiekę?
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
u nas dziś awaria L przytszanęła sobie paluszek drzwiami od auta, ale było płaczu... chyba paznokieć jej zejdzie ![]() Blanka dotała katarku.Woda leje się z nosa a ślina kapie niemal ciurkiem po brodzie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu dla Antosiaangy Kasia, zdrówka dla Blanki ![]() Ciekawe, jak Werka? ![]() *** My dziś po obiedzie pojechaliśmy do zoo Kubuś pierwszy raz był w małym zoo, gdzie można karmić zwierzaki, ależ mu się podobało Potem pojechaliśmy zwiedzać ciuchcią, radość nie z tej ziemi , jestem zaskoczona jak Kuba słuchał, co pan opowiada, jaki był zainteresowany. Potem zaczął padać deszcz , ale zjedliśmy podwieczorek w tym czasie i udało nam się jeszcze pochodzić. Kuba chciał koniecznie zobaczyć surykatki i flamingi, bo ostatnio czytaliśmy książkę, gdzie były te zwierzęta. Tylko niedźwiedź się schował i nie chciał się pokazać i moje dziecko stwierdziło, że to mu się nie podobało ![]() Wrzuciłam kilka zdjęć
|
|
#1026 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
nie wiem, w najblizszym czasie napewno nie bo mam kupe rzeczy na glowie, napewno ten tydzien odpada, musze sie ogarnac najpierw i wtedy bede wiedziala jak stoje z czasem
|
|
|
#1027 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i daj znac coz tym guzkiem ![]() Kasia, dla Blanki tez zdrówka dużo ![]() i współczuję Laurce, musiało ją bardzo ją bolec *** a ja mogę się już z Wami podzielic pewnym newsem ![]() Zuzia będzie miec braciszka czyli z godnie z zamówieniem ![]() najpierw nastawiłam się na dziewczynkę, bo o 13tej miałam pierwsza wizytę i gin powiedział że niew idzi dobrze bo tak się ułożyło że nie może powiedziec na bank co będzie ale raczej dziewczynka, a o 16:30 miałam USG 3D i lekarz stwierdził że dziewczynce siusiak urósł ![]() tak więc sięnieco pogubiłam ale ten drugi był pewien tego co mówił tak więc będzie Maciuś jak się nic nie zmieni (z imieniem of corse )a teraz mam zwolneinei lekarsie do 20ego więc postaram się częściej bywac, choc mam co robic, zaległości sprzątaniowych tyle że szok, no i jeszcze urodzinki Zuzi robię we wtorek tak na spokojnie z tygodniowym opóźnieniem ![]() a, i dziękuję za życzenia na fb
|
|
#1028 |
|
Wtajemniczenie
|
widze że dziś wyjątkowo pusto, jakoś nie mam farta
i nie jestem pewna ale chyba znów opryszczka mi rośnie, mam nadzieję że jestem pop protu przeczulona i to nie to...
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Podczytuje was ale jakos nie mam weny pisac, wieczorem szybko zasypiam i wogole jakas ospała jestem -czuje jesien w kosciach ![]() Aga ciesze sie z postepow Alana Mariola dla Antonia, oby tak dalej![]() Angy zdrowka dla was Miramej obserwuje Werkę i jak narazie wszystko ok. tylko czuc jeszcze zgrubienie po ukaszeniu dzieki za troskeMaju spoznione zyczenia dla ciebie i Zuzi-sto lat ale fajnie Zuzia bedzie miec braciszka
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie nie ma sprawy - jak masz sprawdzone źródło to możesz mnie liczyć do zamówienia jak będziesz miała jakiś plan daj znać, bo ja też muszę jakiś dzień zarezerwować sporo wcześniej
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Czekuś, witaj w klubie ja od kilku dni tez jestem ospała i czuje jesien w powietrzu. Nic mi sie nie chce, kazdy dzien jest dokladnie taki sam...Teraz bedzie troche odmiany bo czeka mnie przeprowadzka. Przeraza mnie to wszystko. Nie wiem jak to ogarne, jak zorganizuje Tyle tego sie nazbierało przez 5 lat małżeństwa i gromadzenie różności, przydałoby sie od razu pozbyc tego co zbędne ale nie wiem jak sie do tego zabrac. Maya, tak sie ciesze :con fused:A Zuzia cieszy sie z braciszka? Angy, tez guzek to może być tłuszczak. To nic groźnego. Moj tz na jednego na głowie, Kuba tez miał ale sie wchłonął. ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
Zdrówka dla Blanki
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, gratuluję synka czeko, dalej trzymam kciuki za Werkę
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pomóżcie
![]() ![]() Chce kupić mopa. Zastanawiam sie nad tym. Co on nim myślicie? Może macie taki lub jakis inny godny polecenia.
|
|
#1034 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
maja gratulacje
Ola ja kupowalam pare razy na allegro i bylo dobre a mi wlosy urosly juz na tyle, ze balabym sie podzielisc na 3, ze by mi nie starczylo chociaz mam kolezanke, ktora ma krotkie wlosy i chce zrobic keratyne to moze nam by te 2/3 styknely wtedy pogadam z nia
|
|
#1035 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz zalecone coś kontrolnie? czy tylko obserwacja? dzięki ![]() Cytat:
![]() tez tak sobie myslałam kto jesczcze na wątku ma parkę i oprócz Ciebie nikogo nie skojarzyłam ![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
mamy zalecone zrobic badanie na boleriozę
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Miramej, Kuba wyglada slodko
Czeko bede trzymac kciuki, aby nic nie wyszlo ![]() Katarzynko, mam nadzieje, ze twoje Dziewczynki miewaja sie juz dobrze. Maju, gratuluje serdecznie chlopczyka Przechodze jakis spadek formy, chce mi sie bardzo spac, a tak poza tym nic mi sie nie chce
|
#1038 |
|
Ola-Unhola
|
Maju, gratuluje Maciusia
![]() angy, ![]() Już daliśmy radę, tak jak pisałam. Także dzięki za chęć pomocy, ale już nieaktualne ![]() Ja już jestem zdrowa ![]() Od środy byłam u koleżanki. Wróziłam dzisiaj. Zaraz jedziemy na działkę (już nie do Kazimierza, bo wyszły wydatki z samochodem znowu, więc już nie będziemy wydawać na noclegi). Na działce nikogo ma nie być, więc moze jak pogoda dopisze, posiedzimy do następnej niedzieli. Pozdrawiam Was
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zycze wam milego odpoczynku
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2012-08-11 o 18:53 |
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczyny za uściski Czułam się źle jeden dzień, Zosia zresztą też, ale podobno taki wirus teraz panuje, że od razu 40 st. gorączki i szpital Za to dzisiaj S cały dzień ma gorączkę i źle się czuje![]() Ja też jestem jakaś po***, nic mi się nie chce, jestem ospała, zniechęcona do wszystkiego... I zimno na dworzuA wczoraj byliśmy u taty na 60-tych urodzinach-fajnie było Cass czytałam o tych tłuszczakach, ale wszędzie pisali, że jak już się pojawi, to nie znika Nie doczytałam, że może się wchłonąć W każdym razie do lekarza nie dotarłam, stwierdziłam, że poczekam jeszcze z tydzień i poobserwuję. Wydaje mi się, że się zmniejsza...*** Maju gratuluję synka (chyba ![]() )Ola odpoczywajcie
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Angy mój mąż miał jakieś 2tyg temu wycinanego tłuszczaka czy coś podobnego u chirurga.Długo zwlekał,bo sam nie wiedział co to jest,sama nie wiem na co czekał no i się powiększył a rosnąc zrósł się z powięzią torebki stawowej czy jakoś więc japę miał i szyty był.Zrób coś z tym póki czas.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu ja cały czas obserwuję i na pewno się zmniejszył, na początku wystrzelił od razu taki około 2 cm średnicy, teraz jest dwa razy mniejszy, poza tym ja mam dopiero od około tygodnia.
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Gdzie wy wszystkie jestescie? My wczoraj fajnie spędziliśmy niedziele, ładna pogoda była a dzisiaj od rana leje ![]() Bardzo proszę, jesli ktos sie orientuje, o opinie w sprawie tego mopa ![]() chciałabym jak najszybciej jakis kupić.
|
|
#1044 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja nie moge usiedziec, i przez to burdello mam w domu, bo co posprzątam to cos innego rozwalam ![]() Cytat:
![]() no to wypoczywaj ![]() to mam nadzieję, że będzie dobrze ![]() jak się okropnie boje kleszczy... ![]() *** wypiłam kawkę i biorę się za torta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
a jutro mieliśmy robic grilla na Zuzi urodziny i chyba nic z tego nie będzie
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie będziecie musieli przełożyć grilla bo póki co na poprawę pogody sie nie zapowiada. A tak w ogóle smutno mi bo lato sie kończy, noce są już zimne i jeszcze ten deszcz...jesień zbliża sie wielkimi krokami.
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas zimno-pada deszcz i tylko 10 st. brrrrrr ![]() a jutro ma byc parafiada to taki festyn koscielny i gwiazdą bedzie Feel a ze mieszkam obok to trzeba isc- oby pogoda sie poprawila..Idę dzisiaj do fryzjera -znowu zachcialo mi sie rudych w czwartek mamy z malzem rocznice slubu i chcemy pojechac do kina z Werką na Madagaskar 3 ![]() Unholy sto lat kochana
|
#1047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a i chciałam się pochwalic że mój pierwszy w życiu tort udał się i wszystkim baaardzo smakował, mam zrobic znów na niedziele ![]() no chyba że pojedziemy gdzieś na week to w następną *** OlaUnhola, najlepsze życzenia z okazji urodzin ![]() *** 3 razy odświeżałam żeby się upewnic że naprawdę tu taaaakie mega pustki, stało się coś czy jak?
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2012-08-16 o 15:47 |
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ale pusto, co tam u was? |
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja wcz wrzciłam fotki do albumu dla tych które nie mają fb czy nk dziś czekamy na znajomą poznaną w szpitalu jak rodziłam Laure.Zrobimy sobie grillka,bedzie miło
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
no fajna pogoda się zapowiada w sam raz na grilla,
ja to bym na grzyby poszła, połaziła po lesie, moze uda mi sie wyciągnąć męża po południu jak wróci z pracy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

A nasza pani doktor na urlopie. Super.
, ani to ukąszenie, ani nie wiem co.... I nie znika

chyba paznokieć jej zejdzie 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
dla Antosia
Kubuś pierwszy raz był w małym zoo, gdzie można karmić zwierzaki, ależ mu się podobało