|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo wszystkie PMki to jedna rodzina, a już za rok wybije TA godzina :D PM2013 cz
Cytat:
![]() (od tygodnia probuje sobie zrobic liste sukienek, ktore chce przymierzyc i idzie mi jak krew z nosa)
Edytowane przez perfuzja Czas edycji: 2012-08-10 o 21:43 |
|
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo wszystkie PMki to jedna rodzina, a już za rok wybije TA godzina :D PM2013 cz
A w ogóle dzwoniła do mnie babka ze ślubclick, wygląda na to jakby konsultantki rozkręcały biznes. Oferowała bezpłatną pomoc w wyborze usługodawców i tak wypytuje o salę, muzykę, fotografa, suknię, tort - no i wszystko u mnie wybrane. Nudaaaa
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- U Ciebie też wszystko przecież wybrane. Poza suknią. Tylko fotografa nie kojarzę. |
|
|
|
#2103 |
|
potworkowa
|
czytałam, że instynkt rodzi się koło 20stki i jak się go zagłuszy, to nawet do 30 może się nie pojawić
ale to też nie reguła, bo może czasami nigdy sie nie pojawić.
|
|
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie tam wszystko Fotograf to dłuższa historia, ale mam nadzieje, ze niedługo wszystko się okaże. Sukienki niet, buty zamówione z myślą o poprzedniej koncepcji sukienki, makijazystki niet, fryzury na slub niet, florystka nie wybrana, auto nie wybrane, noclegów dla gości nie ma, trasport dla gości cały czas dyskutowany. Ba, nawet ostatecznej listy gości nie mam
Edytowane przez perfuzja Czas edycji: 2012-08-10 o 21:51 |
|
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Yavanna84;35822670]Nie tylko Ty.
Wydaje mi się, że kilka dziewczyn tu planuje ciążę po ślubie, to są naturalnie zainteresowane tematem. W końcu ile można o ślubie gadać.Z tym że ja w ogóle instynktu nie mam, to ciężko mi się wkręcić.[/QUOTE] Nie martw się, ja też nie mam Ale myślę, że to w głównej mierze zależy od Naszej sytuacji materialnej. Sama nie wiem... Ja mam w planach pocieszyć się mężem tak chociaż z rok a potem zacząć planować dziecko
|
|
|
|
#2106 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
ja to mam tylko salę, orkiestrę fotografa i koncepcję na resztę
|
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2108 |
|
potworkowa
|
nie wiem, raczej będziemy szukać kogoś z jedną kamerą bo doszliśmy do wniosku że wszystkie przygotowania będą u mnie, żeby zaoszczędzić na dojazdach. no i wynajęty będzie autokar dla gości więc nie trzeba będzie ich prowadzić, a jak ktoś będzie miał życzenie samochodem przyjechać, to powiem brzydko - jego problem, żeby drogę obczaić
więc pewnie znajdziemy kogoś w rozsądnej cenie
|
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy salę, zespół, kamerzystę i we wrześniu pewnie fotografa a tak to nic
I powiem Wam, że nie chce mi się oglądać tych obrączek, sukien, fryzur, butów, zaproszeń... Czy coś ze mną jest nie tak? Wypaliłam się? Chyba muszę mieć na jakiś czas odwyk od tego wszystkiego, żeby na nowo cieszyć się tymi przygotowaniami
|
|
|
|
#2111 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
mnie też jakoś ostatnio nie rajcują stricte ślubne tematy, obrączki już mamy, przed kościelnym oddamy je do piaskowania, grawerowania i wprawienia do mojej kamieni, na suknię się nie nastawiam, jak nie przeforsuję u mamy koncepcji mojej dekoracji, to też mnie to nie będzie rajcować
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tez nie, chodzbym nie wiem jak mnie ktos do tego przekonywal ![]() to znowu ja ![]() jestesmy po 1 dniu nauk przedmalzenskich:rolleyes : jeszcze 2 zostaly
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sukienka zostanie wybrana, to dobierzesz buty. Jaki transport dla gości rozważacie? |
|
|
|
|
#2114 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
![]() i jak wrażenia po naukach?
|
|
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 |
|
potworkowa
|
to może jesteś jedną z tych, u których instynkt się nie pojawia i trzeba to uszanować
choć niektórym pewnie będzie trudno to zrozumieć.
|
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiamy sie czy i jak przewiezc gosci z urzedu na Foksal.
No i ewentualnie po weselu rozwiezc rodzine do hoteli, jezeli zdecydujemy sie na cos nie w okolicy.
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grupa 0 ma zawsze dwa zera więc samo z siebie wszystko wychodzi tak![]() jak wrazenia? dobre nawet ksiadz jest bardzo w porzadku, nie przynudza, mowi z jajem i chce sie go sluchac, a 3 godziny szybko mijaja i mamy "darmowy" poczestunek![]() tak wiec z czystym sercem mogłabym innym polecić robienie tam nauk Jak ktośz okolic Rzeszowa i nie ma, to śmialo moze tam isc![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- uciekam spac, bo rano trzeba wstac ![]() dobranoc
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2012-08-10 o 22:21 |
|
|
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zamiar spac do oporu
|
#2121 |
|
potworkowa
|
idę spać, bo jestem padnięta po dzisiejszym dniu, kości nóg mnie bolą strasznie
dobranoc
|
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam ta salę na internecie i słyszałam opinie od znajomych, którzy tam pracowali, ale nie pamiętam juz teraz jakie
Sala bardzo przytulna, ładnie się prezentuje. Jedna z lepszych w Kielcach jeśli chodzi o wystrój A reszta - nie wiem, nie byłam tam.My mamy ślub w Patverze
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2124 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
![]() A jakie te błędy...? Może nas ustrzeżesz? I jakie sukcesy...? Pochwal się ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
Także przy swoich nie będę miala żadnego problemu z kupką ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
Ja się domyślam, ze jak wszystko dla mnie będzie juz ogarnięte w sprawie wesela, to mój TŻ zacznie się stresować![]() 2akapit - już słyszałam o takiej sytuacji. Masakra, czyli nie jest to pojedynczy przypadek... ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
My planujemy jakoś niebawem po ślubie starać się o szkrabka ![]() Ja już miałam w życiu ten czas, gdy mocno pobudził się we mnie instynkt macierzyński... ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
I tak juz masz nieźle to wszystko przemyślane - to ja w porównaniu z Wami wszystkimi dopiero się czaję...
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc nie taki całkiem darmowy
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam cytować, ale wolę nie dolewać oliwy do ognia, aczkolwiek się zirytowałam. Nieważne, zostawmy to już.
Nadrobiłam wszystko w każdym razie. Napisałam coś, ale skasowałam, bo doszłam do wniosku, że wolę wywoływać gorącej atmosfery na wątku. Ale samo takie napisanie i skasowanie działa - ulżyło mi jestem nienormalna ![]() I chce mi się chyba spać:p Dobranoc
Edytowane przez burlesque90 Czas edycji: 2012-08-10 o 23:47 |
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem dastin każdy ma swój moment w którym nie wie co i jak ma tego dość przesyt nie jest dobry Cóż może relax wakacje są
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ale fajnie pisać do Was z pod ciepłej kołderki ![]() Cytat:
Co do kup ( co za wdzięczny temat z rana:-D) to takimy 1.5rocznym nie raz zmieniałam i przywykłam a co do maluchów nigdy i to mnie przeraża u mnie jest to samo. Wystarcza mi to że na codzień otaczają mnie dzieci. Swoich na razie nie chce
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nareszcie weekend
|
|
|
|
#2130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry weekendowo
![]() Cytat:
pewnie jak odpoczniesz chwilę od tematu to Ci wróci![]() I tyle z nadrobienia . Miłego dnia dziewczyny
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.

Teraz zaczynam kombinować nad podróżą poślubną.

ja to mam tylko salę, orkiestrę fotografa i koncepcję na resztę

1 MAJA 2013 
Czy coś ze mną jest nie tak? Wypaliłam się?

odparowałabym takiemu, że jest bezcenna, więc nie zapłacę nic