|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X
ja mam, często zamawiam i bardzo lubię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3092 |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35824144]Kilka razy zamawiałam i nigdy nie było problemów
![]() Chodzi mi bardziej czy ceny są w miarę, bo wydaje mi się, że to droga apteka.
#3093 |
BAN stały
|
Mój TŻ właśnie się na mnie obraził... Jak wspominałam mam remont. Mój TŻ i tato remontują kuchnię i przedpokój. Dzisiaj wzięli się za wykańczanie. Potrzebna była mała szafka na najczęściej używane buty. To uznałam, że po nią sama podskoczę. TŻ kazał poczekać do 20, ale ja uznałam, że sama sobie poradzę. Oglądałam wcześniej tę szafkę i była naprawdę lekka. Zresztą co to za filozofia zapakować ją do środka komunikacji miejskiej i ponieść te kilkadziesiąt metrów. Uznałam, że TŻ bardziej przyda się przy przycinaniu drzwi do łazienki. Chciałam, żeby poszło to sprawnie i żebym wieczorem miała normalne warunki do kąpieli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3094 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() W takiej sytuacji pewnie z jednej strony pewnie przezywałabym wielką obrażę współtowarzysza, a z drugiej w duchu śmiała się, bo to jest jednak... rozkoszne i słodkie ![]()
![]() |
#3095 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35822507]TŻowi chyba zmiękło serce, bo stwierdził, że zastanowi się nad tym kotem w domu jak już będziemy na swoim
![]() [/QUOTE] ![]() oj doczytałam, a teraz nie wiem co napisać ![]() ![]()
![]() |
#3096 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
Zakorzenienie
|
Chyba nie ma sensu Was nadrabiać
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3098 |
Moderator
|
widziałyście może?
http://www.blog.niechcianeizapomnian...-tylko-lepiej/ ja nie wiem, skąd te zwierzaki mają siłę by żyć... biedulek... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3099 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35822507]Pamiętacie, jak Wam opowiadałam o sporze z TŻem na temat zwierząt w domu? Był zdecydowanie przeciwny, a ja nie wytrzymałabym w domu bez zwierząt, bez kota... Na wakacjach teraz jak byliśmy, na początku przypałętał się do nas na plaży przesłodki rudy kot, szedł za nami do naszego gospodarstwa potem i ciągle kręcił się w okolicy, a co rano miauczał nam pod oknem. Strasznie przytulaśny był, więc pół dnia spędzałam na zabawie z nim ![]() ![]() A przedwczoraj jak był na treningu, przyczłapał do niego młody kociaczek w obróżce, ze uszkodzoną jakoś łapką. TŻ dowiedział się od ludzi na plaży, skąd się ten kotek wziął, usłyszał, że ktoś go widział z ludźmi z pobliskiego ośrodka, więc odniósł tam malucha. Okazało się, że uciekł właścicielom tydzień wcześniej. Szukali go cały czas, aż wreszcie się poddali i tego samego dnia wcześniej pojechali już do domu. Właścicielka ośrodka do nich zadzwoniła i cofnęli się po maluszka ![]() ![]() Wiedziałam, że się w końcu przekona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3100 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() Mi osobiście podobają się takie bardziej 'skomplikowane' imiona. Ale córy ponazywałam klasycznie, drugie za to mają mniej popularne ![]() ![]() Cytat:
Co do cen, to różnie. Sporo rzeczy bywa taniej, jednak nie wszystkie. Mają teraz taki program "Dbam o siebie" bodajże, spore zniżki na pielęgnację [wybrane produkty].
![]() ![]() |
![]() |
#3101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3102 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35822507]Pamiętacie, jak Wam opowiadałam o sporze z TŻem na temat zwierząt w domu?
Był zdecydowanie przeciwny, a ja nie wytrzymałabym w domu bez zwierząt, bez kota... Na wakacjach teraz jak byliśmy, na początku przypałętał się do nas na plaży przesłodki rudy kot, szedł za nami do naszego gospodarstwa potem i ciągle kręcił się w okolicy, a co rano miauczał nam pod oknem. Strasznie przytulaśny był, więc pół dnia spędzałam na zabawie z nim ![]() ![]() A przedwczoraj jak był na treningu, przyczłapał do niego młody kociaczek w obróżce, ze uszkodzoną jakoś łapką. TŻ dowiedział się od ludzi na plaży, skąd się ten kotek wziął, usłyszał, że ktoś go widział z ludźmi z pobliskiego ośrodka, więc odniósł tam malucha. Okazało się, że uciekł właścicielom tydzień wcześniej. Szukali go cały czas, aż wreszcie się poddali i tego samego dnia wcześniej pojechali już do domu. Właścicielka ośrodka do nich zadzwoniła i cofnęli się po maluszka ![]() ![]() Ja tez zmieklam - całe życie psy i psy, a TŻ kotowaty i wiecznie mieliśmy konflikt. Jak przyszło co do czego tak teraz mamy dwa sierściuchy, które kocham nad życie i nie oddałabym nikomu (a psy to się mogą schować przy nich ![]() ![]() niedawno wróciłam z imprezy i próbuję powoli wytrzeźwieć - nie wiem od czego to zależy, ale zawsze jak wracam wytańczona to nie mam potem ochoty spać przez 2 albo 3 godziny po imprezie, więc albo się kręcę w łóżku albo wypisuję głupoty na forum jak teraz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Zakorzenienie
|
Z oryginalnych imion, to mój dorosły już mocno sąsiad ma na imię... Ariel
![]()
#3104 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ja tam nie wiem czemu się poobrażali ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Raczkowanie
|
witam w sobotni poranek
nudzę się dzisiaj w pracy ![]() ![]() a jutro żebym nie musiała gotować to delikatnie wprosiliśmy się do teściowej na obiad sasasasa |
![]() ![]() |
![]() |
#3106 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj maluję 3 dziewoje, więc pracowite przedpołudnie
![]()
#3107 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny! Mam do Was pytanie odnośnie olejowanie włosów. Mam słabe, cienkie i wypadające włosy.. koszmar dla mnie, ale czy nadają się one do olejowanie? Chcę poprawić ich stan ale nie wiem czy sama sobie tym nie zaszkodzę, a Wy co myślicie?
kobieceszufladki.blogspot .com |
![]() ![]() |
![]() |
#3108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3109 |
Zakorzenienie
|
buuu gardło mnie boli
![]() ide zmywać olej i będe pierwszy raz laminować włosy, coś czuję, że moje niskoporowate włosy nie będą zachwycone ![]()
![]() |
#3110 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Zakorzenienie
|
Tak, dwie idą na to samo wesele, a trzecia gdzieś indziej
![]() ![]()
#3112 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3114 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, jedna już poszła, ale pewnie podeśle mi jakieś zdjęcia już z samego wesela. Druga pewnie pozwoli sobie zrobić, ale znowuż ja nie potrafię komuś zrobić zdjęcia no i jest paskudna pogoda...
#3115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3116 | |
Wiecznie niezdecydowana
|
Miałam nakładać olej, ale wezmę się za czytanie o laminowaniu włosów, bo widzę, że tu i na blogach o tym głośno
![]() Ach i ta pogoda :/ mam nadzieję, że to tak tylko dzisiaj będzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie zalałam żelatynę. Jak to niuchnęłam, to myślałam, że
![]() Jak skończę sprzątać, to się zabieram za włosy. ![]()
![]() |
#3118 |
Rozeznanie
|
dziewczyny ma któraś z Was kartę Douglasa? jeśli tak to czy jesteście zadowolone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3120 | |||
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35822507]Pamiętacie, jak Wam opowiadałam o sporze z TŻem na temat zwierząt w domu?
Był zdecydowanie przeciwny, a ja nie wytrzymałabym w domu bez zwierząt, bez kota... Na wakacjach teraz jak byliśmy, na początku przypałętał się do nas na plaży przesłodki rudy kot, szedł za nami do naszego gospodarstwa potem i ciągle kręcił się w okolicy, a co rano miauczał nam pod oknem. Strasznie przytulaśny był, więc pół dnia spędzałam na zabawie z nim ![]() ![]() A przedwczoraj jak był na treningu, przyczłapał do niego młody kociaczek w obróżce, ze uszkodzoną jakoś łapką. TŻ dowiedział się od ludzi na plaży, skąd się ten kotek wziął, usłyszał, że ktoś go widział z ludźmi z pobliskiego ośrodka, więc odniósł tam malucha. Okazało się, że uciekł właścicielom tydzień wcześniej. Szukali go cały czas, aż wreszcie się poddali i tego samego dnia wcześniej pojechali już do domu. Właścicielka ośrodka do nich zadzwoniła i cofnęli się po maluszka ![]() ![]() Czyli jest realna szansa na kocię ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zapraszam na bloga. U mnie dziś Balsamy do Ust- Sanoflore, Bioderma, Lawendowa Farma i inne ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.