![]() |
#241 |
BAN stały
|
Dot.: allegro - kolorówka, perfumy
mysle, ze zrobie tak: poczekam az dostane lutowa wyplate. bedzie je jeszcze mial, to sobie kupie. nie bedzie...to nie bede plakac.
na razie...mam wylicytowane 3 pomadki pour la vie u atamasa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz lepiej dopłacic w sklepie te 10-20zł i miec pewnosc ze to oryginal |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
A ja wiem że Adam Sz. ma niektóre kosmetyki podrobione
![]() Chciałam swego czasu kupić błyszczyk Lancome i poprosiłam o więcej zdjęć- a okazało się wstrętną podróbką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiesz, nie napisałam, że wszystkie kosmetyki Adama Sz. to podróby
![]() Chciałam kupić błyszczyk Lancome z limitowanej wiosennej serii i poprosiłam o fotke z przodu i tyłu tuby błyszczyka (po tylnych napisach itp. najłatwiej się zorientować) i napisy z tyłu były kompletnie inne niż normalnego błyszczyka, potem kupiłam taki sam w perfumerii w Niemczech i porównałam z tymi zdjęciami- ewidentnia podróba ![]() I proszę o nie atakowanie mnie bo wiem co mówię, po zdjęciach też można się zorientować, więc Benita proszę nie neguj tego co powiedziałam ![]() P.S. Chciałam dodać, że porównania robiłam na podstawie kosmetyków z perfumerii, bo tylko wtedy miałam pewność, że porównuję oryginał z podróbą a nie podróbę z drugą podróbą ![]() EDIT: To mam taki mały test dotyczący oryginalności niektórych kosmetyków Adama Sz. (ale on sie sławny zrobił ![]() Oto aukcja w której sprzedaje tusz Lancome Fatale: http://www.allegro.pl/item161767345_...deleczku_.html Nie twierdzę, że to podróbka ale mam pytanie dotyczące opakowania- dlaczego nie ma, jak na wszystkich kosmetykach Lancome w perfumerii, wybitego nad napisem 'Fatale' numeru oznaczającego kolor? Oraz kolejna wątpliwość- na zdjęciu, na górnym zamknięciu pudełeczka, jest tylko napis Brown, a chyba jeszcze powinien być napisany numer koloru i sama nazwa tuszu (02; Fatale). Przecież opakowania tych kosmetyków we wszystkich krajach są identyczne ![]() Moje opakowania Lancome Hypnose z Polskiej perfumerii i z UK są takie same. Błyszczyki podrobione też zawsze nie miały podanego numeru koloru na opakowaniu, ale oczywiście to nie znaczy, że te z numerem automatycznie są oryginalne ![]() A teraz już sama nie wiem, bo dużo wizażanek uważa, że on sprzedaje tylko oryginały ![]() Proszę kogoś zorientowanego o odpowiedź ![]() Będę bardzo wdzięczna ![]() P.S. Poniżej fotki tuszu od pana Adama i tuszu od użytkownika którego pewnie dobrze znacie, ma on same oryginały, ale nie podaje już nicku by reklamy nie robić. P.S.2 Nikt nic nie pisze... hmmmm... to jednak mam chyba rację? ![]() Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2007-01-31 o 23:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
BAN stały
|
ja niezbyt ufam sprzedawcom, ktorzy sprzedaja tak tanio kosmetyki "z gornej polki". wole miec oryginalny tusz l'oreala niz podrobe lancoma.
poza tym...aaa!!! dostalam wyplate. wiec...teraz mam nowe postanowienie: poczekam az mi w lutym zaplaca za nadgodziny ![]() szczegolnie, ze wylicytowalam 5 pomadek pour la vie. dwie dla mamy, ale...3 to i tak duzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się gdzie są te osoby które broniły oryginalności kosmetyków Adama Sz.?
Chciałam wiedzieć jakie jest wasze zdanie na mój post powyżej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
BAN stały
|
adam sz. brzmi jak z kartoteki policyjnej
![]() a powaznie...ja bym u niego nie kupila. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
To Fatale na pewno mi się nie podoba i ja tego bym nie kupiła.
A mam takie pytanie - czy spotkałyście się z podróbkami Guerlain (dobrymi podróbkami ![]() Nie mam na mysli konkretnych aukcji ale tak się zastanawiam, czy ktoś się spotkał z jakąś podróbką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
SisleyS - Szpieg z Krainy Deszczowcow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ogolnie jest to problem,bo bylam kiedys ze znajoma fanka Diora i sama momentami nie mogla sie polapac co jest co ![]()
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Hexxana, dzięki za info
![]() A jak nie na bazarkach, to gdzie takie podróbki można kupić? Normalnie w sklepach? Jak będę gdzies na jakims krakowskim bazarku to chyba z ciekawości zacznę przeglądać, co ludzie sprzedają. Może dzięki temu łatwiej mi będzie nie naciąć się na aukcjach ![]() Bo jednak do tej pory byłam przekonana, że pewnych rzeczy nie podrabiają... Ale ja naiwna jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Moze normalne perfumerie to za duzo powiedziane ale....sa to stoiska w pawilonach handlowych,w ktorych raczej kroluje srednia polka. Na jednym z bazarow od dosc dlugiego czasu tez stoisko ma babka,ktora glownie handluje rzeczami z Niemiec i podrobionej kolorowki u Niej bez liku,chociaz widac,ze to podrobki-przynajmniej,dla tego kto chce widziec ![]()
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
uff, bo juz myslalam, ze mowisz o perfumeriach - nie zaznalabym spokoju gdyby sie okazalo, ze w duzych perfumeriach tez sprzedaja podrobki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
a propo pana A.Sz
![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki z Allegro.
Dziewczyny powiedzcie mi proszą czy kupowałyście kosmetyki na Allegro głównie chodzi mi o cienie i podkłady takich firm jak l'oreal, revlon, clinique,gosh, isa dora. Ceny są dużo niższe niż w sklepach i czy to nie oznacza, że to podróbki. Widziałam, że wystawiają cienie l'real, których wcale nie ma w sklepach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
a może ktoś wie coś na temat tej pani http://www.allegro.pl/item170106389_...uper_cena.html ?
chciałam kupić ten tusz...kupiłam już kompakt, ale jakoś najczęściej to tusze są podrabiane, albo stare
![]() |
#263 |
Rozeznanie
|
Ja tak nie w temacie, szukam jakiegoś dobrego sprzedawcy produktów z Oriflame, możecie kogoś polecić?
Oczywiście mam na myśli sprzedawcy z allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Rozeznanie
|
a u kogo kupujecie cienie Bourjois? Orginalne oczywiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Rozeznanie
|
Hoop.hoop!
Czy wszyscy kupują je w sklepach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1746826
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=672934 dziewczyny znacie tych sprzedajacych?
![]() |
#267 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a burżuja od kogo kupujecie??? Kupowalam kiedys od Jasiiek ale teraz juz nic nie wystawia... Edytowane przez jolla11 Czas edycji: 2007-04-26 o 07:22 Powód: zabraklo literki :) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Wtajemniczenie
|
jak myśłicie czy to jest oryginał ??
http://www.allegro.pl/item196537558_...od_damsel.html u mnie w apropos taki same kosztują 75 zł ![]() Edytowane przez kaczorka Czas edycji: 2007-05-23 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.