|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Cytat:
![]() Spokojnie wszystko sobie ułozycie i wypracujecie Cytat:
![]() i za nadrobienie![]() Cytat:
![]() Ja z poczatku tez nie wiedzialam co sie dzieje, bylam sama(no pierwsze 2 tyg z mezem), ale potem jakis czas nie moglam dojsc do ładu...jakis czas musial minac i nauczylismy sie siebie i przede wszystkim udalo sie ulozyc plan dnia ![]() Cytat:
![]() Juz niedlugo i tez je zjem............ ![]() Cytat:
ale jak juz ma prace nagrana to wsio ryba
|
|
#3272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Cytat:
Swietnie![]() Cytat:
Ja zawsze kupuje w PLjaaaaaaaaaaaaaaaaa Ale krecha!![]() No to teraz serdecznie gratuluje ![]() Dzien dobry ![]() Milam wczoraj rozmowe z szefowymi ![]() Ciesze sie,z e juz wszystko wyjasnione i jest po ![]() Jeszcze tylko dzis i nastepny piatek i wakacje ![]() Ide spac
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
ja już wcześniej nie miałam
Cytat:
Ja sie musiałam zwlec z wyra bo zaraz facet mierzyć okna do rolet przyjdzie i tż musiał chate ogarnąć
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zabcia super ci to wyszło ![]() Natalka jeeeaaa ![]() Cytat:
Ale u mnie leje ciekawe czy uda mi się dziś wyjśc z małą na spacer. Mąż w pracy - jakoś tak dziwnie po 4 tyg wolnego i kończy o 15. Pojechał oczywiście rowerem bo mi zostawić wózek, który jest w samochodzie Ciekawe czy nie będzie lało jak będzie wracał
|
|
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Wiedziałam!!!!
|
|
#3276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się sobotnie
![]() To teraz już oficjalnie gratulacje Kochana!!!! Cytat:
A ja już po zakupach na targu.. teraz pozostaje mi sprzątanie ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- A i Żabcia fajnie Ci wyszedł ten tort! Masz talent
|
|
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
ZABCIA cena Pampersów w zależności od marketu ale wahają się od 49 do 54 zł nawet (o ile sie nie myle bo dawno ich nie kupowałam, preferuje Dadę).
u mnie dzisiaj szaro i buro za oknem. WOjtek mi zrobił meeega bałagan w pokoju :/ A ja zasiadam przy latte :P miłego weekendu!
|
#3278 |
|
Wtajemniczenie
|
No u mnie też leje paskudnie.. ale to moze i dobrze. Posprzątam sobie a potem popatrzę na tv, bo mój mąż musi się uczyć..
|
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie mój mąż stwierdził, że do tytułu naszego wątku powinnyśmy dopisać: "........ rurki z Biedry jemy wciąż, a przynosi nam je mąż"
Gocha, Żabcia to jeszcze zależy ile sztuk jest w paczce...... ja kupowałam Pampersy za 46gr za sztukę, ale to na promocji było, ogólnie cena za sztukę to ponad 50gr ![]() Żabcia tort rewelacja ![]() Natalka ja też już wcześniej byłam pewna
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
![]() gratula cje!!! Zabcia - bardzo ladny tort
|
#3281 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Dziewczyny przepraszam że wczoraj juz nie pisałam ale coś mi się podziało z netem. Kotek kupuję w Biedrze jogurty fruwita(czy jakoś tak). Jeszcze dodam ze tej zelatyny tak sporo daj, dwie kopiaste łyżeczki. Żabcia ale tort Natala wiedziałam Wczoraj wieczorem mój tz stwierdził że nie ma co ubrać na dzisiejszą imprezę(jak zwykle myśli o tym w ostatniej chwili) i pojechaliśmy na zakupy na godzinę przed zamknięciem sklepów. Weszliśmy tylko do Zary i tam kupił wszystko ale kasy poszło ale jestem z niego dumna bo on z zakupami to ciężki pacjent, nic mu się nie podoba a najchętniej chodziłby w jeansach.Za to ja kupiłam sobie tunikę i chciałam ją ubrać do legginsów 3/4 ale taka dziś kijowa pogoda że nie wiem czy nie zmarznę.
|
#3282 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() my 2razy w zeszłym roku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mi kiedyś sąsiad jak byłam mała przywalił drzwiami z klatki i mi pazur zszedł z dużego palca w nodze i teraz jest taki jakby twardszy, ale nie widać nic po nim[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35807003]Właśnie wróciłam ze szpitala [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35807566]W środę poszłam do szpitala, zrobili mi mnóstwo badań, a w czwartek miałam zabieg. Było okropnie... Gdybym wiedziała, że tak źle się będę czuła, to nie zdecydowałabym się Cytat:
wczoraj mieliśmy grilla, było super
|
|
#3283 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Gratuluję, chociaż my już wcześniej nie miałyśmy wątpliwości Jesteś już nawet u nas na liście przyszłych mamuś. Tylko nie wiem, jaki będzie termin - połowa kwietnia chyba?
|
|
|
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaaaaa...no teraz już krecha jak w pysk strzelił!! Gratulacje Natala!!!!!!!! |
|
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() postuluje za zmianą tematu!!!!
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ależ brzydka pogoda jest. Ledwo 12 stopni, leje jak z cebra. Miał być wyjazd do zoo, potem grill i badminton na działce, a wyjdzie na to, że cały dzień spędzimy w domu. Zdecydowanie tego nie lubię. Już od rana jestem rozdrażniona i zła ![]() Żabcia, ależ Ty masz talent ! Prześliczny ten torcik ! ![]() Natala serdeczne gratulacje! Piękna, gruba krecha Blonde, dobrze, że już po rozmowie z szefostwem. |
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny
![]() Aaaaaa, mówiłyśmy!!! Super!! Gratulacje!! ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Blonde, Kotku, przyznaję się że z braku czasu na poczcie byłam dopiero wczoraj, więc nie wiem czy od razu to szło dalej, czy dopiero w poniedziałek wyjdzie. W każdym razie wysłane ![]() A my wczoraj mieliśmy skrobanie ryb Skrobał tż, moja mama i jeszcze ciotka wpadła do pomocy, oskrobali ogarnęli..tż jeszcze potem podłogi wyszorował. A dziś wstaję i co?...... Łuski Mnożą się czy co?
Edytowane przez onyks Czas edycji: 2012-08-11 o 11:03 |
|
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Żabcia pokazałam mężowi Twój tort - zachwycony
a to dlatego, że w salonie mamy takie niebieskie i turkusowe dodatki, a w łazience zielone
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() ja nadal walczę z kolkami u małej ![]() super |
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35810484] Mnie w sumie też nie, zresztą mama mnie uprzedziła, że mam zabrać. Sztućce, kubek też trzeba mieć swoje. Ale przynajmniej przebadali mnie solidnie ![]() Ana, cieszę się, że wakacje udane [/QUOTE]ja też się ciesze ![]() Mrowinko coś mi wpadło w oczy, że byłaś na badaniu na laparo? bardzo źle było? Cytat:
![]() ![]() Wypoczęta tak aczkolwiek taaaak mi się nie chciało wracać, bo masa pracy przede mną i bardzo ciężki rok- bardzoo nie wiem jak dam radę, jestem przerażona.aaa brawooo widze że sporo mnie ominęło ![]() staraliście się czy wyszło samo?![]() Proszę rzecznika prasowego o streszczenie tygodnia
|
|
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
![]() aaby sliczne body, matko Ty na prawde masz tego ogrom ![]() zaaaabcia torcik rewelacja, to bylo pewne ![]() gratuluje raz jeszcze, wspolczuje, my walczylismy przez pol roku a jak minely kolki to zaczely isc zeby ![]() oby u Was szybciej przeszlo, wczoraj zaliczylismy wizyte u tesciow a dzis z rana telefon czy na obiad w niedziele bysmy nie przyszli, no i trza chyba isc
|
|
#3292 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękuje Wam ślicznie
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35826757] Gratuluję, chociaż my już wcześniej nie miałyśmy wątpliwości Jesteś już nawet u nas na liście przyszłych mamuś. Tylko nie wiem, jaki będzie termin - połowa kwietnia chyba?[/QUOTE]ooo, super z kalkulatora wychodzi 11 kwietnia ![]() Doczytałam o Twoim pobycie w szpitalu. przykro mi, że było ciężko ale najważniejsze że masz już to za sobą. Oby dwie kreseczki, bijące serduszko i kopniaki pod żebra pozwoliły Ci szybciutko zapomnieć o laparo Cytat:
Cytat:
a jak tam Ci się w Bułgarii podobało, zwiedzaliście coś?
|
||
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje ślicznie za gratulacje
![]() dziękuje |
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Żabciu, niestety u nas takich kuleczek nie znalazłam
![]() Mój TŻ też sobie myśli że za miesiąc Kamil już będzie sikał do nocnika i gadał co potrzebuje wcale mnie to nie dziwi ja chyba coś przegapiłam, ale na co robiłaś ten tort? A i piękny Madzia, super że tak fajnie się dogadujecie z architektem w sprawie domu, to ważne. nasz Kamil śpi z nami tylko po ostatniej nocnej pobudce czyli od 6 do 8. Na więcej mu nie pozwalam bo przecież ma swoje łóżeczko, a my swoją strefę rodzica. I uważam że tak powinno zostać bałabym się że ją przyzwyczaisz do spania razem.Strippi, nic się nie bój tego genetyka, ja trzymam kciuki to musi być dobrze ![]() Kotek, toś poszalała na tych zakupach przeleć się jeszcze raz i poszukaj coś dla mnie Natala, źle że nie jesteś zadowolona z wizyty ale ! napewno jest wszystko dobrze i na usg już będzie serduszko ![]() Żabciu, ja cały czas sama kamilowi obcinam paznokcie ale gratulacje za taki postęp ![]() a teraz doczytałam że to dla tej koleżanki na BS tort super ![]() Gucia6, miłego wyjazdu do PL Nikita, ja też uważam, że wyglądasz młodo. Gucia, widzę że Cię pokonały drzwi balkonowe! biedna ![]() Mrowinko, biedna że się namęczyłaś ale wiesz co... myślę że zostanie Ci to wynagrodzone ![]() Onyks, ja pierwsze ruchy poczułam właśnie w 16tc. Aaby, widzę że co do leżaczków się zgadzamy a za to co do wózków wcale hihi i brawa za postępy w magisterce.Kasiux, i jak było na pierwszym spacerku? podoba Ci się bycie mamusią? no i oby się hormony uspokoiły ![]() daj zdjęcia maluszka ![]() Natalka, to ja już też nie mam wątpliwości, ta druga krecha, różowa jak ta lala Gratulacje kochana
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam w k.
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
i watek zamarl
![]() ide robic obiadek, dzis zupa szczawiowa, milego popoludnia
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3298 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
super !! chodz ja nie mialam watpliwosci ze jestes w ciazy ![]() Cytat:
A Wy latacie samolotem do PL czy autem jezdzicie? Musze pomyslec bo teraz bagaze do 21kg na osobe sa. Cytat:
Ja tez wstalam z samego rana Domino smacznie spij a ja juz zdarzylam pranie zrobic i posprzatac lazienke o 14 mamy gosci a pozniej jedziemy na ten Baby Shower. dziekuje Cytat:
Dziekuje Cytat:
Cytat:
U nas za 222sztuk placimy 40$ .Dziekuje ![]() Lubie sie bawic przy takich projektach strasznie mnie to relaksuje Wczoraj pokazalam go przyjaciolkom i stwierdzily ze powinnam otworzyc sklep internetowy z takimi tortami. dziekuje Cytat:
Heh jak bym slyszala mojego meza dzisiaj tez may impreze a ten wczoraj wieczorem mi mowi ze nie ma co ubrac ( a dodam ze bylismy w sklepie rano )
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3300 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

Ale wstępnie skończyłam pierwszy rozdział 

mam nadzieję, że wkrótce ładnie ułoży Wam się plan dnia i już tylko będziesz samą radość czerpała z macierzyństwa
podpowiedź poniżej 

ciekawe czy uda mi się dziś wyjśc z małą na spacer. Mąż w pracy - jakoś tak dziwnie po 4 tyg wolnego

16.07.2012 - Kamil, nasze serce.