![]() |
#3001 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Ja rowniez przylaczam sie do trzymaczek kciukow.
![]() I czekam na wiesci z niecierpliwoscia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3002 |
Raczkowanie
|
Dzięki Jukolku, to trzymamy za siebie nawzajem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja też trzymam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziwczyny!! Wlasnie dorwalam sie na chwile do netu i przesylam Wam gorace pozdrowionka z Atlantyku. Od wczoraj jestem na Maderze. Tu jest niesamowice, a powietrze jakie czyste...
Bylismy 3 dni w Londynie, ale nie jestem pod wilekim wrazeniem tego miasta... Informacja dla Was taka, ze niestety nie mam dobrych informacji ![]() Buziaki dla Was wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3005 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A pierwszą rzeczą jaką zrobiłam to sprawdziłam bociana czy któraś zafasolkowała i muszę przyznać, że jestem rozczarowana ![]() jukolku a o Tobie to non stop myślę bo wiem, że @ spóźniała się sporo czasu. W bocianie nie ma zmian więc ciekawość nadal mnie zrzera ![]() Cytat:
![]() Ja jestem po piątkowej wizycie u gina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oki, teraz idę czytać NASZĄ lekturkę ![]()
![]() |
#3006 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam 2 siostry (starsza to Iza i ma 27 lat i 2 córeczki, o których już wspominałam, młodsza to KArolinka ma 21 lat i w czerwcu wychodzi za mąż) i brata Łukasza 20 lat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3007 |
Zadomowienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Jeśli chodzi o bóle brzucha.
Praktycznie od połowy cyklu coś tam czuję, czasem jajniki, czasem podbrzusze. 23 dc wymęczył mnie dość ostry i ciągnący ból prawej strony, normalnie aż prawe biodro mnie bolalo. A 27 dc myślałam, że tego dnia przyjdzie @, bo rano obudził mnie okropny bol, identyczny jaki zawsze mam w dzień @. ALe nic z tego i do dziś @ nie ma. Nie ma też bólu, czuję poprostu podbrzusze, bardzo nisko, takie jakby delikatne ciągnięcie. Piersi mnie nie bolą, za to są momenty, że swędzą okrutnie. Przy ucisku pobolewają raczej od dołu i po zewnętrznej, same nie bolą. Czasem za to pobolewają mnie plecy, choć nic nie dzwigam... Staram się nie myśleć i nie doszukiwać się niczego. Po ostatnim 40-dniowym cyklu wszystko może być...jedyna nadzieja, że Duphaston działa...czas pokaże. Na pewno nie będę robić aptecznych testów ciążowych (jeśli @ nie przyjdzie w najbliższym czasie). Jeśli już, to tylko beta...ale to jeszcze daleka droga... Temp nie zawsze musi być powyżej 37 stopni. Jeśli zazwyczaj masz niską, to nie wskoczy ona od razu aż na taki poziom. Liczy się wzrost o ok o,2 stopnia od normalnej, przeciętnej temperatury i utrzymanie się tego wzrostu. Temp może być na poziomie 36,8, 36.9 jeśli na codzien masz niską (np. ok 36,3, 36,4). Czytalam o tym na bocianie chyba...Nie liczy się wysokość temperatury, ale jej określony wzrost w stosunku do normalnej temp oraz jej utrzymanie się przez określoną ilość dni. Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-01 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3008 |
Przyczajenie
|
puk puk
![]() Czy przyjmiecie do swojego grona jeszcze jedną starającą sie kobietkę? Mam na imię Monika, za miesiąc skończę 24 lata( ![]() pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za te, które czekają na dobra nowinę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3009 | |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Ale sie rozpisałyscie tak tylko chwilami zagladałam bo nie miałam zbytnio czasu. Teraz do 22:00 jestem sama w domciu wszyscy poszli do pracki od 14:00 ale mam luz ![]() ![]() Ja za dwa tygodnie zaczynam mierzyc temperaturke ![]() ![]() Cytat:
![]() Oczywiscie ze przyjmiemy ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-01 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3010 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-01 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3011 |
Raczkowanie
|
Hej kochane Wizażanki!!!
Od wrzesnia staraliśmy się o dzidziusia. W tym miesiącu @ się spóźnia i nic nie wskazuje na jej przyjście ![]()
„Jak strumienie i rośliny, dusze także potrzebują deszczu, ale deszczu innego rodzaju: nadziei, wiary, sensu istnienia. Gdy tego brak, wszystko w duszy umiera, choć ciało nadal funkcjonuje. Można wtedy powiedzieć: "W tym ciele żył kiedyś człowiek". http://b1.lilypie.com/K4Nzp2.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam trudność z interpretacją wyniku, zrobie fotkę i wkleje ją tu to mi pomożecie bo pierwszy raz kreska testowa wyszła mi w miarę ciemna ale nie jest ciemniejsza od kontrolnej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3013 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Witam serdecznie nowe staraczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3014 |
Przyczajenie
|
Dzieki Babeczki za Powitanie
![]() w grupie zawsze raźniej, ja jestem obecnie na etapie olewki, brałam CLO i Duphaston, robiłam testy owulacyje i nic. w tym miesiący mam urlop od myslenia o tym, rozglądam sie tylko za nowym ginekologiem, specjalista od niepłodności. co do testów owulacyjnych, czytałam Wasze wypowiedzi, i miałm w tamtym miesiącu identyczną stytuację. od zawsze używałm tych z apteki i zawsze było oki, kreski były. w tamtym miesiący kupiłam te ze strony starania.pl( te same co na allegro) robiłam je od 10 do 20 dc żeby sprawdzic i nic nawet, cien cienia sie nie pojawił, załamałam się że nawet po clo nie mam owulacji, bo akurat nie byłam na usg i nie wiedziałm co się dzieje. ale postanowiłam dla sprawdzenia kupic w 18 dc te z apteki i wyszły że właśnie jestem w tarakcie owu, bo kreski były bardzo mocne a na testach zamawianych nie było nic. moje zdanie jest takie, że wyszła jaks trefna partia,ale i tak powróciłam do aptekowych, jakies takie pewniejsze. uff ale sie rozpisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluje ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3016 |
Rozeznanie
|
Amilamija! Też kiedys o tym myślałam,że trochę głupio będzie mówić o dobrej nowinie , ale tak naprawdę taka wiadomość od Ciebie czy której kolwiek z nas jest wspaniałą nowinką i tylko napawa optymizmem( przynajmniej mnie). Także jak będziesz już coś wiedziała to nie szczędź nam tej radości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kreska testowa powinna być taka sama badz ciemniejsza od kontrolnej, jesli jest jasniejsza to widocznie owu dopiero nadchodzi i stopniowo zwieksza sie stezenie LH w moczu. Confitka - witaj ![]() Szaramysz - ja też myśle że to jednak ciąża, gratulacje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz czekam na wiesci od jukolka - moze ona pierwsza zafasolkuje i przerwie złą passe...
![]() |
#3019 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3020 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3021 |
Zakorzenienie
|
kindziu ale jukolek zrobiła badanie-teraz z niecierpliwoscia czekamy na wynik
![]()
#3022 |
Rozeznanie
|
Ja mam dobre przeczucia co do 2007 roku. Myślę ,że wszystkie zafasolkujemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3023 | |
Zakorzenienie
|
no dobra wklejam zdjęcie testu owu i prosze was o pomoc w interpretacji
no i niestety nie chcą mi się fotki załadować, wyskakuje mi polecenie "Błędy ładowania" Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3024 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3025 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Raczkowanie
|
Adatka, Yoolia- dziekuję za wsparcie!!!!! Mam nadzieje, że w środę sie okaże, że wszystko jest ok!! Dam znac na pewno!!!!
![]() ![]()
„Jak strumienie i rośliny, dusze także potrzebują deszczu, ale deszczu innego rodzaju: nadziei, wiary, sensu istnienia. Gdy tego brak, wszystko w duszy umiera, choć ciało nadal funkcjonuje. Można wtedy powiedzieć: "W tym ciele żył kiedyś człowiek". http://b1.lilypie.com/K4Nzp2.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3027 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3029 |
Raczkowanie
|
Ale to tez jest powod do radosci ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() staranka były już wczoraj ![]() ![]() a za pare godzinek ide do niego na test PCT, może tez zrobi mi usg i zobaczy co sie dzieje z pecherzykiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.