|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piosenki, których wstydzicie się słuchać ale
czy sie wstydzę słuchać jakieś piosenki,które np.ktoś uważa za tandetne?,beznadziejne?, masakryczne?,okropne?-- Nie wstydze sie -słucham tego na co akurat mam ochotę,a ze to sie komuś "obok" nie podoba to juz jego problem.
A takich piosenek które mi osobiscie niekoniecznie sie podobają,wkurzają,irytują ,czasami są tandente,ale i tak jak je zaczynasz słuchać to nie wyłączasz kanału,radia czy płyty tylko spiewasz razem Chodzi za tobą cały dzień jest mnóstwo.daleko nie szukać" Mosssa mossssa",starsze piosenki Łez,Piaska,Flinty. No i wiekszosc tekstów Disoo polo-do zabawy i na poprawienie humoru są super
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga uwaga
![]() Ja uwielbiam piosenkę "Żono moja " ![]() "Jesteś szalona" też Jeszcze - Farba "Chcę tu zostać" ![]() A ta muza z posta Autorki wątku też nawet mi się podoba
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Argumentacja rodem z I klasy podstawówki. Ale rozumiem, zdarza się czasem. Też nie zawsze stać mnie na inteligentne wypowiedzi. "Papa" używane w ogólnodostępnym wątku wydaje się raczej jednoznaczne i jak ci się nie podobają czyjeś posty, to ich nie czytaj, zamiast machać wszystkimi łapkami - i pożegnalnie, i po klawiaturze. Skomplikowane, co?* A podstawy kultury osobistej, do których należy omówienie wypraszania kogoś w chamski sposób tak jak ty to widocznie robisz, to także działka wczesnopodstawówkowa. Polecam repetę.* A jeśli nazbyt skomplikowane, to zdaje się, że jest taka opcja jak "Ignoruj". I po kłopocie. Chyba że brak ambitniejszych zajęć niż machanie łapkami. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie przypomniałam na szybko Bailando Loony-hicior z czasów końca podstawówki. Tak samo do Spajsetek starszych mam sentyment - jakis czas temu trafilam na muzycznym kanale na program o tym zespole-to obejrzalam od deski do deski, tyle wspomnien wywolal
Gdyby byl taki o Backctreetach, to tez bym obejrzala pewnie.
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Wszelkie hip-hop-polo,no kota mam i co poradzę,Dennis-marzenie-uwielbiam choć nie przepadam za disco polo.Sumptuastic i Farbę też lubię.Poza tym kumple śmieją się ze mnie jak słucham Happysadu.A na mojej play liście totalny miszmasz od Solid Base do Wdowy,od Grechuty Do Michaela Telo ,od Boysów do Dżemu
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Ostatniosłucham w kółko Gusttavo Lima - Balada Boa i Flo Rida - Whistle. Takie wakacyjne hity, wpadają w ucho, ale tekstów lepiej nie tłumaczyć...
![]()
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=qRXSCMwtEBA
mam absolutny zakaz słuchania tego w akademiku. ale co poradzę, że uwielbiam tę piosenkę? ![]()
"ludzie dzielą się na dwa rodzaje: jedni są zdolni do zabicia człowieka, inni nie. na wypadek gdybyś chciał wiedzieć, którzy z nich są naprawdę źli, powiem, że ci, którzy nie potrafią zabijać. ludzie, którzy nie umieją zabijać, nie umieją też naprawdę kochać."
|
|
|
|
|
#38 | |
|
kobieta za ladą
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
"Pszczółka Maja" zespołu Akcent
Niech to tylko puszczą na imprezie, to zaraz wesoło hasam na parkiet, a za mną rozśpiewany TŻ Nawet tekst zna! "Sąsiadka" zespołu Toples ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Jak mogłam zapomnieć o "Cyganeczce Zosi". Oczywiście tekst mam opanowany perfekcyjnie i jak puszczam, to i śpiewam przy okazji. Mój facet śpiewa "My cyganie" I uwielbiam "Czerwone i bure" z tym teledyskiem hip hopowym podstawionym do piosenki
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=e8FR5...eature=related nic nie poradzę ale uwielbiam
![]() Nie mogę zapomnieć o "Kylie" Akcent i "Promieniach" Tarzan Boya. Często powtarzam że nigdzie nie jest powiedziane że nie można słuchać Slayera i np właśnie "Kylie" a jak ktoś uważa inaczej jego problem. |
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
ja to sie wstydze słuchać Lady Gagi Born This Waay i Sexy Chick Akona
|
|
|
|
|
#42 |
|
na przekór do celu
|
o tak
![]() byłam wczoraj na weselu, jak zagrali "Jesteś szalona", "Ciało do ciała" i "Bibę" (z mocno ocenzurowanym tekstem) to tak jakoś lżej mi się zrobiło i ruszyłam na parkiet ![]() też się często łapię, że brakuje mi tej piosenki
|
|
|
#43 | |
|
Rozeznanie
|
jak nikogo nie ma w domu...
to slucham akcent-rodzinny dom haha ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
) to było coś, ile ja się przy tym natańczyłam
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Czasem słucham Wzr - Bogini seksu
![]() Ale mówię to tylko Wam, więc ciii.... Aaaa i jeszcze Stahu Stah - Jesteś moją kokainą. Chyba już spokojnie mogę umrzeć
"Sprawiasz, że nawet niespłacony kredyt może stać się czymś wyjątkowym." chuda, mleczna, czarna, zakochana na zawsze. Edytowane przez abuburuba Czas edycji: 2012-08-06 o 16:49 |
|
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
astro-loszka
|
Mam sentyment do dyskotekowych hiciorów z lat 90 (Coco Jambo, Be my lover, Bailando, Mallorca itp.). Nie przyznaję się do tego, ale lubię też polski dance , również z lat 90 (wczesny Stachursky, I&I, United) - słucham, gdy jestem sama w domu
|
|
#47 |
|
Biała Dama
|
"Czarownica", "Miła moja", "Powiedz" zespołu Maxim - pojedyncze piosenki wczesnego disco polo
Jakiś sentyment do nich został. Stachurskiego też czasami lubię posłuchać, a co Najbardziej niezrozumiała przez znajomych moja miłość to chyba zespół Universe, ale nie mam zamiaru się tego wstydzić, Mirek był cudowny, a piosenki pod względem emocji jakie przywołują i z jakimi są wykonywane nie mają sobie równych
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Świetny wątek
![]() Moje ulubione acz wstydliwe ![]() 1. Hit me baby one more time i Ooops I did it again - Britney Spears 2. Czarownica - nie wiem co ta piosenka ma w sobie takiego Głupia że aż zęby bolą no ale co zrobić...3. Zasze z Tobą chciałbym być i A wszystko to bo Ciebie kocham - Ich Troje 4. Private emotions - Ricky Martin (dyskoteki podstawówkowe )Na razie tyle, może później inne mi przyjdą do głowy. |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajny wątek
Mam dużo takich "obciachowych" piosenek, ale nic nie poradzę na to, że lubię ich słuchać i tego nie zmienię Hity Ich Troje, arabska muzyka, polskie disco polo
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#50 |
|
na przekór do celu
|
do tego czasami Cichopkowa nie tańczyła na tanecznej Eurowizji? tak coś mi się kojarzy, że chyba tam to pierwszy raz usłyszałam i miesiące szukałam tytułu do tej piosenki
![]() i tym jednym zdaniem można podsumować i mnie, plus jakiś zagraniczny pop 1990-2000 Ale nie po to tu weszłam. Znalazłam "hit"
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Najbardziej wstydliwy artysta dla mnie to Enrique, jakieś dwa lata temu miałam straszną fazę na jego piosenki
Ogólnie nóżka drygnie, kiedy słyszę pop z lat 90., czar wspomnień, dyskoteki z podstawówki, i tak dalej :P Sentyment się włącza. Aaa, do tego dochodzą jeszcze różne piosenki z anime C: I "Winter wrap up' z My Little Pony. |
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
Też lubię te piosenkę, tekst nie jest taki zły
.
|
|
#53 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hero i Bailamos, moim zdaniem teksty tych piosenek są tak bardzo napisane pod nastolatki że strach i raczej nie słuchałabym ich gdzieś gdzie ktoś mógłby usłyszeć, np. w autobusie (nigdy nie potrafię ocenić czy współpasażerowie słyszą moje mp3 czy nie ) No ale przyznaję się bez bicia że czasami wracam do Enrique i Ricky'ego ![]() Tekst jak na tego piosenkarza faktycznie nie jest taki zły, ale teraz jak już wszyscy wiedzą że go hmmm... ciągnie do chłopców jakoś inaczej ten utwór interpretuję
Edytowane przez Senija Czas edycji: 2012-08-10 o 16:29 |
|
|
|
|
|
#54 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
To chyba nawet lepiej
|
|
|
|
#55 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze lubię "Nobody wants to be lonely", ale też słucham tylko sama albo z zaufanymi osobami .
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
nie uważam żeby boski Enrique i Ricky byli obciachowi:p są obowiązkowym punktem imprezy
"ludzie dzielą się na dwa rodzaje: jedni są zdolni do zabicia człowieka, inni nie. na wypadek gdybyś chciał wiedzieć, którzy z nich są naprawdę źli, powiem, że ci, którzy nie potrafią zabijać. ludzie, którzy nie umieją zabijać, nie umieją też naprawdę kochać."
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Moim małym muzycznym grzechem, przy całej klasyce rocka, bluesa i tym podobnych cudeniek, jest...
nie dosyć, że cała piosenka mnie buja, to jeszcze ten klip jest obłędny
|
|
#58 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I każdy się giba do Britnej, Enrike albo innego Bajmu![]() Ale mimo wszystko, gdyby ktoś stojący obok w autobusie usłyszał moje mp3 a tam w najlepsze Wiśniewski darłby się "Pooooooooooooooowied z, poooooowiedz czemu..." to chyba spaliłabym się ze wstydu Co nie zmienia faktu że pewnie wszyscy te 'obciachowe' numery znają i lubią... Po prostu nikt się do tego nie przyznaje, ot taka ciekawostka socjologiczna
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
na przekór do celu
|
i zadziwiające jest to, że wszyscy je znają
![]() tak jak z Modą na Sukces - nikt nie ogląda, ale każdy wie ile razy Brooke wychodziła za Ridge'a
|
|
|
#60 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do ich Troje-pamietam jedne wakacje jakieś pare lat temu jak byłam u dziadków i do sąsiadów przyjechał szwagier z zoną i córką-mieszkali w ogródku w przyczepce kempingowej małej i całymi dniami puszczali Ich Troje-sąsiadom wszystkim aż uszy wiedły i rzygać sie chciało-24 h/dobę przez 2 tygodnie... Cytat:
![]() Cytat:
ale fakt trafne porównanie |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

Chodzi za tobą cały dzień jest mnóstwo.

"Jesteś szalona" też

Głupia że aż zęby bolą no ale co zrobić...
Co nie zmienia faktu że pewnie wszyscy te 'obciachowe' numery znają i lubią... Po prostu nikt się do tego nie przyznaje, ot taka ciekawostka socjologiczna