|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Furkoczące poślady wizażanki to pozycja bojowa do pogadanki. Wizażowe ploty cz.
Cytat:
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Furkoczące poślady wizażanki to pozycja bojowa do pogadanki. Wizażowe ploty cz.
Cytat:
Z imprezami to ja mogę mieć problem. Jak będę chodziła do pracy to nie będę po nocach przesiadywać. Muszę być wypoczęta przy Małym, który ma milion pomysłów na minutę. 3 lata nie byłam, kocham polskie morze. Oglądam bajkę i co jakiś czas wpadam tutaj
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#63 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to moze jest jasne tylko dla ciebie? a dla niego to 'dni w ktore tylko mozliwe jest spotkanie'.. -tak bylo zawsze u nas:/ ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
![]() a ja po nocach spie, wiec moze chociaz popoludnia nam zostana.. oj tak..przy takim brzdacu to energii fuul i oczy na okolo glowy bedziesz musiala miec ![]() i ten cichy szum fal wieczorami... ![]() jaka?
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Jestem!
No siedziałam z komputerem i... zasnęłam Budzę się, a tu nowy wątek. Kudliczku, mało się nie posrałam, jak czytałam pierwszą stronę A za doktorka... bierz się Idę na kolację i coś porobić może. Boli mnie łeb od spania. O, jak zjem to peeling kawowy.
Aparatka - góra 13.08.2014 + dół 25.02.2015 Edytowane przez Kaaef Czas edycji: 2012-08-11 o 17:27 |
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
A TŻ jednak nie jedzie do rodziców, ale za to jutro jadę z nim na obiad do nich.
A wieczorkiem idziemy na urodziny do kolegi, samej mi się nie chciało, bo to w sumie bardziej kolega TŻta niż mój, więc wiadomo o co chodzi. A zaraz będziemy w końcu jeść barszczyk.
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() genialna jest, nie?
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
Jestem
![]() Nowa część ![]() Kudlik świetna robota
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trudno.. same to bedziemy sobie za toba plakac.. ![]() smacznego ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35835187]Jestem [/QUOTE]no nareszcie! ![]() jak rozmowa?
|
|
#69 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro ma przyjechać, to z nim pogadam, postaram się kolejny raz wytłumaczyć mu co czuję, ale czasem mam wrażenie, że facet nie jest w stanie tego pojąć, a podobno faceci mają większe mózgi Zaraz jadę z rodzicami i babcią do małej kuzynki, też sobie zorganizuję dzień ![]() Wpadnę wieczorkiem
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaoszczedz sobie gadania.. -i tak do niego nie trafi. to tylko facet.. a najlepiej to ty go jutro kopnij w zad i go olej jak on dzisiaj, o!to czekamy
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
Pogadaliśmy i mamy się spotkać za miesiąc. On wie, że z nim nie będę, ale chcę mu powiedzieć to prosto w oczy. Chcę żeby ułożył sobie życie na nowa. Chcę, żeby był szczęśliwy. Ja mu nie mogę dać tego szczęścia. Nie kocham go. Prosił o ostatnie spotkanie. Tyle mogę mu dać. Więcej nie będę się z nim spotkać. Jeśli tego nie utnę to będzie ciągle żył marzeniami. Przez te 6 miesięcy widzieliśmy się może ze dwa razy. Nie rozmawialiśmy ze sobą . Bo krótka rozmowa to nie rozmowa.
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To fakt, przy Małym tak jest. Mam postanowienie o 22 chodzić do łóżka jak będę miała na 7. Oglądam Madagaskar 2 Ściągam właśnie "trzy metry nad niebem". Która będzie taka dobra i jeszcze raz przypomni mi tytuł drugiej części?
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35835382]Pogadaliśmy i mamy się spotkać za miesiąc. On wie, że z nim nie będę, ale chcę mu powiedzieć to prosto w oczy. Chcę żeby ułożył sobie życie na nowa. Chcę, żeby był szczęśliwy. Ja mu nie mogę dać tego szczęścia. Nie kocham go. Prosił o ostatnie spotkanie. Tyle mogę mu dać. Więcej nie będę się z nim spotkać. Jeśli tego nie utnę to będzie ciągle żył marzeniami. Przez te 6 miesięcy widzieliśmy się może ze dwa razy. Nie rozmawialiśmy ze sobą . Bo krótka rozmowa to nie rozmowa.[/QUOTE]
jesli jestes tego pewna, to dobrze.. na sile nie mozna robic niczego, bo po co unieszczesliwiac i jego i siebie.. 3mam kciuki za twoje szczescie! ![]() Cytat:
![]() o rany.. ja bym nie wytrwala ![]() epoka lepsza! ![]() ![]() szykuj chusteczki jak latwo zrobic na tobie wrazenie ![]() http://nextvideo.pl/b/nK3Tja4fP5XOyecl ale raczej nie znajdziesz jeszcze do sciagniecia w pl no i wogole w tej wersji
|
|
#75 | |||
|
Zakorzenienie
|
zawodowo
faceci jeszcze więksi plotkarze ![]() Cytat:
![]() leniuszek ![]() Cytat:
![]() Ja niee, ja zaraz robię sałatkę owocową ![]() Cytat:
starałam się A z doktorkiem wyjdzie jak pisane ![]() sie wie sie ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35835187]Jestem ![]() Nowa część ![]() Kudlik świetna robota [/QUOTE]
|
|||
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
wrócilam ze spacerku
to co pijemy dziś coś? tylko ja proponuję jakieś mocniejsze trunki bo redsiki to tak na smak tylko Un skoro tak czujesz
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale my sie z tym nie ukrywamy ![]() ![]() no to na druga kolacje zwalimy sie do ciebie
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
dziołchy jestem po pierwszym razie peelingu. UUUUU ale to brudna robota
mam nadzieję, że choć troszkę pomoże mojej dupie i udom i w ogóle wszędzie bo chyba tylko w uszach go nie miałam ![]() A żeby było śmiesziej nażeluję się gów.. na cellulit i owinę się folią może to coś da..... ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- spokoloko |
|
|
|
#79 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o no to ladnie bedziemy lezec.. ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() matulu.. chce ci sie?
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie tylko wszyscy całymi rodzinami byli na spacerze a my z Felkiem sami bez tatusia...
no co Maryś raz się żyję Wy jedziecie 25 a My 27
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no w sumie racja ale ja do waszego chlania dolacze juz pozno, bo kolo 20 jade z kuzynka narobic troche szumu u siostry ![]() a wy dokad?
|
|
#82 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Wiesz ja już zamknęłam ten rozdział. Chcę, żeby on zrobił to samo. Mam nadzieję, że kiedyś znajdzie swoje szczęście. Byłam dzisiaj na zakupach. Kupiłam sobie w lumpku kilka koszulek na ramiączkach Kupiłam też kosmetyki, dezydorant ( nie mogłam się oprzeć. Ma taki cudowny zapach i długo pozostaje na skórze ) Głodna jestem
|
||
|
|
|
#83 | |
|
Konto usunięte
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35835382]Pogadaliśmy i mamy się spotkać za miesiąc. On wie, że z nim nie będę, ale chcę mu powiedzieć to prosto w oczy. Chcę żeby ułożył sobie życie na nowa. Chcę, żeby był szczęśliwy. Ja mu nie mogę dać tego szczęścia. Nie kocham go. Prosił o ostatnie spotkanie. Tyle mogę mu dać. Więcej nie będę się z nim spotkać. Jeśli tego nie utnę to będzie ciągle żył marzeniami. Przez te 6 miesięcy widzieliśmy się może ze dwa razy. Nie rozmawialiśmy ze sobą . Bo krótka rozmowa to nie rozmowa.[/QUOTE]
Rób to co uważasz za słuszne ![]() jedynka najlepsza ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35835626]Wiesz ja już zamknęłam ten rozdział. Chcę, żeby on zrobił to samo. Mam nadzieję, że kiedyś znajdzie swoje szczęście.
Byłam dzisiaj na zakupach. Kupiłam sobie w lumpku kilka koszulek na ramiączkach Kupiłam też kosmetyki, dezydorant ( nie mogłam się oprzeć. Ma taki cudowny zapach i długo pozostaje na skórze ) Głodna jestem [/QUOTE]najwazniejsze, ze chcesz mu to wszystko wytlumaczyc i to prosto w oczy.. )tak mi robicie smaka na tego lumpa, ze we wtorek chyba sama skocze ooo, jaki? bo szukam wlasnie jakiegos dobrego i cos nie moge trafic..to jedz! ![]() prawda! ![]() hihi.. nieeee...
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
Nie kocham go. Nie chcę go zwodzić. On wie, że go już nie kocham. Wie, że z nim nie będę. Może te spotkanie to błąd, ale po 6 latach zasługujemy oboje na ostatnie spotkanie. Na ostatnią rozmowę.
Dzisiaj sobie horror obejrzę ![]() Co do epoki to jedynka moim zdaniem jest najsłabsza ![]() Lubię 2 i 3 Niestety 4 części jeszcze nie oglądałam, ale obejrzę w wolnej chwili
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak ktoś musi [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35835626]: Wiesz ja już zamknęłam ten rozdział. Chcę, żeby on zrobił to samo. Mam nadzieję, że kiedyś znajdzie swoje szczęście. Byłam dzisiaj na zakupach. Kupiłam sobie w lumpku kilka koszulek na ramiączkach Kupiłam też kosmetyki, dezydorant ( nie mogłam się oprzeć. Ma taki cudowny zapach i długo pozostaje na skórze ) Głodna jestem [/QUOTE]Un to dobrze, że potrafisz mu to powiedziec i zamknąc to co się już skończyło ja też jestem głodna za chwilę kolację będę jadła ![]() niee Filipek, ale Maryś tak na niego mówi
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35835708]Nie kocham go. Nie chcę go zwodzić. On wie, że go już nie kocham. Wie, że z nim nie będę. Może te spotkanie to błąd, ale po 6 latach zasługujemy oboje na ostatnie spotkanie. Na ostatnią rozmowę.
Dzisiaj sobie horror obejrzę ![]() Co do epoki to jedynka moim zdaniem jest najsłabsza ![]() Lubię 2 i 3 Niestety 4 części jeszcze nie oglądałam, ale obejrzę w wolnej chwili [/QUOTE]masz calkowita racje! ![]() brrr... jaki?no to cos sie w gustach nie dogadamy ja tez jeszcze 4 nie widzialam.. czas to zmienic ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
ale tam..? mmm.. musze sprobowac ta plaze! ![]() hihi, bo to Felek i kropka!
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
łeee TŻ dzisiaj nie przyjeżdża więc nie idę po zakupy
ja przeżyję z tego co jest w domu ![]() jutro zrobię zakupy
|
#89 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a miało być tak super! żadna z recenzentek na kwc nie pisała że on pali a swędzi, drapię się jak goryl
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.

a mam w planach zrobić zapiekankę z ziemniaków mięsa mielonego pieczarek kukurydzy serai sosu pomidorowego