|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Furkoczące poślady wizażanki to pozycja bojowa do pogadanki. Wizażowe ploty cz.
Cytat:
![]()
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Furkoczące poślady wizażanki to pozycja bojowa do pogadanki. Wizażowe ploty cz.
Cytat:
Z imprezami to ja mogę mieć problem. Jak będę chodziła do pracy to nie będę po nocach przesiadywać. Muszę być wypoczęta przy Małym, który ma milion pomysłów na minutę. 3 lata nie byłam, kocham polskie morze. Oglądam bajkę ![]()
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to moze jest jasne tylko dla ciebie? a dla niego to 'dni w ktore tylko mozliwe jest spotkanie'.. -tak bylo zawsze u nas:/ ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() a ja po nocach spie, wiec moze chociaz popoludnia nam zostana.. ![]() ![]() i ten cichy szum fal wieczorami... ![]() ![]() ![]() jaka? ![]()
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Jestem!
No siedziałam z komputerem i... zasnęłam ![]() Budzę się, a tu nowy wątek. Kudliczku, mało się nie posrałam, jak czytałam pierwszą stronę ![]() A za doktorka... bierz się ![]() Idę na kolację i coś porobić może. Boli mnie łeb od spania. O, jak zjem to peeling kawowy. ![]()
Aparatka - góra 13.08.2014 + dół 25.02.2015 Edytowane przez Kaaef Czas edycji: 2012-08-11 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
A TŻ jednak nie jedzie do rodziców, ale za to jutro jadę z nim na obiad do nich.
A wieczorkiem idziemy na urodziny do kolegi, samej mi się nie chciało, bo to w sumie bardziej kolega TŻta niż mój, więc wiadomo o co chodzi. A zaraz będziemy w końcu jeść barszczyk.
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() genialna jest, nie? ![]()
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
Jestem
![]() Nowa część ![]() ![]() ![]() Kudlik świetna robota ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() smacznego ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35835187]Jestem ![]() no nareszcie! ![]() jak rozmowa? ![]()
![]() |
#69 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro ma przyjechać, to z nim pogadam, postaram się kolejny raz wytłumaczyć mu co czuję, ale czasem mam wrażenie, że facet nie jest w stanie tego pojąć, a podobno faceci mają większe mózgi ![]() Zaraz jadę z rodzicami i babcią do małej kuzynki, też sobie zorganizuję dzień ![]() Wpadnę wieczorkiem ![]() ![]()
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaoszczedz sobie gadania.. -i tak do niego nie trafi. to tylko facet.. ![]() to czekamy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Pogadaliśmy i mamy się spotkać za miesiąc. On wie, że z nim nie będę, ale chcę mu powiedzieć to prosto w oczy. Chcę żeby ułożył sobie życie na nowa. Chcę, żeby był szczęśliwy. Ja mu nie mogę dać tego szczęścia. Nie kocham go. Prosił o ostatnie spotkanie. Tyle mogę mu dać. Więcej nie będę się z nim spotkać. Jeśli tego nie utnę to będzie ciągle żył marzeniami. Przez te 6 miesięcy widzieliśmy się może ze dwa razy. Nie rozmawialiśmy ze sobą . Bo krótka rozmowa to nie rozmowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To fakt, przy Małym tak jest. Mam postanowienie o 22 chodzić do łóżka jak będę miała na 7. Oglądam Madagaskar 2 ![]() Ściągam właśnie "trzy metry nad niebem". Która będzie taka dobra i jeszcze raz przypomni mi tytuł drugiej części?
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35835382]Pogadaliśmy i mamy się spotkać za miesiąc. On wie, że z nim nie będę, ale chcę mu powiedzieć to prosto w oczy. Chcę żeby ułożył sobie życie na nowa. Chcę, żeby był szczęśliwy. Ja mu nie mogę dać tego szczęścia. Nie kocham go. Prosił o ostatnie spotkanie. Tyle mogę mu dać. Więcej nie będę się z nim spotkać. Jeśli tego nie utnę to będzie ciągle żył marzeniami. Przez te 6 miesięcy widzieliśmy się może ze dwa razy. Nie rozmawialiśmy ze sobą . Bo krótka rozmowa to nie rozmowa.[/QUOTE]
jesli jestes tego pewna, to dobrze.. na sile nie mozna robic niczego, bo po co unieszczesliwiac i jego i siebie.. 3mam kciuki za twoje szczescie! ![]() Cytat:
![]() o rany.. ja bym nie wytrwala ![]() epoka lepsza! ![]() ![]() szykuj chusteczki jak latwo zrobic na tobie wrazenie ![]() http://nextvideo.pl/b/nK3Tja4fP5XOyecl ale raczej nie znajdziesz jeszcze do sciagniecia w pl no i wogole w tej wersji ![]()
![]() |
#75 | |||
Zakorzenienie
|
zawodowo
faceci jeszcze więksi plotkarze ![]() Cytat:
![]() leniuszek ![]() Cytat:
![]() Ja niee, ja zaraz robię sałatkę owocową ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() sie wie sie ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35835187]Jestem ![]() Nowa część ![]() ![]() ![]() Kudlik świetna robota ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
wrócilam ze spacerku
![]() to co pijemy dziś coś? tylko ja proponuję jakieś mocniejsze trunki bo redsiki to tak na smak tylko ![]() ![]() Un skoro tak czujesz ![]() ![]()
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no to na druga kolacje zwalimy sie do ciebie ![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
dziołchy jestem po pierwszym razie peelingu. UUUUU ale to brudna robota
![]() ![]() A żeby było śmiesziej nażeluję się gów.. na cellulit i owinę się folią może to coś da..... ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- spokoloko |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o no to ladnie bedziemy lezec.. ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() matulu.. chce ci sie? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
fajnie tylko wszyscy całymi rodzinami byli na spacerze a my z Felkiem sami bez tatusia...
![]() no co Maryś raz się żyję ![]() ![]() Wy jedziecie 25 a My 27 ![]()
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no w sumie racja ![]() ![]() a wy dokad? ![]()
![]() |
#82 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz ja już zamknęłam ten rozdział. Chcę, żeby on zrobił to samo. Mam nadzieję, że kiedyś znajdzie swoje szczęście. Byłam dzisiaj na zakupach. Kupiłam sobie w lumpku kilka koszulek na ramiączkach ![]() Kupiłam też kosmetyki, dezydorant ( nie mogłam się oprzeć. Ma taki cudowny zapach i długo pozostaje na skórze ![]() Głodna jestem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Konto usunięte
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35835382]Pogadaliśmy i mamy się spotkać za miesiąc. On wie, że z nim nie będę, ale chcę mu powiedzieć to prosto w oczy. Chcę żeby ułożył sobie życie na nowa. Chcę, żeby był szczęśliwy. Ja mu nie mogę dać tego szczęścia. Nie kocham go. Prosił o ostatnie spotkanie. Tyle mogę mu dać. Więcej nie będę się z nim spotkać. Jeśli tego nie utnę to będzie ciągle żył marzeniami. Przez te 6 miesięcy widzieliśmy się może ze dwa razy. Nie rozmawialiśmy ze sobą . Bo krótka rozmowa to nie rozmowa.[/QUOTE]
Rób to co uważasz za słuszne ![]() jedynka najlepsza ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35835626]Wiesz ja już zamknęłam ten rozdział. Chcę, żeby on zrobił to samo. Mam nadzieję, że kiedyś znajdzie swoje szczęście.
Byłam dzisiaj na zakupach. Kupiłam sobie w lumpku kilka koszulek na ramiączkach ![]() Kupiłam też kosmetyki, dezydorant ( nie mogłam się oprzeć. Ma taki cudowny zapach i długo pozostaje na skórze ![]() Głodna jestem ![]() najwazniejsze, ze chcesz mu to wszystko wytlumaczyc i to prosto w oczy.. ![]() tak mi robicie smaka na tego lumpa, ze we wtorek chyba sama skocze ![]() to jedz! ![]() prawda! ![]() hihi.. nieeee... ![]()
#85 |
Konto usunięte
|
Nie kocham go. Nie chcę go zwodzić. On wie, że go już nie kocham. Wie, że z nim nie będę. Może te spotkanie to błąd, ale po 6 latach zasługujemy oboje na ostatnie spotkanie. Na ostatnią rozmowę.
Dzisiaj sobie horror obejrzę ![]() Co do epoki to jedynka moim zdaniem jest najsłabsza ![]() Lubię 2 i 3 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak ktoś musi ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35835626]: Wiesz ja już zamknęłam ten rozdział. Chcę, żeby on zrobił to samo. Mam nadzieję, że kiedyś znajdzie swoje szczęście. Byłam dzisiaj na zakupach. Kupiłam sobie w lumpku kilka koszulek na ramiączkach ![]() Kupiłam też kosmetyki, dezydorant ( nie mogłam się oprzeć. Ma taki cudowny zapach i długo pozostaje na skórze ![]() Głodna jestem ![]() Un to dobrze, że potrafisz mu to powiedziec i zamknąc to co się już skończyło ![]() ja też jestem głodna za chwilę kolację będę jadła ![]() niee Filipek, ale Maryś tak na niego mówi ![]()
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35835708]Nie kocham go. Nie chcę go zwodzić. On wie, że go już nie kocham. Wie, że z nim nie będę. Może te spotkanie to błąd, ale po 6 latach zasługujemy oboje na ostatnie spotkanie. Na ostatnią rozmowę.
Dzisiaj sobie horror obejrzę ![]() Co do epoki to jedynka moim zdaniem jest najsłabsza ![]() Lubię 2 i 3 ![]() ![]() masz calkowita racje! ![]() brrr... ![]() no to cos sie w gustach nie dogadamy ![]() ja tez jeszcze 4 nie widzialam.. czas to zmienic ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() hihi, bo to Felek i kropka! ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
łeee TŻ dzisiaj nie przyjeżdża więc nie idę po zakupy
![]() ![]() jutro zrobię zakupy ![]()
#89 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.