Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-11, 16:11   #3301
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
a chcesz wrócić jeszcze na studia?

a ja zaczęłam urlop
piękny
Bardzo bym chciala wrocic tylko ze kierunek mnie juz tak nie kreci jak wczesniej .., jednak wolalabym miec prace powiazana ze szpitalem. Mysle nad zrobieniem kursu na Medical Assistant. I pluje sobie w brode ze od razu po High School nie poszlam na pelegniarstwo

Zazdroszcze urlopu i dziekuje

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35826757]Fajny
?[/QUOTE]

dziekuje

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Zabciu, torcik świetny! Wygląda super
dziekuje mam nadzieje ze przyszlej mamie sie tez spodoba

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Żabcia, ależ Ty masz talent ! Prześliczny ten torcik ! Sama chciałabym taki od kogoś dostać
.
dziekuje
bede pamietac o Tobie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Śliczny
?
dziekuje

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Żabcia pokazałam mężowi Twój tort - zachwycony stwierdził, że pasowałby nam do salonu i do łazienki a to dlatego, że w salonie mamy takie niebieskie i turkusowe dodatki, a w łazience zielone
Podziekuj mezowi i powiedz ze jak zrobi mi dobra zupke to mu taki tort na urodziny zrobie Ja uwielbiam to poleczenie turkusu i zieleni

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
ja nadal walczę z kolkami u małej
Biedna .. nie jest nic lepiej?

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

zaaaabcia torcik rewelacja,

wspolczuje, my walczylismy przez pol roku a jak minely kolki to zaczely isc zeby
oby u Was szybciej przeszlo,
dziekuje

o kurcze .. to mialas wesolo z tymi kolkami i zabkami

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Żabciu, niestety u nas takich kuleczek nie znalazłam

Mój TŻ też sobie myśli że za miesiąc Kamil już będzie sikał do nocnika i gadał co potrzebuje wcale mnie to nie dziwi

ja chyba coś przegapiłam, ale na co robiłaś ten tort? A i piękny

nasz Kamil śpi z nami tylko po ostatniej nocnej pobudce czyli od 6 do 8. Na więcej mu nie pozwalam bo przecież ma swoje łóżeczko, a my swoją strefę rodzica. I uważam że tak powinno zostać bałabym się że ją przyzwyczaisz do spania razem.

Żabciu, ja cały czas sama kamilowi obcinam paznokcie ale gratulacje za taki postęp

a teraz doczytałam że to dla tej koleżanki na BS tort super
Wiesz .. z tymi kuleczkami mozemy sie dogadac

Haha to widze ze wiekszosc tatusiow ma takie myslenie ze ich dziecko majac 2 miesiace bedzie sie samo zalatwiac a majac pol roku bedzie biegalo za pilka

Dzielna jestes! Jasie raz zabralam za obcinanie jak zobaczylam jakie one maciupenkie sa to odpuscilam Ale ostatnio byl moj pierwszy raz

Tak tak tort jest dla kolezanki .. Nie wiem czy Wam mowilam za 3 tyg ma termin i beda mieli 3 dziecko .. troche ich podziwiam

Ja Domino porywam do siebie jak maz idzie do pracy zebym samotna sie nie czula

natala - fajna roznica wieku bedzie miedzy dzieciaczkami Ja bym tak wlasnie chciala 2-3 lata.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 16:29   #3302
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Bika super pomysł z tym tytułem

Strong mam nadzieję, ze się nie przyzwyczai. Czasami śpi też sama Ale jednak z wygody i z powodu mojego zasypiania po karmieniu nocnym już jej nie przenoszę

Wyobraźcie sobie, ze mój mąż poszedł do pracy na 8.00 o 10.00 zadzwoniła szefowa, że co on robi w pracy , ze ona mu nie kazała przychodzić i ma iśc do domu i dopiero w poniedziałek ma być. Kuźwa.... utłukę tego teścia. Mąz jej powiedział, że teściu mówił, że to ona kazała mu przyjść a ona sie wyparła. Więc ten za tel do teścia i co?? I sie okazało, ze szefowa nic nie mówiła. Tylko teściu sam sprawdził, ze mu się zwolnienie kończy i ściemnił, ze to szefowa kazała przyjśc ale maż wrócił , pogoda się zrobiła i od 11 do 16 byliśmy z małą na spacerku

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 16:57   #3303
gochaa_p
Zakorzenienie

ŻABCIU nie wiem za ile sztuk bo im większy rozmiar tym mniej sztuk w paczce a cena ta sama. Zresztą tak jak pisze - już dawno pampersów nie brałam, kupuje głównie Dady z Biedronki
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 16:58   #3304
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość

I jak rozmowa?
milo nie bylo ale juz po

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
my 2razy w zeszłym roku
ale Ci fajnie
e mnie to w ogóle nie cieszy, bo zawsze podobaly mi sie loczkiNo ale chyba to juz tak jest ze podoba Nam sie to czego miec nie mozemy

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Blonde,[/B] dobrze, że już po rozmowie z szefostwem.

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

[/COLOR]Blonde, Kotku, przyznaję się że z braku czasu na poczcie byłam dopiero wczoraj, więc nie wiem czy od razu to szło dalej, czy dopiero w poniedziałek wyjdzie. W każdym razie wysłane
dziekujei nie musialam sobie tak szybko glowy zawracacJeszcze raz dziekuje:cmok :

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
A Wy latacie samolotem do PL czy autem jezdzicie?
Musze pomyslec bo teraz bagaze do 21kg na osobe sa.

To faktycznie drogo te pampersy wychodza U nas za 222sztuk placimy 40$ .
Zaabcia my zawsze samolotem i do tej pory dla malego nie mialam bagazu(bo do 2 lat mu nie przyslugiwal)takze jak latalam sama miescilam sie w 15 i 10kg, jakz Tz to jeszcze raz tyleasle mi zawsze maloBralam tylko najbardziej potrzebne rzeczy i z ubranek to tez zawsze ktos w Pl cos kupiłMleko bralam tutejsze bo nie chcialam zmieniac , takze sama puszka troszke wazyla
Pampersow czy innych takich nie bralam, chpoc u Nas tansze

W tym roku pierwszy raz jedziemy samochodem

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Wyobraźcie sobie, ze mój mąż poszedł do pracy na 8.00 o 10.00 zadzwoniła szefowa, że co on robi w pracy , ze ona mu nie kazała przychodzić i ma iśc do domu i dopiero w poniedziałek ma być. Kuźwa.... utłukę tego teścia. Mąz jej powiedział, że teściu mówił, że to ona kazała mu przyjść a ona sie wyparła. Więc ten za tel do teścia i co?? I sie okazało, ze szefowa nic nie mówiła. Tylko teściu sam sprawdził, ze mu się zwolnienie kończy i ściemnił, ze to szefowa kazała przyjśc ale maż wrócił , pogoda się zrobiła i od 11 do 16 byliśmy z małą na spacerku
na tego tescia to slów brak

Wyspalam sie
Stary 2012-08-11, 17:55   #3305
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde jak tam , kiedy zaczynacie pakowanie?? Pewnie mase bagaży będziecie mieć.

Gosiu ja tez używam dady

Stary 2012-08-11, 18:05   #3306
xxKasiax
Wtajemniczenie

MAM PYTANKO:
Jak karmicie wasze niemowlaczki?Mi polozna zalecila 10 min. z jednej piersi i potem 10 min.z drugiej.Malutki czesto zasypia juz po tych 10 min. i nie da sie go obudzic.
Moja kuzynka karmi 10-15 min. z jednej piersi a nastepnym razem 2 piers mu podaje. Na necie tez roznie pisza i juz sama nie wiem jak jest prawidlowo????
POMOZCIE
Stary 2012-08-11, 18:09   #3307
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde jak tam , kiedy zaczynacie pakowanie?? Pewnie mase bagaży będziecie mieć.

Gosiu ja tez używam dady
,chyba juz od jutraPomysle co bierzemy, trzeba wyprac itp.
Jeszcze jutro na zakupy musimy sie wybrac
No mamy sporo rzeczy, mojej mamie Nasz tv zabieramy
A tak to pewnie bedziemy miec 1 duza walizke i 3 małe

Ciekawa jestem tej podrozy

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
MAM PYTANKO:
Jak karmicie wasze niemowlaczki?Mi polozna zalecila 10 min. z jednej piersi i potem 10 min.z drugiej.Malutki czesto zasypia juz po tych 10 min. i nie da sie go obudzic.
Moja kuzynka karmi 10-15 min. z jednej piersi a nastepnym razem 2 piers mu podaje. Na necie tez roznie pisza i juz sama nie wiem jak jest prawidlowo????
POMOZCIE
ja karmilam z dwoch na jedno karmieniena poczatku ok. 25 min z kazdej, potem stopniowo skracalam czasna koncu to najadal sie juz po ok.5 min z kazdej piersi

To juz jak Tobie odpowiada
Tylko z tego co wiem, to najpierw leci picie potem dopiero mleczko, wiec czas karmienia powinien byc dluzszy by dziecko sie najadlo
Stary 2012-08-11, 18:28   #3308
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
MAM PYTANKO:
POMOZCIE
ja dawałam raz jedną, raz drugą pierś ale nie zmieniałąm piersi w trakcie karmienie, po prostu co karmienie to z innej piersi. Nigdy nie zjadał całego cyca bo ja miałam baaaardzo duzo mleka (ściągać musiałąm :/)
Stary 2012-08-11, 18:32   #3309
Malensstfo
Zakorzenienie

Natalko gratuluję! Piękne kreski!

Kasiu
co do karmienia, to moja koleżanka karmi raz z jednej, raz z drugiej... Sama też tak do tej pory słyszałam...nie słyszałam żeby karmić z dwóch przy jednym karmieniu (no chyba że się dziecko nie najada z jednej ) Ale oczywiście pewnie są różne zalecenia...

Oczywiście dennie się znów czuję....heh....

Edytowane przez Malensstfo
Czas edycji: 2012-08-11 o 18:38
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 18:56   #3310
gochaa_p
Zakorzenienie

moje dziecie śpi od godz :/ Mam nadzieje że już do rana :/
a ja się strasznie nudzę
Stary 2012-08-11, 19:07   #3311
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość

Kasiu
co do karmienia, to moja koleżanka karmi raz z jednej, raz z drugiej... Sama też tak do tej pory słyszałam...nie słyszałam żeby karmić z dwóch przy jednym karmieniu (no chyba że się dziecko nie najada z jednej ) Ale oczywiście pewnie są różne zalecenia...
a ja karmilam z dwochi dla mnie to bylo lepsze, bo piersi zawsze byly rowne, a jak z poczatku karmilam raz z jednej raz z drugiej to zawsze jedna byla przepelniona, nabrzmiala i az z niej cieklo

Najwazniejsze to znalezc najlepszy sposob dla siebie
Stary 2012-08-11, 19:12   #3312
karolina2121
siedzę i myślę

ButterBear - po szafkach i stole chodzi, ale z talerzy nie wyjada. Z sierścią nie jest tak źle, bo jest krótkowłosy.Co do psa - ja niestety jestem wieeelkim zmarzluchem i nie wyobrażam sobie spacerować z pieskiem zimą lub gdy pada deszcz Następnym problemem jest też to, że nie mielibyśmy gdzie go podrzucać gdybyśmy wyjeżdżali na urlop - moi rodzice mieszkają ponad 100 km od nas i sami mają pieska, nie chciałabym robić im problemu.

Natala84 gratulacje !!

abby dziękuję Słyszałam, że norweskie to niezłe wariaty

strippi dość drogie - mój to prezent od męża

My na weekend wybraliśmy się do Bukowiny. Niestety od rana pada Wieczorem pocieszymy się termami A nocą może uda się też spłodzić jakiegoś Janosika
Stary 2012-08-11, 20:18   #3313
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
natala - fajna roznica wieku bedzie miedzy dzieciaczkami Ja bym tak wlasnie chciala 2-3 lata.
też zawsze chciałam taką różnicę a tak w ogóle, to Ty Żabciu znów się mozesz na listę wpisać

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
dzięki

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Natala84 gratulacje !!
dziękuje

Kasiu, co do karmienia to wszystko zależy od tego, ile masz mleka. Jeśli dużo i sunek opróżnia Ci całą jedną pierś i nie domaga się drugiej, to karm 1 na 1 karmienie. Jeśli wypije mleczko i jednej piersi i szuka jeszcze, to weź go do odbicia i podaj drugą. Następne karmienie zacznij od tej drugiej. Ważne jest by pilnować by dziecko opróżniało pierś, bo najpierw leci mleczko rzadkie i leci szybko, a potem maluch musi się trochę napracować, by wyciągnąć gęsto tłuste mleko jakbyś mu od razu zmieniła pierś jak skończy lecieć to rzadkie, to rozregulujesz sobie laktacje a synka może boleć brzuszek (rzadkie mleko zawiera dużo laktozy) i mógłby mieć problemy z przybieraniem na wadze (niska kaloryczność mleka I fazy). Ale skoro Olivierek dużo przybiera, to na pewno ładnie opróżnia pierś
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 20:30   #3314
ButterBear
Zakorzenienie

Żabciu, co do tortu jeszcze, to powiem Ci, ze faktycznie pomyśl nad robieniem na sprzedaż. I nie tylko tortów...obrazki dla dzieci, ramki, ozdóbki. Niezły biznes byś na tym zrobiła Mówię poważnie

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
ButterBear - po szafkach i stole chodzi, ale z talerzy nie wyjada. Z sierścią nie jest tak źle, bo jest krótkowłosy.Co do psa - ja niestety jestem wieeelkim zmarzluchem i nie wyobrażam sobie spacerować z pieskiem zimą lub gdy pada deszcz Następnym problemem jest też to, że nie mielibyśmy gdzie go podrzucać gdybyśmy wyjeżdżali na urlop - moi rodzice mieszkają ponad 100 km od nas i sami mają pieska, nie chciałabym robić im problemu.
O futro, czy sierść mi nie chodzi...o to łażenie tylko. Sierści to ja akurat mam wszędzie pełno
Rozumiem, że mieszkając w bloku to wyłażenie z psem jest upierdliwe...

Jakoś mam dziś aktywny kulinarnie dzień. Zdjęcia częściowo porobione, więc będzie na blogu. Teraz piekę muffiny na tę imprezę dla mamy...15 w piekarniku...45 do zrobienia

A z innych informacji - nasi przyjaciele właśnie rodzą. 20 minut kumpel napisał smsa 'zaczynamy' tylko będą wywoływać bo Młody jakiś uparty i nie chce sam wychodzić. trzymajcie kciuki

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2012-08-11 o 20:32
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 20:54   #3315
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Jak ja jestem to zadnej nie ma a ponziej wszystkie sie zlatuja i mnie nawet nie idza... Buuu

Natala
sliczne kreseczki. Gratulacje

Zaaabcia fajny ten pomysl z tortem

Bikus
widze ze juz u Ciebie przygotowania pelna para, pranko Emilkowe co chwile wisi A kiedy torbe pakujesz??

A ja dzis zaczelam 27 tydz czyli ostatni 2 trymestru. Coraz blizej do rozwiazania

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-08-11 o 21:08
Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 21:44   #3316
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
MAM PYTANKO:
POMOZCIE
prawidłowo to tak jak wam jest wygodniej

Ja karmię raz z jednej, a następne karmienie z drugiej piersi

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
moje dziecie śpi od godz :/ Mam nadzieje że już do rana :/
a ja się strasznie nudzę
zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
A z innych informacji - nasi przyjaciele właśnie rodzą. 20 minut kumpel napisał smsa 'zaczynamy' tylko będą wywoływać bo Młody jakiś uparty i nie chce sam wychodzić. trzymajcie kciuki

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
A ja dzis zaczelam 27 tydz czyli ostatni 2 trymestru. Coraz blizej do rozwiazania

a my od wczoraj w Polsce, nie nudzimy się , pogoda do bani i moje włoski ciachnięte

I to na tyle w skrócie...
idę podelektować się chwilą spokoju, kiedy dziewczynki już śpią, a rodzice na zakupach
Stary 2012-08-11, 21:50   #3317
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Natalko co do karmienia robię dokładnie tak samo

Kasiu ja karmię raz z jednej piersi raz z drugiej (co karmienie inna), mała przeważnie nie zjada do końca po przysypia albo odpycha się co oznacza, ze jest już najedzona. Bardzo rzadko (jak np. nie może przysnąć) zjada wszystko z jednej piersi i wtedy daje jej drugą. Ale to raz na ruski rok się zdarza. Tak jak napisała Natalka na początku leci taka woda jakby aby dziecko zagasiło pragnienie dopiero potem konkretne mleko. Więc jak szybko przestawisz z piersi na pierś to wtedy może się nie doczekac tego właściwego mleczka.

Today

Stary 2012-08-11, 22:50   #3318
Ana***
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35833858]Tak... chociaż ja bym tego badaniem nie nazwała

Dzięki. Zaraz uzupełnię dane na liście.

Mam taką nadzieję [/QUOTE]

Mrowinko doczytałam o Twoich dolegliwościach... na samą myśl mam ciary- jestem słaba jeśli chodzi o szpitale, badania... brrr
Zastanawiam się jeszcze czy miałaś robione pewne badania - te co robiłam... booo... wynik negatywny może być powodem niepłodności lub poronień... (w k. pisałam o moich wynikach)

O co z tym cewnikiem? dla mnie to jedna z gorszych rzeczy- choć nie miałam (i nie chcę mieć) i powiedziałam, że w razie czego chcę pampersa

Idę odsypiać- jeszcze teście byli nas przywitać, niedawno pojechali

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-08-11 o 22:52
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 09:04   #3319
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Kasiu ja karmię raz z jednej piersi raz z drugiej (co karmienie inna), mała przeważnie nie zjada do końca po przysypia albo odpycha się co oznacza, ze jest już najedzona. Bardzo rzadko (jak np. nie może przysnąć) zjada wszystko z jednej piersi i wtedy daje jej drugą. Ale to raz na ruski rok się zdarza. Tak jak napisała Natalka na początku leci taka woda jakby aby dziecko zagasiło pragnienie dopiero potem konkretne mleko. Więc jak szybko przestawisz z piersi na pierś to wtedy może się nie doczekac tego właściwego mleczka.

Today
ale z czasem dziecko szybciej sie najada
Mojemu po kilku miesiacach wystarczylo juz ok. 5 min karmienia i byl najedzony
A na wadze przybieral swietnie

Dzien dobry

Moj weekend pracy zakonczony
Jeszcze tylko przyszly piatek
Stary 2012-08-12, 09:18   #3320
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Blonde to fakt Moja też teraz je ok 5 min i jest najedzona. Tylko przed nocą (po kąpieli) je dłużej - jakby wiedziała, że musi się najeść na tyle godzin snu

My na 10.30 idziemy z Mają do Kościółka zobaczyć jak wyglądają msze w naszej nowej parafii. Ważyliśmy dziś Maję i waży już 6300g W 3 tyg przytyła 600 g czyli super Po 200 na tydzień. I ma 64 cm.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2012-08-12 o 09:21
Stary 2012-08-12, 09:27   #3321
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Jak ja jestem to zadnej nie ma a ponziej wszystkie sie zlatuja i mnie nawet nie idza... Buuu

Natala sliczne kreseczki. Gratulacje

Zaaabcia fajny ten pomysl z tortem

Bikus widze ze juz u Ciebie przygotowania pelna para, pranko Emilkowe co chwile wisi A kiedy torbe pakujesz??

gratukacje! 3 trymestr za pasem cieakwe co tam u Strippi - dawno jej nie było

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 09:28   #3322
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bao skarbie i jak tam?? Czym sobie urozmaicasz to leżenie??

Stary 2012-08-12, 09:31   #3323
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Blonde to fakt Moja też teraz je ok 5 min i jest najedzona. Tylko przed nocą (po kąpieli) je dłużej - jakby wiedziała, że musi się najeść na tyle godzin snu

My na 10.30 idziemy z Mają do Kościółka zobaczyć jak wyglądają msze w naszej nowej parafii. Ważyliśmy dziś Maję i waży już 6300g W 3 tyg przytyła 600 g czyli super Po 200 na tydzień. I ma 64 cm.
to ladnie
Prawidlowo jak dziecko przybiera 150-200g na tydz
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
gratukacje! 3 trymestr za pasem cieakwe co tam u Strippi - dawno jej nie było
oj widac ze sie przelatuje
Strippi niedawno byla i chyba nawet przedwczoraj
Stary 2012-08-12, 09:36   #3324
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde To co... niedługo wielkie pakowanie czas zacząć

Ale byka walnęłam, idziemy zobaczyć chrzciny jak tu wyglądają, a nie msze hehe.

Stary 2012-08-12, 09:41   #3325
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde To co... niedługo wielkie pakowanie czas zacząć

Ale byka walnęłam, idziemy zobaczyć chrzciny jak tu wyglądają, a nie msze hehe.

Tak, juz dzis mniej wiecej pospisuje co wziac
Stary 2012-08-12, 09:44   #3326
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja to zawsze potem pół drogi myślę o czym zapomniałam

Stary 2012-08-12, 09:49   #3327
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to zawsze potem pół drogi myślę o czym zapomniałam
ja tez
Ale na koniec swiata nie jedziemyMozna kupic
Najwazniejsze dokumenty

Mamie musze wziac troche rzeczy, bo ostatnim razem zostawila (nie mogla sie spakowac)

A za duzo nie moge brac niestety(typu slodycze) bo długa droge mamy i nie zajezdzamy od razu do domu
Stary 2012-08-12, 09:59   #3328
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
to ladnie
Prawidlowo jak dziecko przybiera 150-200g na tydz

oj widac ze sie przelatuje
Strippi niedawno byla i chyba nawet przedwczoraj
serio????????jeny to musiałam ominąć raczej żadko przelatuję
Madzia - leżę, gniję nadal...wsio mnie boli-kości, mięśnie...byle do wtorku wtedy się okaże co dalej dzisiaj tylko wstałam nastawić rosół madzia, nie chcesz sprzedać kosza mojżesza??

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 10:14   #3329
xmonikax27
Raczkowanie

hej
dziś zrobiłam test 27 dc i jedna kreska, trochę się załamałam ale już jest ok, test powtórze jeszcze w środę ale nie robię sobie nadzieji
xmonikax27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 10:15   #3330
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Mrowinko doczytałam o Twoich dolegliwościach... na samą myśl mam ciary- jestem słaba jeśli chodzi o szpitale, badania... brrr
Zastanawiam się jeszcze czy miałaś robione pewne badania - te co robiłam... booo... wynik negatywny może być powodem niepłodności lub poronień... (w k. pisałam o moich wynikach)

O co z tym cewnikiem? dla mnie to jedna z gorszych rzeczy- choć nie miałam (i nie chcę mieć) i powiedziałam, że w razie czego chcę pampersa
Nie robiłam takich badań, nikt mi nie podpowiedział, że należy zrobić. Dostałaś skierowanie od lekarza czy poszłaś się zbadać prywatnie?
Co do cewnika - nikt tam raczej o zdanie nie pyta Na szczęście założono mi go, gdy już byłam pod narkozą. Za to zdejmowanie na żywca, przyjemne to to nie było
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości