|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28
Też miałam takie doły z suknią ale uwerzcie, w dzień ślubu wiedziałam, że dobrze wybrałam
![]() i byłam zakochana w niej do szaleństwa hihi
|
|
#2792 |
|
Raczkowanie
|
ejj calkiem calkiem ! http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...a-p-479-pl.jsp
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładne
|
|
#2794 |
|
Rozeznanie
|
W życiu was nie nadrobię.. Nie mam internetu w mieszkaniu, tylko na tel. tża.. tzn męża Powoli przeprowadzam swoje rzeczy z domu. Strasznie dziwnie się czuję. Ciężko mi jest wyprowadzić się z domu. Muszę się z tym wszystkim oswoić. W ogóle to wszystko jeszcze chyba do mnie nie dociera ![]() Relacja będzie jak znajdę chwilę oddechu. Może jutro, bo tż w pracy. Dzisiejszym PM Wszystkiego najlepszego
|
|
#2795 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Chciałabym złożyć życzenia wszystkim dzisiejszym PM aby ten dzień pozostał waszej pamięci przez całe życie. Niech miłość którą się darzycie nigdy się nie wypali. Szanujcie się wzajemnie, radości mnóżcie przez dwa a troski i smutki dzielcie na dwoje tak będzie najlepiej We Wrocku pogoda kiepska chłodno i ponuro, rano padało mam nadzieję że wyjdzie słońce i nasza Koziczka będzie miała ładną pogodę na swój dzisiejszy ślub MiciuKiciu piękna relacja ![]() Aundrey coś o tym wiem mi ciągle się to przytrafia mam tak czuły pęcherz że szok. Raz go przeziębiłam i teraz co kilka miesięcy mam nawroty. Ostatnio pomyliłam zapalenie pęcherza z ciążą Dlatego uważajcie dziewczyny gdzie siadacie, ubierajcie się stosownie do pogody bo wystarczy chwila moment i pęcherz załatwiony a jak się raz to dziadostwo złapie to się mapotem problemy cały czas
|
#2796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35826318]o kurde to późno [/QUOTE]E tam.. ale przynajmniej mog zabijać czas czytajac Was ![]() Cytat:
O matko, jak to może dopaść... Micia piekna relacja
|
||
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa już nie długo bedziemy wybierać foty do albumu ponoć bardzo dużo fot wyszło z samego reportarzu ponad 700 a jeszcze plener
![]() ![]()
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękna relacja i zdjęcia też. Powiem wam, że kiedyś to aż tak mnie te relacje nie ruszały,a teraz czym bliżej ślubu to czuję coraz większy stres jak to czytam. Ale nie stres przed decyzją czy zawarciem małżeństwa bo co do tego nie mam wątpliwości i mogłabym nawet dzisiaj iść i złożyć przysięgę. Raczej stresuje mnie to, że wszyscy będą na mnie patrzeć i czy wszystko się uda dopiąć na ostatni guzik. ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- A jeszcze odkąd wybiło 100dni to tak to się szybko zmienia, że już 77 jest chwila i będzie 50 później 30, 10 itd. Strach mnie obleciał nie ma co.
|
|
#2799 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czemu mam tak pod gorke
Bylam zamowic tort. I oczywiscie smak taki sie nie utrzyma, taki tez zly, taki nie dobry, to ciasto sie rozwali w pudelkach tamto tez no ale jak juz chce itp itp.. ale rozwalil mnie koniec w cukierni. A wlasciwie to to ze tort który wybral jest pokryty ta twarda masa marcepanowa. Ja mowie ze na pewno NIE bo widac ze jest to zwykla masa... no ale babie nie przemoi bo jak powiedziala to nierealne aby to sie utrzymalo. Czy ja jestem slepa i czy tylko ja tam widze zwyczajny krem na bokach tortu?>???? jestem niesmaowicie wkurzona. Na dodatek jej pytanie : czym sa robione te falbany... nosz k.a ja mam wiedziec? na szczescie wiedzialam ze to krem z rekawicy no ale ona chyba powinna wiedziec.. cukiernia ma genialne ciasta ale obsluga mnie dobila...
|
#2801 |
|
Zadomowienie
|
Miciu - cudowna relacja
![]() melody - na pocieszenie mogę Ci tylko powiedziec że chyba nie ma pary, która by przed ślubem załatwiła wszystko bez problemu. najgorsze jest to że wiele spraw jest niezależnych od nas tylko od innych ludzi. U nas na początku wszystko szło idealnie, tak jak chcielismy, niestety im bliżej slubu tym więcej "niespodzianek", problemy z zespołem, szukanie 3 tyg przed kogos kto będzie grał w kościele, wykruszanie sie gości tydzien przed ślubem, problemy na sali. P.S, ja tez zmieniłam avatarka, a co ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Ale cisza
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
eeej juz jestem
porwałam mame do skkepu i popełniłam zakup kołdra, poduchy do naszego łoożaa jako niespodziewajke kupiłam łożeczko dla dzidzi ![]() w szoku był bo myślał, że tylko po pościel jade
|
|
#2803 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakoś tego nie widzę po prostu. Cytat:
Cytat:
MiciuKiciu piękna relacja Zdjęcia próbuję zobaczyć, ale nie chcą mi się powiększać Na miniaturkach wyglądają zachęcająco, ale chyba mam za słabego neta![]() Cytat:
Miałam skanować na kompie u siostry i mi wyleciało![]() Wierzę, że jednak wyszło wszystko cudownieCytat:
Cytat:
Ja byłam dzisiaj odwiedzić kwiaciarnię i zapytać czy o mnie pamiętają i czy wszystko będzie tak, jak się umawialiśmy. Okazało się, że wszystko w porządku, zamówiliśmy jeszcze bukiety dla rodziców. Tylko podnieśli sobie cenę, umawialiśmy się, że będzie 200zł, a babka mówi, że jest 250. Zwątpiłam i się nie odezwałam, ale w domu sprawdziłam na kartce od nich i mam wyraźnie napisane, więc przy odbiorze może się zrodzić awantura.
|
|
#2804 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane PMki 2012
![]() chciałam tylko powiedzieć, że wróciłam własnie z podróży poślubnej z Władysławowa gdzie przywitała mnie restauracja KREWETA!!
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2806 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale póki co pomęczę się z tym cholerstwem Cytat:
za zakupy! mnie by Mężul pogonił z domu jakbym kupiła jakąś ważną rzecz bez niego jak bym kupiła bez niego łóżeczko dla dziecka to byłaby obraza majestatu III RP Cytat:
zrobiłaś mi dzień Lil
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejszym PMkom wszystkiego najlepszego
Kupiliśmy auto! W końcu Co prawda jest to takie, którego baaardzo nie chciałam, ale już wole takie jak żadne.No i mamy z głowy poradnię i dni skupienia. Koło godziny 16 dostaliśmy wszystkie podpisy ![]() Dziś w końcu dostałam prezent urodzinowy od tż- gotówkę. Już część zdążyłam wydać na dużą beżową lakierowaną kopertówkę
|
#2808 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie żony i jeszcze nie-żony
Podczytywałam was ale nie odzywałam się. Melody, kachna.. dołączam do was, PMek z wątlipowściami co do sukni . Ostatnio włączył mi się mega dół. Powód - moja suknia przestała mi się podobać. Tzn jest tak, że nie czuję do niej kompletnie nic. Nie jest tak, że nie mogę na nią patrzeć ale też nie czuję żadnej euforii na myśl, że już za 2 tygodnie (!) ją założę. Jest bo jest. Zamówiona i już nic nie zmienię. Suknia jest mega prosta, skromna czyli niby taka jaką zawsze chciałam i w jakiej najlepiej się czułam. Lekka, muślinowa. A teraz mam wrażenie, że będę wyglądać nijako. Że nikt widząc mnie nie powie "wow". A przecież każda PM marzy o tym, żeby na własnym ślubie wzbudzić zachwyt. Niby mierząc wszystkie zdobne suknie, z falbanami czy księżniczki czułam się przytłoczona i tak też próbuję sobie tłumaczyć. Że z tego powodu wybrałam prostą suknię. Ale to nie pomaga... Do tego zaczęłam strasznie żałować, że nie wzięłam czystej bieli . W zasadzie zaczęło się to wtedy jak TŻ mierzył koszule . W białej wyglądał bosko, w śmietankowej już nie to samo... Ale przecież nie weźmie białej bo wtedy moja suknia będzie wyglądać na brudną . Ehh...Tak naprawdę moje wątpliwości co do sukni wzięły swój początek gdy oglądałam foty ślubne audrey i lady. Przeglądając je kolejny i kolejny raz dochodziłam do wniosku, że o takiej właśnie sukni marzyłam. Przyszedł mi już do głowy szalony pomysł, że na 3 tygodnie przed ślubem... odkupię suknię od lady lub audrey . Biłam się z myślami ładnych kilka dni, zamęczałam dziewczyny wiadomościami, już nawet TŻta ustawiałam na wyjazd do Krk na przymiarkę. Wymyśliłam, że w salonie po prostu nie zapłacę drugiej części sumy, zadatek pójdzie na zmarnowanie i w ogóle nie odbiorę mojej sukni. TŻ nie chciał nawet o tym słyszeć, mama łapała się za głowę słysząc mój pomysł. I tak z czasem zdrowy rozsądek zaczął brać górę. Stwierdziłam, że to zbyt wariacki pomysł, zostało za mało czasu. Budżet i tak mamy napięty a to byłby kolejny wydatek. I po prostu staram się na nowo pokochać moją suknię, co mi innego pozostało . Paradoksalnie, to jest tak, że gdybym w ogóle nie zobaczyła sukni lady i audrey to problemu by nie było . Bo żadna inna do tej pory, a oglądałam ich mnóstwo, nie zrobiła na mnie na tyle dużego wrażenia żeby myśleć o niej jako o swojej ślubnej sukni. Wizaż to zło momentami ![]() W ogóle ostatnio tak naszła mnie smutna refleksja, że do ślubu przygotowuję się już dwa lata. Mieliśmy tyle czasu na załatwianie wszystkiego, mogliśmy dopiąc tyle rzeczy na ostatni guzik tak, żeby było idealnie, tak jak sobie wymarzyłam. A tymczasem co? Na biega załatwiamy ostatnie sprawy, sporo rzeczy jeszcze w ogóle nie mamy. Czasu coraz mniej a ja już wiem, że wiele z tego co sobie wymarzyłam po prostu się nie uda. Nie będzie idealnie . W takich momentach myślę sobie, że gdybym miała taką wiedzę, takie doświadczenie odnośnie spraw ślubnych rok temu to wiele rzeczy bym pozmieniała. A tak to już za późno. Kuku z tego względu mega Ci zazdroszczę ![]() Idę trochę ponadrabiać
|
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Miciu: Pięknie wyglądaliście, Ty cudownie szczęśliwa i uśmiechnięta a suknia świetnie ukryła brzuszek - serio nie da się poznać, że jesteś w ciąży
![]() I już po ptakach... Kozica zaobrączkowana... Gatunek chroniony mężem
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Oh Fab ... to i tak bedzie Wasz najpiękniejszy dzień !!!! nareszcie będziesz żoną swojego TŻ
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Staram się sobie właśnie to wmawiać, że ten rok będzie mnie przybliżał bardziej do perfekcyjnego ślubu
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeeeeeeej Kozica Oczywiście ja zapominalska....Dzisiejszym Peemkom życzę cudowności na nowej drodze !!!!!
|
|
|
#2814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wiecie, że ostatnio mi kupił persen na uspokojenie Cytat:
. Najprawdopodobniej ten od audrey, kochana jest bo mi go pożycza . Tylko zastanawiam się czy nie uderzyć w bardziej ozdobny, z kryształkami Svarowskiego. Taki proponują mi babki w salonie ale on kosztuje 300zł... Sama nie wiem. W pon jeszcze raz idę do salonu i obejrzę ten ich pas.Z biżu mam jedynie kolczyki, dość duże i ozdobne. Te same z resztą co miała audrey bo razem zamawiałyśmy. Dobra. Wkleję wam moją suknię, razem z pasem audrey. Doradźcie mi czy ten pasuje czy uderzyć w bardziej ozdobny? Suknia ma tutaj przekłamany kolor ze względu na sztuczne światło. Ale w rzeczywistości i tak czysto biała nie jest niestety . Do tego wklejam wam moje kolce, buty będę mieć bardzo podobne do tych tylko nieco jaśniejsze. Co o tym myślicie?
|
||
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://latimesblogs.latimes.com/.a/6...d801970c-450wi
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Nie płacz, no co Ty!
Suknia jest piękna! Ma piękną górę która z pasem wygląda przepięknie, buciki, wszystko wybrałaś idealnie I będziesz piękną panną młodą!![]()
|
#2818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam identyczna sytuacje z suknia, tez sie zarzekalam ze zadnych ksiezkiczek tylko delikatny zwiewny muslin a teraz mysle ze nikt mnie tam nie zauwazy nawet, a Twoja sukienka jest sliczna!!!!! elegancka z klasa.... ![]() moze to taki chwilowy stan, przemeczenie czy cos..nie wiem . a kolczyki i buty chce takie !
|
|
#2819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja siedze i robie podkład do błogosławieństwa bo nasz zespół dał dupy i za późno zaczeli grać więc stwierdziłam że napisze do kamerzysty żeby dał mój podkład bo tam i tak nic nikt głośno nie mówi a przynajmniej będzie to miało ręce i nogi i teraz muszę odpowiednio przerobić podkłąd do serdeczna matko ba mam na kompie taki 5 minutowy a mi trzeba max 2
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic tylko czerwony dywan przed Tobą roztaczać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

mam tak czuły pęcherz że szok. Raz go przeziębiłam i teraz co kilka miesięcy mam nawroty. Ostatnio pomyliłam zapalenie pęcherza z ciążą
[/QUOTE]

Marzyłam żeby iść już do hotelu spać. Ale wytrzymałam 
Jakoś tego nie widzę po prostu. 
. Paradoksalnie, to jest tak, że gdybym w ogóle nie zobaczyła sukni lady i audrey to problemu by nie było 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)