|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chłopak w damskich ciuchach.
Cytat:
tak więc Twoje propozycje zostaną odrzucone
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://img.wiocha.pl/images/6/2/62db...7940f606ff.jpg
|
|
|
|
#273 | |
|
Raczkowanie
|
Możecie mi powiedzieć czy różnią się te rajstopy?
http://moda.allegro.pl/rajstopy-gatt...491545688.html http://moda.allegro.pl/rajstopy-gatt...491656661.html ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#275 | |
|
Raczkowanie
|
To może takie buty byłyby lepsze?
http://moda.allegro.pl/sznurowane-re...549505511.html albo takie? http://moda.allegro.pl/krimen-oficer...541890942.html ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
Edytowane przez pawel2012 Czas edycji: 2012-08-11 o 20:36 |
|
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
A te buty mogą być ?
http://top1-1.com/wp-content/uploads...isowe-buty.jpg |
|
|
|
|
#277 | |
|
Raczkowanie
|
A taki płaszcz pasowałby?
http://moda.allegro.pl/ocieplane-pal...528813773.html ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Czy te buty pasowałyby? http://moda.allegro.pl/retro-botki-o...549213600.html ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Czy myślicie, że taki zestaw byłby odpowiedni na jesień tego roku? http://moda.allegro.pl/new-jeansy-su...529526097.html http://moda.allegro.pl/gladka-prosta...531906135.html http://moda.allegro.pl/b-1087-czarna...531156517.html http://moda.allegro.pl/retro-botki-o...549213600.html Bluzka grafitowa. |
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie takie coś nie szokuje ani nie napawa agresją, tylko taka osoba nie jest już dla mnie facetem tylko.. no właśnie, kim? Nawet nie wiem.
Mam z tego "bekę" i tyle. Tzn mam sporo znajomych "dziwnych", że tak to ujmę i bawi mnie w nich zarzucenie każdemu komu się nie podobają ich style, ograniczenia umysłowego No nie wiem bardziej patrzę na takich gości z politowaniem, ale ich sprawa.
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autorze, mówisz, że podobają Ci sie babskie ciuchy-nic dziwnego, część z "naszych" ciuchów jest całkiem,całkiem Więc skoro Ci się podobają jakieś określone ubrania, a bliskich będziesz szokował tak czy siak to czemu się pytasz NAS co możesz założyć? Załóż to co Ci się podoba, w połączeniu jakie Ci się podoba i zacznij ćwiczyć postawę-noszę się jak chcę, a swoje zdanie zachowaj dla siebie, bo będzie Ci to bardzo potrzebne. Bo póki co ja mam wrażenie, czytając Twoje posty,że Ty byś tak chciał, ale się boisz, nic kompletnie nie wiesz o tych ubraniach i jak się je nosi, tylko szukasz porady jak być oryginalnym. Jakoś strasznie wyrachowane to wszystko u Ciebie się wydaje.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie zamierzam ćwiczyć taką postawę.
Moje ostatnie zapytanie przeniosłem do działu ''Moda'' ponieważ tu nie mogłem otrzymać na nie odpowiedzi. |
|
|
|
|
#281 | ||||||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
No dobra, weźmy inny przykład — spodnie Dawniej kobiety w nich nie chodziły, a dzisiaj jakoś chodzą i nawet nikogo to nie szokuje.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A stawianie diagnozy przez internet (i to na podstawie Wikipedii), to gruba przesada.Cytat:
|
|
|
#282 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
No właśnie , "modne są męskie..." . Wkraczacie w męski świat , z męskiej garderoby czerpiecie całymi garściami , no ale wam wolno bo przecież to wy , kobiety. Na pewno padnie stwierdzenie że jest to stworzone/przystosowane specjalnie dla was , do waszej anatomii , owszem , ale jak stworzono męskie rurki , męskie szpilki , męskie kardigany i wiele innych to właśnie wy kobiety byłyście i jesteście przeciwko temu , bo to przecież jest zarezerwowane dla was , bo jak to wygląda i etc. Osobiście nie mam nic przeciw temu abyście tak się ubierały , bo nie ciuch jest wyznacznikiem kobiecości czy też męskości , jest nim sam człowiek. Wcale się nie dziwię że faceci zaczynają sięgać na damskie regały , po prostu już mają dosyć jednolitości , na męskich działach nie ma takiego wyboru aby móc się wyróżnić , aby odpowiadało upodobaniom lub marzeniom o jakimś stylu , a jak już coś jest to kosztuje krocie w przeciwieństwie do damskich odpowiedników . Ponadto damskie są szyte z lepszych jakościowo czy może raczej z milszych materiałów , a tego faceci też potrzebują i szukają. Proponuję przejść się na męski dział i trochę pomacać nasze ciuchy , co nam oferują , i pomijając fakt fasonu zastanówcie się czy coś tak niemiłego w dotyku i niewygodnego byście sobie kupiły. |
||
|
|
|
|
#283 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Żeby to źle nie zabrzmiało, mężczyźni też są ładni na swój sposób, na surowy sposób... Ciesz się, ze wy np ze zmarszczkami, czy bliznami, czy lekko zaniedbani, nieogoleni np, wyglądacie nadal dobrze... Pewnei nei chciałbyś, żeby kobiety sobie doklejały brodę czy wąsy? ![]() ![]() Co do jakości materiałów - nie przemawia to do mnie, to ciuchy typowo męskie szyje się też z "miłych" materiałów, np jedwabiu, po prostu idź do lepszego sklepu lub lepiej poszukaj.
|
|
|
|
|
|
#284 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Co więcej, wielu facetów ma taką dziecięcą urodę ![]() Cytat:
|
|
|
#285 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kobiece ubrania do kupowania w zwykłych sklepach i sieciówkach to straszne szmaty. Króluje wiskoza i poliester, acryl itp. Ciężko jest znaleźć coś z naturalnych tkanin. Część ubrań jeszcze w sklepie wygląda na zniszczone, nie wspominając o tym co się z nimi stanie po 5 praniach. Tak więc jeżeli lepsza jakość oznacza dla Ciebie to, że materiał jest milszy w dotyku to jesteś w błędzie. Za to na męskim dziale o wiele łatwiej jest znaleźć rzeczy z naturalnych tkanin, które przetrwają w dobym stanie długi czas.
|
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- [1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;35968334]Odniosę się tylko do tego fragmentu wypowiedzi pomijając problem chodzenia faceta w damskich ubraniach. Akurat w dziedzienie jakości zupełnie nie ma racji! Kobiece ubrania do kupowania w zwykłych sklepach i sieciówkach to straszne szmaty. Króluje wiskoza i poliester, acryl itp. Ciężko jest znaleźć coś z naturalnych tkanin. Część ubrań jeszcze w sklepie wygląda na zniszczone, nie wspominając o tym co się z nimi stanie po 5 praniach. Tak więc jeżeli lepsza jakość oznacza dla Ciebie to, że materiał jest milszy w dotyku to jesteś w błędzie. Za to na męskim dziale o wiele łatwiej jest znaleźć rzeczy z naturalnych tkanin, które przetrwają w dobym stanie długi czas.[/QUOTE]Ale mówiąc o jakości mam na myśli wrażenia organoleptyczne , a nie o trwałości . Fakt , męskie np. jeansy wytrzymają więcej jak damskie ale tylko dlatego że nie mają tyle sztucznych dodatków , ale ja nie chcę żeby mi wytrzymały kilka lat , wystarczy pół roku-rok , ale za to jak je się nosi , na ogół są sztywne , grube , nie polecam . |
|
|
|
|
|
#287 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
no i tak się wydaje czasem, ale tylko dopóki się nie ubiorą w damskie ciuchy lub nie umalują , wtedy widać różnicę nawet u najpiękniejszego wychodzą wtedy ostre rysy i twarda skóra. Nawet Johny Depp mimo urody nie mógłby udawać dziewczyny , a na pewno niezbyt ładna by wyszła ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
Sztywne dżinsy ? lol ja marzę o takich twardych dżinsach bez tej cholernej lycry. ![]() Z resztą jeśli kupujesz tylko ze względu na rzekomą jakość czy materiał, to nie to samo co kupowanie dla samego faktu noszenia damskich ciuchów. |
||
|
|
|
|
#288 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro masz taki zmysł, że wiesz co lepsze, wygodniejsze, bardziej pasuje, nie potrzebujesz pomocy dziewczyn. Masz już chyba jakąś wizję, nic tylko realizować! |
|
|
|
|
|
#290 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Po drugie nie wiadomo ile photoszopa w ich zdjęciach. Andrej wygląda niemęsko |
|
|
|
|
|
#291 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
A kiedy ja stwierdziłem że kupuję dla faktu noszenia damskich ciuchów. Ja nie mam zamiaru upodabniać się do kobiety , nie mam zamiaru nosić pstrokacizny , falbanek , miniówek i co tam jeszcze macie. Stwierdziłem tylko że sięgam z regałów damskich , ale tylko takie rzeczy które nie wyglądają ewidentnie na damskie . Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mea culpa!PS Nie tyle rozumieniem czytanego tekstu, co pomyliłam Ciebie z autorem. Edytowane przez BajaderkowaBaba Czas edycji: 2012-08-18 o 23:28 |
|
|
|
|
|
#293 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
)? Delikatna, kobieca uroda to nie jakiś ewenement. Na żywo też znam facetów, którym bliżej do wyglądu stereotypowej kobiety niż stereotypowego mężczyzny.Tak samo, jak są kobiety o stereotypowej męskiej urodzie (choćby mająca dość męskie rysy Omahyra Mota czy jeszcze bardziej męsko wyglądająca Grace Jones).
|
|
|
#294 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#295 |
|
ma zielone pojęcie
|
Antyprzykład? To, że na castingu był wzięty za dziewczynę chyba dość dobrze pokazuje, że facet też może mieć kobiecą urodę (i jeszcze ją podkreślić odpowiednimi ubraniami i makijażem)
|
|
#296 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chyba był wzięty jak już za wyjątkowo brzydką kobietę, i to jako kobieta to tak na ok 35 lat wygląda
|
|
|
|
|
|
#297 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Ważny jest tutaj fakt, że został wzięty za kobietę. Czyli jednak są mężczyźni, u których nie wychodzą ostre rysy i twarda skóra
|
|
|
#298 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
juz Maddox lepiejA w ogóle jak czytam ten temat, jestem za przywróceniem obowiązkowej zasadniczej służby wojskowej ![]() żeby było sprawiedliwiej dla kobiet też.Edytowane przez rousse Czas edycji: 2012-08-23 o 12:06 |
|
|
|
|
|
#299 |
|
Przyczajenie
|
facet w damskich ciuchach to jest koszmar... facet powinien być męski i robić zakupy w męskim dziale
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
P.S. Może wytłumaczysz mi/nam co to jest "być męskim" , bo z tego co ja się orientuję to ubiór nie ma z tym nic wspólnego. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...

Kobiece ubrania do kupowania w zwykłych sklepach i sieciówkach to straszne szmaty. Króluje wiskoza i poliester, acryl itp. Ciężko jest znaleźć coś z naturalnych tkanin. Część ubrań jeszcze w sklepie wygląda na zniszczone, nie wspominając o tym co się z nimi stanie po 5 praniach. Tak więc jeżeli lepsza jakość oznacza dla Ciebie to, że materiał jest milszy w dotyku to jesteś w błędzie. Za to na męskim dziale o wiele łatwiej jest znaleźć rzeczy z naturalnych tkanin, które przetrwają w dobym stanie długi czas.