kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-11, 15:14   #1891
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Bania ja nie lubię rurek w takim intensywnym kolorze Pastele jak najbardziej tak, ale takie zielenie, żółte, różowe oczo.je.bne itp. to nie
No chyba, że czerwone

Ale Ty masz chude, długie nogi więc pewnie we wszystkim dobrze wyglądają
no ja mam w szafie chyba wszystkie kolory tęczy, ale zieleń jakoś mnie nie jarała do tej pory. moje ulubione kolorowe spodnie to oczywiście spodnie różowe
a ch.j tam, kupie je

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
U mnie w aucie śpiewa tata i to najczęściej szanty. Dzisiaj schowałam mu płytę, bo wieczorem odwożę ich na imprezę i pewnie by włączył

Bania, widzę do tych spodni jeansową koszulę! Chciałam dzisiaj kupić, ale ponad 130zł i znalazłam tańszy zamiennik w Reserved
1. ja też kocham szanty a jaka jest ulubiona szantowa (?) pieśń Twojego taty? i skąd miłość do szant, żeglujecie? kocham żagle! choć nie mam patentu niestety

2. też je tak widzę ;D a akurat mam dopasowaną koszulę, z jasnego, cienkiego jeansu, kocham ją i ja i TZ będzie ekstra. teraz JUŻ! w tej chwili! je chcę :P

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:

Dzisiaj 3 dzień SB
menu na dziś:
śniadanie:
sałatka (z tuńczyka, fety lajt, czerwonej fasoli, ogórka konserwowego, jajka z majonezem lajt i jogurtem) + kawa z mlekiem 0,5%
obiad:
cukinia z mielonym, ale w małej połówce cukinii wyżłobię otwór i napakuję tam mielonego z sosem pomidorowym ze świeżych pomidorów
podwieczorek:
szklanka mleka 0,5% z 1 łyżką naturalnego kakao i tabletką słodzika (no kakało )
kolacja:
pół małej kostki twarogu chudego z rzodkiewką

I jak?
buhaha! schodzę na dół, a tam taki obiad jak Twój xD

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 19:38   #1892
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
2. też je tak widzę ;D a akurat mam dopasowaną koszulę, z jasnego, cienkiego jeansu, kocham ją i ja i TZ będzie ekstra. teraz JUŻ! w tej chwili! je chcę :P
skad masz taka?? pewnie stardi czy cos ale ja jeszcze nie znalazlam takiej co by na mnie fajnie lezala

obiad psyhe i bani z cukinia
Stary 2012-08-11, 19:45   #1893
aniabaniaa
Zakorzenienie

Ewelka, mam kilka ta najfajniesza jest z big stara, kupiłam za jakieś grosze w factory, zanim był na nie boom druga jest luźna, z wranglera - zdobycz z rzeczy które wywalił do wyrzucenia mój tata :P jest kochana, cieszę się, że udało mi się ocalić taką perełkę trzecią kupiłam w czasach kiedy modne było noszenie jeansu od stóp do głów pamiętam, że beata kozidrak miała wtedy dzwony z falbankami i wstawkami z koronki i że shakira spiewała whenever whenever

Stary 2012-08-11, 20:22   #1894
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ewelka,
Chciałaś przejść na SB będąc u mamy? To niewykonalne

Psyche

wrzucaj jadłospisy

Bania,
Spodnie fajne,w sumie też nigdy nie miałam w szafie nic w tym odcieniu a spodni w ogóle nie mam kolorowych,tylko jeansy/białe/kremowe
Pomysł Laury z jeansową koszulą super ja na początku pomyślałam o górze w kolorze kawy z mlekiem

Oglądaliście Madagaskar, tą najnowszą wersję?
My dzisiaj oglądaliśmy i bomba
Król Julian (mój idol - ostatnio w pracy zapisywałam faceta dane i ...
Ja:imię
X: Julian.
Ja: Jak król Julian!
X:
Ja: Nie oglądał Pan Madagaskaru?!?!?!
X: Nie )
No i w tej części Julian odchodzi o swojej ukochanej niedźwiedzicy i mówi "Byłem dla Ciebie tylko emocjonalnym materacem! i to dmuchanym! Od teraz kochana śpisz na podłodze!"
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 20:35   #1895
aniabaniaa
Zakorzenienie

x 100000

byliście na tym w kinie? my ostatnio byliśmy na epoce lodowcowej i były same dzieci
też bym poszła na madagaskar, też uwielbiam Juliana ;D

Stary 2012-08-11, 21:04   #1896
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
x 100000

byliście na tym w kinie? my ostatnio byliśmy na epoce lodowcowej i były same dzieci
też bym poszła na madagaskar, też uwielbiam Juliana ;D
Nie, oglądaliśmy na necie
Epokę lodowcową uwielbiam ale nie obejrzę nowej części, za dużo wspomnień

A jak się w ogóle czujesz
Pytam bo sama dzisiaj zaliczyłam popołudniową drzemkę, przeraża mnie to bo ja na prawdę rzadko spałam w dzień, chyba że byłam chora.
Stary 2012-08-11, 21:29   #1897
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ewelka,
Chciałaś przejść na SB będąc u mamy? To niewykonalne
ehh poddalam sie po I dniu. Ale ale! rozsadna redukcja tego sie trzymam

uzywacie olejkow do ciała?? ja mam z alterry z granatem, dzisiaj sie wysmaruje dawno go nie uzywalam
Stary 2012-08-11, 21:42   #1898
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość

uzywacie olejkow do ciała?? ja mam z alterry z granatem, dzisiaj sie wysmaruje dawno go nie uzywalam
Ja używam tylko oliwki babydream ładnie pachnie ten olejek? W sumie nigdy nie miałam takiego olejku, tylko oliwki

Rozsądna redukcja to chyba najlepsze rozwiązanie kiedy nie ma się nadwagi tylko parę kilo na plusie
My nie mamy teraz wagi ani centymetra, wezmę elektroniczną z domu i będę odejmowała bo nieźle zawyża na innych taki sam wynik,a na niej minimum +4kg. i z czego to może wynikać? Waga od początku taka sfiksowana :P
Stary 2012-08-11, 21:59   #1899
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, oglądaliśmy na necie
Epokę lodowcową uwielbiam ale nie obejrzę nowej części, za dużo wspomnień

A jak się w ogóle czujesz
Pytam bo sama dzisiaj zaliczyłam popołudniową drzemkę, przeraża mnie to bo ja na prawdę rzadko spałam w dzień, chyba że byłam chora.
ja też uwielbiam, a ta najnowsza mnie zawiodła była super dla dzieciaków, owszem, ale ja się nie zachwyciłam tak jak poprzednimi częściami.

ja standardowo, jak śpiąca królewna :P chociaż dzisiaj o dziwo nie spałam, jednak czuję się totalnie do niczego, na nic nie mam siły nawet do lodówki nie chciało mi się chodzić :P wczoraj po padłam niecałą minutę później i spałam 2,5h
w poniedziałek idę odebrać wyniki, jak coś wyjdzie, to będę to leczyć, a jak nie, to będziemy z lekarzem szukać dalej :P
ale to miło że pytasz
Może spałaś, bo znowu coś nie tak z pogodą? u mnie dziś było dość sennie, padał deszcz, w ogóle panowała aura bardziej jesienna niż letnia. I dlatego postanowiłam zainwestować jednak w te zielone portasy, aby rozweselać swoją tęczową osobą ten senny i smutny świat! ;D
Cytat:

ja też przestałam się dziś trzymać diety, na której byłam 3 h
jezeli jesteś na rozsądnej redukcji to idealnie!

hmmmm a jak szybko się wchłania? ja kiedyś używałam po gorącej kąpieli, ale przestałam, tz mnie oduczył. nie lubi jak się czymś kleję, i ja przestałam to lubić. teraz używam raczej kosmetyków które świetnie nawilżają i wchłaniają się super szybko, oleje nakładam tylko na włosy. dziś też to zrobię, o!
podobno te z alterry są zaje.biste do wszystkiego
Cytat:
Ja używam tylko oliwki babydream ładnie pachnie ten olejek? W sumie nigdy nie miałam takiego olejku, tylko oliwki

Rozsądna redukcja to chyba najlepsze rozwiązanie kiedy nie ma się nadwagi tylko parę kilo na plusie
My nie mamy teraz wagi ani centymetra, wezmę elektroniczną z domu i będę odejmowała bo nieźle zawyża na innych taki sam wynik,a na niej minimum +4kg. i z czego to może wynikać? Waga od początku taka sfiksowana :P
noooo dobra rozkmina z tą wagą, to wyjaśniałoby skąd nagle wzięly się u mnie te +4 kg?:P a jaka to waga? moja jest firmy łucznik, czarna, szklana i ładnie wygląda, ale jest beznadziejna. i trzeba ją kopnąć, żeby wykonać pomiar. Powiedz, że to ta sama

Oglądałyście "zatańcz ze mną" ? teraz jest na tvn, z riczem girem i jeniffer lopez. ale się wściekłam, jak na turnieju jego córka krzyczała :superrrr super tato i on to usłyszał, wbił się w szok i go to zdezorientowało głupia gdyby nie ona, to by wygrali

Stary 2012-08-11, 22:14   #1900
agniesikk
Zakorzenienie

My tez chcemy isc do kina na madagaskar

Znalazlam stancje, przystanek dalej od szkoly ale powiem Wam, ze nigdy nie widzialam gorzej skomunikownego miasta niz Poznan

A ja sie nie zgadzam, rozsadna redukcja jest zawsze spoko, na pewno lepsza niz drastyczne diety, po ktorych sie blyskawicznie tyje

Ja mam mietowe i koralowe rurki, ale ich nie nosilam, w wakacje nawet nie mialam kiedy, bo bylam za granica, a teraz to wiecej mnie nie ma w domu, niz jestem i jak zwykle zapominam je spakowac ;D jestem beznadziejna, przeleza do wiosny zapewne

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-08-11 o 22:18
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 22:29   #1901
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
hmmmm a jak szybko się wchłania? ja kiedyś używałam po gorącej kąpieli, ale przestałam, tz mnie oduczył. nie lubi jak się czymś kleję, i ja przestałam to lubić. teraz używam raczej kosmetyków które świetnie nawilżają i wchłaniają się super szybko, oleje nakładam tylko na włosy. dziś też to zrobię, o!
podobno te z alterry są zaje.biste do wszystkiego
moj olejek jest super wyciagnelam go z szafki bo potrzebowalam szybko czegos do skorek. Mysle, że szybko sie wchłania, ale używam go po peelingu i kiedy mam noc tylko dla siebie, wiem ze TZty nie lubia jak sie skora klei

moje wlosy po olejach znow zaczely sie krecic. Jestem w szoku

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ja mam mietowe i koralowe rurki, ale ich nie nosilam, w wakacje nawet nie mialam kiedy, bo bylam za granica, a teraz to wiecej mnie nie ma w domu, niz jestem i jak zwykle zapominam je spakowac ;D jestem beznadziejna, przeleza do wiosny zapewne
masz nafajniejsze kolory jak mozesz ich nie nosic
Stary 2012-08-11, 22:30   #1902
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
My tez chcemy isc do kina na madagaskar

Znalazlam stancje, przystanek dalej od szkoly ale powiem Wam, ze nigdy nie widzialam gorzej skomunikownego miasta niz Poznan

A ja sie nie zgadzam, rozsadna redukcja jest zawsze spoko, na pewno lepsza niz drastyczne diety, po ktorych sie blyskawicznie tyje

wow, świetna wiadomość kiedy się przeprowadzasz ?

ja też w sumie nie chodzę w ziemie w kolorowych spodniach. w zielonych będę chodziła, bo będą mi pasowały do kurtki w różowych ... mam jedną różową narciarę i oczoje.bną różową czpunię, będę najróżowsza!

wiecie co, po południu byłam z psem na spacerze, nie słyszałam co się dzieje wkoło, bo na uszach miałam słuchawki, w pewnym momencie pies zaczął wąchać krzaki, i stał tak z minutę, to ja z nim, wiecie co się okazało ze tam menel sikał ale mialam zmare

Stary 2012-08-11, 22:35   #1903
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
w poniedziałek idę odebrać wyniki, jak coś wyjdzie, to będę to leczyć, a jak nie, to będziemy z lekarzem szukać dalej :P
ale to miło że pytasz
Może spałaś, bo znowu coś nie tak z pogodą? u mnie dziś było dość sennie, padał deszcz, w ogóle panowała aura bardziej jesienna niż letnia. I dlatego postanowiłam zainwestować jednak w te zielone portasy, aby rozweselać swoją tęczową osobą ten senny i smutny świat! ;D

noooo dobra rozkmina z tą wagą, to wyjaśniałoby skąd nagle wzięly się u mnie te +4 kg?:P a jaka to waga? moja jest firmy łucznik, czarna, szklana i ładnie wygląda, ale jest beznadziejna. i trzeba ją kopnąć, żeby wykonać pomiar. Powiedz, że to ta sama

Oglądałyście "zatańcz ze mną" ? teraz jest na tvn, z riczem girem i jeniffer lopez. ale się wściekłam, jak na turnieju jego córka krzyczała :superrrr super tato i on to usłyszał, wbił się w szok i go to zdezorientowało głupia gdyby nie ona, to by wygrali
Wagę mam z pracy,z punktów, szklana przezroczysta,w domu zobaczę firmę,ale pewnie jakaś gówniana :P

Ja nie oglądałam bo ten aktor jest dla mnie obrzydliwy,drażni mnie jego wygląd w ogóle cały ten film jest dla mnie jakiś taki na nie :P Ja chcę już MjM, Barwy Szczęścia, Na Wspólnej, Prawo Agaty, Julię i inne

A jakie badania robiłaś? W sumie cały dzień pada,ale spałam do 10:00, potem załatwialiśmy dużo spraw na mieście,więc podkręciłam obroty :P Ale po południu obiad,film i 4godzinna drzemka. A teraz już mnie muli na spanie :P

Cytat:
Nigdy nie byłam w Poznaniu Mówiłam chodź do mnie, u mnie są dobre połączenia
Stary 2012-08-11, 22:38   #1904
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
moj olejek jest super wyciagnelam go z szafki bo potrzebowalam szybko czegos do skorek. Mysle, że szybko sie wchłania, ale używam go po peelingu i kiedy mam noc tylko dla siebie, wiem ze TZty nie lubia jak sie skora klei

moje wlosy po olejach znow zaczely sie krecic. Jestem w szoku

masz nafajniejsze kolory jak mozesz ich nie nosic
hehe , wiesz, podobno nie wszystkie tzy tego nie lubią, jak opowiadałam koleżankom, ze raczej nie używam lepkich, przesadnie pachnących kosmetyków do pielęgnacji, to one się oburzyły! ze jak to ze jak on moze mnie tak ograniczac
a ja mowie, ze yyy no ma chyba prawo tego nie lubic?:P jak mam ochote to nakladam
rozumiem, że trzeba walczyć o to, co się lubi, ale śmieszą mnie koleżanki, które na siłę walczą z tym, zeby się nie zmienić, w zadnej kwestii :P

a jakiego uzywasz teraz olejku? tez tego z alterry? mi zaczely rosnąć !

Stary 2012-08-11, 22:40   #1905
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, Twoje miasto to dla mnie wrecz koniec swiata, naprawde musialabym pokonac mnostwo kilometrow, zeby tam zamieszkac

Ewelka, wiem, glupia jestem ;D Ja to zawsze nakupuje ubran, a potem nosze ulubione :/ Ostatnio kupilam w Camaieu dwa sweterki, mialam karte znizkowa, wiec zaplacilam tylko 90zl

Wiecie co. Jak bylam teraz w schronisku mlodziezowym w Poznaniu, to wypadl mi z plecaka lakier do paznokci i roztrzaskal sie na podloge i sciane Wieczorem szorowalam z TZ boazerie i plytki A i palca sobie skaleczylam, ze mi krew sikala.

Bania, jakos pod koniec sierpnia, 25 jade odebrac klucze i umowe ;D Wlasciciel chcial wczesniej, ,ale nie chce mi sie jezdzic w te i z powrotem do Poznania.
Stary 2012-08-11, 22:53   #1906
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wagę mam z pracy,z punktów, szklana przezroczysta,w domu zobaczę firmę,ale pewnie jakaś gówniana :P

Ja nie oglądałam bo ten aktor jest dla mnie obrzydliwy,drażni mnie jego wygląd w ogóle cały ten film jest dla mnie jakiś taki na nie :P Ja chcę już MjM, Barwy Szczęścia, Na Wspólnej, Prawo Agaty, Julię i inne
ja też go nie cierpię, wygląda identycznie jak koles ktory uczyl mnie w liceum PO, wstawil mi 3 na koniec, bo nie umialam namalowac odznak (wtf) , roznil sie tym od oryginalu, ze mial zeza :P

tez mi sie nie podoba ten film, ale byl akurat w tv, gdy prasowalam :P nuda jak nie wiem, film nie wiem dla kogo, chyba dla rzeskich emerytow, ktorzy nie chca miec kochanki, a jednoczesnie chca przezyc cos pasjonujacego. mogl bzyknac jenifer, od razu wszystko by sie skomplikowalo.

a wiesz, ze w tym roku z mjm odejdzie jedna z aktorek, wiesz? przeczytalam ostatnio w tele tygodniu moja siostra nei zgadla ktora odejdzie
Cytat:
A jakie badania robiłaś? W sumie cały dzień pada,ale spałam do 10:00, potem załatwialiśmy dużo spraw na mieście,więc podkręciłam obroty :P Ale po południu obiad,film i 4godzinna drzemka. A teraz już mnie muli na spanie :P

Nigdy nie byłam w Poznaniu Mówiłam chodź do mnie, u mnie są dobre połączenia
tsh, ft3, ft4, żelazo, w ogole całą morfologię, glukozę, przeciwciała i... chyba wszystko

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Wiecie co. Jak bylam teraz w schronisku mlodziezowym w Poznaniu, to wypadl mi z plecaka lakier do paznokci i roztrzaskal sie na podloge i sciane Wieczorem szorowalam z TZ boazerie i plytki A i palca sobie skaleczylam, ze mi krew sikala.

Bania, jakos pod koniec sierpnia, 25 jade odebrac klucze i umowe ;D Wlasciciel chcial wczesniej, ,ale nie chce mi sie jezdzic w te i z powrotem do Poznania.
o matko, TZ nie byl na Ciebie zły, że jesteś gałganem? poznan to mega dziwne miasto, tam wlasnie maja miejsce tego typu akcje

super! oby fajnie Ci sie tam mieszkalo

Stary 2012-08-11, 22:55   #1907
moooniaaaa
Zakorzenienie

Bania jasne że wiem
Marysia Chciał tez odejść Marek i Wieczorek () a i żonka Pawła,ale ponoć dostali większa kasę i zostali A żonka Mroczka chciała odejść bo prywatnie go nie znosi
Stary 2012-08-11, 23:07   #1908
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:

a jakiego uzywasz teraz olejku? tez tego z alterry? mi zaczely rosnąć !
uzywam smierdziela sesa, altery jeszcze na wlosy nie kladlam.
Dzisiaj mam dzien spa

Wara od Poznania
Stary 2012-08-11, 23:08   #1909
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej

u mnie dzisiaj:
śn. musli z jogurtem naturalnym
II śn. dwie kromki ciemnego chleba zytniego z ziarnami, serkiem almette i szynką.
obiad. parówka z serem w cieście drożdżowym ( też mojej roboty! )
pod. dwa kawałki drożdżówki którą samą upieklam
kol. nic.

ćwiczenia :
HITT 15 i 10 min rozciągania.
w pon. zaczynam 6 tydzień TF. zostało jeszcze 6 tyg. na poziome podstawowym a poźniej jazda z zaawansowanym taaam to będzie rzeź!

Cytat:
co tam jak tam???????
już wszystko dobrze. z tżem wszystko jasne, Oli spokojniejsza, ja też, także wszystko wróciło do normy.
ćwiczę, cm lecą ciągle w dół, także jestem zadowolona

ostatnio ciągle coś gotuje i piekę odkryłam moją nową pasję tylko szkoda,że zawsze robię taki bałagan w koło

Cytat:
Aga, pewnie odpoczęłaś, oby wystarczyło Ci to na długo a najlepiej, żebyś nigdy nie łapała dołów, o!

apropo kefirów, pijecie może owocowe?
oj tak, odpoczęłam
oby, u mnie ostatnio za często się pojawiają...
do tego zmieniam tabsy na inne, także mam nadzieje,ze nie oszaleje albo kogoś nie zabiję

ja w ogóle nie cierpię kefirów, bleh.

a spodnie są mega, meeeeega

Cytat:
Dzisiaj 3 dzień SB
menu na dziś:
śniadanie:
sałatka (z tuńczyka, fety lajt, czerwonej fasoli, ogórka konserwowego, jajka z majonezem lajt i jogurtem) + kawa z mlekiem 0,5%
obiad:
cukinia z mielonym, ale w małej połówce cukinii wyżłobię otwór i napakuję tam mielonego z sosem pomidorowym ze świeżych pomidorów
podwieczorek:
szklanka mleka 0,5% z 1 łyżką naturalnego kakao i tabletką słodzika (no kakało )
kolacja:
pół małej kostki twarogu chudego z rzodkiewką
wow! ta dieta jest boska! jest tyyyyyyle przepisów, tyle kombinacji
mam nadzieje,że uda Ci się na niej wytrwać do samego końca

a menu, mniam mniam

Cytat:
Ale Ty masz chude, długie nogi więc pewnie we wszystkim dobrze wyglądają
zgadzam się w 100%
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
No i całe szczęście

Bania, widzę do tych spodni jeansową koszulę! Chciałam dzisiaj kupić, ale ponad 130zł i znalazłam tańszy zamiennik w Reserved
a no ufff...

choruje na tę koszulę, ale te ceny mnie powalają...
szkoda,że nigdy w żadnym lumpku nie mogę takiej znaleźć.
Cytat:
Oglądaliście Madagaskar, tą najnowszą wersję?
My dzisiaj oglądaliśmy i bomba
Król Julian (mój idol - ostatnio w pracy zapisywałam faceta dane i ...
Ja:imię
X: Julian.
Ja: Jak król Julian!
X:
Ja: Nie oglądał Pan Madagaskaru?!?!?!
X: Nie )
No i w tej części Julian odchodzi o swojej ukochanej niedźwiedzicy i mówi "Byłem dla Ciebie tylko emocjonalnym materacem! i to dmuchanym! Od teraz kochana śpisz na podłodze!"
no właśnie jeszcze nie Króla Juliana uwieeeelbiam i kocham nad życie

dialog - boski
Cytat:
super
Moja siostra mówi to samo jeśli chodzi o Poznań

uciekam spać razem z moją kruszynką dobranoc!

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 23:21   #1910
agniesikk
Zakorzenienie

O ja, Marysia odchodzi z M jak milosc? O ludzie, a co jej zrobia? Umrze czy Radosz ja porwie ? A ta Asia i PAwel, wiadomo bylo, ze sie rozwioda! Nie ma szczescia do kobiet

Agnesuk, to nie jestem sama Naprawde, jak na takie, nie az tak wielkie miasto, to komunikacja jest tragiczna. Dobrze, ze mieszkam blisko centrum. No miasto ma ogolnie kilka wad, ktore widac na pierwszy rzut oka, ale co kto lubi
Stary 2012-08-12, 00:14   #1911
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania jasne że wiem
Marysia Chciał tez odejść Marek i Wieczorek () a i żonka Pawła,ale ponoć dostali większa kasę i zostali A żonka Mroczka chciała odejść bo prywatnie go nie znosi
brawo! widać, kto tu jest prawdziwą fanką mjm

no właśnie zastanawiam się, czy aśka odejdzie czytałam wywiad, że odchodzi, bo chce się rozwijać. ale później to ucichło i wszystko skupiło się na odejściu Marysi. Może to i dobrze, ten wątek był mega nudny i zalatywał leśną górą

Aśki nie lubię denerwuje mnie gra aktorska tej dziewczyny, ma dziwną manierę i robi dziwne miny i wkurza mnie też to, że nie widzi niczego złego w swoich kontaktach z Jankiem i że traktuje Pawła jak przygłupa
Paweł pewnie jeszcze nie raz bzyknie się z Muchą, ale jak ona wróci, to wtedy JA chyba odejdę :P

w ogole, czemu ona jest wśród głównych aktorów na początku, jak leci piosenka kozidrakowej? bez sensu, ze ona sie pojawia , przeciez juz tam nie gra raczej bywa goscinnie, raz na dwa lata!
Cytat:
uzywam smierdziela sesa, altery jeszcze na wlosy nie kladlam.
Dzisiaj mam dzien spa
podobno daje super fajne efekty zreszta sama o nich piszesz. ja kupie jak skoncze 3 pozostale ktore mam w lazience.
tez mialam miec dzisiaj dzien spa, ale ogladam wzruszajacy melodramat "kapitan corelli"

Aga! super, że odpoczęłaś jak to cm ciągle lecą w dół, znikasz nam!
fajnie, ze odkryłaś w sobie pasję do gotowania, TZ pewnie się cieszy a bałaganem się nie przejmuj i zachęć TZa do pomocy w kuchni;d
Cytat:
O ja, Marysia odchodzi z M jak milosc? O ludzie, a co jej zrobia? Umrze czy Radosz ja porwie ? A ta Asia i PAwel, wiadomo bylo, ze sie rozwioda! Nie ma szczescia do kobiet

Agnesuk, to nie jestem sama Naprawde, jak na takie, nie az tak wielkie miasto, to komunikacja jest tragiczna. Dobrze, ze mieszkam blisko centrum. No miasto ma ogolnie kilka wad, ktore widac na pierwszy rzut oka, ale co kto lubi
ahahah , zapomniałam o Radoszu!

Teodor i Janeczka mogliby wrócić. w ogole, ten wątek byl super jak marysia zalatwiala matce kochanki swojego meza prace to dopiero matka teresa. no, ciakawe jak sie pozegna z serialem. ja mysle, ze wyjedzie z doktorem rogowskim.

bedziesz miala tv w pokoju?

Stary 2012-08-12, 02:03   #1912
agniesikk
Zakorzenienie

Nie Chyba bede musiala ogladac na vod Na razie nie zapowiada sie na telewizor, mam troche innych wydatkow zwiazanych z wyposazeniem pokoju :/ Moze ktorys ze wspollokatorow ma telewizor u siebie.

Cos czytam, ze Marysia wyjedzie z Arturem, jemu wyjazd sie nie uda i wroci do Polski, a ona bedzie szalec z Norwegiem A to mala zdzirka!
Stary 2012-08-12, 10:08   #1913
psyhe666
Zakorzenienie

Dzisiejsze sołtbiczowskie menu:
śniadanie:
kawa z mlekiem 0,5% i twarożek z rzodkiewką, pomidorem i wkrojonym paluszkiem surimi
obiad:
pieczony kurczak w ziołach i sałatka z pekińską, pomidorem, ogórkiem i nie wiem czym :P
podwieczorek:
też chyba kakako...
kolacja:
omlet z 2 jajek z szynką

Dzisiaj nie wytrzymałam i się zważyłam
W fazie uderzeniowej (14dni) chudnie się 3-6kg. ja dzisiaj jestem 4 dzień na diecie i już -1kg.
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-08-12 o 10:16
psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 10:31   #1914
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie Chyba bede musiala ogladac na vod Na razie nie zapowiada sie na telewizor, mam troche innych wydatkow zwiazanych z wyposazeniem pokoju :/ Moze ktorys ze wspollokatorow ma telewizor u siebie.

Cos czytam, ze Marysia wyjedzie z Arturem, jemu wyjazd sie nie uda i wroci do Polski, a ona bedzie szalec z Norwegiem A to mala zdzirka!
hehehe ja pamiętam, jak raz miałyśmy z koleżanką tv w pokoju, we wtorki miałyśmy czaderski maraton nie pamiętam co było do 22, ale później był k.wojewódzki, californication, dexterachh zazdroszczę Wam dziewczyny, że to wszystko dopiero przed Wami, teraz macie okazję łapać najfajniejsze i dość beztroskie wspomnienia

Marysia tak odwali?! wiecznie była matką polką, to teraz zacznie szaleć
Cytat:

Dzisiejsze sołtbiczowskie menu:
śniadanie:
kawa z mlekiem 0,5% i twarożek z rzodkiewką, pomidorem i wkrojonym paluszkiem surimi
obiad:
pieczony kurczak w ziołach i sałatka z pekińską, pomidorem, ogórkiem i nie wiem czym :P
podwieczorek:
też chyba kakako...
kolacja:
omlet z 2 jajek z szynką

W fazie uderzeniowej (14dni) chudnie się 3-6kg. ja dzisiaj jestem 4 dzień na diecie i już -1kg.
już -1kg !? ale ekstra
ja zbieram się na rower, może uda mi się schudnąć chociaż te 3 kg do końca sierpnia

Stary 2012-08-12, 10:51   #1915
moooniaaaa
Zakorzenienie

Marysia wyjedzie z kochankiem Tak gdzieś czytałam :P
A Aśkę nawet lubię, ma coś suczowatego w oczach

Agniesik,a duże mieszkanie, ile Was tam będzie mieszkało? Znasz kogoś z współlokatorów? A tż też w Poznaniu czy gdzie? Zasypuję pytaniami :P
Stary 2012-08-12, 11:27   #1916
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:

jak smakuje surimi i gdzie kupujesz??

gratuluje spadku, kazdy kilogram cieszy!
juz nie moge sie doczekac mojej SB
chociaz powiem Ci że prawie na niej jestem ale chce I faze miec na 100%. Ja tez kiedys czytalam, ze na I fazie mozna przytyc i zeby sie nie poddawac. Były takie przypadki na watku o Sb Ale zdecydowana wiekszosc traci ok 3 kg. Byloby suuuuuuuuper mysle że mamy za malo do zrzucenia żeby 5 kg polecialo

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
ja dostalam w spadku stary tv, ale ważne ze dziala, z krzywa antena smutno jest bez tv. Ja mam takie glupie przyzwyczajenie, ze jak siedze na kompie, lubie jak w tle leci tv chociaz nie ogladam

aaaaaa no i najwazniejsze pytanie - ile placisz za jedynke?? ostatnio sie zastanawiam, czy by do Poznania sie nie przenieść. Ale to narazie tak po cichu myśle.

Edytowane przez _Ewelka___
Czas edycji: 2012-08-12 o 11:28
_Ewelka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 11:57   #1917
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
jak smakuje surimi i gdzie kupujesz??

aaaaaa no i najwazniejsze pytanie - ile placisz za jedynke?? ostatnio sie zastanawiam, czy by do Poznania sie nie przenieść. Ale to narazie tak po cichu myśle.
Przeprowadź się do Agi
Też jestem ciekawa cen w Poznaniu

Wtrącę się co do surimi :P
Można je dostać chyba w każdym spożywczaku, u mnie nawet często na wagę,wtedy w ogóle kosztują grosze. A smakuja ... w sumie bezsmakowe, taką słaaaabą delikatną rybą :P

Rodzice i księżniczka przychodzą dzisiaj na obiad
Stary 2012-08-12, 12:04   #1918
psyhe666
Zakorzenienie

Zmiana na obiad!
Kurczak w ziołach bez zmian, ale zamiast tej surówki kalafior w sosie ze świeżych pomidorów, z cukinią, cebulą i natką pietruszki
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 12:48   #1919
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, to jest mieszkanie dość spore, 3 pokoje, na ładnym osiedlu, blisko centrum i rzut kamieniem od szkoły Będą mieszkać w nim 3 osoby, te dwie już pracują, no ale już trudno :P Mam nadzieję, że są w porządku, zawsze mogę iść do kogoś na imprezę Nie znam żadnego z nich, w sumie nie chciałam iść z kimś znajomym na stancję. TŻ jeszcze chyba zostanie do stycznia w Krakowie, potem się przeprowadzi do Poznania, nawet ma blisko wydział, to pewnie zamieszka gdzieś w pobliżu Przez myśl przeszedł nam pomysł, żeby zamieszkać razem, ale dzięki Bogu szybko sobie to wybiliśmy z głowy

Ewelka, płacę 640 zł, ale muszę mieć własny net. Wezmę od TŻ mobilny z Play i sprawdzę czy mi pasuje, czy dobry zasięg, jak nie, to mamy kable z Inei i najwyżej wezmę studencki internet na 6 miesięcy Może ktoś ze współlokatorów też będzie chciał, zawsze to mniejsze koszta Powiem Ci, że do 700zł spokojnie znajdziesz w Poznaniu jedynkę, ale niektóre pokoje to w ogóle nie warte swojej ceny. Ja będę mieszkać na Ogrodach, także lokalizacja spoko.

Monia, co tam Księżniczce ugotujesz?

Ja na śniadanie zjadłam bułkę ciemną z ziarnami, z masłem, serem i pomidorem (chyba TŻ mi skroił z 3/4 pomidora:P).
Obiad: będzie duszone mięso kurczaka, ziemniaki, surówka.
Potem pewnie wpadnie jakiś kawałek ciasta, bo idziemy z TŻ do jego dziadków.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-08-12 o 12:53
Stary 2012-08-12, 13:15   #1920
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej

Cytat:
Aga! super, że odpoczęłaś jak to cm ciągle lecą w dół, znikasz nam!
fajnie, ze odkryłaś w sobie pasję do gotowania, TZ pewnie się cieszy a bałaganem się nie przejmuj i zachęć TZa do pomocy w kuchni;d
nie,nie spokojnie. Nie znikam pozbywam się tkanki tłuszczowej z ud.
taaak, tż się cieszy codziennie do pracy bierze coś do jedzenia i się chwali kolegom haha

czasami mi pomaga, ale czasami mu sie nie chcę i mówi,że woli się zająć Oli niż zdrapywać ciasto z blatu

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości