|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X
Bry, znajdzie się tu miejsce dla następnej kosmetykomaniaczki?
|
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
peeewnie ze sie znajdzie
|
#3243 | |
|
Moderator
|
Cytat:
zawsze małpiszony wracają
|
|
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, bo może jak już wróci, to mama się zgodzi na...Stefana, już dałam imię
|
#3245 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Myślę że się zgodzi, jak można się na takie oczęta nie zgodzić??!! |
|
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze lubiłam facetów, zazwyczaj miałam kocury musiałam mu od razu zajrzeć pod ogon ![]() no właśnie, jak można, on taki fajniusi♥
|
|
#3247 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() ja też od razu zaglądam zawsze muszę wiedzieć czy się do zwierzaka zwracać jak do Panienki czy jak do Chłopaczka )U mnie teraz jest 3:1 ja, dwie kotki i Mąż Jakoś zwykle mnie się ima płeć piękna ) nawet świnki morskie miałam samiczki
|
|
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35838549]Kusicie tym laminowaniem Też pewnie spróbuję, ale to może jutro?W ogóle zamierzam sobie zrobić całą sesję SPA, ale nie wiem, czy teraz czy jutro ![]() I jestem wściekła na naszego domowego zombie, który ponoć jest moim dziadkiem Pomijając fakt, że to najzłośliwsza najwredniejsza kreatura jaką znam... POBIŁ dziś mojego kota Teraz bidulek kuli się w takich kątach, że nie wiem, jak się tam wciska, np... za piekarnikiem albo w kuwecie, w której się bezpiecznie czuje...[/QUOTE]Biedny,, biedny kotek Co za dziad |
|
|
|
|
#3249 |
|
Raczkowanie
|
My czasami mowilismy na niego Wawrz albo Wawrzon. Chlopak mial dodatkowo nazwisko bardzo mocno wysadzone typowymi polskimi literami i polaczeniami spolglosek. Zawsze sie zastanawialismy, co sie dzieje, jak wyjezdza z Polski gdzies
![]() Kurde mol, dwa bebiki Misshy, ktore testuje maja zly odcien. Zdecydowanie za bardzo rozowy jednak :/
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w tą senną poranną niedzielę
![]() Oglądała z Was któraś wczoraj deszcz meteorytów?
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Lało jak z cebra, zero gwiazd na niebie, same chmury ;/
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też
Niestety
|
#3254 |
|
Konto usunięte
|
Chciałam Wam odpisać wczoraj, ale jak wróciłam do domu to neta nie miałam - wkurzyłam się bo o 22:08 włączyłam komputer i zobaczyłam, że nie ma internetu, a serwis jest czynny do 22
![]() Chyba mi się zbytnio laminowanie nie udało W sensie za długo stygła żelatyna i porobiły się takie glutki w niej A pomyślałam o podgrzaniu dopiero po nałożeniu Potem przeczytałam sobie w telefonie tamtą stronę anglojęzyczną o laminowaniu (Anwen podała ją w swoim poście) i wszystko jest duuuuużo dokładniej wyjaśnione, rozwiała wszelkie moje wątpliwości także polecam tam zajrzeć Efekt na włosach jest, ale nie tak spektakularny jak się spodziewałam (moje włosy są bardzo podatne na takie udziwnienia typu domowe maseczki, olejowanie itd., uwielbiają to i reagują od razu widocznym efektem, jakby były niedopieszczone ), to chyba przez te glutki. Włosy są bardziej miękkie (ale nie jest to wielka różnica) i trochę bardziej błyszczą (efekt był większy wczoraj po wyschnięciu) Ciekawe ile się utrzyma ta warstewka ochronna na moich codziennie mytych kłakach A i wkurzyłam się dzisiaj Bo takiej jednej babie ciągle ucieka kot z domu przez balkon - wielki, gruby i agresywny, co chwilę przychodzi do nas do ogródka i atakuje mojego kota, dzisiaj mój jest cały we krwi bo tamten znowu go zaatakował Wyszłam na balkon (nie zdążyłabym rozpiąć krat) i zaczęłam się wydzierać na tą babę żeby tą grubą bambaryłę na stalowej smyczy trzymała i że jeżeli jeszcze raz ten kot do nas przyjdzie to go ustrzelę z wiatrówki. Oczywiście to drugie nie jest prawdziwe bo nie miałabym serca zrobić czegoś takiego, ale mnie nerwy poniosły Mój kot sobie grzecznie siedzi w ogródku, odpoczywa, przybiega do niego inny i atakuje co to ma znaczyć Jak teraz patrzę jak mój bidulek się męczy to masakra Ledwo wskakuje na łóżko żeby pospać i ledwo pojadł bo nie może się zginać z bólu ![]() Patalus piękny kotek Orlica to straszne Jak tak można co za głupi dziad Nigdy więcej bym go do domu nie wpuściła A najchętniej bym mu przywaliła tak, żeby zabolało Jak ja nienawidzę takich ludzi, biedny kotek
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-08-12 o 09:53 |
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na dzień dobry post o laminowaniu
mam mieszane uczucia ale winy doszukuje się w mojej niskiej porowatosci.Kolejnym razem spróbuje z maską,bo włosy są fajne,ale brak im nawilżenić.
|
#3256 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3257 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35834881]Rozumiem Cię
Tak jest bardzo często gdy dziewczyna/kobieta (w już w ogóle gdy atrakcyjna) pojawia się w typowo męskiej społeczności [/QUOTE]Tja, jak do brata na wydział idę, to czuję się rozbierana wzrokiem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pierdu, pierdu Obejrzyj sobie moje zdjęcia sprzed roku i teraz, to inaczej będziesz śpiewać![]() Cytat:
Bawię się wczoraj z małą, przewalił się na grzbiet, a tu Mały :P
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
Jaką konsystencję miało Wasze mazidło do laminowania?
![]() Bo ja na głowę nałożyłam coś o konsystencji, bardzo, bardzo gęstego budyniu i zastanawiam się czy nie powinno być bardziej rozcieńczone.
|
#3259 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35843372]Ja też
I miałam sporo "glutków" ![]() A powinnyśmy były to podgrzać [/QUOTE]Razem z odżywką?
|
#3261 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35843519]A to ja nie wiem, sama robiłam po raz pierwszy
Chyba tak, ale nie dam sobie ręki uciąć, trzeba poczekać na kogoś bardziej doświadczonego [/QUOTE]Już znalazłam Twojego posta - ja nie miałam glutek w żelatynie. Po prostu maziaja, która powstała była bardzo gęsta i zastanawiam się czy nie powinna być ciut bardziej rozrzedzona. Podgrzanie nic by nie dało, bo po wystygnięciu zrobiłaby się identyczna.
|
#3263 |
|
Konto usunięte
|
Może musimy krócej czekać po rozpuszczeniu żelatyny?
|
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
witam
pomoooocy ból zęba mnie zabija
|
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też glutów nie miałam bo jeszcze ciepłą lekko nałożyłam, taką już ino ino tężejącą basiago wyglądają całkiem normalnie, jednakże są troche suche muszę sprobować z maską, zwłaszcza, że moje wiecznie wywijające się koncówki są prostektos wczoraj komentował moje równo pomalowane przy skórkach paznokcie, tutaj jest tutorial i robię tak samo wystarczy "technikę" obczaić klik
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
A ja namieszałam wczoraj z wyglądem bloga. No cóż, teraz mam widok dynamiczny, ale nad nim pracuję. Podoba mi się, ale nie działają wszystkie gadżety (np. tylko połowa blogrolla). :/
|
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
O mamusiu, otwieram lodówkę, a tam...żelatyna się na mnie rzuca
Gdzie nie spojrzę tam teksty o laminowaniu włosów
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie jest za szeroki ;/
|
#3270 |
|
Konto usunięte
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35842604]Orlica to straszne
Jak tak można co za głupi dziad Nigdy więcej bym go do domu nie wpuściła A najchętniej bym mu przywaliła tak, żeby zabolało Jak ja nienawidzę takich ludzi, biedny kotek [/QUOTE]Niestety, Zombie mieszka z nami To tylko kolejna z sytuacji, które powoduje i po których wszyscy mają go dość... GadDemyt, mam nadzieję, że jeśli dożyję do jego wieku to nie będę takim wrednym i znienawidzonym przez wszystkich ciężarem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

i później sobie gdzieś poszedł, chciała mamę namówić, żeby już został w domu, ale nie chciała
a taki kochany kotek
zawsze małpiszony wracają
Lush & China Glaze lover! 

Pomijając fakt, że to najzłośliwsza najwredniejsza kreatura jaką znam... POBIŁ dziś mojego kota
Teraz bidulek kuli się w takich kątach, że nie wiem, jak się tam wciska, np... za piekarnikiem albo w kuwecie, w której się bezpiecznie czuje...[/QUOTE]
おはよう! 

A najchętniej bym mu przywaliła tak, żeby zabolało 
I miałam sporo "glutków"