|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ
Cytat:
a wiadomo, że koszuli ze szpitala w domu raczej nosić nie będę tylko ją wywalę, za takie pieniądze nie szkoda, wygoda najważniejsza.
|
|
|
|
|
#4952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ
Cytat:
Kochana macie już imię wybrane? Cytat:
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Trzeba by wybrać tytuł na nowy wątek. Robimy jak zawsze głosowanie z tego co już było wrzucone: 1. Powolutku czas nam leci, czas powitać nasze dzieci 2. Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrzesniowo-pazdziernikowe mamy 3. Brzuch przed swiatem duży sterczy który maluch będzie pierwszy? 4. Ciężkie brzuszki, grube nóżki - jesienne mamy czekają na maluszki. Edytowane przez tamlin111 Czas edycji: 2012-08-12 o 13:54 |
||
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tytle ze ja nie zamierzam tanczyc aczkolwiek moze to by skłoniło Jaśka do wyjscia ![]() nawet seks nic nie dal on nie wyjdzie do 20 ja wam to mowie Tamlin 2. Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrzesniowo-pazdziernikowe mamyb |
|
|
|
|
#4954 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Dzięki kochane za gratki Byłam rano na zakupach. Kupiłam mydło w płynie z bialego jelenia do szpitala do mycia krocza. Brakuje mi jeszcze szlafrok. No i ten wymaz. Więc pare dni musze jeszcze wytrzymac ![]() I zgubiłam 60 zł Albo facet z biedronce mi nie wydał, albo ja gapkowata nie wzielam z tej tacki - no nie mam pojecia![]() A ja teraaz taka rozkojarzona jestem, że za nic nie moge sobie przypomniec. Tylko wkurzona jestem Tamlinmasz chyba gorszy dzień. Jak Ty chcialas w ciąży wygladać? I gdyby jeszcze Twoi bliscy - w tym najwazniejsze Kropek - czynili Ci jakieś uwagi to bym rozumiala. A ten lata za Tobą na golasa - masz świetny seks - nie smuc sie już bo nie masz powodu ![]() Cytat:
Majtki to przez cała ciążę mam na maxa mokre. Ale widzę ze to lepki biały śluz. Jak się pojawiła wydzielina bardziej płynna to się okazało ze infekcje mialam. Brawo ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byłam pewna, ze bedzie do wyrzucenia, ale mojej genialnej mamie udało sie wszystko sprac i znowu bede w niej rodzic.
Edytowane przez katiem Czas edycji: 2012-08-12 o 14:09 |
||||
|
|
|
#4955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja już godzine wozki oglądam no i nadal nie dobralismy imienia dla naszej Córci
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zumba jest w Ostrowie Wlkp u nas jest ona bardzo popularna i dzisiaj jest oficjalne pobijanie rekordu zumby ze wzgledu na 100 lecie wielkoposlki (bodajze?) harcerstwa
|
|
|
|
|
#4957 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie jesteś potworem, tylko masz kiepski dzień. Ja też mam zły dzień, od rana chce mi się płakać. Facet siadł se na kompie i zadowolony. Niedziela została rozplanowana kurcze. Do Kościoła już którąś niedziele z rzędu idę sama. Niedługo pojedziemy do teściów, najemy się, pokisimy a potem wrócimy i znowu do domu pewnie na kompa. ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4958 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
No a co z Zuzią??
Moja mama znów rozwodzi się z tatą. Co dwa miesiące takie akcje mamy. Już teraz to tylko słucham i się nie przejmuję, ale kiedyś bardzo to brałam do siebie i przeżywałam. |
|
|
|
#4960 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, ja tylko na chwilę, bo chyba muszę jechać do szpitala, bo od rana mnie męczą skurcze
...
|
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem za tytułem nr 2.
|
|
|
|
#4962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam wielką nadzieję, że okaża się, że to niegroźne skurcze, normalne na tym etapie ciąży. Trzymajcie się dzielnie i wracajcie do nas z dobrymi wiadomościami.
|
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sojka a jak u Ciebie??????????? |
|
|
|
|
#4964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4966 |
|
Wtajemniczenie
|
tamlin baty ci sie naleza za takie gadanie sliczna mamuska z ciebie i brzuszek masz piekny, okragly angel dobrze że wrociłas grattuluje wszystkim dziewczynom donoszenia ![]() lilka00 jedz kochana, trzymam kciuki żeby bylo ok ja kupilam takie koszule: http://moda.allegro.pl/koszula-nocna...557524289.html i granat stad: http://allegro.pl/seksowna-koszula-k...518581541.html w obu juz spalam i sa mega wygodne i ładnie sie prezentuja ![]() glosuje na nr 3 ![]()
|
|
|
|
#4967 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
glosuje na nr 3
|
||
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie od wczoraj wieczora strasznie boli mnie podbrzusze z pachwinami przy wstawaniu, chodzeniu czy zmienianiu pozycji w łóżku.
Normalne to? Wczesniej bolały mnie same pachwiny, więc trochę zdezorientowana jestem... ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Kurcze, sprawdzałam nr telefonów i na liście nie ma lilki. Któraś ma do Niej kontakt? |
|
|
|
#4969 | |
|
Zakorzenienie
|
uff zdążyłam
![]() Cytat:
2 Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrzesniowo-pazdziernikowe mamy chociaż 4 dla mnie jest idealna
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2012-08-12 o 16:29 |
|
|
|
|
#4970 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tamlin, ty chyba masz jakieś pogrubiające lusterko w domu, bo na moje oko to super wyglądasz i brzuś masz w sam raz, ja mam zresztą taki sam a między nami róznica kilku dni dosłownie i ja się słoniątkiem nie nazywam, choć widzę, że przytyłam, ale na razie 11 kg więc wsio w normie moim zdaniem, zwłaszcza, że waga coraz wolniej rośnie, ale skoro masz gorszy dzień, to marudź kochana do woli, my cię tu wyprowadzimy z błędu raz dwa ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- no i zapomniałam napisać, że głosuję na tytuł nr 3 |
||||||
|
|
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja głosuję na 3!!! |
|
|
|
|
#4972 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;35843101]o rany ale daleka perspektywa.ale ja też mam ostatnio jakies przeczucia że Leoś nie bedzie chciał wyjsc.od 24 sierpnia zaczne z nim na ten temat rozmawiać
[/QUOTE]mi właśnie się wydaje że Duśka teraz sobie posiedzi .. jak czułam wcześniej takie naciskanie na krocze, ciągniecie w pachwinach tak teraz tylko mi ciężko ... jejku jaki śliczny brzusio !! kochana wyglądasz bosko ! Cytat:
Sojka może lepiej jechać na IP i sprawdzić wszystko? słyszałam, że kiedy odstawi nam jedzonko to już sygnał że coś zaczyna się dziać w kierunku narodzin ... a Wam tak maleńko zostało że może nie warto czekać? Cytat:
A coś poza tym jeleniem będziesz używać?? cholera 60 zł? z jednej strony dobrze że tylko 60 a z drugiej szkoda kasy .. dziewczyny w czym rozpuszczacie tantum rosa ??? Cytat:
oj i ja dołączę do grona marudzących .. do Kościoła nie poszłam bo nie dam rady nogi mam straszne już sobie oczywiście wmówiłam że pewnie zatrucie ciążowe to będzie ehhhh ... czekam na wyniki moczu jak na zbawienie chyba ..
|
|
#4973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lidka ciągle to sobie powtarzam że puchnę bo mam ciężar, bo to końcówka bo tak musi być chyba nie ? ale gdzieś mi od tego 24t utkwiło że trzeba uważać o i sama widzisz ... dzisiaj sobie wymyśliłam, że może Antosia jest ładniejszym imieniem niż Adrianna i mój mąż mi focha zarzucił
|
|
#4975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mozliwe, ze Lactacyd tez bylby ok, ale tamten jest wyprobowany. Tantum Rosa tez mam. ja bralam wode przegotowana. A te 60 zł. no kurde wkurzona jestem. Moze isc tam i poprosic o zwrocenie uwagi jak beda miec manko. Z drugiej strony to wierzycie w uczciwosc ludzka ???ze oddaliby??? bo ja chyba nie ![]() Martwisz sie ze Ci nogi puchna? No niestety wiele ciezarnych siez tym boryka. To powszechne wiec nie schizuj https://mamotoja.pl/ciaza_i_porod_ci...ykul,1223.htmlMasz tu na uspokojenie. Edytowane przez katiem Czas edycji: 2012-08-12 o 17:18 |
|
|
|
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie trzeba to rozrobić w wodzie przegotowanej ale do czego to przelać aby było pod ręką?? nio martwię się martwię
|
|
#4977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja kupiłam taki atomizer http://naturaliskosmetyki.pl/biala-b...rem-p-267.html i w nim rozpuszcze i bede psikac, zeby nie musiec tam niczym przecierac i nie podrazniac dodatkowo. Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2012-08-12 o 17:21 |
|
|
|
|
#4978 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
lidka0308
to prawda,moze i troche matkuje,ale z drugiej strony jak wiem,ze tz w trasie je tylko jedzenie ze słoikow i chleb tostowy z serem to robi mi sie go zal i serwuje na co ma ochote. No ja juz jestem taka miekkim h. robiona ![]() Mi sie podoba tytul 2 jutro ide na wizyte,pierwszy raz z tzetem. mam nadzieje,ze jak zobaczy dziecko na usg to go oswieci. Bo narazie odkąd dowiedział sie ze zostanie drugi raz ojcem to przytępiło mi inteligencje
|
|
|
|
#4980 |
|
Wtajemniczenie
|
no wlasnie ktoras z dziewczyn mowila, ze polozna na sr mowila cos o psikotku. to pewnie do tego.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

a wiadomo, że koszuli ze szpitala w domu raczej nosić nie będę tylko ją wywalę, za takie pieniądze nie szkoda, wygoda najważniejsza.

tytle ze ja nie zamierzam tanczyc aczkolwiek moze to by skłoniło Jaśka do wyjscia
on nie wyjdzie do 20 ja wam to mowie
Albo facet z biedronce mi nie wydał, albo ja gapkowata nie wzielam z tej tacki - no nie mam pojecia

Mam wielką nadzieję, że okaża się, że to niegroźne skurcze, normalne na tym etapie ciąży. Trzymajcie się dzielnie i wracajcie do nas z dobrymi wiadomościami.

sliczna mamuska z ciebie i brzuszek masz piekny, okragly 
Po porodzie zjedziemy ładnie i na następne wakacje będziemy sexi mamuśkami
za Martusię, niech Zuzia jeszcze posiedzi w brzuszku