|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Konto usunięte
|
Wymienie CHARYTATYWNIE (vol. 3)Cytat:
http://allegro.pl/cegielka-na-ratowa...543809181.html Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2012-08-12 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wymienie CHARYTATYWNIE (vol. 3)
Zasady sa proste. Ujelam je w sposob nieco bardziej formalny niz zazwyczaj przyjeto na forum, jako ze chce uniknac niedomowien.
ZASADY 1. Watek ten będzie aktywny przez 7 dni. Zostanie zamknięty w przyszly poniedziałek, czyli 20 sierpnia o godzinie 19. 2. Minimalna ilość Cegiełek jaka sobie zycze za Zestaw wynosi 100 (jak widać na stronie Basi jedna Cegielka jest rownowartoscia 1 zl). 3. Zestaw pojdzie do osoby, która jako pierwsza zaoferuje mi 100 cegielek o ile udziału w aukcji nie wezma inni wymiankowicze. 4. Udzial w wymianie innego wymiankowicza jest rownoznaczy z przebiciem poprzedniej oferty o 20 cegielek. 5. Nick osoby, która wezmie udział w wymianie będzie znany ostatecznie 20 sierpnia o godzinie 19. 6. Osoba, która wezmie udział w wymianie ma 48 godzin na zakup Cegiełek. Wymagam wklejenia dowodu zakupu, który zostanie wyslany przez system Allegro na Wasze konto mailowe w watku, aby był on dostępny dla każdego uczestnika forum – oczywiście proszę zamazać swoje dane. 6.1 Print Screen potwierdzenia (bez zamazanych danych) należy wyslac na mojego maila, ktorego pozniej podam na PW. 7. Osoba bioraca udział w wymianie ma 72 godziny (od otrzymania potwierdzenia kupna od systemu Allegro) na wplate pieniędzy za Cegiełki na konto Basi. Dowod (pdf z kodem weryfikacyjnym udostępnianym przez bank) należy przeslac na mojego maila. 7.1 Po otrzymanu potwierdzenia poinformuje tutaj w watku, ze dokonano zaplaty. 8. W ciągu 72 godzin od otrzymania potwierdzenia dot. wplaty paczka zawierajaca Zestaw zostanie nadana (z opcjonalnym wylaczeniem sobot i niedziel) w placówce Poczty Polskiej. Forma nadania będzie polecony priorytet. 8.1 Teren, na który mogę wyslac Zestaw obejmuje tylko i wyłącznie Polske. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2012-08-12 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
.
1. Guerlain Ombre Eclat Duo&Liner, odcien 340 - sa pacynki i plastik ochronny. Jasny cien uzyty raz, brazowy i liner tylko testowane. Kod: 8W01. Kasetka posiada drobne ryski od przewalania sie po szufladzie razem z reszta moich kosmetykow. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...n-i-liner.html 2. L`Biotica, Biovax, Intensywnie regenerujaca maseczka do włosów słabych ze skłonnością do wypadania - nowa, nieotwierana. Nie mam do niej kartonika juz. Wazna do 06/2013. . |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
c
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.