![]() |
#1471 | ||||
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Dziekuje zbiorczo
![]() TZ? ![]() Ok, didka ma sredniblond czyli chyba we mnie. Cytat:
2. ale co jest 3/4 bluzka, kolnierzyk czy szyfon? ![]() 3. foty!!! Cytat:
Cytat:
Flo, moze dobij meza zeby sie nie meczyl? Zainspirowalyscie mnie: adodchudzanie: chudam adszafa: jest git adzapachy: jest git adzdrowie: katar sienny adpogoda: jest git admąż: roznie adpraca: na wychowawczym jest git adsamochód: nie mam i miec nie bede adkasa: nie mam i predko miec nie bede Jak to mowia - nie pozwolmy ale plusy przeslonily nam minusy ![]() Cytat:
![]() To chyba karnacja po nietopszu ![]() Przychylam sie do slow Spoo, udzielaj sie czesciej! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Dołączam się do przytulania Melk, Flo i Winter
![]() Zastanawia mnie fenomen wątków "Poszukiwany zapach dla mężczyzny/kobiety". Prawie zawsze wynika w nich jakaś afera nakręcająca dyskusję... |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. też o tym myślę bo są plusy: jestem młoda ![]() ![]() mam barwne i kochane stado ![]() ![]() mieszkam w pięknym miejscu nie głoduję ![]() mam kupe flaszek mam samochód/samochody jeszcze chodzę jeszcze mam czym gryźć ![]() mam (jeszcze) fajne cycki ![]() Cytat:
![]() wątki tego typu powodują u mnie rozstrój nerwowy, daaawno temu przestałam zaglądać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
W ogóle chyba dziś wprowadzamy się w nastrój jesienny
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
ad1.
![]() ad2. ![]() nie, ale nie pamietam ![]() yaray sprawdye i naprawie klawiature ![]()
![]() |
#1478 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ad1-TZ wymyslil mi do tej koszuli pasek cwiekowy nabiodrzany ![]() ad2-rękaw 3/4 ![]() ad 3-jaaaasne -zwlaszcza ze nie mam nawet stanika pod spodem ![]()
![]() |
#1479 | |
Zakorzenienie
|
Najpierw myślałam, że pytasz czy ja pytam czy Tż wykąpany
![]() ![]() ![]() ![]() Nie wierzę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Wypali następny jak moja mama będzie mogła zająć się małym w piątek, a Ty będziesz mieć nastrój i zdrowie, żeby mnie oglądać od pt do niedz ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie fajne są takie naturalnie ciemne dziewczyny. Faceci będa sie o nią zabijać, a koleżanki zazdrościć ![]() ![]() Cytat:
Czytałam ten wątek....gościu jest koszmarny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |||
Nindżopesz
|
Tak!
![]() Cytat:
![]() 2. tym bardziej dawaj foty ![]() Cytat:
![]() 2. tez nie wierze ale moge zrobic zdjecie wyswietlacza na wadze ![]() BTW mamy diete cud bo popsula sie lodowka. Zawias sie polamal i drzwi sie nie zamykaja wiec zakleilismy je tasma i staramy sie nie otwierac zbyt czesto ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kokufa..chyba porobie te foty...ale nie iwem kiedy ![]() znalazłam za to archiwalną szyfonową (chyba naduzywam tego słowa ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- potrzebuje szarego szerokiego nietopszowego w miare krotkiego sweterka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1484 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
IMO już wyglądasz pięknie ![]() Cytat:
![]() Nie rób tak N. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam dylemat: który kolor? pierwszy drugi trzeci czwarty piąty szósty czy siódmy?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. ok. ![]() Mić mój przepis na grzyby to pół na pół ocet 10% z wodą ![]() ![]() czyli: grzyby obgotować krótko w osolonym wrzątku, można odcedzać i zalewać powtórnie w celu zgubienia koloru lub odcedzić, przelewać wrzącą wodą, aż przestaną farbować zagotować wodę z cebulą (dużo), zielem angielskim, listkami laurowymi, pieprzem kulkowym, gorczycą, cukrem, solą (to na oko i smak) po lekkim zmięknięciu cebuli wlać ocet, dodać grzyby, zagotować "lekko" przełożyć do wyparzonych, gorących słoików, zalać zalewą, zakręcić, odwrócić, dać wystygnąć spożyć ![]() jak się zobaczymy to dostaniesz słoiczek lub dwa ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 |
Konto usunięte
|
Se tak tylko pomachać przyleciałem
![]() ![]() Jak tam weekend (oczywiście u tych co go mieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ci powiem chyba niemal każdy przechodzi conajmniej taki - a o gorszych nie wspomnę , ale to nie ma pocieszać - jak się sypie to się sypie i się czuje źle - może, jednak nie jest tak źle - kartony flaszek są od zawsze - ciuchy też - może znajdź to prawdziwe coś co uwiera bo an razie szysko robi wrażenie że jest dopupnie - jak to w kumulacji, trudno znaleźć prawdziwego winowajcę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Tru - mnie się drugi widzi
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. tylko nie wnetrza szafy a ciuchow na Tobie! Cytat:
![]() 2. czysiodmy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dla Ciebie chyba za ciemny ![]() Cytat:
![]() ![]() zemba wyrwać ![]() no cóż, lajf to kolorowych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tru- for mła pierwszy, for ju 2, a namber 6 ohyda
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35855969]
Jak tam weekend (oczywiście u tych co go mieli ![]() No cóż, sobota do 13.00 w pracy, a dzis w końcu zwiedziłam Wawel w środku :d I drugi raz Galerię w Sukiennicach
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jakby nie patrzeć, jednak ma kogos, kto ją przytuli i kocha, każdy kogoś ma albo kiedyś miał tylko ja ☠☠☠☠a całe życie forever alone ![]() ![]() idę spać, bo z samego rana z tata auto na wymianę rozrządu odprowadzamy ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-08-12 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Nindżopesz
|
Subiektywna mustlista dla Polly:
- ciepla parka khaki z futerkiem przy kapturze - czarna skorzana torba-worek z cwiekami - klasyczny czarny plaszczyk, skorzane czarne portki, szary dziergany szalik, czarne workery na obcasie - wielkie swetry/tuniki (szare, czarne, kawowe) i legginsy imitujace skore - botki jak lity (bo oryginalne za lupowate) - szyfonowa maxi spodnica, azurowy sweterek - chetnie bordowa i ciemnozielona a sweter czarny - skorzana kurteczka, zwiewna sukienka, krzyz (ale se krzyza nie sprawie) bezfotkowo, czesci z tego nie chce: - koszulka z krzyzem - szyfonowa przezroczysta i asymetryczna koszulina - cos w galaxy printa - pasek z cwiekami - materialowy plaszcz ze skorzanymi czarnymi rekawami - cos z cwiekami na kolnierzyku - lancuchowy naszyjnik i bransoletki - szerokie gladkie metalowe bransolety x 2 i podobna kolia - naszyjnik z kolcy - botki-kowbojki do kostki na niskim obcasie, mile widziane cwieki - cos bordowego np. swetrzysko Wiecej grzechow nie pamietam, co jeszcze "wypada miec" nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |||
Zakorzenienie
|
nie wątpię
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() też sie nad tym zarefleksiłam i wyszło mi ze kurde masz Red wokół siebie bliskich którzy tak wybitnie nadzwyczajnie zdają sie przykuwać uwagę do wyglądu że no nie sposób żeby to nie budziło zdziwienia, szok i opadanie szczęki. Ja podejrzewam co powiesz, lepiej niech matka mówi prade niż ściemnia - ale dla mnie kwestia jest taka - PO CO w ogóle komentuje Twój wygląd? Od dłuższego czasu wyłapuję że Twoi bliscy maja w zwyczaju rzucać Ci teksty a bo jak nie będziesz ładna to coś tam, to Cię nikt nie zechce, itp nie cytuję broń boże bo ich nie pamiętam ale są na tą mańkę ze własna matka, własny małż (do spółki z Nietopszem bo jakżeby inaczej) walą na to jedno kopyto - tak jakby ten atut lub jego brak - uroda - ich zdaniem determinował Twoje życie. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-12 o 22:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | ||
|
![]() Cytat:
![]() ad.2. Thx Dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.