Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-12, 23:53   #2251
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

U mnie jak na złość oba mobilne nety (play i plus) się skończyły w sensie limity i z prędkością 32 kbps to wiecie można czego odstać ale na szczęście mam jeszcze darmowy internet aero2 tyle, że TŻ zostawił go w pracy i dopiero po 20 mi przyniósł eh
A dziś to za lodami pistacjowymi cały dzień łaziłam- myślę , że 10km przedreptałam i dorwałam je w Tesco dopiero i co, dwie kulki zjadłam bo byłam zmęczona i nie dałam rady jeść
Kto lubi ryby to właśnie w tesco piękne pstrągi po 15.9zl serio ładne aż dziw bo jakoś nigdy przekonania do supermarketowych ryb nie miałam , to już wiecie jutro rybka z grill u mnie na obiad.
Mam w szufladzie ptasie mleczko i jeszcze osiem czekolad doszło bo TŻ w piątek krew oddał ale twardo się trzymam
madzia6245 uwielbiam puzzle układać zazdroszczę więc nabytków i zabawy
zooska gratki dla 1000 ścisków a ja zapomniałam dziś a już się masełkiem pachnącym wymaziałam to daruje sobie ale jutro z rana przyatakuje
uaoo nie ma co płakać nad zjedzonym twixem , w końcu weekend no i się z teściowa nabiegałaś to jakby rozgrzeszone
pipson zrobiłaś killera? Ty to jesteś chodzącą reklama samodyscypliny jednak

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2012-08-13 o 12:14
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 00:12   #2252
madzia6245
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

margot wspolczuje jesli chodzi o internet ja sie wlasnie tego boje,ze jak juz sie wyprowadze z domu to szybko wykorzystam limit i bede sie wkurzac,haha
lody pistacjowe , pyszne ja kocham czekoladowedzisiaj wpadly tez dwie galeczki

oj tak,puzzle kocham, jutro mam zamiar ulozyc nasteone,wczoraj siedzialam do 2.00 w nocy i ukladalam,haha

dobranoc

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 00:20   #2253
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
margot wspolczuje jesli chodzi o internet ja sie wlasnie tego boje,ze jak juz sie wyprowadze z domu to szybko wykorzystam limit i bede sie wkurzac,haha
lody pistacjowe , pyszne ja kocham czekoladowedzisiaj wpadly tez dwie galeczki

oj tak,puzzle kocham, jutro mam zamiar ulozyc nasteone,wczoraj siedzialam do 2.00 w nocy i ukladalam,haha

dobranoc
Nie ma co się bać he he jak 4 czy 5 lat mam play i drugi raz mi się zdarzyło więc nie jest źle a polecam ten darmowy z aero2 mało o tym mówią bo po co reklamować coś co muszą za darmo dawać ale to świetna alternatywa dla tych co chcą mieć neta a nie chcą płacić. Jak byłam w Wawie odebrałam kartę i śmigam i chyba nawet na jesień z play zrezygnuje jak będzie ładnie chodził.
Ja też potrafię do późna po nocach puzzelki układać, nałóg ale chyba najmniej szkodliwy z możliwych i świetnie uspokaja bo ja nerwus jestem
dobranoc chociaż ja jeszcze posiedzę bo zakończenie IO oglądam i w necie węszę

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2012-08-13 o 12:14
Stary 2012-08-13, 08:34   #2254
madzia6245
Raczkowanie

nie wiedzialam w ogole o takim internecie
ale moze kiedys uda mi sie skorzystac
ja tez jestem nerwus i to mnie uspokaja,dzisiaj tez moze poukladam troszke jak bede miec czas
wczoraj bylo zamkniecie igrzysk,nawet nie ogladalam, bo nie wiedzialam,haha

dzien dobry, milego dnia

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 09:14   #2255
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Hej
Pamietacie mnie jeszcze?
nie odzywałam sie troszke ale wracam do Was
Własnie skonczyłam nadrabianie szalejecie z postami

Dietka u mnie okej, poza weekendowymi %%% no, ale poza tym to ok staram sie jak najwiecej cwiczyc i zdrowo jesc

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 09:21   #2256
uaoo
Zakorzenienie

Hej, dziewczyny. Przepraszam, ze wczoraj tak bez pożegnania ale internet nie chciał mi chodzić, a dziś już było ok. A o tym darmowym internecie też nie wiedziałam, myślałam, że w dzisiejszych czasach za wszystko się płaci. Już jestem po śniadaniu, idę teraz trochę poćwiczyć.

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 10:35   #2257
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Hej dziewczęta nadrabiam zaległości po weekendzie u przyszłych teściów gdzie oczywiście dieta nie miała szans, ale wszystko w małych ilościach jejku ile u was się dzieje. Moja waga po 5 dniach diety 1200-1300 z grzeszkami z -1 kg

W tym tygodniu zaczynam ćwiczyć, bo straciłam formę zupełnie przez rok kopnijcie mnie jeśli będe robić wymówki jakoś ciężko wpaść w ciąg po przerwie
CZY KTÓRAŚ Z WAS ĆWICZYŁA POLE DANCE i mogłaby się podzieliś wrażeniami ?

No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Juno123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 10:41   #2258
zelka9o
Zadomowienie

Witam Witam
jestem w prost szczęśliwa bo już po igrzyskach i mniej pracy !! dziś byłam na ostatniej nocce ogólnie to nawet dostałyśmy podwyżkę że przetrwałyśmy . I od środy mam weekend już . To będę opiekować sie Moja kuternogą

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Hej
Pamietacie mnie jeszcze?
nie odzywałam sie troszke ale wracam do Was
Własnie skonczyłam nadrabianie szalejecie z postami

Dietka u mnie okej, poza weekendowymi %%% no, ale poza tym to ok staram sie jak najwiecej cwiczyc i zdrowo jesc
pewnie że pamiętamy co to za pytanie !!?
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 10:52   #2259
sweet__chocolate
Raczkowanie

Witam kochane

wczorajszy dzień totalna porażka :/ śniadanie było ok, potem już tylko gorzej, wiedziałam że tak będzie, bo tak się kończą rodzinne obiadki :/
obiad: rosół, 2 małe kluski wielkości mirabelki :P pół rolady drobiowej z pieczarkami, pół wieprzowej, czerwona kapusta, kapusta zasmażana :/
podwieczorek: pół lampki czerwonego wina, 2 ciastka
kolacja: sałatka caprese 1/4, pół rolady drobiowej z peiczarkami

dzisiaj przywróciłam się do porządku :P
Śniadanie: jajecznica z dwóch jajek, kromeczka chleba graham z pomidorem

i tak jak sobie obiecałam od dzisiaj karnecik na siłownię, jestem już po

25 minut rowerek
20 minut orbitrek
45 minut bieżnia

teraz myślę nad dalszym jadłospisem
2 śniadanie za chwilkę : nektaryna, plaster arbuza

Cytat:
Napisane przez zielonykotek Pokaż wiadomość

Co to to to ta sałatka caprese? Brzmi włosko ;-D

Dzaga co to ten Tiff?
Kochana caprese to nic innego jak pomidory przekładane mozarellą, z oliwą z oliwek i pieprzem uwielbiam

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 10:56   #2260
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Witam Witam
jestem w prost szczęśliwa bo już po igrzyskach i mniej pracy !! dziś byłam na ostatniej nocce ogólnie to nawet dostałyśmy podwyżkę że przetrwałyśmy . I od środy mam weekend już . To będę opiekować sie Moja kuternogą

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

pewnie że pamiętamy co to za pytanie !!?

Dobrze ze juz sie skonczyły, masz spokoj, w koncu bedziesz mogła poodpoczywac
Swoja droga wczoraj chciałam ogladac zakonczenie i zasnełam zanim znicz zgasili

Juno123 gratuluje spadku

Think happy - be happy

M

Stary 2012-08-13, 11:02   #2261
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:

Dobrze ze juz sie skonczyły, masz spokoj, w koncu bedziesz mogła poodpoczywac
Swoja droga wczoraj chciałam ogladac zakonczenie i zasnełam zanim znicz zgasili

Juno123 gratuluje spadku
ja byłam pod stadionem to słyszałam tylko jak śpiewa spice girl i emeli czy jak to tam
Nooo powiem Ci że to były ciężkie dni ale czasem się opłaca jak się dostało podwyżkę ale jakim kosztem też Mojego snu
Stary 2012-08-13, 11:05   #2262
czbasia
Zakorzenienie

Heloł!!!
\Ciocia basia wrocila cieszycie sie??!!!
teraz musze nadrobic chyba stron.. masakrra!! Bede pozniej
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 11:07   #2263
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
ja byłam pod stadionem to słyszałam tylko jak śpiewa spice girl i emeli czy jak to tam
Nooo powiem Ci że to były ciężkie dni ale czasem się opłaca jak się dostało podwyżkę ale jakim kosztem też Mojego snu
Ale juz masz spokoj + dodatkowa kase czasami oplaca sie przemeczyc
Kiedys uwielbiałam Spice Girls moj ulubiony zespół z dziecinstwa, smutno mi było jak sie rozpadły

Think happy - be happy

M

Stary 2012-08-13, 11:08   #2264
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
dziewczynki chciałam się Was doradzić Do jakiej piosenki zatańczyłybyście pierwszy taniec na swoim ślubie? ja juz zgłupiałam..ę
a my mielismy na pierwszy taniec: Marek Tranda - Moja dumka.
Myslalam tez o "zabiore Cie wlasnie tam" wersja KArolaka-ale jakos takie oiklepane
albo : Rh+ "Jezu to znowu sie stało" tylko 1 zwrotka - ale tz nie chcial
Zooska bosko!! Zazdraszczam imprezy. Chociaz ja tez nie proznowalam
Monia no niezla akcja z ta pralka.
Boshhe czytam was juz z godz. (tzn przegladam po lebkach) a jeszcse przeszlo str zostalo.
Musze jeszce pranie wstawic. wszystko w slonej wodzie Bede wieczorkiem chyba
Meedzik jeszcze ja!! spoznione 1000000 -lat!!

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2012-08-13 o 11:42
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 11:09   #2265
sweet__chocolate
Raczkowanie

A ja mam jeszcze pytanko co do treningu Mel B
znalazłam na chomiku następujące filmiki:
- rozgrzewka
- ćwiczenia rozluźniające
- 10 minut brzuch
- 10 minut ramiona
- 10 minut pośladki
- trening całego ciała
- trening abs
- 10 minut nogi
- 15 minut cardio

i teraz pytanie
czy jest jakiś plan, jest to podzielone na poszczególne dni jakoś czy dziennie całość?

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 11:27   #2266
pipson
Zadomowienie

margot, zooska - pochwalilyscie dzien przed zachodem slonca Nie cwiczylam wczoraj, ale mam usprawiedliwienie - prawdopodobnie mam grypę żołądkową, brzuch mnie meczy od przedwczoraj... :/ ale dzis juz tylko lekko mnie kręci, zbiore sie popoludniu i killera lub skalpela walne, a co.

Tybardziej, ze sie wkurzylam - wlazlam dzis na wage, a tam 49,9 - od miesicy marzylam zeby zobaczyc 4 z przodu, ale kurcze biorac pod uwage, ze tydzien temu bylo 50,2 to cos slabo mi to odchudzanie idzie... :/ no ale od czwartku troche folgowałam, sadze, ze na tamtym grillu to z kg przytylam : D

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Napisane przez sweet__chocolate Pokaż wiadomość
- rozgrzewka
- 10 minut brzuch
- 10 minut ramiona
- 10 minut pośladki
- trening całego ciała
- trening abs
- 10 minut nogi
- 15 minut cardio

i teraz pytanie
czy jest jakiś plan, jest to podzielone na poszczególne dni jakoś czy dziennie całość?
hm, ja się nie orientuje w tym az tak dobrze, ale tez sie chcialam wziac za mel b, chyba dziewczyny po prostu kazdego dnia cos wybierają, albo tworzą z tego takie "zestawy" typu np 15 min cardio + 10 min posladki, nastepnego dnia 10 min nogi + trening abs, cos w ten desen Ja planuje cardio, absy i posladki, reszty chyba w ogole nie bede cwiczyc

w ogole, to mam kolejne postanowienie- od dzis (jesli moj biedny brzusio pozwoli ) 6 dni w tygodniu lece z 8 min abs kiedys robilam ok 2 tygodni codziennie i zdecydowanie mi sie brzuch wzmocnil i spłaszczył
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 11:33   #2267
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweet__chocolate Pokaż wiadomość
- rozgrzewka
- 10 minut brzuch
- 10 minut ramiona
- 10 minut pośladki
- trening całego ciała
- trening abs
- 10 minut nogi
- 15 minut cardio

i teraz pytanie
Ja sobie wybieram co chce cwiczyc danego dnia zazwyczaj robie cardio i pozniej np brzuch + posladki+ Tiffany na boczki albo skalpel Ewki

Think happy - be happy

M

Stary 2012-08-13, 11:35   #2268
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Heloł!!!
\Ciocia basia wrocila cieszycie sie??!!!
teraz musze nadrobic chyba stron.. masakrra!! Bede pozniej

cieszymy ! jak tam dietka?
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 11:38   #2269
Like_a_women
Zadomowienie

Helloł frelcie.Ja w sobotę na spontanie pojechałam w góry.Dieta padła,ale nie podwzgledem przejadania,a niedojadania i jeszcze %.Wczoraj żywiłam się chipsami,wiem-możecie mnie zatrzasnąć!Poszalałam po raz ostatni,bo już nie będzie wolnego TŻ wraca do służby,więc nie będzie okazji. gdzieś wyjść.
Po dzisiejszych wymiarach widzę spadek cm.w blogu wpiszę ile i gdzie.
Stary 2012-08-13, 11:41   #2270
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Ale juz masz spokoj + dodatkowa kase czasami oplaca sie przemeczyc
Kiedys uwielbiałam Spice Girls moj ulubiony zespół z dziecinstwa, smutno mi było jak sie rozpadły
wiesz praca aż taka ciężka nie jest do tego mogłam sie prze spać w nocy a kasa jest dobra
Wiesz ja też kiedyś uwielbiałam ten zespół ale później "zajawka" mi przeszła

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość

w ogole, to mam kolejne postanowienie- od dzis (jesli moj biedny brzusio pozwoli ) 6 dni w tygodniu lece z 8 min abs kiedys robilam ok 2 tygodni codziennie i zdecydowanie mi sie brzuch wzmocnil i spłaszczył
ja chciałam kiedyś robić 8min abs ale ciężko mi się zabrać do tego
Stary 2012-08-13, 11:57   #2271
meeedzik
Zakorzenienie

Czbasiu dziękuję za życzenia
Zoska kochana, to że dietki nie trzymam nie znaczy, że się obżeram za bardzo szaleć też nie mogę, bo na bank waga by wzrosła

U mnie dziś ładna pogoda, ale za gorąco nie jest
W ogóle byłam dziś u gina, no i mam nadżerkę cytologi nie mogła mi zrobić, bo jest od 25 roku życia i na 16 idę jeszcze raz prywatnie. Boje się, że nie zdążę wyleczyć, bo przecież za niecały miesiąc do Niemiec jadę, a ponoć na wynik cytologi czeka się miesiąc czasu. Na razie przepisała mi jakieś globulki, mam je brać co drugi dzień i przygotowuje mnie do leczenia.

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Zoska kochana, to że dietki nie trzymam nie znaczy, że się obżeram za bardzo szaleć też nie mogę, bo na bank waga by wzrosła

W ogóle byłam dziś u gina, no i mam nadżerkę cytologi nie mogła mi zrobić, bo jest od 25 roku życia i na 16 idę jeszcze raz prywatnie. Boje się, że nie zdążę wyleczyć, bo przecież za niecały miesiąc do Niemiec jadę, a ponoć na wynik cytologi czeka się miesiąc czasu. Na razie przepisała mi jakieś globulki, mam je brać co drugi dzień i przygotowuje mnie do leczenia.
Stary 2012-08-13, 12:05   #2272
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
nadżerka ? 1 raz słyszę o takim czymś . A że tak zapytam co ile chodzisz do gina ?
Stary 2012-08-13, 12:14   #2273
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
nadżerka ? 1 raz słyszę o takim czymś . A że tak zapytam co ile chodzisz do gina ?
Masakra,współczuje.Ja miałam nadżerkę na szyjce macicy i była juz tak wielka ze nie dało się jej zmrozić,ani wytępić lekami i miałam wypalankę.
Meedzik nie chcę Cię straszyc,ale jak czeka cie wypalanie to lepiej zaopatrz się w Ketonal,bo ja po tym zabiegu czułam się strasznie,kilka dni z łóżka nie wstawałam także trzymaj się,bo na pewno nie będzie tak źle
Stary 2012-08-13, 12:28   #2274
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka w listopadzie byłam i kazała mi obserwować
Like pytałam się lekarki i mówiła, że wypalać nie będziemy, bo jestem za młoda i nie rodziłam. Będzie mi to leczyć jakimiś kwasami. Dziś na 16 idę do niej na cytologię to wszystko się wypytam. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle
Stary 2012-08-13, 12:32   #2275
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuje , musisz to jak najszybciej wyleczyć, bo podobno jej nieleczenie powadzi do raka..

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017

Edytowane przez uaoo
Czas edycji: 2012-08-13 o 12:33
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 12:38   #2276
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Zelka w listopadzie byłam i kazała mi obserwować
Like pytałam się lekarki i mówiła, że wypalać nie będziemy, bo jestem za młoda i nie rodziłam. Będzie mi to leczyć jakimiś kwasami. Dziś na 16 idę do niej na cytologię to wszystko się wypytam. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle
Nie,to nie będzie tak źle.Ja niestety miałam ją zbyt duzą i dlatego tak się skończyło
Stary 2012-08-13, 12:54   #2277
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Medzik a do kogo Ty chodzisz, bo znam przypadki że koleżanki chodzily do przychodni i u każdej nadżerki wymyślali. JA chodze do W. prywatnie i cytologie mi robi co roku i nigdy nie slyszalam ze od 25 lat :| może tak jeśli sie nie współżyje a tak to przecież trzeba robić.
Ja teraz też musze do gina iść bo tabsy mi sie kończa. Swoją drogą zastanawiam sie ile czasu można brać non stop. Czy nie potrzeba jakiejś przerwy itp.

A co do tej nadżerki czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć czy w końcu coś takiego istnieje czy to wymysły. Pytam dlatego że w liceum mielismy spotkanie na temat HPV i babka opowiadała, że nie ma czegoś takiego jak nadżerka że to tylko nabrzmiałe błony śluzowe a wiekszośc lekarzy wymyśla nadżerki i każe wypalać na co ta babka mówiła żeby nigdy w coś takiego nie wierzyć i broń boże niczego nie wypalać. Także moje drogie która mnie naprowadzi o co kaman
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 13:00   #2278
Margot85
Wtajemniczenie

meeedzik czyli już w listopadzie ją ginekolog wypatrzył czy dopiero dziś? Bo nie czaje tzn jak wcześniej widział to po co czekał aż sie rozrosnie ale nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Moja koleżanka miała leczona tym lekiem i średnio to wspomina. Ja miałam tez na szyjce macicy i oczywiście prywatnie bo do szpitala to 6 mc się czeka miałam wymrażaną i generalnie śladu nie ma ( aktualny gin mówi, że nie ma blizny żadnej i by nie zgadł, że miałam usuwana nadżerkę gdybym mu nie powiedziała) więc ja radze nie panikować, skonsultuj się z innym lekarzem na wszelki wypadek , jak mała to się łatwo wyleczy i teraz to już chyba mało komu polecają wypalanie bo blizna zostaje i jak nieduża a przecież chodzisz na kontrole to nie może być nie wiem jak wielka i spokojnie po kolei bez paniki załatw sprawę , większość kobiet ma nadżerkę chociaż raz w życiu, to jak cellulit tylko nie wszystkie się badają i nie wiedza , że maja, i niech Ci do głowy nie przyjdzie, że to Twoja wina bo nawet 13 dziewice maja nadżerki
A z tą cytologia to są takie jaja, że teraz od 25 roku życia i raz na 2lata refunduję, bez sens, tu marudzą lekarze , że kobiety się nie badają a tu NFZ utrudnia sprawę , jak 8 lat temu zaczęłam się badać to było co roku za darmo i normalnie 19 lat miałam i bez problemu a teraz to mam gdzieś i co roku prywatnie robię , to tylko 25 zł.
a i tak jak mówi cactail niektórzy lekarze specjalnie mówią, że masz nadżerkę, kasę biorą a nic nie leczą w sensie, że zdrowe kobiety leczą więc tak jak wcześniej pisałam do drugiego lekarza idz , nie mów, że masz nadżerkę tylko niech sam spr i się okaże czy w ogóle coś tam masz .

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2012-08-13 o 13:08
Stary 2012-08-13, 13:02   #2279
meeedzik
Zakorzenienie

Uao, Like mam nadzieję, że nie będzie tak źle.
Cocktail ostatnio byłam prywatnie u S. teraz poszłam z mamą ( bo ona chodzi do przychodni do W. ) no i jest bardzo miła, a bałam się iść do niej. No ale ponoć od tego roku weszło, że badanie cytologiczne ( w przychodni nie prywatnie ) robi się od 25 roku życia, no i muszę iść do niej prywatnie. Kurcze kasy nie mam, a tu taki wydatek no ale muszę iść. Boję się, że nie zdążę wyleczyć bo mam miesiąc do wyjazdu. A Ty ile czekałaś na wyniki cytologii?
Stary 2012-08-13, 13:05   #2280
cyanide sun
Wtajemniczenie

a ja dzisiaj zjadlam bardzo duzo leczo alem glupiaaaa
cyanide sun jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości