|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Furkoczące poślady wizażanki to pozycja bojowa do pogadanki. Wizażowe ploty cz.
CSP współczuje anginy
Lodzik ja tez sie ciesze, moze teraz przestanie sie az tak meczyc z dziąsełkami.
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Furkoczące poślady wizażanki to pozycja bojowa do pogadanki. Wizażowe ploty cz.
Cytat:
![]() lodzik na wyjazd na wakacje
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Jakie palny na dzień? JA się mam zamiar uczyć ( i nie śmiejcie się, bo wczoraj się troszkę pouczyłam nawet ) A teraz muszę iść do sklepu po kawę i papierosy, bo nie zacznę egzystować bez tego
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
oj dziąsełka będą jeszcze trochę swędziały przez kolejne ząbki..
![]() Legionistka a no to mam nadzieję że pogoda dopisze na wakacjach ![]() ja to dzisiaj wcześnie się obudziłam więc chyba pójdę się wykąpać i sio na dwór kupić jakieś buty na taką pogodę.. wgl to wyszłabym dzisiaj w zimowym płaszczu ale trochę mi głupio w środku lata
|
#695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gdzie wybywacie? bo cos mnie ominelo
![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() A weź, jest taka pogoda ze az sie prosi o cieplejsze ciuchy, a jest tak naprawde "dopiero" polowa sierpnia
|
|
|
#696 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
kochana..
![]() a dzisiaj jak..? lepiej troche? odezwal sie? Cytat:
![]() Cytat:
nie mozna sobie zabrac calej przyjemnosci zycia ![]() ale ogladalas ta hiszpanska wersje? z tym przystojniakiem? ja rycze za kazdym razem.. uwielbiam ten film Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
hihia tz ty tam pilnuj jak wpada w taki szal zakupow ![]() bo my z Nati jedziemy nad morze. a to sierpien jeszcze bedzie wiec bedzie pieknie! bo wiecie.. Chuck mowil, ze bedzie w sierpniu nad baltykiem ![]() Cytat:
![]() naszemu Kacperkowi tez juz ida zebiska, jest tak niedobry, ze hoho ![]() dzien dobry dziewuszki ![]() nadrobilam, a nie wszystko mi pocytowalo, wiec wybaczcie -nie przebrne przez to jeszcze raz ![]() a u mnie sloneczko zaglada przez szyby.. ![]() no i z nowosci to jeszcze wam powiem, ze przeszlam dzisiaj na dukana
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
ja na dukanie wytrwałam miesiąc
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
efekty byly?
![]() ja pamietam swoj pierwszy raz z Dukanem [jakkolwiek to zabrzmi ] 5 dni - 5 kilo i nooogi byly takie fajne..
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
JA tam raz byłam na diecie cytrusowej, Od godziny 8 do 18, mam słabą wolę do ograniczania się w jedzeniu. Tylko ja jestem nienormalna i z wagi prawidłowej chce zejść do niedowagi... Głupia jestem i tyle :P
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dietka dukana? ehh podziwiam babeczki ktore sa na dietkach, ja bym nie dala rady
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
były
miesiąc prawie 8 kilo mniej.. w tym 4 kilo to w pierwszym tygodniu poleciało
|
#702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry. Ja za chwilkę jadę do biblioteki oddać książki, bo termin dzisiaj skończył się. Wieczorkiem może do M. pojadę. Cytat:
Czegoś brakuje, nie da się tego opisać. Gdyby tylko dał znać, że jednak coś z tego będzie to bym inaczej podeszła. We wtorek powiedział, że nie jest pewien swoich uczuć, nie chce powiedzieć tak w ciemno by mnie potem nie zranić. Zrozum tu faceta
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
||
|
|
|
#703 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() CSP współczuję ![]() Życzę Ci dużo zdrówka Magdaspring chodzi Ci o jej zdjęcie w legginsach? Ma wielki tyłek ![]() Lodówka to Twoja budda? Callanthe jak tam? Zasnęłaś spokojnie? ![]() Flav wszyscy widzieli spadające gwiazdy a ja wczoraj szybko usnęłam i nie widziałam Kudlik powodzenia ![]() Niestety nie przyśnił mi się mój przystojniak. Zamiast tego śnił mi się horror. Byłam w lesie i uciekałam przed mordercą. Oglądam za dużo horrorów ![]() Legionistka mój były twierdził, że wizaż to sekta bab, które obgadują tylko facetów Jaki dres mu kupiłaś? Ile Twój synek ma lat? ![]() Przeprasza, ale nie pamiętam. Pewnie pisałaś wcześniej a ja zapomniałam ![]() Lullaby super ![]() Gratuluję pierwszego ząbka ![]() Lodzik zimę poczułaś, że w płaszczu chcesz chodzić? Maryś ile wytrzymałaś ostatnim razem na diecie? Wiecie co? Ja właśnie dzisiaj przechodzę na dietę. Od teraz Ostatnio za dużo ciasta jadłam Wszyscy mnie częstowali ciastami, więc przyda mi się teraz dieta Muszę zgubić kilka cm z moich bioder i ud
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() Legionistka teraz dostałam jakieś levomine co do diet ja żadnej nie stosuję ale już nie jedna osoba skarżyła się na tego dukana bo niestety wątroba i nerki dostają po tyłku także trzeba być okazem zdrowia żeby móc stosować tę dietę no i u rodzinki mojego tż'a był śliczny efekt jo-jo
|
|
|
|
#705 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to ty faktycznie jestes nienormalna! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak to dobrze, ze @ juz minela, nie?![]() druga wersje czy druga czesc bedziesz sciagac? faceta nie zrozumiesz.. ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35861178]Niestety nie przyśnił mi się mój przystojniak. Zamiast tego śnił mi się horror. Byłam w lesie i uciekałam przed mordercą. Oglądam za dużo horrorów ![]() Maryś ile wytrzymałaś ostatnim razem na diecie? Wiecie co? Ja właśnie dzisiaj przechodzę na dietę. Od teraz Ostatnio za dużo ciasta jadłam Wszyscy mnie częstowali ciastami, więc przyda mi się teraz dieta Muszę zgubić kilka cm z moich bioder i ud [/QUOTE]o matko zdecydowanie za duzo! ![]() haha, no wlasnie 5 dni i na jakas konkretna idziesz? czy tylko MŻ? ![]() Cytat:
![]() to wysiada i owszem, jesli ktos malo pije. bo podstawa tej diety jest woda. a efekt jo-jo to niestety jest po kazdej diecie jak sie czlowiek od razu rzuca na swoje stare nawyki zywieniowe.. moi rodzice schudli na tej diecie bardzo duzo, i dluuuugo im ta waga nie wracala. teraz juz wiadomo troszke przytyli, no ale tak to jest skoro nie trzymali sie ostatniej fazy ani ani troche nie zmienili starych przyzwyczajen
|
|
#706 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Un no zimno jak cholera.. właśnie się ubrałam i założyłam rajstopy takie grubsze pod spodnie
Maryś ja widziałam efekty bardziej na wadze.. chociaż jakoś w 2-3 tygodniu zaczęły mnie wkurzać moje kości bo się ułożyć nie mogłam bo mnie laptop gniótł w kości miednicy nie no ale dziewczyny na poprzednim wątku mówiły że coś widać ![]() najbardziej to mi z brzucha spadło i to to widziałam.. ale z nóg bardzo mało
|
#708 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zamierzam go obejrzeć 5 dni? potrzebna Ci większa determinacja ![]() Oczywiści MŻ i WR ![]() Nie stosuję diet typu dukan, kapuściana itp. Odchudzanie zaczyna się w głowie. Jeśli ktoś chce schudnąć to schudnie. Trzeba chcieć. Wiadomo, że trzeba zmienić nawyki żywieniowe na całe życie a nie tylko na czas diety. |
|
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35861508]Ja zawsze stosuję dietę MŻ i WR
[/QUOTE]WR? Cytat:
![]() jednak te diety to sa niebezpieczne
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#710 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Masz letni płaszczyk? ![]() Lodzik przesadzasz. Nie masz grubych nóg ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Więcej ruchu ![]() Ćwiczę codziennie, ale może zacznę znowu biegać. Dziewczyny umówiłam się z tym przystojniakiem co Wam o nim opowiadałam
|
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsze zdjęcie 75kg
drugie zdjęcie 67,4kg w 31 dni.. ![]() dzisiaj mam 71,8kg no ale przestałam się odchudzać chyba w marcu także pół roku i wróciło prawie wszystko ![]() gdzie przed wyjazdem na wakacje miałam jeszcze 68-69kg dopiero po powrocie mi tyle naleciało że to szok.. a to miesięczne jedzenie pizzy makaronów itd..
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Maryś no właśnie rodzinka tż'a namiętnie piła cole zero
ja wody nie lubię to ta dieta by mi totalnie nie pasowała |
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35861605]Jutro leci w tv fajny horror
![]() Zamierzam go obejrzeć 5 dni? potrzebna Ci większa determinacja ![]() Oczywiści MŻ i WR ![]() Nie stosuję diet typu dukan, kapuściana itp. Odchudzanie zaczyna się w głowie. Jeśli ktoś chce schudnąć to schudnie. Trzeba chcieć. Wiadomo, że trzeba zmienić nawyki żywieniowe na całe życie a nie tylko na czas diety.[/QUOTE] a potem znowu beda cie po lesie gonic? ![]() potrzebna, potrzebna narazie sobie mysle 'WAKACJE -niech mu szczeka opadnie' ![]() jak ty to madrze powiedzialas...
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
lodzik no efekt był boski
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Un no rajstopy...
właśnie nie mam płaszczyka letniego.. wgl co to jest letni płaszczyk? mam kurtkę taką z ekoskóry ale ona jest za krótka i mi będzie po plerach wiało.. ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Un z tym co jest ponad 1000km stąd? ![]() asik leżałam cały czas na dupie.. nawet z psami ojciec wychodził Un jest świadkiem że cały czas na wizażu siedziałam
|
#716 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na drugim zdjęciu dałabym jej 62 kg ![]() Cytat:
Dobra motywacja " Niech mu szczęka opadnie" Dziękuję
|
||
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
czy ja wiem czy był efekt..
ja nic nie widziałam oprócz braku cycków
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Lodzik to pewnie dlatego z nóg nic nie schodzi
a widzisz chciałam dobrze i myślałam, że to mięśnie a to po prostu leniwiec ale i tak wg mnie super efekt dla Ciebie nie było bo samego siebie trudno oceniać pomyśl, że to jest ktoś inny... i wtedy zobaczysz różnicę Edytowane przez asik1503 Czas edycji: 2012-08-13 o 11:56 |
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35861697]Więcej ruchu
![]() Ćwiczę codziennie, ale może zacznę znowu biegać. Dziewczyny umówiłam się z tym przystojniakiem co Wam o nim opowiadałam [/QUOTE]aaa, no masz.. -nie skojarzylam wpiernicz mi, ale ja chyba nie wiem o jakiego przystojniaka chodzi! ![]() jak na mnie to ty wcale nie wygladalas na tym zdjeciu na 75 ![]() ale taaalie masz! ![]() stanelam rano na wage zeby dokladnie wiedziec z czym zaczynam i ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35862078]Mówiłam Wam, że Lodzik nie wygląda na 70 kg ![]() Na drugim zdjęciu dałabym jej 62 kg ![]() Dobra motywacja " Niech mu szczęka opadnie" [/QUOTE]ona cos sciemnia z ta waga hihi ![]() bo ani na jednym, ani na drugim zdjeciu nie wyglada na tyle ile napisala ![]() dobra nie? w sumie zeszta lepsza taka niz zadna ![]() Cytat:
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2012-08-13 o 12:04 |
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wyglądałam na 75 tylko na co najmniej 83
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- dobra idę suszyć włosy bo nie mogę przecież z mokrymi wyjść żeby mnie przewiało..
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

wczoraj syneczek w koncu pokazal nam swojego pierwszego ząbka, tak sie chcialam pochwalic

) A teraz muszę iść do sklepu po kawę i papierosy, bo nie zacznę egzystować bez tego 

ja dziś zgrzeszyłam, zjadłam 400 g lazanii
A potem będę wyć jak stanęna wagę 

bo niestety wątroba i nerki dostają po tyłku
zdecydowanie za duzo!
ja wody nie lubię