![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy puścić Misia do desantu? ;/
czesc dziewczyny
ja nie pisałam bo wy tez sie nic nie odzywałyscie ![]() ja sie w ten piatek z moim kochanym zobacze tez sie masakrycznie cieszę bo sie 3 tygodnie nie widzieliśmy normalnie nie moge sie doczekać sylwuś88 dasz rade jestem z tobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
Witam Was Kochane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
witam was dziewczynki
![]() do ofcy102: no nie wiem co ci tu stosownego napisac ![]() ta rozłaka moze na was wpłynac bardzo pozytywnie (tak jak namnie wpływa) to rozstanie tesknota ![]() bardzo sie do siebie przybliżylismy w tym czasie jak na ciebie wpłynie to ja nie wiem, czas pokaze tyle nam tylko zostało cierpliwie czekać ![]() a gdzie twój idzie do jakiego miasta??? daleko od ciebie??? jezeli sie na prawde kochacie torozłąka wpłynie na was na pewno z pozytywnymi skutkami najgorszy jest początek .... wtedy przygnębienie na pewno cie nie bedzie opuszczac na krok my to juz przezyłyśmy wszystkie no i teraz jest juz na serio lepiej juz ja sie nawet zdązyłam przyzwyczaic trudno jest ale daje sie rade najgorsze sa wieczory i weekendy czasem jest na prawde nie różowo ![]() ![]() ![]() ![]() musisz byc dobrej mysli jestescie juz tyle ze sobą ze mysle ze dacie rade tylko mysicie tego na prawde chciec mojemu juz zostały 175 dni ______ twardo odliczam ![]() własnie zeszedł juz do dziadków a kociaki ![]() pozdrawiam was wszystkie ale sie rozpisałam ![]() KOCHAM CIE KOCHANIE BARDZO ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
ofca102 ja tez mialam tak wiele pytan, najtrudniejsze sa pierwsze miesiace ja z moim tz-em bylam tylko 4 miesiace przed jego pojsciem do wojska i mialam wiele watpliwosci teraz tez mam ale sa one mniejsze
w tej chwili jest najgorszy okres bo nie widzielismy sie od 1 stycznia i nie zobaczymy sie kolejny miesiac bo od poniedzialku ma trzy-tygodniowy poligon, jestem zalamana wam to dobrze widywac sie co weekend albo co dwa trzy tyg a ja bede czekac dwa miesiace a moze wiecej a na dodatek przez ten poligon zero kontaktu i badz tu silny psychicznie ![]() ofca102 a gdzie twoj tz idzie do wojska? pozdrawiam was dziewczynki buziaki nie wiem czy wytrzymam ![]() pluto17-17 to jak to jest u twojego tz-a w jednostce jego pobor jest najstarszy?bo wlasnie gadalam z tesciem i mi mowil ze to niemozliwe on nawet z kota jeszcze nie zszedl dziadkiem bedzie jak bedzie najstarszym poborem i jak lato wyjdzie bo teraz pobory wiosenne wyszly do cywila tak samo jest u mojego tz-a w jednostce, on jest jeszcze kotem i lato wyszlo do cywila
pragne tylko byc przy nim... Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-02-27 o 23:00 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
oj biedne Wy dziewczynki....
ale tez tak mialam,poligon,samotne wakacje,urlopy na kilka dni...bylo ciezko i nadal jest,tylko juz troche sie przyzwyczailam,jutro mija dokladnie rok od kiedy jest w wojsku...jakos to znosze,bo go kocham,on wybral takie zycie,tam w wojsku wiec sie na to godze...teraz widzimy sie co tydzien na 3 dni,ale od marca pol roczna rozlaka,to dopiero bedzie dla nas proba ![]()
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
witam ponownie
do sylwus88 współczuje tak długiej rozłąki ale bedzie dobrze a jezeli chodzi o to twoje pytanie to zle zrozumiałas moja wypowied ![]() ![]() ![]() ![]() tak przynajmniej jest u mojego w jednostce mój bedzie miał za niedługo tzw obcinkę namieszałam troche ale moze zrozumiesz ![]() KOCHAM CZEKAM TęSKNIE ....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
pluto17-17 teraz to rozumiem :P moj tz ma jakis dziwny ten poligon bo on jest gdzies niedaleko jego jednostki i bedzie na noce wracal do jednostki a nie tak jak to zwykle bywa na poligonach ze nocuja w namiotach itp wiec moze jakis kontakt wieczorem bedzie
pozdrawiam was dziewczynki buziaki
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
witam !!!
sylwuś cieszę sie ze mnie teraz zrozumiałas ![]() ciesze sie że bedziecie miec jakikolwiek kontakt no bo bedziesz spokojniejsza jak bedzie dawał jakies znaki życia ![]() juz jutro o tej porze bedziemy razem juz nie mogę sie normalnie doczekać ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
Mój Tż idzie do Torunia.. spory kawałek ode mnie. ja mieszkam niedaleko oświęcimia... Jeszcze nie pojechał a już są kłutnie o to, że ja go zostawie, zdradze, znajdę sobie innego, lepszego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Ale fajnie, nie wiedziałam, że macie tu wojskowy wątek
![]() Są tu może dziewczyny, które oddały TŻ-tów na 3 miesiące w ręce wojska do Wrocławia?
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Jeżeli by mojemu chłopakowi zależało na pójściu do woja to pozwoliłabym mu pójść do niego pomimo strasznej tęsknoty. On tego pragnie ale twoje słowo jest dla niego ważne. Więc zastanów się fes czy pozwolisz mu na odbycie służby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Jutro do TŻ-ta do woja przyjeżdza telewizja i będą ich badać na sepsę.
Moje Kochanie będzie w telewizji ![]() PS. Żartuję. Pewnie i tak tylko jednostkę pokażą ![]()
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
witam
ofca ... dacie rade jak tylko bedziecie chcieli, musicie duzo rozmawiac ![]() witam nowe osóbki ![]() do eklerki mój jest w legionowie koło warszawy a są u twojego jakies zachorowania na sepse??????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Nie,
![]() ![]()
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny!
Mojego dzisiaj szczepia przeciwko sepsie,wogle ma miec dzisiaj 3 szczepionki,tak jest przed wyjazdem na misje.... btw przyjezdza dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() ALe niestety czas wyjazdu zbliza sie wielkimi krokami....pozostalo niewiele ponad miesiac....wtedy dopiero bede Wam marudzila ...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
heh
![]() od dawna wiadomo,ze wojsko ,,ryje banie,, i ja wiem o tym w 100 %
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
To chyba jednak nie sepsy we Wrocławiu szukają...
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
heh...lepiej,ze chodzi o glupie zachowanie niz o ta chorobe...
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
ja juz na mojego czekam szykuje sie pięknie ale dopiero ok 19 bedzie u mnie
a u mojego tez miało byc szczepienie ale szczepionek nie widac ![]() dochodze do wniosku ze wojsko jest ewidendnie popier..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
i ja sie szykuje
![]() moje kochanie jedzie juz do domku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
ja sie chyba nie doczekam juz za parenaście minut
![]() po 3 długich tygodniach NARESZCIE RAZEM ALE JESTEM SZCZęSLIWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
ale macie dobrze
![]() ja wciaz wam narzekam i narzekam ale coz mam na co:P moj tz mial wczoraj i dzis sluzbe tylko wieczorem sie odezwie czasem napisze dobranoc itp bo w ciafu dnia to on nie ma czasu
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
spedzilismy cudowny wieczór i noc razem.. pózniej do mnie przyjedzie i tez bedziemy cały czas razem
![]() sylwus a twój kedy moze przyjechac??? przez cały czas tego poligonu nie bedzie mógł ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
ja tez uroczo spedzilam wieczor ze swoim,dzisiaj powtorka
![]() Sylwia nie martw sie,wiem ,ze jest ciezko,ale czas leci i niedlugo sie spotkacie ![]()
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
no a u mnie juz miesiac minal i minie kolejny, zobaczymy sie moze w marcu dopiero...
a podczas tego poligonu nie ma nawet mozliwosci zeby przyjechal wczoraj mial strzelanie z pierwszego dostal dopuszczajacy a z drugiego bardzo dobry ja chce sie z nim wkoncu zobaczyc, tragiczne jest uczucie tesknoty ![]()
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
mój Tz już pojechał
![]() za 2 tygodnie sie chyba tez zobaczymy a ja teraz chora jestem i w domciu siedze ![]() sylwus nie martw sie zobaczycie sie. wiem jak to jest tęsknic szkoda ze ty musisz tak długo !!!! ale na prawde bedzie wszystko dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a pozostalym dziewczynom zycze wytrwalosci,dacie rade,to ,ze tesknicie jest dowodem na to,ze kochacie ![]()
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam Was kobietki!
![]() ![]() ![]() ![]() Nie płakałam jak odjeżdżał i jak stałam na peronie...a że wyjeżdżał w nocy...to oczywiście spać nie mogłam!! ![]() ![]() A teraz z dnia na dzień odliczam dni do przysięgi, a dzisiaj żeby zapełnić sobię czas...spotykam się z przyszłą teściową hehe ![]() ![]() 3majcie się kobietki!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.