|
|
#1501 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XIII
Cytat:
Teraz sama uczestniczę w rekrutacjach, w branży firmy, w której pracuję, wyższe wykształcenie jest po prostu konieczne. W sytuacji, kiedy go nie masz, koniecznie wpisz w cv, to, co napisałaś, że rozliczałaś projekty pod względem merytorycznym i finasowym i wszelkie inne doświadczenia, które brzmią poważnie i wskazują na Twoje spore doświadczenie. Inaczej moze być niestety trudno... Zwłaszcza, że wiele korporacji korzysta z programów rekrutacyjnych, które robią przesiew cv pod kątem słów - kluczy i ciężko się wtedy przebić. Cytat:
![]() Cytat:
Miałam przenosić się na dzienne - średnia mi to umożliwiła, ale było mi żal zostawić pracę - uznałam, że wolę zdobywać już doświadczenie, a program studiów był identyczny. Cytat:
![]() Wow, ale fajnie go widać! To może być przyszła kosmetykoholiczka! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bardzo, a jakie zaskakujące Chociaż i tak, jak tylko dojdzie bon, polecę po Diora. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przyda się na przyszłość. Póki co, kupiłam polecane masło arbuz-liczi (ale pachnie!!! ). Jeżeli działanie będzie mi odpowiadać, na pewno kupię pozostałe masła i balsamy z tej marki, zapachy kuszą, na stronie internetowej widziałam tez kilka interesujących nowości. ![]() Znalazłam też próbkę Iwostinu Sensitia Zero i zrobił na mnie dobre wrażenie. Cytat:
![]() Wczoraj miałam okazję pomalować paznokcie nowym lakierem Givenchy z jesiennej kolekcji - kolor bardzo mi się podoba, taki głęboki, fioletowo-atramentowy granat, bardzo ciemny. Ale po 4 godzinach nadal nie był utwardzony, koszmar Jestem zdziwiona, bo mam od nich cztery lakiery i mam o nich bardzo dobre zdanie, a ten... porażka, jak lakier może tyle wysychać Chyba, ze to wina bazy Chanel, którą nałożyłam pod spód.Dzisiaj poszłam do Mohito, mierzyłam tą spódniczkę, którą kupiła Nina, ale nie byłam w stuprocentach do niej przekonana, póki co odłożyłam do jutra. Kupiłam za to czarno-białą bluzkę z baskinką. ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
http://aptekagemini.pl/svr-hydracid-...czki-30ml.htmlDo końca stycznia to faktycznie dość krótko. Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2012-08-12 o 19:52 |
|||||||||||||
|
|
|
#1502 |
|
po prostu Em :)
|
Ja byłam w tym roku na dwóch pierwszych "prawdziwych" weselach i mimo, że bawiłam się dobrze, wiem, że sama nie zniosłabym czegoś takiego będąc w centrum uwagi i nie mogąc się wykręcić od niektórych nieodłącznych ich części
|
|
#1503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hm, to ja cały czas byłam przekonana, że Madziarra poleca krem w tubie i pod tym kątem się rozglądałam co do wesel, ja też bym nie chciała, ale kto wie jak będę myśleć za kilka lat ![]() a odnośnie przechowywania kosmetyków, strasznie podobają mi się pudełka z Muji dziewczyna z tego bloga wykorzystuje je do przechowywania kosmetyków/biżuterii - szczególnie podoba mi się takie podwójne z szufladkami zazdroszczę jej tak zgrabnie urządzonej szafy http://charandthecity.indiedays.com/...ysjarjestelma/
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2012-08-12 o 22:03 |
||
|
|
|
#1504 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja balsamy kocham za zapach Właśnie chyba sobie znowu kupię ten z opuncją, bo ten balsamo-żelo-mus Garniera średnio mi podchodzi. Ma jakąś taką tępą konsystencję i aż nieprzyjemnie mi się go nakłada![]() Cytat:
Chociaż teraz po sprzedaży lakierów i kolorówki jest już odrobinę lepiejCytat:
Jeśli chodzi o moją firmę to jest kilka dróg naboru: -rekrutacja wewnętrzna -rekrutacja poprzez firmę zewnętrzną -ogłoszenia bezpośrednie np. w pracuj.pl Poza tym codziennie dostajemy kilkanaście CV (tyle przynajmniej przychodzi na skrzynkę ogólną, którą czasem przeglądam, drugie tyle pewnie bezpośrednio do HR) i wiem, że są one brane pod uwagę kiedy prowadzimy rekrutację Oczywiście wykształcenie wyższe jest pożądane tak jak i j. obce, ale tak jak napisała bossy najłatwiej nie mając jeszcze mgr zatrudnić się na "niższym" stanowisku a potem starać się zmienić dział poprzez rekrutację wewnętrzną. Cytat:
![]() Jak teraz się nad tym zastanawiam to w moim przypadku była najlepsza decyzja jaką mogłam wtedy podjąć Ale fajnie ją/jego widać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wierzę, ale ja z kolei od dłuższego czasu gonię w pracy jak szalona i chciałabym jednak mieć trochę luzu choćby przez chwilę ![]() Teraz wydawało się, że będzie spokojniej, bo okres wakacyjny i teoretycznie kryzys w branży, ale ja tego absolutnie nie widzę po ilości pracy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zwłaszcza, że nad morzem opaliłam stopy i ten kolor świetnie komponuje się z opalenizną. Zastanawiam się tylko czy z kolei nie dubluje mi się z Rimmelem Blue Eyed Girl, którego jeszcze nie zdążyłam wypróbować, ale chyba BYG jest jaśniejszy ![]() I doszłam do wniosku, że głupio, że lakiery na stopach trzymają się tak długo bez żadnego uszczerbku, bo szkoda mi je wtedy zmywać, ale z drugiej strony w ten sposób nigdy nie zdążę zużyć choćby 1/3 kolekcji
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2012-08-12 o 23:31 |
||||||||||||
|
|
|
#1505 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Znów będę odpowiadać na raty, wkurza mnie jak gubią się cytaty
![]() Cytat:
![]() Mi przybył do zapasów żel do mycia twarzy niebieski Nivea Cytat:
![]() Cytat:
Ale nie wiem czy któraś z tych dwóch klasycznych brązowych wersji mnie nie skusi, chyba się starzeję i uspokajam z makijażem ![]() Sommersby takie bardziej cydrowate z tego co pamiętam było. shandy to syf, a Radler ma dla mnie dyskwalifikujacy minus- potrafię po 1 butelce latać 4 razy do toalety Kupiłam ostatnio jakieś jagodowe w Tesco, strasznie jestem ciekawa jaki to bedzie miało smak. A ja sobie przypomniałam po tygodniu przerwy o serum regenerum ![]() Cytat:
![]() OMG, ja maksymalnie 2 tygodnie przeżywam bez % ![]() Ha, a mi się udało kupić czarne spodnie po dobrych paru latach poszukiwań Chyba dokupię jakiś inny kolor, bo to cud jest normalnie ![]() Ja skończyłam właśnie Sensibio 250 ml i mam małą 100tkę, ale się wkurzyłam, bo nie da się jej uzupełnić a to był główny powód zakupu takiej butelki. Więc chyba ją sobie jeszcze zostawię na jakąś ewentualną podróż a jutro kupię micel burżujka. Mam w zapasie masło arganowe Bielendy ale nie próbowałam jeszcze, na liście do zakupu mam masło Alterry w podobnym słoju- może jemu się przyjrzyj
|
|
#1506 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja kupię jeszcze kulkę jak wykończę spray i sztyft ![]() Oj tam. Ja Rose Golda nie chcę, mam taki fajny z wymiany MakeUpFactory malinowy róż ze złotymi drobinkami i on też jest cudny i chyba drugi złoty mi niepotrzebny ![]() Cytat:
![]() Jaki podobny do mamusi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1507 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam poniedziałkowo
![]() Jeszcze raz dzięki dziewczyny za informacje o korporacjach Dziś poniedziałek, więc zwykle jest najwięcej ofert pracy. Cytat:
![]() A to linki: - krzesła białe z tym piaskowym obiciem siedzenia: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...1/?query=borje - szafka nocna czarna oczywiście http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...918/#/00103343- zasłonki: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10070262/ - kubek: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70238640/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kusi mnie żeby spróbować tego laminowania włosów żelatyną. Chyba wieczorem się skuszę
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Już widzisz podobieństwo?
![]() Też mam wypatrzonych kilka mebli z Ikei do sypialni. Isa: też myslę o stoliczku nocnym Malm, tylko obawiam się zbyt wielkiego chaosu i namieszania mebli w różnym stylu
|
#1509 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że mój TŻ ma podobne zdanie na ten temat. Nie sądzę, że kiedykolwiek zmienię zdanie w tej kwestii. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ta szafa z linka, który wkleiłaś - ach, marzę o czymś takim... Cytat:
Wczoraj pierwszy raz użyłam masełka i jest cudne, nawet chyba mogłam nałożyć go więcej, ale bałam się tłustej warstwy, zupełnie niepotrzebnie. Dało mi naprawdę duży komfort. Ja chyba przetestuję wszystkie zapachy maseł, balsamów i żeli, czuję się strasznie skuszona. Masła będę miała na noc, balsamy na rano. Wczoraj, podczas czytania opinii w KWC na ich temat, natknęłam się na świetną recenzję wizażanki chimay, z całą analizą składu, aż chyba sobie zanotuję te informacje, skarbnica wiedzy. ![]() A żelo-mus ogólnie mi pasuje, ale trochę mi się już nudzi - zużyłam butelkę 200 ml winogronowego i połowę 400 ml brzoskwiniowego, w zapasie mam jeszcze 400 ml winogrona, ale chyba zostawię go na wiosnę. Nie mam wrażenia tępości, ale mam już ochotę na coś innego i troszkę bogatszego. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
O których kredkach z Avonu pisałaś, że są takie fajne? Dostałam katalog od koleżanki i może bym się skusiła na jakąś jedną małą kredeczkę, skoro są takiej dobrej jakości. ![]() Zużyłam żel pod prysznic mango-marakuja YR, na wykończeniu jest też ananas-kokos (który początkowo mniej mi się podobał, a ostatecznie uznałam, że jest fajniejszy ). Do dna zbliżają się termalka Avene, krem do ciała MaXSlim z Lirene, płyn do demakijązu oczu z Kolastyny, mały tonik Clarinsa i krem Superdefense z Clinique - wreszcie będe mogła wyjąć coś z zapasów... Wczoraj zrobiłam sobie maseczkę odżywczą AA, z tych Biedronkowych i bardzo przypadła mi do gustu - skóra zrobiła się miękka, bardzo gładka i ukojona, jak za 1 zł za saszetkę to naprawdę super efekt. Jeśli są jeszcze w waszych Biedronkach, to polecam zakup. Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2012-08-13 o 08:46 Powód: literówki :-p |
||||||||
|
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- nie było orkiestry, - zabaw dla gości, - gołąbków, serduszek i figurek na torcie - "ołtarzyka" na ścianie za nami - rymowanych podziękowań dla rodziców, piosenki "Cudownych rodziców mam" i gości tańczących w kółeczku (podziękowaliśmy swoimi słowami w domu, po błogosławieństwie), - nie było grania pod blokiem i domem TŻ (dla jego rodziny był to niemal skandal, chcieli typowo wiejskie wesele z wodzirejem, "obgrywaniem" gości, zapraszaniem sąsiadów), - nie było tablic typu: "droga do raju", baloników, serduszek i innych pseudoupiększaczy samochodu i sali - no i sam mój wygląd nie był "tradycyjny", co też początkowo zszokowało co niektórych gości, ale szybko uznali za ciekawy i fajny pomysł Wesele było bardzo udane, nie czułam się jakoś szczególnie na I miejscu, goście się świetnie bawili, czy z nami czy bez nas. Nic bym nie zmieniła, gdybym miała organizować wesele drugi raz.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-08-13 o 08:56 |
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, z tego, co napisałaś, praktycznie o niczym nie pomyślałam, bo o tym nie wiedziałam/nie mieści mi się w głowie.
Miałam na myśli raczej chociażby pierwszy taniec - nie cierpię tańczyć w parze; oczepiny, czy jak to się nazywa, itp. Ja po prostu wesel nie lubię i zdania raczej nigdy nie zmienię. Tak samo, jak nie chciałabym długiej sukni z welonem , zwłaszcza, że jeśli w ogóle, to nie będę brała ślubu kościelnego.Mnie podoba się koncepcja eleganckiego obiadu dla nabliższej rodziny i przyjaciół, a potem impreza dla młodszych osób z tego grona i znajomych. |
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Z pierwszego tańca faktycznie trudno zrezygnować, ale my np. nie tańczyliśmy nic konkretnego, z figurami itp. tylko normalnie się gibaliśmy do muzyki
O zadnym np. walcu w ogóle nie pomyślałam Pokołysaliśmy się, pogadaliśmy w między czasie, nie czułam, że wszyscy się gapia, czy stresu ![]() Sukni długiej i welonu (ja nie miałam welonu) mieć też przecież nie musisz - kuzynka mojego kuzyna miała krótką sukienkę, co te 15 czy 16 lat temu było prawie nie do pomyślenia. I co do samego wesela - tez go wcale nie musi być. Dużo osób wybiera właśnie obiad. Mój kolega rok temu własnie zaprosił na obiad, ale że przygrywał 2-osobowy (czy 3) zespół to goście i tak się zerwali do tańców. Tydzień później zrobił ognisko dla "młodszych". Ja jestem akurat z tych osób co wesele zawsze chciały mieć, ale jedynie dla fajnej zabawy, bez tej całej weselno-szopkowej otoczki, o której pisałam wcześniej. Tak naprawdę to wszystko od wizji pary młodej zależy, no chyba, że ktoś się przejmuje: "co rodzina powie", albo spełnia wizje rodziców. To nie wróży udanego dnia .
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-08-13 o 09:16 |
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Taka forma tańca to już prędzej.
U mnie to nie chodzi o stres, czy bycie w centrum uwagi. Po prostu jestem antyweselna, co poradzę.
|
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobicie "wesele" według waszego uznania i nikomu nic do tego
|
|
#1515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I też jeśli brałabym kiedyś ślub to nie chcę kościelnego. Teraz w obecnych czasach mam wrażenie, że coraz rzadziej taki ślub bierze się, bo jest się wierzącym i to ma być przeżycie duchowe. Raczej chyba dlatego, że jak to w białej sukni i bez ołtarza? No chyba, że to tylko na wsiach wciąż jest taki zwyczaj, że co to za ślub bez kościelnego?Nie mnie oczywiście oceniać w co i jak mocno kto wierzy, ale jednak ja do kościoła od dawna nie chodzę, skłaniam się ku innej wierze i nie wyobrażam sobie żebym miała brać kościelny Póki co i tak problem mam z głowy, bo brak u mnie ewentualnego pana młodego ![]() Cytat:
Choć u mnie główną rolę miała grać jednak kolorystyka. Chciałam koniecznie na białej ścianie białe biurko a na czarnej czarną wersalkę i czarny stoliczek nocny. Dobrze, że kolorystycznie mi się to zgrało
|
|
#1516 | ||||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Dziękuję
gdyby była pewność że sie uda to byłoby całkiem nieźle, ale niestety - w zeszłym roku zdawalność oscylowała ok. 50% na "moją" aplikację.Cytat:
trzeba poklepać biedę kilka lat żeby mieć fajną pracę, w wielu kancelariach aplikant może liczyć na najniższą krajową, niektórzy patroni nie zatrudniają w ogóle swoich aplikantów, a w mniejszych miejscowościach zdarza się że trzeba patronowi dopłacać. Oczywiście są też inne, pozytywne sytuacje, ale lekko nie jest.Dziękuję ![]() Cytat:
Tzn. mogę ale nie będę chciała dzielić zamówień, kończy mi się żel do mycia twarzy i micel, więc przyspieszę zamówienie.Wczoraj miałam 100% kryzysu i już natychmiast chciałam zamawiać. Ale TŻ wrócił do domu jak dumałam nad komputerem i poszliśmy do znajomych na piwko, więc się wstrzymałam. Ale w tym tygodniu złożę to zamówienie i już wiem na pewno że w Gemini, a nie w Eskulapie.Cytat:
Adwokacką. Cytat:
Obadam w wolnej chwili. ![]() No mnie słabo nawilża, a nie mam jakichs wybitnych wymagań w tym temacie. W stosowaniu przyjemne, ale rano mam sucha skórę całkiem. Cytat:
Nie sądzę, żeby się to gryzło w jakikolwiek sposób. ![]() Cytat:
U nas nie było typowo wcale - braliśmy ślub cywilny, ja miałam suknię ślubną, bo zawsze chciałam pójść do ślubu w długiej białej sukni , ale bez welonu i skromną, wesele było "dobrą imprezą" jak to skwitował ktoś z naszych znajomych - z rzeczy wymienionych przez Hosenkę były tylko 2 zabawy dla gości ale z klasą, śmieszne, bez podtekstów erotycznych. Pierwszy taniec był, bo chcieliśmy, oczepiny mini były - ja rzuciłam bukietem, TŻ krawatem i tyle. Nasi goście bawili się super, my nie czuliśmy się jakoś bardzo na świeczniku i w ogóle byliśmy bardzo zadowoleni. Da się wesele zrobić po swojemu, wiadomo że nie musi go być, ale my jednak uznaliśmy że warto żeby było, i dobrze. W sumie czuliśmy się fajnie, że nasi przyjaciele i rodzina są z nami w tym dniu, że bawią się i świętują z nami.
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2012-08-13 o 11:05 |
||||||
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wesela, najważniejsze, że jesteście zadowoleni. Ja po prostu wiem, że to nie dla mnie, nigdy nie bawiłam się dobrze na żadnym weselu Po prostu nie lubię takich imprez. Mój TŻ się ze mną zgadza, więc tym lepiej dla mnie. Zresztą nie mam co o tym pisać, bo temat w ogóle mnie nie dotyczy, ślubu nie planujemy (póki co i pewnie jeszcze długo, o ile w ogóle).A gdybym nawet miała organizować wesele, chociaż wydaje mi się to totalnym absurdem, to na pewno zrobiłabym je po swojemu, mnie nie interesuje w takich kwestiach zdanie innych. ![]() Ty wyglądałaś pięknie i miałaś śliczną suknię.
|
|
|
|
|
#1518 | |||
|
Zakorzenienie
|
nieźle
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1519 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Hmm wczoraj miałam w koszyku dużo rzeczy ale te główne które pamiętam to:
serum Flavo C 15% krem Flavo C krem LRP Hedreane Extra Riche micel LRP 400 ml żel do mycia twarzy Uriage maseczka peelingująca Uriage masło do ciała oliwkowe Palmers I jeszcze coś tam było chyba, ale nie pamietam. Darmowa wysyłka była.![]() Cytat:
![]() To jest właśnie najważniejsze żeby zrobić to po swojemu, jeżeli już decydujemy się na wesele. Ja się dobrze bawię zwykle na weselach znajomych, jakoś mi się udziela ich szczęście i dobry nastrój. ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
Za późno się za to niestety trochę zabrałam. Ale zobaczymy jak to będzie.
|
|
|
#1520 | |||||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na przykład o ile mogłabym pogibać się z TŻ na widoku wszystkich, to nie zniosłabym tańczenia z kimkolwiek innym, a nie sądzę, żeby spotkało się to ze zrozumieniem.Cytat:
Elegancki obiad w restauracji dla najbliższej rodziny (rodzice, dziadkowie i pierwsza linia cioć, wujków i kuzynów - czyli te osoby, z którymi często się widzę) jest jak najbardziej ok, u mnie w rodzinie już były takie "wesela" i świetnie to wyszło. No i potem - niekoniecznie tego samego dnia - imprezka dla znajomych. ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- To prawda, sukienka wyjątkowo mi się podobała.
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2012-08-13 o 11:37 |
|||||
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
A to ona nie była na wyprzedaży? Albo w nowej kolekcji zrobili podobną / taka samą.
![]() Z tą białą to będzie ciężko, we Wrocławiu obdzwoniłam wszystkie Mohito to mimo, że niby mają w systemie (w jednym sklepie mi sprawdzili jak byłam), to ich nie ma, bo są poodkładane. ![]() A w ogóle oglądałam też sweterki w Reserved, ale 100% akrylu, który nie da zimą nawet odrobiny ciepła, to nie dla mnie. Cytat:
Miałaś kiedyś Hydreane? Ja miałam wersje Riche i źle ją wspominam, zero efektów. ![]() Nigdy nie miałam nic z Uriage, miałaś już wcześniej te produkty? Jesteś zadowolona? Co do egzaminu - na pewno dasz radę!!!
|
|
|
|
|
#1522 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dziękuję
![]() Nie był to co prawda mój ideał - w ideale nr 1 poszła do ślubu koleżanka rok wcześniej, a ideał nr 2 był nieosiągalny i cenowo i czasowo. ![]() Cytat:
, micel LRP ja osobiście bardzo lubię, dla mnie był chyba lepszy od Sensibio, z kolei termalki LRP nie lubiłam. Mamy chyba zupełnie odmienne preferencje co do kosmetyków tej firmy.![]() Z Uriage miałam krem Xemose Cerat i był cudnym i super łagodnym nawilżaczem
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ta: http://charlize-mystery.blogspot.com...r-nothing.html http://3.bp.blogspot.com/-XNO3TVI18j...0/DSC_0326.JPG - niby wpis na blogu nie jest jakiś stary, to myślałam, że jest dostępna.. a białą widziałam na manekinie, ale w dużym rozmiarze, także nawet gdyby mi ją zdjęli, to i tak nic z tego
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2012-08-13 o 11:57 |
|
|
|
|
#1524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko chyba przerobię je na black&white.Chcę też kwiatka jakiegoś na parapet, może wrzosy? Na jesień będą idealne ice fajne zamówienie szykujesz Hydreane Extra Richie używałam w zimie, jeszcze mi jakaś resztka została. Całkiem fajny jako krem na noc, bo na dzień był dla mnie ciut za tłustawy
|
|
#1525 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście mamy inne typy - jak będziesz coś zachwalała, to zanotuję sobie w głowie "raczej nie dla mnie". ![]() Cytat:
Cytat:
Niedawno widziałam XS na Allegro.Cytat:
|
||||
|
|
|
#1526 |
|
|
Jedyne, co chcę na pewno mieć na ślubie, to taki tort.
http://everycakeyoubake.blogspot.com...t-fiokowy.html Tak mi się przypomniało.
|
|
#1527 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
W sumie z kremów nawilżających LRP nigdy nie byłam do końca zadowolona, ale może ten będzie inny? Mam ochotę uzupełnić szafkę z zapasami.
|
|
|
#1528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Lubię Aqualię Thermal Riche. A jak się spisuje Idealia po dłuższym czasie?
|
||
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.

studiowałyście dziennie czy zaocznie/wieczorowo?
ma takie samo zdanie.

). Jeżeli działanie będzie mi odpowiadać, na pewno kupię pozostałe masła i balsamy z tej marki, zapachy kuszą, na stronie internetowej widziałam tez kilka interesujących nowości. 
Jestem zdziwiona, bo mam od nich cztery lakiery i mam o nich bardzo dobre zdanie, a ten... porażka, jak lakier może tyle wysychać
Chyba, ze to wina bazy Chanel, którą nałożyłam pod spód.

Chociaż teraz po sprzedaży lakierów i kolorówki jest już odrobinę lepiej
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Za późno się za to niestety trochę zabrałam. Ale zobaczymy jak to będzie.