|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Która zamiast uczyć się do sesji czyta forum?:)
Ewusia trzymam kciuki, żebyś dała radę!
Mi już lżej na duszy. Egzamin okazał się dość prosty i udało mi się popisać swoją niewielką wiedzą, mam nadzieję, że zaliczę. Dzisiaj wolne, a od jutra na przemian rachunkowość i prawo gospodarcze |
|
|
|
|
#1892 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sie nie moge przyzwyczaic. Przez ta sesje ciagle chce mi sie spac
a zawsze spalam do 9. Dziwne...
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałam Wam wczoraj napisać, że z tego cholernego egzaminu z urbanistyki dostałam jednak 4.5 Siedziałam wczoraj/dziś do baaaaardzo późnych godzin nocnych (a raczej - porannych...) razem z moją współlokatorką, która robiła mi wizualizacje komputerowe mojego projektu biblioteki (bo ja, sierota, jeszcze się tego nie nauczyłam). Dzis część druga wizualek, od rana. Mam nadzieję, że to dziś, obojętnie o której, skończymy. |
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
hihih
witam ja zamiast uczyć się do egzaminku z PUE siędzę i sobie czytam różne fora na wizażu ale powiem w tajemnicy że zdałam juz jeden egzamin a dziś idę sprawdzić co z drugim pozddrawiam
|
|
#1895 |
|
Raczkowanie
|
No i dziewczynki cos w tym jest.... Poszlam pierwszy raz od dawna na egzamin nieprzygotowana, obladowana sciagami, liczac jedynie na szcescie no i ....okazalo sie,ze byl to najlepszy pomysl z mozliwych
Zerznelam wszystko i byl to najlepszy egzamin w tej sesji jak do tej pory, bo na te co naprawde zakuwalam poszly srednio badz watpliwie, a ten poprostu super! A jak u was?
|
|
#1896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
naprawdę Cie podziwiam
|
|
|
#1897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jak poszlam wczoraj na ostatni egz. tez obladowana sciagami to nie dalo rady nic zrobic, bo strasznie pilnowali. Zostala mi tylko "radosna tworczosc" a zwazywszy na to, ze NIC sie nie uczylam i nie chodzilam na wyklady chyba nie trudno sie domyslic jaki byl efekt Przeraza mnie opcja pojscia do wykladowcy i poprawiania sie, bo nawet nie wiem jak ten czlowiek wyglada... Powodzenia dziewczyny
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie znowu nie ucze
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja, moje drogie panie, jestem po pierwszym swoim egzaminie na tych studiach i... mam ocenę... 5,0 !!!
|
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rzygam w tej chwili psychologia. robie sciagi
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Dżemkujem
chcesz mogę Ci dobre przesłać przez Pocztę Polską a tak poważnie to nie taka zła, ja wszystko odnosiłam do siebie i proszę - wszelkie zaburzenia patologiczne - jestem jak ściąga ![]() EDIT: BTW, na egzaminie omawiałam książkę tego pana, który sformułował prawo znajdujące się w moim podpisie. Nawet książka na ten temat co podpis Czyli kochana podświadomość.
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam spoleczna
aronson kiedys tam przeczytany... ale reszta? klapa... dobrze, ze sciagi juz mam
|
|
#1903 |
|
Raczkowanie
|
Jakiego ja mam lenia... nawet ściąg mi sie nie chce robić. Nie wiem jak ja jutro zdam ten egzamin...
Licze na wasze duchowe wsparcie o godz. 11.00 wszystkie trzymajcie kciuki
Boże daj mi siłę: - do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić - odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować - i mądrość, abym dobrze ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj w....li I pomóż mi pamiętać: że smutna minka wymaga aż 42 mięśni,a tylko 4 wyprostowanie środkowego palca :P |
|
|
|
|
#1904 |
|
Rozeznanie
|
o 9 Kochane trzymajcie kciuki, może zdarzy się cud ...
|
|
|
|
|
#1905 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam znowu poprawke z matematyki ehhhhhhhhhh
|
|
#1906 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja za to się nie nadaję do żadnych nauk ścisłych, więc Ciebie też podziwiam Cytat:
Cytat:
na pewno w końcu zdasz Uczę się cały dzień niby, oprócz momentów kiedy jem (chyba przytyję z 5 kilo w tej sesji ), gapię się bez sensu przez okno, albo dostaję nagłego słowotoku i mówię do siostry mojej, która siedzi obok mnie i ma szczęściara jutro ostatni egzamin ale minimum dzisiejszego chyba nie wyrobię
|
|||||
|
|
|
|
#1907 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro moja sesja się kończy. A właściwie już się skończyła dzisiejszym, ostatnim egzaminem
![]() Jak na razie mam 2 egzaminy zaliczone, 1 niezaliczony i 1 niewiadomy. Jutro wyniki. Mam nadzieję, że zaliczę i na sesję poprawkową zostanie mi tylko ten jeden Oczywiście trzymam kciuki za zdające i uczące się. Ja jutro bladym świtem jadę do domu a uczyć się będę od soboty
|
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że nie tylko ja tak mam, że jem nawet wszystko, byle się nie uczyć ![]() Ja też nie wyrobię dzisiejszej normy. Ani nawet wczorajszej. A już trochę w tył jestem Nic, dziś sobie opracuję do 1776 r. Jutro się sprężę na konkretniejszy materiał, a potem będę to wszystko przyswajać
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2007-02-01 o 22:37 |
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
wymiękłam właśnie, już sił mi brak, idę się myć i spać, jutro to jakoś stworzę i ogarnę do końca a później jeszcze tylko wszystko na pamięć i można iść zdawać.
Ale najpierw spać dobranoc i powodzenia jutro |
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie siędzę w pracy i myśle o jutrzejszym egzaminie z Prawa Unii Europejskiej i nic się jeszcze nie uczyłam liczę na szczęście j;p
bo naprawde nic mi się nie chce
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuk mi drętwieje od trzymania myszki, za jakiś czas zrobi mi się charakterystyczny nadgarstek, z czerwonym plackiem w jendym miejscu Muszę oddać ten projekt we wtorek, a teraz widzę, że dużo błędów porobiłam przez cały semestr w nim (trzeba będzie troszkę pościemniać... ).Za niedługo idę na wyniki ze stali, a potem - drętwienie przed kompem, ile się da
|
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
I znowu prawie 10.30 a ja się za nic nie wzięłam
muszę się zmobilizować i w miarę przed południem skończyć tłumaczenie i wziąć się wreszcie za naukę bo mnie poniedziałek zastanie
|
|
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie miałam wczoraj wziąć za programowanie, ale jedyne co, to wydrukowałam sobie znów jakies inne materiały
a nauka w polu.... dzisiaj się zbieram bardzo bardzo powoli.. ale jest tyle ciekawych rzeczy, np. wizaż, albo jakiś fajny serial w TV może zdążę się nauczyć
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Na 15 jadę po wyniki egzaminu z historii gospodarczej
ciekawe co dostałam ale niestety od tego egzaminu, czyli od poniedziałku nic nie uczylam się do mikro mówiłam, że mam tyle czasu a tu zostały już tylko 4 dni (nie licząc dzisiejszego). Gdzie ta moja motywacja do nauki się podziała
|
|
|
#1915 |
|
Raczkowanie
|
Zycie jest takie niesprawiedliwe
![]() Do mojego ostatniego egzaminu nie uczylam sie nic, nie mialam juz sily po 3 dniach nauki do innych przedmiotow... i zdalam ![]() Zaliczyl wszystkim, wiec nie jest to jakies wielkie osiagniecie, ale ciesze sie, ze mam to za soba ![]() Poza tym po raz kolejny utwierdzam sie w przekonaniu, ze wykladowcy z tytulem profesora sa o wiele przyjazniejsi dla studentow niz ci z tyt. doktora
|
|
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zgadzam się z Tobą, doktorom zazwyczaj odbija (zwłaszcza tym młodym, myślą że są nie wiadomo czym), a już najgorzej jest chyba trafić na nadgorliwego magistra ![]() jeśli "przedpołudniem" można nazwać porę przed godziną 14 to wyrobiłam się według planu nareszcie skończyłam to głupie tłumaczenie ![]() ale dziś muszę się porządnie w końcu za metrykę zabrać bo nie wyrobię się do poniedziałku (licząc oczywiście że mi głos nie siądzie) |
|
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Mam problem. Muszę wyjaśnić przez telefon facetowi z Yorkshire, że chcę znać cenę takiego sprzętu jak 98-99 Scania94 6x4 chasis cab. Jak mam przeczytać to 6x4?
ma ktoś pomysł ?
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko moze 6 na 4
ja jutro mam egzamin z dydaktyki a kompletnie nic sie nie uczylam nawet sciag nie zrobilam ... chyba sie przespie korzystajac ze nie ma TZ
|
|
|
|
|
#1919 |
|
Raczkowanie
|
No i sesje mam za sobą
Dzisiejszy egzamin był dość dziwny... pustej kartki nie oddałam więc zostaje mi modlitwa żeby dostać przynajmniej 3 A aktualnie czekam na wynki z filozofii - za jakies pół godzinki powinny już być... Dziekuje tym które trzymały kciuki
Boże daj mi siłę: - do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić - odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować - i mądrość, abym dobrze ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj w....li I pomóż mi pamiętać: że smutna minka wymaga aż 42 mięśni,a tylko 4 wyprostowanie środkowego palca :P |
|
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawę już załatwiłam, okrężną drogą powiedziałam, że: I mean that whitch have six and four in title (on web site) zrozumiał i na koniec pochwalił moje umiejętności lingwistyczne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

a zawsze spalam do 9. Dziwne...

witam
trzymam kciuki 
a mogłam studiować coś normalnego

5,0 !!! 

a ja za to się nie nadaję do żadnych nauk ścisłych, więc Ciebie też podziwiam
na pewno w końcu zdasz
mówiłam, że mam tyle czasu a tu zostały już tylko 4 dni (nie licząc dzisiejszego).