|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Margot byłam w listopadzie i nadżerka była niewielka, powiedziała że na razie leczyć jej nie trzeba tylko obserwować, bo może sama się zagoić, no ale widocznie się nie zagoiła. Dziś mi mówiła ( inna lekarka, do tamtej już nie poszłam, bo była nie miła ) że wypalać nie będziemy, tylko będę przychodzić, a ona będzie mi to zalewać jakimiś kwasami i że to nie boli.
|
#2282 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- a tam,daj spokój leczo to nie taka tragedia... no chyba,że tłuste i z kiełbachą a za karę masz-30 przysiadów
|
|
|
#2283 |
|
Wtajemniczenie
|
owszem z kielbacha, tylko taka w miare chuda. no i warzywa byly troszke podsmazane na oliwie. wiec to chyba tluste.
|
|
|
|
#2284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam problemu z robieniem cytologi, bo tak jak już pisałam chodze prywatnie a czy dopłace do wizyty 20zł to tragedii nie ma Chociaż teraz wizyta podrożała i jest po 100zł.Medzik moja koleżanka miała u S. robione tymi kwasami ;/ Cytat:
|
||
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail no widzisz ja już sama namotałam, nie do W tylko do K
Byłam pierwszy raz na NFZ, bo mama mnie namówiła, żebym poszła z nią, że ona jest fajna no i miała rację moja mama chodzi do niej już od jakichś 25-30 lat i jest z niej zadowolona. A chodzi do niej i prywatnie i na NFZ.
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail a mi znowu koleżanka odradzała W, widać ile osób tyle opinii
mam nadzieję, że u mnie się sprawdzi pani K, jak na pierwszą wizytę u niej w dodatku na NFZ to była bardzo miła i delikatna.
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
helloołłł
nadrabiam własnie was i tak czytam sobie więc póki co pamiętam będę odpisywać ![]() Zelka super, że te igrzyska się skończyły! w końcu odpoczniesz sobie ![]() Ale się usmiałam z tego jak nazwałaś swojego ukochanego :"kuternoga" ![]() ![]() ciocia Basia !!!! jak super że wróciłaś cała i zdrowa!!! ![]() ![]() opowiadaj jak tam było ze szczegółami!!! no i dawaj fotki Coctail, Meedzik ja miałam nadżerkę w wieku 18 lat. Poszłam do lekarza bo czułam ból podczas seksu i okazało się że to własnie przez nadżerkę. Nie poszłam prywatnie tylko na fundusz więc lekarz nie chciał wyłudzić ode mnie żadnych pieniędzy. I mimo że wtedy jeszcze dzieci nie miałam lekarz od razu mi ją wypalił. Po wypaleniu 2 tygodnie wszystko sie tam goiło no i później było już ok. Żadnego bólu czy dyskomfortu. 2 lata później urodziłam pierwsze dziecko bez żadnego problemu potem drugie dziecko Także nie rozumiem czemu Ci wasi lekarze tak Was straszą i zwlekają z usunięciem nadżerki. Co do samej nadżerki to jest to coś w typie "wrzoda" może powstać ona również np. w jamie ustnej. Wygląda to tak : http://www.jamaustna.pl/sites/defaul...iebienie_0.jpg http://iwaniec.ginekolodzy.eu/1-nadzerka.jpg
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
Monia zobaczymy co mi powie dziś na wizycie
w ogóle ostatnio odczuwam ból u dołu pleców, a teraz jak tak sobie czytam to dziewczyny piszą, że to może być przez nadżerkę wszystko się dokładnie wypytam co i jak.
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a faktycznie jest on spory i nieźle się trzeba nalatać żeby to ogarnąć Co do mieszkania to nie jest nasze my swoje mamy na własność wykupione w Polsce i teraz je wynajmujemy a te tutaj w DE jest wynajęte. Ale masz rację - urządzanie mieszkania ( nawet wynajętego, bo na pewno sporo lat tu pomieszkamy) jest nieziemska! Uwielbiam kupować nowe rzeczy do domu I patrzeć jak z "rudery" powstaje piękne mieszkanko TO coś wspaniałego Dziś powiesiłam firankę w kuchni i ciągle siedzę i się gapię na nią bo tak mi sie podoba daje taki fajny klimat którego tam brakowało Tym bardziej, że to takie sznureczki (makarony) a nie zwykła firanka także efekt jest superowy
|
|
#2291 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
cyanide, too nie marudz i wskakuj na jakis rower czy cos na godzinkę ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Monia, kochana, co tam u Ciebiee? tez uwielbiam aranzowac mieszkanko, teraz mam tez wlasnie mly remoncik w tym studenckim w Krk ![]() medzik, współczuję Mnie kiedys baba w nfz powiedziala ze mam kłykciny, potem ze mam raka szyjki prawdopodobnie (!). poplakalam się i polecialam do mamy, mam mnie umowila do swojej kolezanki ze studiów i okazalo się po cytologii i komplecie badań, ze mam zapalenie pecherza (zreszta, ta kolezanka mamy od razu to mowila, no ale ja sie uspokoilam po komplecie badan dopiero. Mowie Ci, nigdy nie bylam tak zdołowana, jak wtedy, kiedy ta baba radosnie mi oswiadczyla, ze prawdopodobnie rak. Tymbardziej, ze u mnie w rodzinie zdarzaly sie juz nowotwory. Od tego czasu wolę odżałować i zaplacic tą stówe i iść prywatnie, bo panstwowo to juz nigdy
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się cieszę że wszystko się układa bałam się tej przeprowadzki, tego języka i ludzi a teraz jestem zachwycona tym wszystkim nawet język mi zaczął wchodzić do głowy Z krążka zrezygnowałam bo brzuch mnie od niego bolał, mój organizm nie toleruje żadnego ciała obcego. Dlatego właśnie nie mogę nosić żadnych kolczyków dłużej niż 5 godzin i nie mogłam mieć spirali ( po roku ją musiałam wyciągnąć bo ciągle chorowałam na zapalenie jajników i pęcherza. Nawet krążek przeszkadzał mojemu "ciału" :/ Zaczęłam brac taletki tylko dlatego że po wyjeżdzie do Niemiec organizm mi się strasznie rozregulował. Miałam ciągle okres lub krwiste upławy, cały miesiąc bolał mnie brzuch i cycki, ciągle mi krosty wyskakiwały na twarzy. Poszłam do gina i obowiązkowo musiałam zacząć łykać tabsy na uregulowanie tego wszystkiego. Teraz biorę 3 opakowanie, wszystko wróciło już do normy, jestem zdrowa jak ryba no i ponieważ super znoszę te tabletki będę je cały czas łykać żeby w ciąże nie zajść. A Ty widzę chyba już chcesz dzidziusia co? Pewnie nie długo zajdziesz w ciąże jeśli się nie zabezpieczasz z TŻ Trzymam kciuki aby się Wam to szybko udało
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Pipson no a ja ostatnim razem trafiłam na głupia babą, która była nie miła i już więcej do niej nie poszłam. Ta wydaje się być kompetentna i miła. Moja mama się u niej leczy, miała mięśniaka na macicy i torbiel na jajnikach, torbiel się wchłonęła dzięki tabletkom, a mięśniaka będzie musiała usunąć, ale chodzi do niej regularnie co 2-3 miesiące i obserwuje wszystko
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aranżacja mieszkania to na prawdę świetnia sprawa remontów nie cierpię bo syf wszędzie ale efekty oglądac uwielbiam Co do tej lekarki to w szoku jestem! Jak można komuś powiedziec że ma raka bez żadnych badań?????????? !!!!!! ?No co za powalony babsztyl!!! JEzuu Chryste!!! Przecież usłyszeć że ma się raka to jak wyrok śmierci a ta krowa sobie powiedziała to jak gdyby nigdy nic! bez żadnej pewności, zrobionych badań itd....brak słów normalnie
|
|
#2295 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To zapraszam do mnie ja mam jeszcze duuuuuużo urządzania a zupełanie się na tym nie znam to moje pierwsze mieszkanie narazie tylko meble do kuchni zamówione a reszta jeszcze przedemną nie wiam jak sie za to zabrać a mój Tż jest obojętny byle mu się podobało. Niby dwa pokoje, ale i tak dużo. Muszę się zabrać za wybieranie firanek bo sąsiedzi mają widoki
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2297 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do nadżerki... wypowiedzieć się nie mogę bo nigdy nie miałam, a w ogóle to tak dawno nie byłam i gina, że aż wstyd :/ muszę sie wybrać w najbliższym czasie, tylko problem w tym, że mój ukochany gin jest chory poważnie i nawet nie wiem czy jeszcze przyjmuje a nie wyobrażam sobie iść do kogoś innego :/ Bo to z nim "mój pierwszy raz" był (wizyta oczywiście )Mój dalszy jadłospis: obiad: potrawka podsmażona na oliwie z oliwek (filet z kurczaka, cebula, por, czerwona papryka, brokuł ) podwieczorek: garść płatków z mlekiem kolacja: chyba ta potrawka też :P bo sobie spakowałam do pracy
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2012-08-13 o 15:31 |
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę zmykac obiad gotować ale szybko napiszę co u mnie.
W sobotę skończyliśmy kłaść podłogę w kuchni ale jeszcze sporo nam zostało innych pierdół :/ muszą nam zrobić zawór od kranu, musimy kafelki położyć na ścianie w kuchni koło zlewu, zamontować zlew, nowy kran i dokupić blat i go przykręcić. Także jeszcze sporo roboty... aaaa i górne szafki od mebli powiesić i żyrandol no i listwy od podłogi przykręcić! Dziś powiesiłam jednak firanko-sznurko-makarony bo nie mogłam się powstrzymać miałam dosyć sąsiadów gapiących się w nasze okna No i fajnie to wyszło gługość mam do parapetu ale zastanawiam się czy je skrócić lub ogólnie coś z nimi jeszcze zrobić czy po prostu tak zostawić. Zdjęć jeszcze nie zrobiłam bo kuchnia nie gotowa także dupa ale pokaże Wam podłogę i firankę. Niestety ciężko firankę sfotografować bo słońce świeci w okno i zdjęcie wychodzi albo ciemne albo prześwietlone :/ Postaram się zrobić lepsze zdjęcie i Wam wrzucę. Macie tutaj dwie takie lipne troche fotki, jeszcze trochę syfu w kuchni i nasze "robocze" stare krzesło się załapało DSC_0590.jpg DSC_0594.jpg No dobra to idę obiad robić. Może wieczorkiem zajrzę do Was. Mąz teraz miesiąc ma wakacji na kursie na kurs wraca 10 września dopiero buziaki
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Monika, długość jest jak najbardziej ok, nie skracaj
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po badaniu, a raczej cytologi
teraz mam brać te globulki, dostałam receptę na płyn z którym mam przyjść do niej i tym płynem posmaruje nadżerkę i ma się zagoić, ale to dopiero jak z Niemiec wrócę, bo około miesiąca czeka się na wynik cytologi. Mam nadzieję, że wszystko dobrze wyjdzie.Monia ładne okienko ale czekam na więcej zdjęć
|
#2302 |
|
Wtajemniczenie
|
meeedzik szybka jesteś
ale to dobrze, że już po cytologii i masz lekizelka Ty stadionowy podsłuchiwaczu londyński ale Ci zazdroszczę, w TV do końca ceremonie oglądałam ale wolałabym być na miejscu, nawet za stadionem właśnie![]() monia zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, nie czaje po co lekarze tak długo czekają, i Ciebie raz dwa wyleczyli i mnie i nawet się nie pamięta potem ale co lekarz to inny i człowiek niestety sam się TAM nie zbada i nie zdiagnozuje, musi wierzyć. A na zdjęcia czekam bo lubię oglądać aranżacje wnętrz, podpatruje sobie, może kiedyś i mi przyjdzie mieszkanko urządzać ![]() czbasia Ty nie o nadżerce dawaj wykład tylko jak na wyjeździe było? Gdzie spaliście ? Ale po nastroju wnioskuje, że nie pod mostem pipson co do lekarki to brak słów ![]() dobrze, że się wszystko wyjaśniłoCiekawe czy Paula się w stolicyyy odnalazła z ta panią promotor czy warszawskie lumpki ją pochłonęły
Będzie 55kg na 160cm Edytowane przez Margot85 Czas edycji: 2012-08-13 o 20:17 |
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Margot no hehe, u gina drugi raz byłam 5-10 minut, zrobiła mi cytologię, dała receptę, powiedziała co i jak i tyle
a do gina mam 10 minut drogi piechotą ![]() Kochane proszę Was o kliki i dziękuję za dotychczasowe
|
#2304 |
|
Zadomowienie
|
margot, dzieki ze pytasz
lepiej lepiej, zaraz sie za cwiczenia biore. Skalpel zrobilas? W ogole, dzis dostałam jakiegoś małpiego rozumu i pozamawiałam w necie paleki do makijazu, oleje do włosów i pędzle a mialam najpierw pokonczyc to co mam :/ ale to jest czasem silniejsze ode mnie ![]() meedzik, juz Ci klikam, a z cytylogii na pewno nic nie wyniknie, nie martw się
|
|
#2305 |
|
Wtajemniczenie
|
Medzik
cytologia od 25 roku życia???? pierwsze słysze;> serio... Nadżerka bardzo popularna jest... MI gin powiedziała ze żadko spotyka się jak jej nie ma.. ja nie mialam przy ostatnim badaniu ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- nastraszyłyście mnie z tą nadżerką... ja nie byłam u gina juz 2 lata!!!!!!!! Matko.... musze się zapisać!Tylko czekam na info czy bede wyjezdzac z agranice we wrzesniu czy nie. Jesli nie to od razu sie umawiam na wizyte na wrzesien... jesli tak to dopiero na sierpień. Jestem przerażona
|
#2306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) no i wiecie inne treningi ale czas już wrócić do konkretnych ćwiczeń - mam w sumie 9 płytek więc oprócz Ewy może coś jeszcze mi podpasi![]() pipson jak możesz pochwal się pędzlami i paletkami- maluje się nie za często ale kocham podziwiać kolorowe kosmetykizooska na wsi, monia remontuje, heroine wolne dziś jeszcze ma i szara cisza na polu ![]() mielnus nie panikuj Kochana , zapisz się do gina i spokojnie bo jak to mówi moja babcia "nie ma co srać żarem"
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() ![]() Wróciliśmy wczoraj wieczorem, nadrobiłam Was, ale nie miałam siły pisać weekend udany, wypoczęłam no ale o diecie nie wspomnę czas wrócić na dobry tor no i do pracy oczywiście jestem śpiąca
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2308 |
|
Zadomowienie
|
Część dziewczynki
serio zapracowane jesteście, remonty, imprezy....w wakacje zawsze najwięcej zajęć Ja dziś jadę na 10 do kosmetyczki na oczyszczenie twarzy, mam nadzieje że bez żadnych komplikacji Sukni też już jest bo baba do mnie dzwoniła ale dopiero w przyszłym tygodniu mogę ją przymierzyć bo wtedy będzie miała dla mnie czas Durne babsko Dwa tygodnie przed ślubem pierwsza przymiarka Chyba nie miła ta wizyta będzie.... Dziś też muszę umówić się na próbną fryzure, odebrać obrączki i zrobić część zakupów na sobote bo robimy z Tż wieczór pożegnalny razem będzie wieczór panieńko-kawalerski jeśli będzie ładna pogoda to impreza będzie pod namiotem na dworze to będzie gdzie tańczyć bo 30 osób nie zmieszcze w domu a dieta kuleje, jest już 60,8 kg Wczoraj zaczęłam jezdzić na rowerze Może coś zgubie ale ciągle jakieś imprezy i jak w tygodniu się trzymam to w weekend coś wskoczy Chyba od października będzie troche spokoju mam zamiar jeszcze schudnąć do 50 paru kg jeśli Tż nie zrobi mi bobaska hi Bziaki dziewczynki
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Milena, ja też miałam pierwszą przymiarkę 2 tygodnie przed ślubem
no ale na szczęście dużo poprawek nie miałam a ostatecznie suknię odebrałam 3 dni przed ślubem.... ![]() Fajny taki panieński łączony z kawalerskim Sprawnych i udanych zakupów życzę ![]() czbasia heloł wróciła, przywitała się i ani be ani me opowiadaj jak byłoooooooooooooo ![]() Monia, dokładnie jak widać efekty włożonej pracy ![]() Monia, okno super wygląda taka długość tej firaneczki jest okej, ja bym zostawiła czekam na dalsze poczynania
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł!
![]() Wróciłam i mam się dobrze. Tzn. średnio psychicznie bo okazało się że mam przeczytać w tydzień ok. 15 książek Także na razie będę tutaj gościem.Jedzeniowo wczoraj o dziwo spoko. O 5 zjadłam owsiankę a potem w mniej więcej 3-4h odstępach pożarłam drożdzówkę i 2 kajzerki zapijane Twistem Bakomy (oczywiście nie 2 naraz), a już w domu zjadłam gdzieś ok 21 2 wafle ryżowe z resztkami wieśniaka i truskawkami. Bez obrazy, ale nie lubię Wawy Ilekroć tam jestem to jakoś nie potrafię się odnaleźć. Wszystko dzieje się szybko, jest głośno i wszędzie drogo
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

alem glupiaaaa
a za karę masz-30 przysiadów
Chociaż teraz wizyta podrożała i jest po 100zł.

nadrabiam własnie was i tak czytam sobie więc póki co pamiętam będę odpisywać
wszystko się dokładnie wypytam co i jak.

no i do pracy
oczywiście jestem śpiąca