|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28
Cytat:
|
|
|
|
|
#3152 |
|
Konto usunięte
|
a ja robie pizze domowa mniami
i podczytuje relacje---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- anusia ,aniołku super relacje
|
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
To jak zrobisz podziel się trochę
|
#3154 |
|
Rozeznanie
|
Relacja ze ślubu Marty i Adama Piątek 10 sierpnia 2012 Pomimo, ze była to nasza druga rocznica, dzień nie był zbyt wesoły… Pogoda paskudna, przez dom przewijało się mnóstwo ludzi, bieganina… i nerwy. Nie moje. Byłam szczęśliwa spokojna, ale w domu nerwówka jakby był to pogrzeb . Kiedy TŻ pojechał do hotelu na noc, chcialo mi się płakać. Miałam wziąć relaksującą kąpiel w wannie, ale za ścianą płakały dzieci (bo trzeba spać, a tu zabawa w toku) i pisałam smsy z poprawioną godzina odjazdu autobusu. Zasnęłam bez problemów/drinków/uspokajaczy/kołysankiA więc przejdźmy do miłych rzeczy…. ![]() Sobota 11 sierpnia 2012 Zostałam brutalnie zbudzona przez Rodzicielkę o godzinie 8.30. Umyłam się, zwlokłam na dół. Salon był pełen kwiatów, które dzień wcześniej przywiozły kochane panie z kwiaciarni. Humor mi się poprawił, choć pogoda nie była zbyt dobra [14C]. O 9 miałam fryzjera. Przez moment wydawało mi się, że robi mi jakiegoś koko loka , ale fryzura prezentowała się o wiele lepiej niż próbna. Wpięła mi we włosy storczyki i mogłam wracać do domu. I nagle zaczęło się rozpogadzać Ekipa pojechała do Pana Młodego, ja pokręciłam się po domu, TŻ już pod drzwiami a tu patrzę – plamy na sukience! Upaprałam się czyimś ciemnym podkładem! I to nie tylko na dole, ale i na biodrze- Pocałuj mnie - A po co? Kiedy udało mu się nie zemdleć, zaczęło się błogosławieństwo. Potem parę zdjęć na zewnątrz [świeciło już sliczne słońce!] i w drogę! ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Zapakowano mnie na tylne siedzenie i wyruszyliśmy do kościoła. Na miejscu podpisanie dokumentów, z tego niewiele pamiętam. Wyszliśmy, przywitaliśmy gości, Adam wraz ze świadkami weszli do kościoła… i zaczął się cyrk xD - stojąc pod kościołem z Tatą witałam spóźnionych gości – mój wrzask „Dzieeeeń dooooobry!” było słychać aż pod ołtarzem <facepalm> - Tata się potknął na progu - Ksiądz zaczął na początku mszy opowiadać historię sanktuarium w studzienicznej, w dziwnym kazaniu nazwał Adama Pawłem - ja cały czas się śmiałam, uśmiechałam do Adama, łapałam go za rękę I nadszedł moment przysięgi… ![]() Na początku wszystko szło gładko, ale… przy nakładaniu obrączek Adama zżarł sters i nei był w stanie powiedziec do mnie „Żono” O_o Ksiądz: Żono Adam:…. [wytrzeszcza oczy i rzuca głową na bok. Ja w głowie: Boże rozmyślił się! Goście w szoku ]Ksiądz: Żoooonooo [Adam zaczyna drgac nerwowo, goście się smieją] Ksiądz: Jak nie jestes w stanie powiedzieć „Żono”, to powiedz „Marto” Ale w koncu przeszło mu to przez gardło. Daliśmy sobie buźki, przytuliliśmy się. A po mszy goście nie chcieli wyjść z kościoła, tylko czekali na nas! Tutki strzelające wyszły srednio, bo mocno wiało, a kościół jest nad jeziorem. Potem były życzenia, krótki spacer, do sanktuarium [zamknięte!], kwiaty złożyliśmy pod pomnikiem papieża. I w drogę na salę! A tu, dziewczyny z baru, w którym pracowałam dwa sezony, zrobiły nam bramę! Dostałam bukiet szczypiorku dla Szczypiorka [historia tej ksywy jest zbyt żenująca, by ją opowiadać]! [Karolina Kozak Razem zestarzejmy się]. Jedyny zgrzyt to tort, który nie wyglądał do konca tak jak chciałam, ale jego smak oslodził wszystko]. Na oczepinach nie było żadnych żenujących zabaw, za to kupa śmiechu. Zabawa trwała do 4 rano. A potem noc poślubna [melduję, że wszystko przebiegło zgodnie z tradycją] w apartamencie z wanną przy łóżkuTo był zdecydowanie najpiękniejszy dzień w moim życiu, wybawiłam się jak nigdy, goście tez byli szczerze zachwyceni (mówili, że to najlepsze wesele na jakim byli i ja im wierzę). Wysłuchałam miliona komplementów i okazało się, że nieksiężniczkowa suknia nie była wtopą . Jedno mnie napawa smutkiem… że to się już nigdy nie powtórzy. A teraz jestem dumną żonką mojego męża, który tak się stresował, że śpi teraz z gorączkąDziekuję za uwagę! |
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
post super relacja tak śmiesznie z tym "żono"
![]() ja podziwiam mojego Męża na prawdę jestem dumna z przysięgi w jego wykonaniu mówił tak głośno i wyraźnie jak nie on
|
#3156 |
|
Raczkowanie
|
Blue co ja sie uradowalam przy tej Twojej relacji ![]() i gratuluje Zonko ![]() no i zaczelo sie....wielkie przedslubne ogarnianie chałupy ![]()
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120929580113.html Edytowane przez kachna21 Czas edycji: 2012-08-13 o 18:08 |
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia ale piękna relacja !!!!!!
Post Blue ale sie uhahałam ![]() ![]() to chyba najbardziej pozytywna relacja :PAaa i przypomniałaś mi, bo nie wpisałam w swojej relacji chyba, że ksiądz nas zdziwił mocno bo po przysiędze było "jesteście już mężem i żoną możecie się pocałowac"
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2012-08-13 o 18:11 |
|
|
|
#3159 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluję ! ![]() ![]() klask i:Post również wielkie brawa za relacje. Edytowane przez kobietkaaaaa Czas edycji: 2012-08-13 o 19:26 |
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
Post bardzo wzruszająca relacja
|
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam się przywitsc
pamiętacie mnie jeszcze??? Misja z wypadu wypełniona bo nagraliśmy część podziękowań dla rodziców resztę zrobimy gdzieś tutaj.wdg mnie wyjdzie to zaje**** i jestem przeszczęśliwa . zostało 40 dni do ślubu i zaczyna mi sie włączać pikawa ze stresu:P
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
ogółem wpadne jutro z rana teraz uciekam jeszcze do TŻta.
|
#3164 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I tak mialam szczęście, że nie wybuchnął nerwowym chichotem, bo to by była porażkaCytat:
Cytat:
![]() Dziekuję, dziękuję ![]() No to teraz wracam do Was na bieżąco! Bardzo chętnie pokażę Wam zdjęcie, ale nie wiem, czy się załaduje, a nie umiem zmniejszać... |
|||
|
|
|
#3165 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
owsiki i żono rządzą Cytat:
|
||
|
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3167 |
|
Raczkowanie
|
POST genialne zdj ! Pełna profeska!!!! zazdraszczam!
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
hahahaah myślałam, że się niedogrzebię do tego wątku. Tytuł gienialny, śpiewałam całe wakacje
![]() Meludję, że wróciłam, w życiu nie nadrobię miliarda stron waszych pogaduszek Obejrzałam tylko zdjęcia na poczcie, bo ciekawość wzieła górę Piękne jesteście nowe mroŻonki Jeszcze nie ograniam po powrocie z wakacji
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
hejooooo
|
#3170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co ten stres robi z ludźmi ja myślałam że będę ryczeć bo zawsze jak ćwiczyłam (miliśmy mówić z pamięci) to zbierał mi się na łzy to samo na ślubach a u nas nic zero płaczu... TŻ znowuż typ milczka zawsze cichutko mówi a tu tak pięknie
|
|
#3171 |
|
Raczkowanie
|
aaa uciekam na ploty z kolezanka...spotkanie po roku
![]() milego wieczoru Kochane~!!
|
#3172 |
|
Rozeznanie
|
))A zapomniałam napisać, że kiedy przyszła moja kolej z obrączku, powiedziałam "Mężu" z zadętym wyrzutem, że wszyscy wybuchnęli śmiechem i atmosfera się rozładowała |
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Post Blue, wspaniała relacja, przeczytałam jednym tchem, poprawiłaś mi zrypany humor. Zdjęcie jest po prostu wspaniale
Anusia-girl, ale obszerna relacja, chętnie obejrzałabym Ciebie na zdjęciach
|
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
hejo Boże, nie wiem od czego zacząc jestem taka happpyyyyy a w środe lecimy na Krete
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Zostaniesz na stałe? Edytowane przez Madziuniusia Czas edycji: 2012-08-13 o 19:17 |
|
|
|
#3177 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hello mroŻonki jak to ktoś napisał
W sumie to dzisiejszej "jesieni" pasuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Super relacja ![]() Leżę ze śmiechu, najlepsza relacja jaką czytałam, pełna ciepła i humoru. Rewelacja! Wróciłam z pracy i od razu wskoczyłam w szlafok z kubkiem gorącej herbaty w ręce. A byłam w sukience i mialam na to trencz - w sierpniu! Jeszcze tego brakuje żebym się na własne wesele rozchorowała. |
||||
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
No nieeeeeee ten dzień był zbyt piękny, żeby dotrwał tak do końca...:/
Jakiś czas temu mój TŻ mijał się z koleżanką mojej mamy i wyczuł od niej piwo. I ubzdurał sobie, że ona ma nie być zaproszona na wesele. No i ja w końcu też gdzieś za tym zaczęłam być. A moja mama już jej nagadała, że będzie zaproszona itd. I siedzi u nas ta jej koleżanka a moja mama woła do mnie "Magda daj ciotce"... chodziło jej o zaproszenie
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

Na sam koniec impreza w klubie. Szczęśliwa 7 super ekstra odlotowych kobitek była zadowolona, bo wieczór był naprawdę nieziemski, za co im z całego serca dziękuję
Wiem, że o 17 przyjechał pod blok cały orszak drużb i druhenek, no i oczywiście świadkowie ( w sumie 16 par) i zabrali się za przywieszanie korony ze świerku, balonów, wstążek i innych. Było dużo śmiechu i zabawy, bo towarzystwo naprawdę wyborowe i spisali się na medal, bo tak przystrojonego bloku i takiej korony to nie miał jeszcze nikt w moim mieście 
" 

, ale fryzura prezentowała się o wiele lepiej niż próbna. Wpięła mi we włosy storczyki i mogłam wracać do domu. I nagle zaczęło się rozpogadzać
Ekipa pojechała do Pana Młodego, ja pokręciłam się po domu, TŻ już pod drzwiami a tu patrzę – plamy na sukience! Upaprałam się czyimś ciemnym podkładem! I to nie tylko na dole, ale i na biodrze
Goście w szoku
]
[Karolina Kozak Razem zestarzejmy się]. Jedyny zgrzyt to tort, który nie wyglądał do konca tak jak chciałam, ale jego smak oslodził wszystko]. Na oczepinach nie było żadnych żenujących zabaw, za to kupa śmiechu. Zabawa trwała do 4 rano. A potem noc poślubna [melduję, że wszystko przebiegło zgodnie z tradycją] w apartamencie z wanną przy łóżku
. Jedno mnie napawa smutkiem… że to się już nigdy nie powtórzy. A teraz jestem dumną żonką mojego męża, który tak się stresował, że śpi teraz z gorączką

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
klask i:
Misja z wypadu wypełniona bo nagraliśmy część podziękowań dla rodziców resztę zrobimy gdzieś tutaj.wdg mnie wyjdzie to zaje**** i jestem przeszczęśliwa . zostało 40 dni do ślubu i zaczyna mi sie włączać pikawa ze stresu:P