Ślubujące w 2012 - część II - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-13, 09:22   #2641
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Wczoraj miałam wizytę mamy i rodzeństwa tż u mnie w domu oglądali nasz dwa pokoiki wyremontowane. Oczywiście usłyszałam że to by inaczej zrobili i tamto też, ale to nasza sprawa... a najbardziej zaszokowal teściową napis nad łóżkiem "always kiss me good night" (uslyszałam ze powinien tam być obraz świętej rodziny itd...) No ale to chyba różnica pokoleń o moja mama też i tak powiedziała
no tak to jest - zawsze ktoś by coś inaczej zrobił
ja miałam to samo po remontach-"wiesz ale to czy to to trzeba był tak i tak", "a ja chciałam tak i tak bo ja tu mieszak i tak mi się podoba"
Stary 2012-08-13, 09:51   #2642
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Dobra kochane uciekam na staż a wieczorem jadę do fotografa bo mówił ze juz zdjęcia mają być
Jak tylko będziesz coś miała to dawaj nam tutaj

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 10:26   #2643
abecadlo12345
Raczkowanie

Ale się rozpisałyście dziewczynyJa nwet nie mam czasu przeczytać:P. Mam coraz większy stres... w koncu ślub już w tą sobotę!!
abecadlo12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 10:32   #2644
szczesliwa25
Rozeznanie

magnusia, mimo że wątek stricte ślubny to pokaż nam te wyremontowane pokoiki )))

uwielbiam oglądać wnętrza! )
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 11:15   #2645
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
magnusia, mimo że wątek stricte ślubny to pokaż nam te wyremontowane pokoiki )))

uwielbiam oglądać wnętrza! )

oj to już dawno było- 3 lata temu jeszcze mi łazienka i sypialnia została ale to może w przyszłym roku
Stary 2012-08-13, 11:35   #2646
kasioonya
Rozeznanie

Hellloł

Na początek życzenia wielkiej miłości na każdy dzień dla engi111!

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
a wiecie....dzisiaj mieliśmy u siebie 3 babcie....zaprosiliśmy je do siebie aby zobaczyły jak mieszkamy....no i jak odwiozłam 1 babcię to moja ciocia mówiła że nasze wesele było świetne (babcia mówiła,że jak była na ok. 50 weselach to na takim cudownym nie była i że całą nasza rodzina zachwalała wszystko)-nie powiem, miło mi się zrobiło, i to bardzo. Mojego Męża rodzina też chwaliła nasze wesele, no ale każdy naszą burzę-> wyłączenie prądu wspomina ze śmiechem, i opowiadają o tym jak o atrakcji wieczoru, czyli "tego nie da się zapomnieć"
super, że wszyscy tak dobrze się bawili a jak relacje z teściową?

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Najpierw się witam , i usprawiedliwiam moją długą nieobecność, która spowodowana była pierwszymi oznakami ciąży, czyt. wymioty, które wykończyły mnie do tego stopnia, że musiałam dwa dni poleżeć w szpitalu pod kroplówkami. Teraz jest już o niebo lepiej i oby tak dalej.
A teraz uciekam do nadrabiania, bo naskrobałyście nie mało
cieszę się, że już jest dobrze i mam nadzieję, że nieprzyjemne objawy już nie wrócą! dbaj o siebie

Pradip zorganizowałaś TŻtowi świetną zabawę pewnie teraz nosi Cię za to na rękach, co?

szczesliwa25 - kolor włosów śliczny i pomysł na to, by je zostawić rozpuszczone - ciekawy chociaż do Twojej sukni od razu przychodzi mi na myśl styl greckiej bogini - jakieś luźne upięcie włosów albo luźny warkocz na bok z wpiętym kwiatem (np. storczykiem), złota biżuteria - szeroka bransoleta (coś w tym stylu: http://wkruk.pl/product-pol-2307695-BRANSOLETA.html), kolczyki albo naszyjnik z "blaszek" (http://www.horror-shop.com/out/pictu...hoer-18448.jpg), makijaż: raczej ciemniejsze oko i delikatniejsze usta... ale to tylko moja wizja - być może zbyt oczywista, żeby wykorzystać ją na ślub...

jojla fajnie, że przyjęcie się udało i też myślę, że deszczyk to na szczęście

JJJustynAAA 8 września za brak zdjęć wymyślimy dla Ciebie jakąś karę
przykro mi, że ciocia się rozchorowała i nie udało Wam się dowieźć zaproszeń, ale mam nadzieję, że przynajmniej odpoczęłaś po ciężkim tygodniu

Malgos_12 - świetna wycieczka, rewelacyjne zdjęcia, a filmik jeszcze lepszy
doczytałam o bublu Waszego fotografa mam nadzieję, że wszystko uda mu się szybko poprawić i niebawem będziecie mogli cieszyć się pięknymi zdjęciami

Wika28 - już sam Twój opis podróży do Jerozolimy jest zachwycający życzę Ci, żeby udało się namówić Męża na kolejną taką wyprawę! no i narobiłaś mi smaczka na ciepły chleb... a jeszcze gdyby był z kminkiem, to już w ogóle byłabym wniebowzięta... ale ze mną coś jest chyba nie tak, bo w moim otoczeniu wszyscy nie znoszą kminku, a ja uwielbiam

katie99kasia - najważniejsze, że mieszkanko podoba się Wam! pewnie miło byłoby usłyszeć od przyszłej teściowej, że fajnie się urządziliście i jest z Was dumna, ale chyba nie każdą "mamusię" na to stać, więc nie ma się co przejmować

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 11:43   #2647
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość

[ a jeszcze gdyby był z kminkiem, to już w ogóle byłabym wniebowzięta... ale ze mną coś jest chyba nie tak, bo w moim otoczeniu wszyscy nie znoszą kminku, a ja uwielbiam
łeeeee fuj ja też kminku nie znoszę- brrr
Stary 2012-08-13, 12:01   #2648
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
heh, mówiłam, że jestem dziwna

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 12:21   #2649
jojla
Zakorzenienie

Wika wspaniała musiała być ta wycieczka i masz super mamę

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ale się wkurzyłam, tyle się wyczekałam na zdjęcia a tu się okazało, że wszystkie są podpisane Gosia i Paweł zamiast Gosia i Tomek, wirus wciął mu około 50 zdjęć, fajnych grupowych z sali i wszystkie z oczepin ;( a jeszcze na domiar złego w folderze z naszymi plenerowymi mamy jako pierwsze 3 zdjęcia zupełnie innej pary.... napisałam grzecznego maila i mam nadzieję, że dostanę nową płytkę...
o kurcze, chyba bym się bardzo wkurzyła mam nadzieję, że fotograf się szybko poprawi, a co do zdjęć, które wcięło to sorry, ale żeby profesjonalista nie robił kopii zapasowych?

Cytat:

Dziewczyny czy u Was też tak zimno?
U mnie rano jak wstałam było 10 stopni a teraz jest może 15
zimno choć teraz już jest ok, pogrzało lekko słonko. Rano było strasznie zimno - jesień się zbliża

Cytat:
Wczoraj miałam wizytę mamy i rodzeństwa tż u mnie w domu oglądali nasz dwa pokoiki wyremontowane. Oczywiście usłyszałam że to by inaczej zrobili i tamto też, ale to nasza sprawa... a najbardziej zaszokowal teściową napis nad łóżkiem "always kiss me good night" (uslyszałam ze powinien tam być obraz świętej rodziny itd...) No ale to chyba różnica pokoleń o moja mama też i tak powiedziała
Ważne, że macie tak jak wy chcecie, to wasze mieszkanie i wam ma się podobać

Cytat:
ja też nie strasznie przeżywałam jak przyjechałam do Krakowa na studia a prawie każdy chleb miał kminek

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 13:07   #2650
Malgos_12
Zakorzenienie

Foto odpisał mi już dziś że strasznie przeprasza i że poprawi płytkę jeszcze dziś i jak chce to mi wyśle do Irlandii.
Z kartami pamięci to jest tak, że to jak zwykły dysk może się zawirusować... i czasem nie masz możliwości zrobić kopii, bo wirus może być ukryty - oj miałam ja do czynienia z różnymi wirusami. Jedne niszczą np całkowicie dysk twardy. Tutaj taka moja mała rada - zapytajcie swojego foto na ilu kartach pamięci pracują - bo on na kilku, dlatego większość zdjęć mam, jednak wiem, że zdarzają się i tacy co jadą na "jednej"... Już nawet nie o kasę chodzi, ale o taki sentymentalny aspekt tych uwiecznionych chwil. No cóż... a może potrzymajcie chwilkę kciuki, bo one chyba jakieś magiczne, żeby się jednak zdjęcia udało odzyskać.

Katie - no tak inne pokolenia... dobrze, że nie każe wam przywdziewać włosienicy i biczowac się na rynku za pokutę.
też jestem ciekawa tych wnętrz może jakieś zdjęcie?

Magnusia - oj dokładnie, wszystko tylko nie kminek - brrrrrr ohyda
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 13:31   #2651
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Katie - no tak inne pokolenia... dobrze, że nie każe wam przywdziewać włosienicy i biczowac się na rynku za pokutę.
też jestem ciekawa tych wnętrz może jakieś zdjęcie?
Stary 2012-08-13, 13:57   #2652
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - zdjęcia tortu wrzucę do klubu

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-08-13 o 14:08
Stary 2012-08-13, 14:22   #2653
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Wika - świetnie brzmi taka wyprawa! Też bym kiedyś chciała!

Dziewczynki ale się wkurzyłam, tyle się wyczekałam na zdjęcia a tu się okazało, że wszystkie są podpisane Gosia i Paweł zamiast Gosia i Tomek, wirus wciął mu około 50 zdjęć, fajnych grupowych z sali i wszystkie z oczepin ;( a jeszcze na domiar złego w folderze z naszymi plenerowymi mamy jako pierwsze 3 zdjęcia zupełnie innej pary.... napisałam grzecznego maila i mam nadzieję, że dostanę nową płytkę...
Ja jestem dość szczegółową osobą i walczyłąbym na twoim miejscu o zdjęcia i ich profesjonalizm. A jak nie to rabat, obowiązkowo

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Dziewczyny czy u Was też tak zimno?
U mnie rano jak wstałam było 10 stopni a teraz jest może 15
Mnie dziś obudziło stukanie deszczu o parapet. Ziomb straszny, brr dobrze że TŻ zostawił samochód, to mogę elegancko pojechać autkiem a nie moknąć na przystanku

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Dzień dobry w piekny poniedziałkowy poranek
Wczoraj miałam wizytę mamy i rodzeństwa tż u mnie w domu oglądali nasz dwa pokoiki wyremontowane. Oczywiście usłyszałam że to by inaczej zrobili i tamto też, ale to nasza sprawa... a najbardziej zaszokowal teściową napis nad łóżkiem "always kiss me good night" (uslyszałam ze powinien tam być obraz świętej rodziny itd...) No ale to chyba różnica pokoleń o moja mama też i tak powiedziała.
za cierpliwość do rodziny TŻ.
A tekst teściowej mnie rozwalił.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:

Tylko Ty nie zapomnij mu ich podać
Skąd ja znam tą męską oś czasu... Wszystko zawsze zdążą ale nie teraz...
Uważaj na plecy. Ja od lat mam z nimi problemy i jak dotąd przyzwyczaiłam się do bólu i nie zwraca, już na niego uwagi tak teraz zaczęłam sie zastanawiać jak ja ciążę zniosę...
Z tymi pelcami to chyba od ciągłego siedzenia w pracy. A w domu ze względu na ślub i wesele brak czasu na jakikolwiek ruch... trzeba to obowiązkowo zmienić.

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Napisane przez abecadlo12345 Pokaż wiadomość
Ale się rozpisałyście dziewczynyJa nwet nie mam czasu przeczytać:P. Mam coraz większy stres... w koncu ślub już w tą sobotę!!
to w takim razie trzymamy kciuki i jesteśmy z Tobą

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Przyłączam się. Nie nawidzę smaku i zapachu tego paskudztwa., może założymy klub niemiłośniczek kminku

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Zmykam popracować
Dostałam telefon od TŻ że może w czwartek wybralibyśmy się rozejrzeć za garniturem dla niego
Zatkało mnie, przecież nie dawno miał na to jeszcze kupę czasu...
Ech faceci.
Zanosi sie nam pracxowity tydzień.
Jutro po pracy jedziemy z zaproszneiami,
w środę również ale do Krakowa - dalsza wyprawa
w czwartek usc i dokumenty, potem garnitur dla TŻ i wieczorem wizyta u księdza. A piątek zamierzam leniuchować, bo mam dwa dni urlopu.
mam nadzieje że wszystko się nam uda zrealizować. To wtedy trochę byśmy pchneli do przodu.

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 14:44   #2654
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość

[/COLOR]Zmykam popracować
Dostałam telefon od TŻ że może w czwartek wybralibyśmy się rozejrzeć za garniturem dla niego
Ech faceci.
w czwartek usc i dokumenty, potem garnitur dla TŻ i wieczorem wizyta u księdza. A piątek zamierzam leniuchować, bo mam dwa dni urlopu.
mam nadzieje że wszystko się nam uda zrealizować. To wtedy trochę byśmy pchneli do przodu.
dla TŻ ta za podjęcie tej trudnej decyzji że czas gajerek kupić
no widzę, że macie ostry plan działania na ten tydzień
Stary 2012-08-13, 14:54   #2655
szczesliwa25
Rozeznanie

Kasioonia idealnie trafilas! Bransoleta cudo! Juz ja zamawiam jak tylko wrócę do domu, a wydawało mi sie ze milion razy oglądałam stronę kruka to jednak jej nie widziałam i ten luzny warkocz bajka po próbnej fryzurze i makijazu będziesz pierwsza osoba ktorej sie pochwale
Stary 2012-08-13, 17:09   #2656
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tylko będziesz coś miała to dawaj nam tutaj
Właśnie odebrałam ale boję sie obejrzeć i najpierw do Was zajrzałam :P
Cytat:
Napisane przez abecadlo12345 Pokaż wiadomość
O kurcze to naprawdę już wszystko dopięte na ostatni guzik?
Cytat:
Foto odpisał mi już dziś że strasznie przeprasza i że poprawi płytkę jeszcze dziś i jak chce to mi wyśle do Irlandii.
Z kartami pamięci to jest tak, że to jak zwykły dysk może się zawirusować... i czasem nie masz możliwości zrobić kopii, bo wirus może być ukryty - oj miałam ja do czynienia z różnymi wirusami. Jedne niszczą np całkowicie dysk twardy. Tutaj taka moja mała rada - zapytajcie swojego foto na ilu kartach pamięci pracują - bo on na kilku, dlatego większość zdjęć mam, jednak wiem, że zdarzają się i tacy co jadą na "jednej"... Już nawet nie o kasę chodzi, ale o taki sentymentalny aspekt tych uwiecznionych chwil. No cóż... a może potrzymajcie chwilkę kciuki, bo one chyba jakieś magiczne, żeby się jednak zdjęcia udało odzyskać.
Magiczne dla Ciebie. Każdemu może przydarzyć się jakaś wpadka ale ładnie się fotograf zachował wierzę że wszystko dobrze się skończy
Cytat:
Pradip - zdjęcia tortu wrzucę do klubu
Super
Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Z tymi pelcami to chyba od ciągłego siedzenia w pracy. A w domu ze względu na ślub i wesele brak czasu na jakikolwiek ruch... trzeba to obowiązkowo zmienić.
Przyłączam się. Nie nawidzę smaku i zapachu tego paskudztwa., może założymy klub niemiłośniczek kminku
Zmykam popracować
Ech faceci.
Trzeba się ruszać koniecznie. Ja uwielbiam wszelakie sporty ale nawet nie tyle co brak czasu co kasy uniemożliwia mi uprawianie ich tak często jakbym chciała
Dopisuję się do klubu niemiłośniczek kminku
Wow Tż dojrzał do zakupu garnituru W taki razie wesele musi być już blisko
Trzymam kciuki żebyście wyrobili się z planem tak żebyś miała swoje zasłużone wolne dni
Cytat:
Kasioonia idealnie trafilas! Bransoleta cudo! Juz ja zamawiam jak tylko wrócę do domu, a wydawało mi sie ze milion razy oglądałam stronę kruka to jednak jej nie widziałam i ten luzny warkocz bajka po próbnej fryzurze i makijazu będziesz pierwsza osoba ktorej sie pochwale
A nam też pokażesz?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 17:38   #2657
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Właśnie odebrałam ale boję sie obejrzeć i najpierw do Was zajrzałam :P
:
pokazuj

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-08-13, 17:40   #2658
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - chcemy zdjęcia!!
Stary 2012-08-13, 17:50   #2659
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
pokazuj
Cytat:
Pradip - chcemy zdjęcia!!
Nie wiem które wybrać :P
Stary 2012-08-13, 17:56   #2660
Malgos_12
Zakorzenienie

możesz wszystkie!
Stary 2012-08-13, 18:05   #2661
szczesliwa25
Rozeznanie

Oczywiście ze pokażę wszystkim, na próbna fryzurę umówiłam sie na czwartek teraz czekam na zdjęcia prapid
Stary 2012-08-13, 18:54   #2662
Pradip
Zakorzenienie

Stary 2012-08-13, 19:01   #2663
katie99kasia
Rozeznanie

Pradip- już oglądłam wszystkie są świetne co do jednego...

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-08-13, 19:08   #2664
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Pradip- już oglądłam wszystkie są świetne co do jednego...
Dziękuję
A wywoływała może któraś z Was obrazy w dużych formatach?
Stary 2012-08-13, 19:18   #2665
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem które wybrać :P
i tyle w temacie
Stary 2012-08-13, 19:33   #2666
szczesliwa25
Rozeznanie

Już kiedyś pytałam, ale mnie delikatnie zignorowałyście czy mogłabym liczyć na zaproszenie do klubu?)

nie ukrywam, że tam wolałabym chwalić się makijażami czy fryzurami próbnymi, dodatkowo chętnie obejrzałabym wasze zdjęcia )
Stary 2012-08-13, 20:00   #2667
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
i tyle w temacie
Oj bez przesady ale dziękuję
Cytat:
Już kiedyś pytałam, ale mnie delikatnie zignorowałyście czy mogłabym liczyć na zaproszenie do klubu?)

nie ukrywam, że tam wolałabym chwalić się makijażami czy fryzurami próbnymi, dodatkowo chętnie obejrzałabym wasze zdjęcia )
Pamiętam że pytałaś i odpisałam żebyś napisała pw do Niki
Stary 2012-08-13, 20:05   #2668
szczesliwa25
Rozeznanie

Prapid!!! Jaka z Ciebie piękna dziewczyna!! I te włosy, padłam zielona z zazdrości ))
Stary 2012-08-13, 20:21   #2669
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Prapid!!! Jaka z Ciebie piękna dziewczyna!! I te włosy, padłam zielona z zazdrości ))
to wszystko fotomontaż
Stary 2012-08-13, 20:33   #2670
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
to wszystko fotomontaż
co ja bym dała za taki fotomontaż

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości