|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28
Kochane Wy MoJE!!!! Dziękuję!!!!
bo to są serca robione takim gulaszowym przepisem tylko te buraczki mi już jakoś średnio pasują....ale no cóż Raz jeszcze dziękuję i znikam
|
#3242 |
|
Raczkowanie
|
Wstawać spiochy!
Nie wiem jak u Was, ale u mnie na termometrze 9 stopni i leje
|
#3243 |
|
Zadomowienie
|
No to mamy 4 ddś
|
|
#3244 |
|
Raczkowanie
|
Heeeeej
wstawać śpiochy so excited!!!
|
#3245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję również pozostałych załatwionych spraw, poza ostatnią ![]() Cytat:
. Jak dobrze że jutro wolne ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Miłego dnia krewety |
||
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie piękne Żonki i Narzeczonki
![]() Super relacja Cytat:
Madziuniusia mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Waszej myśli Melod_y bardzo się cieszę, że sprawa sukni się wyjaśniła i że będzie wyglądać tak jak chciałaś Kuku zapomniałam Ci wczoraj napisać, że trzymam mocne za powodzenie tajemniczej sprawy![]() Dziewczyny te dni lecą jak szalone Patrzę na suwaczek a tu 53 DDŚ a jeszcze niedawno była studniówka |
|
|
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
hej!! zostało 39 dni
u mnie tak zrypana pogoda, że masakra...
|
#3248 | |||||
|
Rozeznanie
|
Hello!!!
Dziękuję Cytat:
Cytat:
A co do KORONY to już tłumaczę... Ma to miejsce na dzień przed weselem, spotykają się na niej wszyscy drużbowie, więc w większości jest to "impreza" dla znajomych, przyjaciół, a w zasadzie tej "młodszej" części gości, która jeszcze jest stanu wolnego ![]() Tak czy siak organizują się najpierw w domu pana młodego ( u mnie ze względów logistycznych najpierw było u mnie ) i przystrajają jego dom balonami, wstążkami czym tylko no i przede wszystkim robią łuk z uplecionych wcześniej gałązek świerkowych nad drzwiami wejsciowymi ( to jest ta przysłowiowa korona) Tak samo dzieje się później u panny młodej. Ma być to taka "informacja" dla wszystkich sąsiadów, mieszkańców że X i Y zmieniają stan cywilny ![]() Dodatkowo po ukończeniu korony drużbowie trzaskają na szczęście dla młodych butelki, które młodzi muszą posprzątać wykupując (za flaszki) zmiotki, wiaderka i inne pomoce. Po całym strojeniu i koronowaniu jest mały poczęstunek dla drużbów. Wygląda to mniej więcej tak, mam nadzieję, że troszkę rozjaśniłam co to takiego Tak czy siak jak dla mnie jest to fajna okazja do tego by większość osób zapoznała się ze sobą jeszcze przed weselem.![]() Cytat:
Niczym się nie denerwuj będzie pięknie!!! Cytat:
Cytat:
Ja!!!!!!!!!! I grono żonek się powiększy dziękuję
|
|
#3249 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Post_Blue muszę ci powiedzieć, że Twój TŻ zrobił to, co ja sobie wyobrażałam o swoim za każdym razem, gdy czytałam w relacjach dziewczyn, jak ich TŻtowie mówili "jesteś najpiękniejsza"
Ale relacja bardzo pozytywna Cieszę się, że wszystko się udało![]() Cytat:
Wyglądaliście pięknie Czekamy na relację![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A zawieszki bardzo ładne, take romantyczne ![]() U mnie dzisiaj 11 W domu jakiś spokój panuje i tego nie czuję (obawiam się, że to cisza przed burzą), ale jak coś mówię na ten temat to czuję skurcze w żołądku![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Madziunusia my autokar mamy dla rodziny tz bo mają ponad 50 km więc się zbiorą. dla swojej mamy kierowce z 7 osobowym autem i on będzie na całej imprezie. Jeśli coś będzie poważnego odwiezie jedną ale tak to musi być całe auto.
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sie naśmiałam!!!! ![]() super relacja i piekny ślub ja może dzisiaj cos napisze, ale poki co zaraz lecimy na zakupy po torby podróżne i jutro sru na Krete ale nie mam welonu chyba ktos mi go ukradł ![]() ![]()
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak można welon podprowadzić szczyt bezczelności
|
|
|
|
|
#3253 |
|
Rozeznanie
|
Mnie w trakcie wesela welon się zagubił jeszcze przed oczepinami...
Ale całe szczęście po pół godzinie się znalazł
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
noooo a mialam go na krete na sesje brac ![]() ![]() i jeszcze mi ukradli moja wiazanke slubna
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ogarniam tej kuwety
|
|
#3257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam na zakupki....
|
#3259 |
|
Zadomowienie
|
1 miesiąc po ślubie
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na poprawiny wpadam na sale - zostawilam ze swiadkowa kwiaty zeby byly na poprawinach na naszym stole to nawet z wazonem ktos je zasunal ![]() ![]() ![]() normalnie żal zreszta moje cale wesele to bylo jedno wielkie OOOO... pamietacie jak pisalam o problemach z rodzicami tz, ze sie boje co to bedzie, to pokazali na co ich stac jak sobie przypomne to az mnie trzesie![]() samo wesele i sobota byla cudna ( wyszło nawet słonce na czas sesji - a z rana lalo i bylo 13 stopni tylko) ale co sie dzialo w czwartek i piatek to az strach sobie przypominac, ja od czwartku do wesela moze spalam ze 3 godziny, schudłam 5 kg!!! ![]() myslalam ze nie dożyje do soboty gdyby nie moi rodzice to by nie było tego całego wesela
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, nieładnie z kogoś strony... Dzień Dobry! Bez kawy ani rusz, w Kraku pada deszcz... Jeszcze dzisiaj w pracy i mały urlop do poniedziałku (jadę do męża malować nasze mieszkanko
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2012-08-14 o 08:40 |
|
|
|
|
#3262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że teściowie zniszczyli Ci przygotowania do tego dnia ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Jak Wam się wiedzie tak na odległość? Musi być ciężko chyba |
|
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze jedno foto mam :
14.jpg z naszymi świadkami ![]() bardzo nam pomogli, rodzice tz nic nie robili, to swiadek sam latał i wszystko załatwiał i pytał czy ktos cos chce ![]() a swiadkowa mnie nie odstepowala na krok , dzieki nim przeżyłam
|
#3264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmawiamy codziennie, ale wiadomo że to nie to samo co obecność. Pocieszam się tylko że to chwilowe rozwiązanie i będziemy razem w naszym mieszkanku- nie mogę się doczekać. Nie chciałam się zwalniać z pracy, pomysł był taki że staramy się o maleństwo, idę na chorobowe i wtedy przenoszę się do męża (tam zacznę szukać na spokojnie pracy). No, ale plany planami a życie życiem.... Staramy się od kwietnia i nic, ponieważ często wypada tak że widzimy się tylko w weekendy i to w niezbyt korzystnym czasie. Ale dalej mam nadzieję że wkrótce się uda ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
aż miło
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Zimno dziś straszne, jeszcze na dodatek leje Tata do mnie dzwonił, że zrobił mi podwyższenia drewniane pod świece
|
#3267 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() znacie jakieś fajne konkursy? bo przejrzałam Internet i za bardzo to mi się nie podobają. Tzn planuję tak: 1 rzucanie welonem, krwatem 2 tu bym dała jakiś konkurs, cos w stylu krzesełek, tylko jakąś fajną odmianę 3 test zgodności 4 zoo 5 przechodzenie pod kijkiem 6 zbieranie na wózek.
|
|
#3269 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie żonki (obecne i przyszłe)
![]() POST uśmiałam się - strasznie pozytywna relacja, bardzo się z Tobą cieszę! Paula - wiązanka i welon to lekki skandal.... ludzie nie mają wstydu... wyglądaliście przepięknie! Anusia - spóźnione gratki! super relacja! ![]() U mnie dziś też wielka dupa za oknem. wieje mało łba nie urwie... ja dziś chodzę w ślubnych trzewikach w pracy... W czwartek pierwsza przymiarka i jak o niej pomyślę to mnie ściska coś dziwnie... po pierwsze musze sprawdzić czy kolczyki będą pasować do kiecy... po drugie ekhm... nie zmieszczę się w nią pewnie (trochę mi przybyło...), po trzecie boję się że się w niej odkocham (wtf???) ale to chyba normalne...
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
matko, w ogóle to jeszcze zostały mi zaproszenia do rozdania:/ jeszcze tak: rodzeństwo, teściowie brata, ciotka TŻ i jego siostra sioteczna, jeszcze jedna siostra cioteczna TŻ i moje dwie koleżanki... dzisiaj jedną powinnam załatwić.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

bo to są serca robione takim gulaszowym przepisem
Raz jeszcze dziękuję i znikam 
22.09.2012
so excited!!!

bo nagle okazalao sie ze NIE MA PROBLEMU z dopasowaniem tych "kieszeni" po bokach sukni
. Jak dobrze że jutro wolne
za powodzenie tajemniczej sprawy

klask i:

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
. Kiedy TŻ pojechał do hotelu na noc, chcialo mi się płakać. Miałam wziąć relaksującą kąpiel w wannie, ale za ścianą płakały dzieci (bo trzeba spać, a tu zabawa w toku) i pisałam smsy z poprawioną godzina odjazdu autobusu. Zasnęłam bez problemów/drinków/uspokajaczy/kołysanki
Goście w szoku
]
[Karolina Kozak Razem zestarzejmy się]. Jedyny zgrzyt to tort, który nie wyglądał do konca tak jak chciałam, ale jego smak oslodził wszystko]. Na oczepinach nie było żadnych żenujących zabaw, za to kupa śmiechu. Zabawa trwała do 4 rano. A potem noc poślubna [melduję, że wszystko przebiegło zgodnie z tradycją] w apartamencie z wanną przy łóżku
. Jedno mnie napawa smutkiem… że to się już nigdy nie powtórzy. A teraz jestem dumną żonką mojego męża, który tak się stresował, że śpi teraz z gorączką
szczyt bezczelności
A ja niczego nie byłam tak pewna podczas dzisiejszych zakupów po pracy, jak właśnie tego, że ziemniaki MAMY