Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. 1 1,72%
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. 2 3,45%
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! 1 1,72%
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki 0 0%
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie 0 0%
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci 8 13,79%
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy 2 3,45%
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci 5 8,62%
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram 14 24,14%
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje 2 3,45%
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... 1 1,72%
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 1 1,72%
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 0 0%
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. 17 29,31%
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy 4 6,90%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-14, 08:49   #3271
Marina1
Zakorzenienie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

dziewczynki igor mi klawiaturę zalał znowu zupą wczoraj. Nie ma liter kilku. A tak ię ciężko pi ze, że hej.
Wczoraj nie dalo ię nic napiać, a dzi trochę wy chła.

maakra ;/;/
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 08:53   #3272
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Eveewee - tak mi bardzo bardzo przykro z powodu taty.... ale teraz już przynajmniej nie cierpi....

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Teliku a wiesz, że Jan coraz bardziej podobny do Ciebie?!
o tak tak tak!!! zdecydowanie Telikowy Jaś jest coraz coraz bardziej TELIKOWY cała mamusia

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Bałam się tego tygodnia, że Dominik da popalić, że się bardziej zmęczę niż odpocznę, ale niepotrzebnie.
Fakt, że Mały był bardzo absorbujący, ale jakoś nie irytująco.
Pensjonat cudo, typowo dla dzieci, same rodzinki z maluchami, wielki plac zabaw, bawialnia itp.
TŻ też bardzo bardzo w porządku. Mogłabym napisać, że we wszystkim pomagał, ale tak na serio to po prostu wszystko robiliśmy razem. A wieczorami jak Dominik spał siadaliśmy na balkonie i gadaliśmy
No i przytyłam chyba ze 3 kilo
super że tak Wam sie udało wypocząć na urlopiku.

i że tż tak się super spisał

a kilogramami się nie martw - tak cudnie wyglądasz teraz - że nawet kilogram w tę czy w tę stronę nie straszny Ci.

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
ja kompletnie nie mam weny na wizaz, czasami tu zajrzę ale kompletnie "odstaję" od tematów
ale wrócę tu niedługo, obiecuję

całuski
wracaj do nas na łono wizazowe -

caluje Was gorąco Kolinko -

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Telik śliczna jesteś zdjęcia superowe

mój też miał mieć badania na czczo (usg ukm) i to nie możliwe żeby takie małe dziecko było na czczo więc cyca sobie zmoknął około 5 rano i 8 rano ... na badaniu pęcherz miał prawie pusty (godzina 10), a babka pochwaliła że od rana nic nie jadł hehehhehe ( a wcześniej groziła że jak dziecko na czczo nie będzie to badania nie zrobi )
ja sobie nie wyobrażam trzymać na głodniaka takie małe dziecko żeby miało na czczo wytrzymać

Julka miała pobieraną krew na morfo i krzepliwosc i lekarka mówiła że takie małe dzieci nie trzyma się na cczo do badań krwi - oni biora potem przy analizie wyników poprawkę na to że dziecko na czczo nie było

ale pewnie u Hani przy serduchu co innego i musi byc na czczo - jak mus to mus...

kciuki Pieleszko za Was - i buziak dla dzienej Hani

dzień dobry - nadrobiona ostatnia strona - reszte nadrobię za chwile

aaa Brumek - niezłe miałas przezycia widze na tych Mazurach... współczuje .. pewnie teraz wspomnienia stamtad już niefajne bedą..

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 08:56   #3273
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ellika Pokaż wiadomość
a ja ostatnio martwię się (znowu) że moja mała nie pije mleka
czy są tu jeszcze jakieś dzieciaki co mleka nie piją?

mleczne to K. je tylko kaszki ( śniadanie i kolacja) i co drugi dzień jogurt naturalny na podwieczorek.

No pluje mlekiem mała bźdźiągwa dalej niż widzi
Szymon pije bardzo mało mleka - nie lubi ani mleka, ani kakao.

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 08:58   #3274
patik87
Zakorzenienie

Hej.

Telik zakochałam się w Twoich zdjeciach, takie naturalne, jak od fotografa, boskie sliczni jesteście wszyscy, a Jaś rzeczywiście mały Telik do mamusi podobny. Powiedz mi jeszcze jaki macie aparat i czy te zdjęcia obrabiałaś dodatkowo w programie, bo planuje zakup aparatu na raty i nie wiem jaki.

Brumek to planujecie zmianę mieszkania/ na większe?

Jaciee super że wypoczęłaś a pensjonat świetnie sie prezentuje na zdjeciach, dużo płaciliście za dobę? ( coś mi shift szwankuje..muszę mocno cisnąć)

Kajool a Wy gdzie byliście dokładnie nad morzem? śliczny Szymuś, dorosły w nowych włoskach.

Kolina nabieraj sił i wracaj

Elika no ja myślę ze 2x dziennie kaszka na mleku wystarczy. Plus jeszcze jogurt np, jakiś twaróg. Sara za to kasz nie chce tylko mleko.

Agawoo planujecie kredyt na własne m? kciuki masz.

Ale pada, całą noc non stop, i teraz też leje i leje. mnie już jesienna chandra chyba dopada.
Sara wczoraj obudziła się przed 22 z okropnym rykiem, jakby przestraszona albo coś złego się śniło. Uspokoiła się na rękach, i tylko na nich chciała być. Nie dała się odłożyć do łóżeczka, a potem znowu tak płakała i płakała nawet na rękach z pół godziny non stop, nie wiem co jej było. Obstwiam brzuszek, bo kopy nie robiła i jadła wczoraj wszystko co możliwe.
I potem jak już ją uspokoiłam i przestała płakać, gdy tylko przekraczaliśmy próg jej pokoju znowu był ryk. U nas w sypialni był ryk. Tylko w dużym pokoju chciała być. I tam z nią musiałam spać. W nocy przeniosłam ją ostatecznie do łóżeczka i poszłam spać do sypialni.
Stary 2012-08-14, 09:05   #3275
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Cytat:

mój nie chce tknąć butli z mm, próbowałam NAN, Bebiko, Bebilon i nic ... darcie jakbym truciznę podawała, Maks na śniadanie dostaje kaszkę na mm ( 150 ml wody plus mm) i na kolacje tak samo, dokarmiam cycem jeszcze w nocy i po pracy ( i przez to że nie chce pić butli nie przestaje karmić UU), w ciągu dnia jakis jogurcik podam a teraz mały ma szał na danonki, potrafi 2 na raz zjeść

Marinko literkę "S" Ci Igorek "naprawił"

mój synek miał w nocy gorączkę, mam nadzieję że przez zęby,a nie jakiś wirus

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 09:16   #3276
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
dziewczynki igor mi klawiaturę zalał znowu zupą wczoraj. Nie ma liter kilku. A tak ię ciężko pi ze, że hej.
Wczoraj nie dalo ię nic napiać, a dzi trochę wy chła.

maakra ;/;/
Mi raz tż zalał colą...nie dało się nic kompletnie napisać bo klawisze się skleiły.. rozebrałam, wyczyściłam i dzialało bez problemu

Agawoo w takim razie

Patik to mieliście nocke

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 09:24   #3277
ellika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
mój nie chce tknąć butli z mm, próbowałam NAN, Bebiko, Bebilon i nic ... darcie jakbym truciznę podawała, Maks na śniadanie dostaje kaszkę na mm ( 150 ml wody plus mm) i na kolacje tak samo, dokarmiam cycem jeszcze w nocy i po pracy ( i przez to że nie chce pić butli nie przestaje karmić UU), w ciągu dnia jakis jogurcik podam a teraz mały ma szał na danonki, potrafi 2 na raz zjeść

Marinko literkę "S" Ci Igorek "naprawił"

mój synek miał w nocy gorączkę, mam nadzieję że przez zęby,a nie jakiś wirus
no własnie ja przestałam karmić UU - i jak nie chciała MM tak dalej gardzi
no tak staram się uspokoic - przeciez nie wszystkie dzieci lubia mleko
moze ta kaszka + nabiał szeroko pojęty wystarczy

a Maks wysoką miał tą gorączkę?
ellika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 09:25   #3278
Shira_83
Zadomowienie

Bry Kuniczki

[QUOTE=agulaaabar;35865149]Próbowałam wczoraj stwierdził, że sie zastanowi jak nie to sama sobie pomaluje bo zwariuje w tym mieszkaniu[COLOR="Silver"]

ehehheeh aga samo zło, ale nie powiedział nie

[QUOTE=dziubek79;35866378]

nie odpowiedziałaś mi kochana Shirko na pytanie

[COLOR="Silver"]

a właśnie wiedziałam, że ktoś pytał czy 100% płatne to Ty tak no aż tak dobrze to nie mam wychodzi tak 1/3 wypłaty, ale nie jest źle jak na polskie zarobki

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Witam,
dzis o 9.55 moj tata zmarl.

przykro mi Eve.....
Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość

shira miałam pisać, że dobrze dbają Twoi pracodawcy! zazdroszczę
dbają dbają
Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
tu

jee Twój maż wygląda na tym zdjęciu jak Colin Farel
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Raj Też tam chcę

(
no to siup na jobs.cz i coś się znajdzie

Cytat:

mleczne to K. je tylko kaszki ( śniadanie i kolacja) i co drugi dzień jogurt naturalny na podwieczorek.

No pluje mlekiem mała bźdźiągwa dalej niż widzi
mój w ogóle już nie pije MM ani nie chce na nie patrzeć
Stary 2012-08-14, 09:59   #3279
marzena_S
Zadomowienie

Eve, strasznie mi przykro Na takie wiadomości człowiek chyba nigdy nie jest gotowy i odsuwa od siebie czarny scenariusz. Twój tata dzielnie walczył, ta choroba to straszne paskudztwo... Przytulam najmocniej jak potrafię.

Brumku, ale przeżycia Pewnie będziecie jeszcze je wspominać z uśmiechem na twarzy. Mi tort też zawsze wydawał się czymś strasznie trudnym, wręcz niemożliwym do zrobienia, a jednak nie jest to bardziej skomplikowane od zrobienia zwykłego ciasta- jedynie bardziej czasochłonne.
Aż się zarumieniłam, przez to co napisałaś...

Kajool, Szymek jest przeuroczy, taki już chłopiec się z niego zrobił po ścięciu włosów. I strój jaki ma profesjonalny.

Lili, jaki przystojniak! Bardzo, bardzo do Ciebie podobny.

Telik, tworzycie cudną zgraną rodzinę. Nie mogę wzroku od Jaśka oderwać i się nadziwić, że kopia tż stała się kopią Telika. No i mów jak to było z portfelem? Te czapeczki na allegro kupione, tutaj aukcja=> http://allegro.pl/czapeczki-papierow...559010328.html Dziadkom tak się spodobały, że wzięli na pamiątkę.

Ellika
, miałam pytać o to samo. Hania też nie lubi mleka. Sama zrezygnowała z UU, a teraz mm wypija góra 120ml raz dziennie, też ratuję się kaszkami. Dobrze wiedzieć, że inne dzieci też tak mają.

Jacieee, jesteś niemożliwa, takiego odplamiacza nie widziałam. Widać po Tobie, że wyjazd udany i chłopacy się dobrze spisywali.

Piwnooka, szkoda że w tym tyg nie dasz rady, no ale jesteś w pełni usprawiedliwiona. Jaki dzień by Tobie pasował w przyszłym tygodniu?
Blondynko, jeśli masz czas to my mogłybyśmy się spotkać w ten czwartek, a w przyszłym tyg już w trójkę( szóstkę) z Piwnooką. Co Ty na to?

Wczoraj wzięłam Hanię na zakupy, żeby uzupełnić jej garderobę i naprawdę fajne promocje są jeszcze. W Kappahl kupiłam 2x 2-pak śpiochów za 40zł , w Mothercare z kolei też przeceny i druga rzecz za pół ceny. Hania po powrocie była tak wymęczona, że zasnęła na 2 godziny.
Stary 2012-08-14, 10:07   #3280
agulaaabar
Zakorzenienie

Shirka fakt. zawsze to coś

Czas na zmiany !
Stary 2012-08-14, 10:31   #3281
zanetaa88
Zakorzenienie

Ellika jeżeli nie chce mleka to zrób zamiennik, kaszki różne, twarożek, jogurty itd. A może jej się nie podoba forma podania mleka? próbowałaś podać z kubka np z rurką, albo bez?

Marzena piękny wyszedł Ci ten tort! :brawa: i pięknie udekorowałaś party i zdjęcia też piękne ! ach wszystko piękne fajną ma prababcie Hania czy to była babcia która kupiła domek? nie chyba pra,co ?

Brumek
Ja bym waliła w ścianę na pewno właśnie takich rzeczy się boje w hotelach, że ściany nie są takie grube i wszystko słychać. Chyba najlepszym wyjściem będą domki widziałam na stronie którą podała jacieee że mają domki we Wladysławowie

Jacieee to wakacje w sumie udane :brawo: My na razie odpuszczamy, czekam na decyzje w sprawie pracy, a jak się z pracą nie uda to raczej idę na kurs wtedy kiedy mąż będzie miał urlop, bo roboty nigdy się nie doczekam

wodauqa dobrze że jesteś

Telik słodkie zdjęcia ! Tryska od Was szczęściem

Kajool
ale masz przystojniaka będzie miał branie oj będzie

Patik
jak tam Twoje dolegliwości?

Marina Ja zawsze powtarzam, zę koło laptopa się nie je spróbuj ją wysuszyć suszarką :P

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-14, 11:10   #3282
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Mateuszek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg skanuj0003.jpg (22,1 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg skanuj0004.jpg (21,5 KB, 47 załadowań)

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 11:24   #3283
iustyna1
Wtajemniczenie

Marina ja kiedyś zalałam lapka winem... kilka razy był reanimowany, aż padł na zawsze .

Pieleszko od rana trzymam kciuki za Hanię! Jak nas odwiedzisz, to pisz jak mała zniosła wyprawę z pustym brzuszkiem i jak wyniki.

Oliweczko śliczny profil, jejku jakiego już masz dużego synka .

Powiem Wam coś w sekrecie: NIC MI SIĘ DZISIAJ NIE CHCE!!!!
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 11:27   #3284
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Shirka fakt. zawsze to coś

nie narzekam nie muszę tż-owi suszyć głowy o każdą pierdołę typu daj mi na szampon itd
Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Mateuszek
cacy jaki duży już

Cytat:

Justynka mamy taki sam sekret dzisiaj
Stary 2012-08-14, 11:34   #3285
jacieeeee
Wtajemniczenie

Pieleszko ja też trzymam kciuki od rana
Patik 150 zł za pokój
Iustyna , Shira pozwolę sobie dołączyć do Waszego zacnego grona W domu kurz, obiad sam się nie chce zrobić, a prosiłam

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 11:38   #3286
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Pieleszko ja też trzymam kciuki od rana
Patik 150 zł za pokój
Iustyna , Shira pozwolę sobie dołączyć do Waszego zacnego grona W domu kurz, obiad sam się nie chce zrobić, a prosiłam

o Chrystusowe fusekle a ja myślałam, że tylko moje krupnioki takie uparte i same nie chcą się wpakować do piekarnika

wiecie co sobie kupiłam normalnie poszalałam, ciekawe czy któraś pamięta takie czeskie białe tenisówki z gumką na wf są mega wygodne i znalazłam mój numer jestem w wniebowzięta zawsze były tylko małe rozmiary a tu taka niespodzianka

za dwie godzinki gzujemy ze Żbikiem na spotkanie Agi z Antkiem
Stary 2012-08-14, 11:40   #3287
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Marina ja kiedyś zalałam lapka winem... kilka razy był reanimowany, aż padł na zawsze .

Pieleszko od rana trzymam kciuki za Hanię! Jak nas odwiedzisz, to pisz jak mała zniosła wyprawę z pustym brzuszkiem i jak wyniki.

Oliweczko śliczny profil, jejku jakiego już masz dużego synka .

Zapił się na śmierć
Mei Tai sprzedajesz?

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
nie narzekam nie muszę tż-owi suszyć głowy o każdą pierdołę typu daj mi na szampon itd

cacy jaki duży już

Justynka mamy taki sam sekret dzisiaj
Nie chcą jeszcze jednej mamusi na wychowawczy do Ciebie
Przypomnij mi gdzie mieszkasz?
Może my sobie jakie spotkanie zrobimy ?
Mam blisko do Ciebie?:confuse d:

A Ja zrobiłam ciasteczka z ciasta francuskiego
i robię ciacho z nutelli i sucharek

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Pieleszka

Stary 2012-08-14, 11:40   #3288
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

no nadrobione zaległości -
ale naskrobałyście od soboty

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Beata, jak tam pęcherz?

Patik, ta babcia jest specyficzna, ma dwa telefony komórkowe. Zdjęcia Hani zgrywa sobie z komputera od teściów na pendrive i ogląda na swoim telewizorze. Jak rozpakowaliśmy domek, to wszystko Hani pokazywała gdzie trzeba nacisnąć, bo już sama w domu obczaiła.

Uwaga, uwaga, zasypuję zdjęciami z urodzin Haniołka.
a lepiej ale nadal się kuruje i specyfiki zapobiegawczo stosuje..

aaaale babcia super
babcia bardziej ciekawa niż dziecko była z tym domkiem - widziałam, inny macie niz my - z tych nowszych pewnie ale ładny i taki rózowy

urocze zdjęcia Haniłoka

a torcik bossski zdolniacha

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 11:41   #3289
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Marzenko możemy.Ja chyba bym pieszo przyszła bo u mnie nic nie jeździ
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-14, 11:43   #3290
iustyna1
Wtajemniczenie

Ale ja mam takiego lenia, że marzę o tym żeby padało i żebym nie musiała iść z draniami na spacer (deszcz zagłuszyłby moje wyrzuty sumienia ).
Tżta dzisiaj do 20.00 nie ma, sama cały dzień z nimi siedzę .

Jacieńku ja obiad właśnie skończyłam robić, nie będę się prosić .

Shira tylko ciiiii, to sekret .

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Zaneta będę wystawiać razem z chustą i innymi rzeczami (jak mi się leń skończy ).
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-08-14, 11:45   #3291
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Justyna
mam pytanie czy tam gdzie Ty mieszkasz jest szkoła? czy będziesz musiała wozić?
Stary 2012-08-14, 11:51   #3292
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

Nie chcą jeszcze jednej mamusi na wychowawczy do Ciebie
Przypomnij mi gdzie mieszkasz?
Może my sobie jakie spotkanie zrobimy ?
Mam blisko do Ciebie?:confuse d:
no jeden warunek musisz przerobić rok na umowę o pracę i nie zajść w ciążę po roku należy ci się wszystko

ja mieszkam pod Cieszynem to nie wiem blisko??

Cytat:

Shira tylko ciiiii, to sekret .

Zaneta będę wystawiać razem z chustą i innymi rzeczami (jak mi się leń skończy ).
jasne milczę jak grób!

to jednak nosidło się u Zuzi nie sprawdziło?
Stary 2012-08-14, 11:56   #3293
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Cytat:
no własnie ja przestałam karmić UU - i jak nie chciała MM tak dalej gardzi
no tak staram się uspokoic - przeciez nie wszystkie dzieci lubia mleko
moze ta kaszka + nabiał szeroko pojęty wystarczy

a Maks wysoką miał tą gorączkę?
miał 39 stopni .... teraz podobno nie ma, ech tak to jest jak sie w pracy siedzi i samemu nie dopilnuje dziecka .... a szeroko pojęty nabiał to np co takiego u was?
Cytat:
Mateuszek
śliczności .... ... wracają wspomnienia

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 11:56   #3294
iustyna1
Wtajemniczenie

Blondynko tu NIC nie ma, ani szkoły, przedszkola, sklepu, kościoła, straży pożarnej, przychodni, poczty.... no NIC. To mała wieś w odległości 10-15 km od miasta. Same domki jednorodzinne, pola, jeziora i lasy.

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

shira no nie sprawdziło nie chciała być noszona, ani z przodu, ani na plecach
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-08-14, 12:03   #3295
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Blondynko tu NIC nie ma, ani szkoły, przedszkola, sklepu, kościoła, straży pożarnej, przychodni, poczty.... no NIC. To mała wieś w odległości 10-15 km od miasta. Same domki jednorodzinne, pola, jeziora i lasy.

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------
a twój Tż daleko jeździ do pracy?
Stary 2012-08-14, 12:08   #3296
Marina1
Zakorzenienie

boze i ja mam mega lenia...leje leje leje leje leje leje...
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 12:19   #3297
zanetaa88
Zakorzenienie

Shira godzinę jazdy do cieszyna mam,jeszcze tak daleko nie jechałam widzę jakąś miejscowość POGWIZDÓW śmieszna nazwa. Nie ma sprawy mogę iść na rok do roboty )a co robisz? czeski muszę znać?

Iustyn
a a za ile sprzedajesz? Ja sie cały czas zastanawiam czy w nią zainwestować

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Ja też mam lenia,ale musze zrobić segregację ciuszków damy bo wyrasta mi pannica.

Wiecie co się stało ?!
Ja w to nadal nie wierzę
Dziecko mi zasneło o 20stej NIC NIE JADŁO w nocy, przebudziła się o 7 dałam mleka i ona spała do 9:45 ! i jeszcze ją wybudziłam lekko ciekawe czy zaśnie w dzień...

Stary 2012-08-14, 12:20   #3298
marzena_S
Zadomowienie

Żaneta, tak to prababcia. Skorzystam z tego sposobu podania mleka w czymś innym niż butla. Wcześniej na to nie wpadłam.

Beata
, dobrze że już lepiej. Domek różowy do granic możliwości (http://allegro.pl/kiddieland-moj-pie...544602056.html) Sama wybrałabym ten standardowy, no ale "darowanemu koniowi..."

Blondynko, a gdzie się widzimy? W cafe bebe? Możemy przy Starym Browarze w parku posiedzieć (podobno jakieś fajne wielkie owady tam postawili) No i na kawkę do środka można by wejść. Mi by godzina 12 najbardziej pasowała, co Ty na to?

Oliweczko
, ŚLICZNY Mateuszek i jaki już duży! Bardzo "wyraźnie" wyszedł, Hani nie udało się takich zdjęć zrobić.
Stary 2012-08-14, 12:22   #3299
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Mateuszek
sliczności.. zaczynam jeszcze bardziej tesnic za brzuchem...
Cytat:
Witaj w klubie
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Shira_83;35885575[B
]o Chrystusowe fusekle a ja myślałam, że tylko moje krupnioki takie uparte i same nie chcą się wpakować do piekarnika[/B]

wiecie co sobie kupiłam normalnie poszalałam, ciekawe czy któraś pamięta takie czeskie białe tenisówki z gumką na wf są mega wygodne i znalazłam mój numer jestem w wniebowzięta zawsze były tylko małe rozmiary a tu taka niespodzianka

za dwie godzinki gzujemy ze Żbikiem na spotkanie Agi z Antkiem
sikaaam !
Zazdraszczam spotkania

Cytat:
Ale ja mam takiego lenia, że marzę o tym żeby padało i żebym nie musiała iść z draniami na spacer (deszcz zagłuszyłby moje wyrzuty sumienia ).
Tżta dzisiaj do 20.00 nie ma, sama cały dzień z nimi siedzę .
Też tak mam

Za godzine przyjeżdżaja moje zacne siostrzenice bo siostra musi jechac do lekarza... bleee do tego z jakąś koleżaneczką.. już sie ciesze na ta "gromadkę "..
Do tego brak pomyslu na obiad..
Co gotujecie? albo inaczej... co macie na te obiady, które się doprosić nie daja?

Czas na zmiany !
Stary 2012-08-14, 12:39   #3300
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:

shira no nie sprawdziło nie chciała być noszona, ani z przodu, ani na plecach
właśnie temu nie kupowałam bo czułam, że Żbik będzie się buntował

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Shira godzinę jazdy do cieszyna mam,jeszcze tak daleko nie jechałam widzę jakąś miejscowość POGWIZDÓW śmieszna nazwa. Nie ma sprawy mogę iść na rok do roboty )a co robisz? czeski muszę znać?
eee to nie tak daleko pogwizdów tak krowy dupą szczekają
u nas akurat koniecznie Angielski musiał być ja czeskiego na początku nic zero nula wielka ale teraz już się do "rikam" z nimi

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
sikaaam !
Zazdraszczam spotkania
podać topek?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości